Grand_Jury OSA 7

Julkinen kuuleminen tuomioistuimessa suuren valamiehistön edessä  osa 7

Seitsemännessä oikeudenkäyntipäivässä kuulet todistajanlausuntoja plandemian luomiseksi käytetyistä psykologisen sodankäynnin keinoista ja propagandasta.

On olemassa vahvaa näyttöä, että se, mitä maailma on kokenut viimeisten kolmen vuoden ajan, on seurausta pienen ihmisryhmän pitkään suunnittelemasta agendasta. Todisteiden perusteella, lopullinen tavoite on luoda niin paljon kaaosta, että kansalaiset antavat periksi ja suostuvat vaatimuksiin ottaa käyttöön globaali maailmanhallitus ja maailmanpankin valvonnassa oleva digitaalinen valuutta.

Entisten WHO:n työntekijöiden todistajanlausuntojen ja neuvonantajien mukaan nämä ihmiset ja laitokset käyttävät verukkeenaan terveyttä nopeuttaakseen pyrkimyksiään saada koko maailma hallintaansa. Ponnahduslautanaan he käyttävät Maailman Terveysjärjestöä (WHO).

WHO on epädemokraattinen järjestö, jossa ei ole demokraattisesti valittuja virkamiehiä, jotka olisivat tilivelvollisia muille kuin yksityisille pankkiireille. Näistä vaikutusvaltaisimpia on Bill ja Melinda Gatesin säätiö, joka on päätoimijana meneillään olevassa kampanjassa, jonka tarkoituksena on injektoida maailman väestöön uusia, kokeellisia lääkeaineita. Asiantuntijoiden mukaan nämä kokeelliset injektiot, eivät ole tarpeellisia. Vaikka todistusaineiston mukaan Covid-19 kehitettiin virusmutaatiokokein, se ei lopulta ollut vaarallisempi kuin tavallinen flunssa. Koronan eloonjäämisprosentti on 99,97 ja sen tartuntakuolleisuusaste vain 14–15 %, mikä on suunnilleen sama kuin tavallisessa flunssassa. Käytetyt injektiot eivät ole osoittautuneet turvallisiksi.

Tärkeimpänä osatekijänä näissä rikoksissa on psykologinen sodankäynti maailman väestön manipuloimiseksi tottelevaisuuteen. Valtamediaa on käytetty lietsomaan jatkuvaa pelkoa. PCR-testillä on luotu keinotekoisesti tartuntatapauksia, joita on käytetty perusteena kansainvälisen kansanterveydellisen hätätilan julistamiselle.

Voit katsoa koko oikeudenkäyntipäivän englanniksi tästä: https://odysee.com/@GrandJury:f/Grand-Jury-Day-6-en-online:7

Alla suomeksi tekstitetyt todistajanlausunnot.

Professori Mattias Desmet Ghentin yliopistosta Belgiasta, on maailman johtava massahypnoosin asiantuntija.

Mark Crispin Miller on median, kulttuurin ja joukkoviestinnän professori New Yorkin yliopistosta ja yksi johtavista auktoriteeteistä alallaan.

Professori Ulrike Kämmererin, Würzburgin yliopistollisesta sairaalasta, todistuksen 1. osa, jossa hän avaa PCR-testien vääriä positiivisia tuloksia. (Kääntäjän huomio: otathan yhteyden info@mkrsuomi.fi jos tieteellisestä jargoniasta löytyy korjattavaa)

Professori Ulrike Kämmererin todistuksen 2. osa

Oikeudenkäyntipäivät 1 – 6 löytyvät MKR Suomen sivuilta:
https://mkrsuomi.fi/julkisen-mielipiteen-tuomioistuin/ 
 https://mkrsuomi.fi/julkinen-kuuleminen-suuren-valamiehiston-edessa-osa-2/ 
https://mkrsuomi.fi/julkinen-kuuleminen-tuomioistuimessa-osa-3/ 
https://mkrsuomi.fi/julkinen-kuuleminen-tuomioistuimessa-osa-4/ 
https://mkrsuomi.fi/julkinen-kuuleminen-tuomioistuimessa-osa-5/ 
https://mkrsuomi.fi/julkinen-kuuleminen-tuomioistuimessa-osa-6/
Asianajajien loppupuheenvuorot löytyvät MKR Suomen sivuilta:
https://mkrsuomi.fi/reiner-fuellmichin-loppupuheenvuoro/

Lue myös: