THE REAL ANTHONY FAUCI -ELOKUVA JA KIRJA, PLANDEMIAN TAUSTAT

The Real Anthony Fauci syventyy Robert F. Kennedy Juniorin (Children’s Health Defense) kertomana Anthony Faucin johtamaan lääketieteen syvään korruptioon, viranomaisten ja median ylläpitämään mielipiteiden muokkaukseen, järjestelmälliseen avoimen keskustelun tukahduttamiseen ja vaarallisten lääkkeiden ja rokotteiden valtavaan markkinointiin suurten liikevoittojen vuoksi. Kuten kirjassa, elokuvassa pääsevät ääneen lääketieteen todelliset huippuosaajat, hiljennysyritysten kohteina olleet lääkärit ja tutkijat kuten Peter McCullough, Pierre Kory, Paul Marik, Robert Malone ja Mary Holland.

Koronapandemian kyseenalainen alkulähde, WHO:n liian kevyin perustein luotu pandemiajulistus, Faucin aikaansaama koronan varhaisen hoitomuodon korvaaminen vaarallisilla lääkkeillä ja potilaisiin kohdistuneella laiminlyönnillä saavat elokuvassa päähuomion. Lisäksi McCullough, Malone ja Holland tuovat esille koronarokotuksista aiheutuneiden vakavien haittojen valtavan määrän ja PCR-testien toimimattomuuden tartunnan selvittämisessä. Anthony Faucin rooli näiden toimien johtajana on ollut merkittävä lääketeollisuudessa jo AIDSin löytämisestä alkaen, ja hämmästyttävää on se, miten AIDSin virheelliset hoitomuodot muistuttavat huomattavasti tapaa, jolla koronakriisissä on toimittu.

Faucin ja lääketeollisuuden lisäksi Bill Gates, Facebook ja Google ovat sijoittaneet miljardeja rokotekehitykseen ja -markkinointiin sekä valtamedian käytännössä täydelliseen ohjailemiseen. The Real Anthony Fauci –elokuva toimii täydellisenä silmien avaajana valtavan koneiston toimille, jotka uhkaavat kansalaisten hyvinvointia ja terveyttä.

Katso dokumenttielokuvan ensimmäinen osa alta, suomeksi tekstitettynä. Sen voi katsoa myös linkistä
https://tube.kansanvalta.org/w/aqS1oU48ww9bZYpbGEhZRw Kirjan voi ostaa https://www.goodreads.com/book/show/58063409-the-real-anthony-fauci Omaa kirjastoa voi myös pyytää hankkimaan kirjan, jollei sitä vielä löydy valikoimista.

Dokumentin toinen jakso on nyt myös katsottavissa suomenkielisellä tekstityksellä. Se löytyy myös linkistä: https://www.bitchute.com/video/sxYF1zN4IRYI/