Mico ennen koronarokotehaittaa

Vakavat sydänoireet Pfizerin koronarokotteesta – Mico jätetty ilman hoitosuhdetta

Sydäntä puristaa, kylkeä pistää, päässä kohisee, pulssi nousee 160:een pienestäkin rasituksesta, uupumus vie toimintakyvyn. Nitrot ja Bisoprolol ovat 25-vuotiaalle Mico Roikoselle arkipäivää, joita ilman hän ei selviä edes yhdestä päivästä.

Mico kertoo:

Kaikki alkoi marraskuun 2021 puolivälissä. Olin töissä autokorjaamossa ja menin hakemaan toisen koronarokotteen marraskuun viidestoista päivä, koska tuntui, että on pakko. En voinut osallistua edes firman pikkujouluihin, kun kyseltiin koronapassia. Ala on asiakaspalvelua, joten painostus tuli myös sitä kautta sekä lähipiiristä.

Menin Järvenpäähän ottamaan toisen rokotuksen, Pfizerin. Lähdin sitten Vantaalle kävellen kaveria moikkaamaan. Kerkesin kävellä noin kilometrin, kun alkoi tuntua oudolta. Vitsailin kaverille, että nytkö se saikku napsahtaa. Käveltiin ehkä 2–3 kilometriä, kun yhtäkkiä syke nousi ja rupesi puristamaan rintaa. Jouduin hiljentämään vauhtia tosi paljon ja pysähtelemään penkeille. Suuntasin kotiin ja siellä totesin, että kuumetta on 38,8 astetta. Viikon verran kuume sahasi 35,5–38,8 välillä, minkä jälkeen se pysytteli 38 asteessa useita kuukausia.

Terveysasemalta naurettiin ulos

Menin kotoa päivystykseen Hyvinkäälle, jossa tuolloin asuin. He kirjaimellisesti nauroivat minulle ja minut passitettiin kotiin. Sain onneksi varattua ajan työterveyshuoltoon Mehiläiseen.

Mehiläisessä todettiin, ettei vakuutus korvaa käyntiä, mutta he ottivat kuitenkin happisaturaation, verenpaineen ja sykkeen. Sen jälkeen minua kehotettiin hakeutumaan päivystykseen taksilla. Varallisuutta tämmöiseen ei ollut, joten he tilasivat ambulanssin minua hakemaan.

Pääsin Hyvinkään päivystykseen ja soitin äidin mukaan saattamaan. Odotin monta tuntia ja ehdin käymään välissä kotona ennen kuin pääsin sisään. Päivystyksessä todettiin erittäin nopea syke, levossa 140–160. Näin hoitajien ilmeestä, että jotain oli vialla.

Pääsin lääkärille, joka määräsi Bisoprolol-beetasalpaajaa 2,5 mg ja lähdin kotiin.

koronarokotehaittojen vuoksi ambulanssilla sairaalaan.

Kotona sain tosi pahoja rinnan puristuksia ja yksi niistä vei minulta jalat alta. Tipuin kuin perunasäkki. Tästä taas lähdin ambulanssilla lääkäriin, jossa kerrottiin kaiken olevan kunnossa. Ottivat kuitenkin verikokeita.

Oireet vain jatkuivat

Toisella käyntikerralla minua tutkittiin enemmän ja otettiin keuhkokuva ja EKG. Näissä kokeissa kaikki oli kunnossa. Minulle varattiin sydämen ultraääni ja sain sairaslomaa.

Ultrassa kaikki oli normaalia, minkä jälkeen tehtiin 24 tunnin Holter-tutkimus eli sydämen EKG:n pitkäaikaisrekisteröinti, joka oli myös normaali tai näin minulle kerrottiin.

Joulukuun alussa jouduin lähtemään uudestaan päivystykseen kiveskipujen ja turvotuksen takia. Minulla epäiltiin seksitautia, mutta kaikista testeistä tuli negatiiviset tulokset.

Parin viikon kuluttua lähdin taas päivystykseen rintakipujen vuoksi. Minut laitettiin koronapotilaiden joukkoon suljettuun huoneeseen. Koronatesti tehtiin kahdesti – se oli kummallakin kerralla negatiivinen.

Jatkuvat oireet veivät työkyvyn

Sen jälkeen en voinut tehdä muuta kuin hakea sairauslomaa, koska en pystynyt tekemään töitä. Kipuja oli jaloissa, käsissä, selässä ja päässä. Sydän jatkoi temppuilua ja beetasalpaajat nostettiin kahteen 2,5 milligramman tablettiin kaksi kertaa päivässä. Lääkäri antoi luvan ottaa vielä kolmannenkin tabletin tarvittaessa.

Pienikin rasitus sai sydämeni hakkaamaan. Lumen luonti rappusilta nosti sykkeen 200:aan, minkä jälkeen jouduin lepäilemään pari päivää. Ennen nostin helposti 70 kilon vaihdelaatikon töissä.

Tein lääkevahinkoilmoituksen ja jäin odottelemaan päätöstä Suomen Keskinäiseltä Lääkevahinkovakuutusyhtiöltä.

Asuinpaikka Espoossa, hoitosuhde Hyvinkäällä

Muutin seurustelun myötä Espooseen, mutta hoitosuhdettani ei siirretty uuteen asuinpaikkaan.

Jouduin käymään Hyvinkäällä 48 tunnin Holterissa, sydämen ultraäänessä sekä rasitustestissä. Nämä olivat kuulemma normaalit, mutta lääkäri kysyi, pääsenkö yksityiselle lääkärille, johon vastasin, etten pääse.

Lääkäri käski minun mennä töihin ja lähti. Hoitaja, joka jäi vielä valvomaan, oli syystä tai toisesta huolissaan.

Täällä Espoossa olen saanut oireita, esimerkiksi nähnyt kaksoiskuvia, jotka lähtivät välittömästi pois Dinit-suihkeella. Koin myös hetkellisen halvauksen ja näin vain valkoista. Tuntui kuin veri olisi noussut kiehuvana jaloista päähän asti. Olo kesti noin 10 sekuntia.

Lähipiiri kehotti minua hakeutumaan lääkäriin Hyvinkään päivystykseen, jossa lääkäri totesi karusti:

”En löydä mitään vikaa, näitä haittapotilaita on näkynyt. Osa on edelleen elossa ja osa ei. Veikkaan, että sinulta lääkitään kivut pois, niin on mukavampi loppuaika.”

Kerran taas ulkona kävellessä aloin puhelun aikana puhumaan omituisia (beetasalpaajat olivat loppu) ja aivan kaikki voimat lähtivät. Otin Dinit-suihketta ja olo helpotti.

Samalla reissulla vanhempi mies tuli luokseni ja kysyi, olenko kunnossa ja olenko nähnyt naamaani. Tästä lähdin kyydillä apteekkiin hakemaan lääkkeet.

Ambulanssi jätti heitteille

Emäntä on soittanut minulle kaksi kertaa ambulanssin, joista ensimmäisen, koska olin valkoisen harmaa ja puhuin outoja. Paikalle tuli kaksi kenttäjohtajaa valmiina antamaan adrenaliinia. Minut laitettiin tuoliin ja lähdettiin viemään Jorviin. Kun päästiin perille, olin sängyssä, mistä en muista mitään. Olin hetken tarkkailussa ja kardiologi antoi luvan kotiutua.

Toisella kerralla minulle nousi kylmänhiki, sydän pumppasi ja rintaa puristi ja tajunnantaso laski. Emäntä ehti antaa Bisoprololia ennen ambulanssin tuloa, mikä kohensi oloa.

Ensihoitajat päättivät, ettei mitään vikaa ole ja toinen ambulanssimies ryhtyi leikkimään lääkäriä. Hän kumosi kaikki lääkärin lausunnot ja käski heittää nitrot roskiin. Hän myös otti sohvalla EKG:n ja laittoi raajakytkennät väärälle puolelle nilkkoja. Lausuntoon kirjoitettiin ”normaali tulos yli 40-vuotiaalle miehelle” – olin 24-vuotias.

Parikymppinen potilas merkitty yli 40-vuotiaaksi

Kadonneet EKG- ja Holter-tutkimukset

Sittemmin olen käynyt Jorvissa EKG:ssä kaksi kertaa. Minulle kerrottiin, että sydämessäni oli eteisvärinää ja lääkärintarkastuksessa todettiin sama.

eet EKG ja Holter-tutkimukset

Hyvinkäältä kuitenkin ilmoitettiin, etteivät nämä EKG:t ole luettavissa. Toisen kohdalla väitettiin, että ottaja oli tehnyt virheen. Sydänfilmin ottanut hoitaja selitti minulle joka vaiheen huolellisesti ja otti testin vielä uudelleen, joten en usko virheen mahdollisuuteen.

Nyt viime kesäkuussa tehty 48 tunnin Holter-testini on poistettu Maisa-potilastietojärjestelmästä. Samoin kesäkuussa tehty sydämen ultraäänitutkimus.

Lain mukaan potilasasiakirjoja tulisi kuitenkin säilyttää 120 vuotta syntymästä – ja jos niitä muutetaan, tekijä, asema ja syy tulee merkitä selvästi ja alkuperäinen teksti tulee olla luettavissa. En pysty kysymään asiasta lääkäriltä, sillä hän on estänyt minut Omakannassa vastattuaan yhteen kysymykseen. Lähetin asiasta tiedustelun Hyvinkään ylilääkärille, mutta hän ei ole vielä palannut asiaan.

Vikaa päässä vai sydämessä?

Nyt hoitosuhde on lopetettu kokonaan ja minulle tarjotaan psykologia. Pakko mennä, jotta minun ei katsota kieltäytyneen hoidosta. Olen jo kertaalleen käynyt psykologisissa testeissä, mutta sain liian hyvät masennuspisteet. Hoitaja tosin yritti laittaa sanoja suuhuni ja jouduin korjaamaan kirjauksia.

Mieleni on hyvä ja kirkas, mutta välillä minua pelottaa, kun sydän hakkaa ja sätkin sängyssä. Kun painan silmät kiinni, mietin, heräänkö enää koskaan. Hoitaja käski vain unohtaa, että sydämeni hakkaa 160 kertaa minuutissa.

Lääkäri on diagnosoinut minulla takykardian eli sydämen tiheälyöntisyyden. Joudun ottamaan jopa neljä Bisoprololia päivässä, vaikka kolmea suositeltiin. Lisäksi olen saanut luvan ottaa nitroja tarvittaessa. Dinit-suusumute kulkee aina taskussa.

Videolla Mico puhuu manipulaation ja propagandan vaikutuksesta päätökseen ottaa rokote.

Rokotehaitan moninaiset oireet

Sain tammikuun 2022 alussa diagnoosin rokotehaitasta.

Sydänoireiden lisäksi minulla on kolotuksia joka paikassa. Tuntuu kuin olisin jäänyt auton alle, sattuu luihin ja ytimiin. Rannetta vihloo ja puristaa, vasen silmä verestää ja keho on pohjattoman uupunut, vaikka mieli on hereillä. Kynsissäni näkyy pieniä mustia pisteitä, mikä usein kertoo verenpainetaudista.

Välillä olen huomannut virtsan vaahtoavan kuin Fairy ja sitä riittää, vaikka olen juonut vain vähän.  Painoni on pudonnut viisi kiloa, vaikka syön mitä tahansa. Ajoittain minulla on polttavaa ripulia, ja ulosteen väri vaihtelee keltaisesta tummaan.

Lisäksi minulla on ollut pidätysvaikeuksia. Tuntuu nololta kastella tässä iässä housut. Pidätysvaikeuksilla voi lukemani mukaan olla yhteys sydämen toiminnan muutoksiin.  

Peiton alla maatessani voin kokea myös vilunväristyksiä, vaikka kuumetta ei ole yhtään.  

Pahinta ovat kuitenkin sydänoireet ja vihlova päänsärky. Tuntuu kuin korvissa kohisisi koski, verenpaine nousee ja keskellä päätä sykkii. Kainalon alta puristaa ja päässä heittää. Hengästyn mitättömästä. Lämpö voi nousta kuumeen rajamaille. Näitä oireita en pysty sivuuttamaan olan kohautuksella.

Lontoossa 21.1.2023 pidetty London Truth Be Told Rally: Giving A Voice To The Vaccine-Injured And Bereaved -marssi (ääni rokotteesta vammautuneille ja sureville).

Hankala oirekuva – tutkimukset eivät saa kiinni oireiden syytä

Minulle on tehty sydämen ultra, Holter-tutkimukset, rasitustesti, otettu keuhkokuvat ja verikokeita, mutta TT-varjoainekuvaukseen en ole päässyt pyynnöistäni huolimatta. Toivoisin, että sepelvaltimoni kuvattaisiin tukosten varalta.

Laajassa verenkuvassa arvoni olivat kuin oppikirjasta, silti olo on järkyttävän huono ja tarvitsen jatkuvaa sydänlääkitystä. Sydämen rasitustestissä sain urheilijan tulokset.

Voisin paljon paremmin, jos ongelmieni syy paikallistettaisiin ja alkaisin saada hoitoa oireisiini. Nyt minulla ei ole edes hoitosuhdetta ja hoitavaa lääkäriä. Minun on käsketty vain mennä terveysasemalle ja aloittaa hoitoni nollasta.

Koen, että rokotehaittadiagnoosin ja sydämen rasitustutkimuksen jälkeen minut jätettiin ikään kuin heitteille. Hoitoni muuttui välinpitämättömäksi. Sairauslomani päätyttyä jouduin lopettamaan työt eli olen tällä hetkellä työtön.

Keskinäiseltä Lääkevahinkovakuutusyhtiöltä olen saanut korvauksia haitasta mitättömät 800 euroa ja ansionmenetyksestä 1200 euroa, vaikka olen ollut jo 14 kuukautta työkyvytön. Kelastakaan en saa mitään, koska yritän ansaita videoiden tekemisellä leipää pöytään, tosin tulot jäävät yleensä muutamaan sataseen.

Diagnoosini:

18.11.2021: R00.2 Sydämentykytys
23.11.2021: R07.3 Muu rintakipu
29.11.2021: Y57-epäily: Muiden tai määrittämättömien lääkkeiden ja lääkeaineiden haittavaikutukset
5.1.2022: Y57 Muiden tai määrittämättömien lääkkeiden ja lääkeaineiden haittavaikutukset (ei enää epäily)
2.5.2022: M54.8 Muu selkäsärky

Koska koronarokotehaitoille ei ole olemassa omia tautiluokituskoodeja, haittojen seuraaminen ja tilastointi on käytännössä mahdotonta. Micolle annettiin diagnoosikoodi Y57, kun se olisi voinut yhtä hyvin olla Y59.

Lääkäri, tutustu rokotehaittojen hoitoon:

https://covid19criticalcare.com/treatment-protocols/i-recover/ https://www.truthforhealth.org/vaccine-injury-resources/
https://www.truthforhealth.org/wp-content/uploads/2022/05/2022-VaccineInjuryTreatmentGuide_4-29-22-FINAL-1.pdf
https://absolutehealingseries.com/
https://worldcouncilforhealth.org/resources/spike-protein-detox-guide/

Aiheesta

https://mkrsuomi.fi/korona-tilannekatsaus/
https://mkrsuomi.fi/tiedekooste-koronarokotteiden-turvallisuusriskeista/
https://mkrsuomi.fi/tiedekooste-yli-tuhat-tutkimusta-kertoo-koronarokotteiden-olevan-vaarallisia/
https://mkrsuomi.fi/suuri-tiedelehti-bmj-paljastaa-pfizerin-rokotetutkimuksiin-ei-voi-luottaa/
https://mkrsuomi.fi/pfizerin-johtaja-tunnustaa-covid-rokotehuijauksen/
https://mkrsuomi.fi/skandaali-jatkuu-thl-myontaa-tietaneensa-koko-ajan-ettei-koronarokote-esta-taudin-leviamista/
https://mkrsuomi.fi/miten-rokotuksista-tehtiin-bisnes/
https://mkrsuomi.fi/pfizerin-asiakirjat-julkiseksi/
Koronarokotehaittoja 10 kertaisesti (mkrsuomi.fi)
https://mkrsuomi.fi/apua-rokotetulle/
https://mkrsuomi.fi/hoitokooste-koronarokotteiden-haittoihin/
https://mkrsuomi.fi/apua-rokotetulle/
https://pelastetaansuomenlapset.fi/

Koronarokote teki Anninan elämästä päivittäistä kamppailua (mkrsuomi.fi)
ROKOTEVAURIOT VEIVÄT 12-VUOTIAAN MADDIEN PYÖRÄTUOLIIN | MKR (mkrsuomi.fi)
Mistä apua rokotehaittoihin? (mkrsuomi.fi)

Lue myös: