THL myöntää tietäneensä alusta alkaen ettei koronarokotteita testattu taudin leviämisen estämiseksi

SKANDAALI JATKUU – THL myöntää tietäneensä koko ajan, ettei koronarokote estä taudin leviämistä

Pfizerin johdon puheet testeistä herättivät kritiikkiä, mutta tosiasiassa tieto ei ollut uusi, kirjoittaa Iltalehti. Vaikka asiasta on puhuttu sosiaalisessa mediassa paljastuksena, ei tieto ole uusi, vahvistaa THL:n ylilääkäri Hanna Nohynek. Kun geeniterapeuttiselle injektiolle haettiin hätämyyntilupaa, priorisoitiin rokotteen turvallisuus ja immunogeenisuus sekä suojateho oireista tautia vastaan, Nohynek jatkaa. Luvan saadakseen lääkeyritystä velvoitettiin keräämään jälkikäteen lisätietoja.

Missä ovat nämä jälkikäteen kerätyt tiedot? Kuuluvatko ne samoihin tutkimustietoihin, jotka Pfizer halusi salata 75 vuoden ajan kunnes Yhdysvaltain liittovaltion tuomari hylkäsi pyynnön? Nämä tiedot julkisuuteen tultuaan paljastivat useita tutkimuksen aikaisia erittäin vakavia virheitä.

Jos THL tiesi rokotteen olevan kykenemätön estämään taudin leviämistä, mitä he tarkoittavat 21.10.2021 tviitatulla videollaan, jossa he kertovat, että rokotteen ottamalla suojaat muita?

Iltalehti kertoi 9.11.2020 suomalaisille, että laajan, kolmannen vaiheen rokotetutkimuksen mukaan Pfizerin kokeellinen koronarokote estää COVID-19:n tarttumisen yli 90-prosenttisesti. Vedotaanko tässä artikkelissa tutkimukseen, jossa ei tutkittu tartunnan leviämistä – ollenkaan? Sama tutkimus oli rokotehistorian lyhytkestoisin, faasit 2 ja 3 yhdistettiin, eläinkokeita ei tehty, tutkimukseen valittiin riskiryhmää huomattavasti nuorempia koehenkilöitä ja sokkotutkimus keskeytettiin.

8.6.2021 Pfizerin CEO Albert Bourla tviittaa: ”Vaikka tiedot osoittavat, että vakava #COVID19 on harvinainen lapsilla, laajamittainen rokottaminen on kriittinen väline, jolla voidaan pysäyttää tartunta.” 10.10.2022 Pfizerin johtaja Janine Small kuitenkin kertoi EU parlamentissa, ettei KOSKAAN ollut mitään pätevää näyttöä siitä, että mRNA-rokotteet pysäyttävät viruksen leviämisen. Tviitti oli disinformaatiota samoin kuin THL:n video ja sosiaali- ja terveysministeriön sivulla oleva perustelu koronapassille (kuvakaappaus alla).

TURHA KORONAPASSI


Sosiaali- ja teveysministeriön sivuilla lukee, että koronapassin käytön tavoitteena on estää koronatartuntojen leviämistä ihmisten kokoontumisissa ja edistää yhteiskunnan terveysturvallista avaamista. Eikö THL ole tiedottanut STM:lle, etteivät rokotteet estäkään tartuntoja?

THL tiesi rokotteen olevan kykenemätön estämään taudin leviämistä, Silti Suomessa otettiin käyttöön koronapassi estämään tartuntojen leviämistä.

Oikeusministeriön mukaan perusteluna kansalaisten eri asemaan asettamiselle koronapassin vuoksi tulisi olla, että todistuksen edellyttämisen kautta voidaan estää tartuntoja. Syy koronapassin käytölle ei voi ministeriön näkemyksen mukaan olla esimerkiksi rokotekattavuuden edistäminen. Eikö THL tiedottanut oikeusministeriötäkään?

MITÄ SUUREMPI ROKOTEKATTAVUUS – SITÄ ENEMMÄN KORONATARTUNTOJA

artikkeli päivitetty 16.10.2022

Lähteet

Pfizerin johto myönsi, että koronarokotteiden tehoa tartunnan pysäyttäjänä ei koskaan testattu. https://mkrsuomi.fi/pfizerin-johtaja-tunnustaa-covid-rokotehuijauksen/
Pfizer tviittaa rokotteen estävän taudin leviämisen https://twitter.com/pfizer/status/1349421959222853633?t=PZCYxlvHB66ClaafTNg&s=01
THL:n ylilääkäri Hanna Nohynek myöntää Iltalehden artikkelissa THL:n tienneen Pfizerin valehdelleen rokotteiden kyvystä estää tartuntojen leviäminen https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/4262721c-badd-46e7-a2f0-b9c43e1c8417?utm_source=whatsapp&utm_medium=artikkeli&utm_campaign=whatsapp-share’
Pfizer halusi salata koronarokotetutkimustiedot 75 vuodeksi https://mkrsuomi.fi/pfizerin-asiakirjat-julkiseksi/
THL tviittaa, että rokottautumalla suojaat muita https://twitter.com/THLorg/status/1451096167488491521
Pfizerin koronarokotetutkimuksesta https://rumble.com/embed/vp88dt/?pub=4
British Medical Journal Pfizerin rokotetutkimuksen aikana tehdyistä vakavista virheistä https://www.bmj.com/content/375/bmj.n2635
Iltalehti: Pfizerin koronarokote estää taudin yli 90-prosenttisesti https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/1a9434d2-983a-47f6-9f04-e4c6758745e7

Lue myös: