Covid update What is the truth

COVID-TILANNEKATSAUS: mikä on totuus?

Reagointi SARS-CoV-2:n aiheuttamaan tautiin on ollut viranomaisten, kansanvälisten järjestöjen, lääkeyhtiöiden, median sekä lääketieteellisten yhdistysten ja lautakuntien johtama operaatio, jossa terveydenhuolto ja yhteiskunta on pakotettu toimimaan kyseenalaisella ja uudella tavalla ilman tarkkoja tieteeseen ja kokemukseen tukeutuvia perusteluja. Valittua reagointitapaa selittää päätösvallan siirtymä terveydenhuollon ammattilaisilta vaikutusvaltaisille toimijoille, kuten Bill Gatesille, Maailman terveysjärjestölle (WHO) sekä Yhdysvaltain tautikeskukselle (CDC), jotka eivät osallistu covid-19-potilaiden hoitotyöhön. Pandemiaksi kyseenalaisesti julistetun kriisin toimet toteutettiin ”yhteisen hyvän” nimissä jopa maailman huippuammattilaistenkin nöyryyttämisen, maineen pilaamisen, psykiatrisen arvioinnin, työsuhteen lopettamisen tai toimiluvan epäämisen uhalla.

Kriisin aikaisiin toimiin on kuulunut covid-19-taudin varhaisen hoidon estämistä, virallisesta linjasta poikkeavien julkaisujen takaisinvetoja lääkeyhtiöiden painostuksen seurauksena, lääkevalmisteiden suosion tukemista virheellisten tutkimusten perusteella sekä median harhaanjohtavaa uutisointia. Lista inhimillisistä vahingoista, joita pandemian nimissä on aiheutettu, on todella pitkä: yksinäisen kuoleman kokeneet vanhukset, mielenterveyden heikentyminen, talouden kurjistuminen, itsemurhat, terveydenhuollon henkilöstön vaje, sairaaloiden täyttyminen rokotehaitoista ja rajoitusten seurauksista kärsivistä, sikiövauriot ja rokotettujen luontaisen vastustuskyvyn heikkeneminen. Aiheutettuja vahinkoja on salattu suurelta yleisöltä koko kriisin ajan. Sen sijaan Maailman talousfoorumi (World Economic Forum) ei ole salannut näkemystään siitä, että covid-19-pandemiaa voidaan käyttää uudenlaisen maailman luomiseksi.

Alkuperäiseen artikkeliin pääset klikkaamalla alla olevaa valintanappulaa.

Totuus koronasta - Russell L. Blaylock
Artikkelin kirjoittaja Russell L. Blaylock on eläkkeellä oleva neurokirurgi, kirjailija ja luennoitsija. Hän on toiminut arvostetun Journal of American Physicians and Surgeons -lehden ja Journal of the American Nutraceutical Association -lehden toimittajana.

Koko artikkeli käännettynä

Covid-19-pandemia on yksi historian manipuloiduimmista tartuntatautitapahtumista, jolle on ominaista virallisten valheiden loputon virta, jota johtavat hallituksen hallintokoneisto, lääketieteelliset yhdistykset, lääketieteelliset lautakunnat, tiedotusvälineet ja kansainväliset virastot. [3, 6, 57] Olemme nähneet pitkän luettelon ennennäkemätöntä sekaantumista lääketieteellisiin käytäntöihin, kuten hyökkäyksiä lääketieteen asiantuntijoita vastaan, niiden lääkärinurien tuhoamista, jotka kieltäytyvät osallistumasta potilaidensa tappamiseen ja terveydenhuollon massiivista sääntelyä, jota johtavat epäpätevät henkilöt, joilla on valtavasti varallisuutta, valtaa ja vaikutusta.

Ensimmäistä kertaa Yhdysvaltain historiassa presidentti, kuvernöörit, pormestarit, sairaaloiden johtajat ja liittovaltion hallintokoneisto määrittelevät lääketieteelliset hoitomuodot, jotka eivät perustu täsmälliseen tieteellisesti perusteltuun tai edes kokemukseen perustuvaan tietoon, vaan pikemminkin pakottavat hyväksymään erityisiä hoitomuotoja ja ”ennaltaehkäisyä” – mukaan lukien remdesiviiri, hengityssuojainten käyttö ja testaamattomia lähetti- RNA-rokotteita. Ensimmäistä kertaa lääketieteellisen hoidon historiassa protokollia ei laadita niiden lääkäreiden kokemuksen perusteella, jotka hoitavat menestyksekkäästi suurinta määrää potilaita, vaan sellaisten henkilöiden ja hallintokoneiston perusteella, jotka eivät ole koskaan hoitaneet yhtään potilasta – mukaan lukien Anthony Fauci, Bill Gates, EcoHealth Alliance, CDC, WHO, osavaltioiden kansanterveysvirkailijat ja sairaaloiden johtajat. [23,38]

Tiedotusvälineet (televisio, sanomalehdet, aikakauslehdet jne.), lääketieteelliset yhdistykset, osavaltioiden lääketieteelliset lautakunnat ja sosiaalisen median omistajat ovat nimenneet itsensä ainoaksi tietolähteeksi tästä niin kutsutusta ”pandemiasta”. Verkkosivustoja on poistettu, erittäin päteviä ja kokeneita kliinisiä lääkäreitä ja tartuntatautien alan tieteellisiä asiantuntijoita on demonisoitu, heidän uransa on tuhottu ja kaikki eriävä tieto on leimattu ”vääräksi tiedoksi” ja ”vaaralliseksi valheeksi”, vaikka se olisi peräisin virologian, tartuntatautien, keuhkojen tehohoidon ja epidemiologian huippuasiantuntijoilta. Nämä totuuden pimittämiset tapahtuvat, vaikka heidän jakamansa tieto on tuettu laajoilla tieteellisillä siteerauksilla, jotka ovat peräisin maailman pätevimmiltä lääketieteen asiantuntijoilta. [23] Jopa sellaisia henkilöitä kuin tohtori Michael Yeadon, jätetään huomiotta ja demonisoidaan kun hän syytti yhtiötä äärimmäisen vaarallisen rokotteen valmistamisesta. Yeadon on eläkkeelle jäänyt entinen johtava tiedemies ja Pfizer Pharmaceutical -yhtiön tiedeosaston varapuheenjohtaja Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Lisäksi hän ja muut erittäin pätevät tiedemiehet ovat todenneet, ettei kenenkään pitäisi ottaa tätä rokotetta.

Tohtori Peter McCullough, yksi alansa siteeratuimmista asiantuntijoista, joka on hoitanut menestyksekkäästi yli 2000 Covid-potilasta käyttämällä varhaishoitoprotokollaa (jonka niin kutsutut asiantuntijat jättivät täysin huomiotta), on joutunut rokotteista taloudellisesti hyötyvien tahojen hyökkäyksen kohteeksi. Hän on julkaissut tuloksiaan vertaisarvioiduissa lehdissä ja raportoinut, että varhaishoitoa käyttämällä sairaalahoitojaksot vähenivät 80 prosenttia ja kuolemantapaukset 75 prosenttia.[44] Tästä huolimatta hän on joutunut informaatio-ohjaajien, joista yksikään ei ole hoitanut yhtään potilasta, armottomien hyökkäysten kohteeksi.

Anthony Fauci, CDC, WHO tai mikään lääketieteellinen hallintoelin ei ole koskaan tarjonnut muuta varhaishoitoa kuin Tylenolia, nesteytystä ja ambulanssin soittamista hengitysvaikeuksien ilmaantuessa. Tämä on ennennäkemätöntä koko sairaanhoidon historiassa, sillä infektioiden varhainen hoito on ratkaisevan tärkeää ihmishenkien pelastamiseksi ja vakavien komplikaatioiden estämiseksi. Sen lisäksi, että nämä lääketieteelliset järjestöt ja liittovaltion sylikoirat eivät ole edes ehdottaneet varhaista hoitoa, ne ovat hyökänneet kaikkia niitä vastaan, jotka ovat yrittäneet aloittaa tällaisen hoidon, kaikilla käytettävissään olevilla aseilla – toimiluvan menettämisellä, sairaaloiden etuoikeuksien poistamisella, häpäisemisellä, maineen tuhoamisella ja jopa pidätyksillä. [2]

Hyvä esimerkki tästä sananvapautta ja tietoon perustuvan suostumuksen antamista vastaan suunnatusta häväistyksestä on se, että Mainen lääkelautakunta hyllytti äskettäin tohtori Meryl Nassin lääkärinluvan ja määräsi hänet psykiatriseen arviointiin, koska hän oli määrännyt ivermektiiniä ja jakanut asiantuntemustaan alalla. [9,65] Hänen tieteellinen pätevyytensä on kiistaton. Tämä lupalautakunnan käytös muistuttaa Neuvostoliiton KGB:n menetelmiä aikana, jolloin toisinajattelijoita vangittiin psykiatrisiin gulageihin (ojennustyöleireihin) toisinajattelijoiden vaimentamiseksi.

Kansallinen biotekniikkatietokeskus on Yhdysvaltojen hallituksen virallinen sivusto
Kansallinen biotekniikkatietokeskus on Yhdysvaltojen hallituksen virallinen sivusto

MUITA ENNENNÄKEMÄTTÖMIÄ HYÖKKÄYKSIÄ

Toinen ennennäkemätön taktiikka on eri mieltä olevien lääkäreiden poistaminen lehtien päätoimittajien ja arvioijien tehtävistä sekä heidän tieteellisten julkaisujensa peruuttaminen lehdistä, jopa sen jälkeen, kun ne on jo julkaistu. Ennen tätä pandemiaa en ole koskaan nähnyt, että näin monia lehtiartikkeleita olisi vedetty pois – valtaosa niistä edisti vaihtoehtoja viralliselle dogmille, erityisesti jos artikkelit kyseenalaistavat rokotteiden turvallisuutta. Tavallisesti alan asiantuntijat tarkastavat toimitetun artikkelin tai tutkimuksen, sitä kutsutaan vertaisarvioinniksi. Nämä arvioinnit voivat olla varsin intensiivisiä ja yksityiskohtiin puuttuvia, ja niissä vaaditaan, että kaikki virheet on korjattava ennen julkaisemista. Ellei petosta tai suurta piilevää ongelmaa löydy sen jälkeen, kun artikkeli on jo painettu, se pysyy tieteellisessä kirjallisuudessa.

Olemme nyt todistamassa, että yhä useammat alan huippuasiantuntijoiden kirjoittamat erinomaiset tieteelliset artikkelit vedetään pois suurista lääketieteellisistä ja tieteellisistä lehdistä viikkoja, kuukausia ja jopa vuosia julkaisemisen jälkeen. Huolellinen tarkastelu osoittaa, että aivan liian monissa tapauksissa kirjoittajat uskaltautuivat kyseenalaistamaan tieteellisten julkaisujen valvojien hyväksymät dogmit – erityisesti mitä tulee rokotteiden turvallisuuteen, vaihtoehtoisiin hoitomuotoihin tai tehokkuuteen. [12,63] Nämä lehdet ovat riippuvaisia lääkeyhtiöiden laajoista mainosrahoituksista. On esiintynyt useita tapauksia, joissa vaikutusvaltaiset lääkeyhtiöt ovat käyttäneet vaikutusvaltaansa näiden lehtien omistajiin, jotta ne poistaisivat artikkelit, jotka kyseenalaistavat näiden yhtiöiden tuotteet. [13,34,35]

Vielä pahempaa on lääketieteellisten artikkeleiden suunnittelu lääkkeiden ja lääkevalmisteiden mainostamiseksi, johon liittyy väärennettyjä tutkimuksia, niin sanottuja haamukirjoitettuja artikkeleita. [49,64] Guardian siteeraa Richard Hortonia sanomalla, että ”lehdet ovat muuttuneet lääketeollisuuden tiedonpesuoperaatioiksi.” [13,63] Todistetusti vilpilliset, lääkejättien sponsoroimat ”haamukirjoitetut” artikkelit, ovat ilmestyneet säännöllisesti parhaissa kliinisissä aikakauslehdissä kuten JAMA:ssa ja New England Journal of Medicinessä – ja niitä ei koskaan ole poistettu, huolimatta tieteellisestä väärinkäytöksestä ja tietojen manipuloinnista, joka on pystytty osoitettamaan.

Haamukirjoitetuissa artikkeleissa käytetään yrityksiä, joiden tehtävänä on suunnitella artikkeleita, jotka sisältävät manipuloituja tietoja lääketuotteen tueksi ja saada nämä artikkelit sitten hyväksytyksi arvostettuihin kliinisiin lehtiin, eli lehtiin, jotka todennäköisimmin vaikuttavat lääkäreiden kliiniseen päätöksentekoon. Lisäksi kliinisessä työssä työskenteleville lääkäreille toimitetaan ilmaisia uusintapainoksia näistä manipuloiduista artikkeleista. Guardian löysi 250 yritystä, jotka harjoittavat tätä haamukirjoitustoimintaa. Viimeinen vaihe näiden artikkelien suunnittelussa julkaistavaksi arvostetuimmissa lehdissä on palkata arvostettujen laitosten tunnustettuja lääketieteen asiantuntijoita lisäämään nimensä näihin artikkeleihin. Rekrytoiduille lääketieteellisille kirjoittajille joko maksetaan, että he suostuvat lisäämään nimensä näihin valmiiksi kirjoitettuihin artikkeleihin, tai he tekevät niin saadakseen arvostusta siitä, että heidän nimensä on artikkelissa arvostetussa lääketieteellisessä aikakauslehdessä. [11]

Lääketieteellisen julkaisutoiminnan asiantuntijoiden havainto siitä, että mitään ei ole tehty tämän väärinkäytöksen lopettamiseksi, on erittäin tärkeä. Lääketieteen eetikot ovat valittaneet, että tämän laajalle levinneen käytännön vuoksi ”mihinkään ei voi luottaa”. Vaikka jotkin lehdet vaativat julkistamistietoja, suurin osa näitä artikkeleita lukevista lääkäreistä sivuuttaa tiedot tai jättää ne huomiotta ja useat lehdet vaikeuttavat julkistamista vaatimalla lukijaa etsimään julkistamisilmoitukset toisesta paikasta. Monet lehdet eivät valvo tällaisia ilmoituksia, kirjoittajien tekemät laiminlyönnit ovat yleisiä eikä niistä tule seurauksia.

Lähes kaikki tiedotusvälineet ovat näiden lääkejättien tai muiden ”pandemiasta” hyötyvien tahojen valvonnassa

Mitä tulee yleisön saatavilla olevaan tietoon, lähes kaikki tiedotusvälineet ovat näiden lääkejättien tai muiden ”pandemiasta” hyötyvien tahojen valvonnassa. Niiden tarinat ovat kaikki samanlaisia, sekä sisällöltään että sanamuodoltaan. Systemaattista peittelyä tapahtuu päivittäin ja suuri määrä tietoa, joka paljastaa valheet, piilotetaan yleisöltä. Kaikki tiedot, jotka tulevat valtakunnallisista tiedotusvälineistä (TV, sanomalehdet ja aikakauslehdet) sekä päivittäin katsotuista paikallisuutisista, tulevat ”virallisista” lähteistä, joista suurin osa on valheellisia, vääristeltyjä tai täysin keksittyjä – tarkoituksenaan pettää yleisöä.

Televisio saa suurimman osan mainosbudjetistaan kansainvälisiltä lääkeyhtiöiltä – tämä luo kiusauksen raportoida kaikki sepitetyt tutkimukset, jotka tukevat yhtiöiden rokotteita ja muita niin kutsuttuja hoitoja. [14] Pelkästään vuonna 2020 lääketeollisuus käytti tällaiseen mainontaan 6,56 miljardia dollaria. [14,13] Lääketeollisuuden televisiomainonta oli 4,58 miljardia, mikä on 75 prosenttia niiden budjetista. Näin saa paljon vaikutusvaltaa ja määräysvaltaa mediassa. Maailmankuulut asiantuntijat kaikilla tartuntatautien aloilla suljetaan pois tiedotusvälineistä ja sosiaalisesta mediasta, jos he millään tavoin poikkeavat näiden rokotteiden valmistajien sepitetyistä valheista ja vääristelyistä. Lääkeyhtiöt käyttävät myös kymmeniä miljoonia sosiaalisessa mediassa tapahtuvaan mainontaan. Pfizer johtaa joukkoa 55 miljoonalla dollarilla vuonna 2020. [14]

Vaikka sananvapauteen kohdistuvat hyökkäykset ovat pelottavia, vielä pahempaa on se, että sairaaloiden hallintoelimet ovat harjoittaneet lähes yleispätevää valvontaa sairaaloiden sairaanhoidon yksityiskohtien suhteen. Palkatut työntekijät määräävät nyt lääkäreille, mitä hoitoprotokollia he noudattavat ja mitä hoitoja he eivät saa käyttää, riippumatta siitä, kuinka haitallisia ”hyväksytyt” hoidot ovat tai kuinka hyödyllisiä ”hyväksymättömät” hoidot ovat. [33,57].[57]

Amerikkalaisen lääketieteen historiassa sairaalan hallinto ei ole koskaan sanellut lääkäreille, miten he saavat harjoittaa lääketiedettä ja mitä lääkkeitä he voivat käyttää. CDC:llä ei ole valtuuksia sanella sairaaloille tai lääkäreille lääkehoitoja koskevia määräyksiä. Silti useimmat lääkärit noudattivat niitä ilman pienintäkään vastarintaa.

Potilaiden tilan heikkenemisen salliminen siihen pisteeseen, että he tarvitsivat sairaalahoitoa, merkitsi suuria tuloja sairaaloille.

Liittovaltion hoitolaki edisti tätä katastrofia tarjoamalla kaikille Yhdysvaltojen sairaaloille jopa 39 000 dollaria jokaisesta tehohoitopotilaasta, jonka ne laittoivat hengityskoneisiin, vaikka jo varhaisessa vaiheessa oli selvää, että hengityskoneet olivat merkittävä kuolinsyy luottavaisille potilaille. Lisäksi sairaalat saivat 12 000 dollaria jokaisesta teho-osastolle otetusta potilaasta – tämä selittää mielestäni, ja muidenkin mielestä, miksi kaikki liittovaltion lääketieteelliset hallintoelimet (CDC, FDA, NIAID, NIH jne.) tekivät kaikkensa estääkseen henkiä pelastavat varhaiset hoidot. [46] Potilaiden tilan heikkenemisen salliminen siihen pisteeseen, että he tarvitsivat sairaalahoitoa, merkitsi suuria tuloja sairaaloille. Useat sairaalat ovat konkurssi uhassa ja monet olivat sulkeneet ovensa jo ennen ”pandemiaa”. [50] Useimmat näistä sairaaloista ovat nyt kansallisten tai kansainvälisten yhtiöiden omistuksessa, mukaan lukien opetussairaalat. [10]

On ollut mielenkiintoista nähdä miten ”pandemian” aikana suuret sairaalaketjut ovat ostaneet useita taloudellisessa vaarassa olevista sairaaloista. [1,54] On todettu, että nämä sairaalajätit käyttävät miljardeja liittovaltion Covid-tukea ostaakseen taloudellisesti uhanalaisia sairaaloita, mikä lisää entisestään yrityslääketieteen valtaa lääkäreiden riippumattomuuteen nähden. Sairaaloista erotettujen lääkäreiden on vaikea löytää muita sairaaloita, joihin he voisivat mennä, koska myös ne voivat olla saman yritysjätin omistuksessa. Tämän seurauksena rokotevelvoitteet koskevat paljon suurempia määriä sairaaloiden työntekijöitä. Esimerkiksi Mayo Clinic antoi potkut 700 työntekijälle, koska he käyttivät oikeuttaan kieltäytyä vaarallisesta, kokeellisesta rokotteesta. [51,57] Mayo Clinic teki näin siitä huolimatta, että monet näistä työntekijöistä olivat työskennelleet epidemian pahimpana aikana ja nyt heidät erotetaan, kun Omicron-variantti, jonka patogeenisuus on useimmille tavallisen flunssan luokkaa ja rokotteet ovat tehottomia tartunnan ehkäisyssä, on vallitseva viruskanta.

Lisäksi on osoitettu, että rokotetun oireettoman henkilön nenänielun viruskanta on yhtä korkea kuin tartunnan saaneella rokottamattomalla henkilöllä. Jos rokotevelvoitteen tarkoituksena on estää viruksen leviäminen sairaalahenkilökunnan ja potilaiden keskuudessa, suurin tartuntariski on rokotetuilla, ei rokottamattomilla. Ero on siinä, että sairas rokottamaton henkilö ei menisi töihin, mutta oireeton rokotettu levittäjä menee.

Tiedämme, että suuret sairaalat, kuten Mayo Clinic, saavat vuosittain kymmeniä miljoonia dollareita apurahoja NIH:lta sekä rahaa näiden kokeellisten ”rokotteiden” lääkevalmistajilta. Mielestäni tämä on todellinen syy nykyisten käytäntöjen takana. Jos tämä voitaisiin todistaa oikeudessa, näitä määräyksiä antavia hallintoviranomaisia vastaan olisi nostettava syyte ja kaikkien vahingon kärsineiden osapuolten tulisi nostaa kanne heitä vastaan.

Sairaaloiden konkurssiongelma on kärjistynyt entisestään sairaaloiden rokotemääräysten ja sairaalahenkilökunnan pakkorokotuksista kieltäytymisten myötä. [17,51] Tämä kaikki on ennennäkemätöntä sairaanhoidon historiassa. Sairaaloiden lääkärit ovat vastuussa yksittäisten potilaidensa hoidosta ja työskentelevät suoraan näiden potilaiden ja heidän perheidensä kanssa hoitojen aloittamiseksi. Ulkopuolisilla organisaatioilla, kuten CDC:llä, ei ole valtuuksia puuttua hoitoihin ja jos ne tekevät niin, potilaat altistuvat vakaville virheille organisaatiossa, joka ei ole koskaan hoitanut yhtään Covid-19-potilasta.

Suurin osa näistä kuolemantapauksista olisi voitu estää, jos lääkärit olisivat saaneet käyttää varhaisessa vaiheessa hoitoa sellaisilla valmisteilla kuin ivermektiini, hydroksiklorokiini ja monet muut turvalliset lääkeaineet ja luonnolliset yhdisteet.

Kun tämä pandemia alkoi, CDC määräsi sairaalat noudattamaan hoitoprotokollaa, joka johti satojentuhansien potilaiden kuolemaan. Suurin osa olisi toipunut, jos asianmukaiset hoidot olisi sallittu. [43,44] Suurin osa näistä kuolemantapauksista olisi voitu estää, jos lääkärit olisivat saaneet käyttää varhaisessa vaiheessa hoitoa sellaisilla valmisteilla kuin ivermektiini, hydroksiklorokiini ja monet muut turvalliset lääkeaineet ja luonnolliset yhdisteet. Perustuen eniten koronapotilaita onnistuneesti hoitavien lääkäreiden tuloksiin, on arvioitu, että niistä 800 000 ihmisestä, joiden kerrotaan kuolleen koronaan, 640 000 olisi voitu pelastaa. Monissa tapauksissa olisi voitu palauttaa tartuntaa edeltävä terveydentila, jos olisi käytetty varhaista hoitoa näillä todistetuilla menetelmillä. Varhaisen hoidon laiminlyönti on joukkomurha. Se tarkoittaa, että 160 000 olisi todellisuudessa kuollut, mikä on paljon vähemmän kuin niiden hallintoelinten, lääketieteellisten yhdistysten ja lääketieteellisten lautakuntien vuoksi kuolleiden määrä, jotka kieltäytyivät puolustamasta potilaitaan. Varhaista hoitoa koskevien tutkimusten mukaan, 75 – 80 % kuolemantapauksista olisi voitu estää. [43,44].

On uskomatonta, että näitä asiantuntevia lääkäreitä estettiin pelastamasta Covid-19-tartunnan saaneita ihmisiä. Lääkärikunnan pitäisi olla häpeissään siitä, että niin monet lääkärit noudattivat ajattelematta lääketieteen valvojien laatimia tappavia protokollia.

On myös pidettävä mielessä, että tapahtumat eivät koskaan täyttäneet pandemian kriteerejä. Maailman terveysjärjestö muutti kriteerejä, jotta tästä tulisi pandemia. Jotta virus voitaisiin luokitella pandemiaksi, sillä on oltava korkea kuolleisuusaste valtaosalle ihmisistä, näin ei kuitenkaan ollut (99,98 prosentin eloonjäämisaste). Tautiin ei saa olla olemassa tunnettuja hoitokeinoja – tällä viruksella oli useita erittäin onnistuneita hoitokeinoja.

Tämän keksityn ”pandemian” hillitsemiseksi käyttöön otetut ankarat toimenpiteet, kuten maskit, eristäytyminen ja sosiaalinen etäisyys, eivät ole koskaan osoittautuneet onnistuneiksi. Useat aiempien influenssakausien aikana huolellisesti tehdyt tutkimukset osoittivat, että minkäänlaiset maskit eivät ole koskaan estäneet viruksen leviämistä yleisön keskuudessa. [60]

Joissain hyvissä tutkimuksissa esitettiin, että maskit itse asiassa levittivät virusta antamalla ihmisille vääränlaisen turvallisuuden tunteen. Ihmiset rikkoivat jatkuvasti steriiliyttä koskettamalla maskiaan, ottamalla sen väärin pois ja vuotamalla tartuntavaarallisia aerosoleja maskin reunoille. Lisäksi maskeja jätettiin parkkipaikoille, kävelyreiteille, ravintoloiden pöydille, taskuihin ja laukkuihin.

Muutaman minuutin kuluessa maskin laittamisesta siitä voidaan viljellä useita patogeenisiä bakteereja, jolloin immuunipuutteinen henkilö on suuressa vaarassa saada bakteeriperäisen keuhkokuumeen ja lapset ovat suuremmassa vaarassa saada aivokalvontulehduksen. [16] Floridan yliopiston tutkimuksessa viljeltiin yli 11 patogeenistä bakteeria lasten kouluissa käyttämien maskien sisäpuolelta. [40]

Tiedettiin myös, että lapsilla ei ollut riskiä sairastua virukseen tai levittää sitä.

Lisäksi tiedettiin, että maskin käyttäminen yli 4 tuntia (kuten kaikissa kouluissa tapahtuu) johtaa merkittävään hypoksiaan (alhainen veren happipitoisuus) ja hyperkapniaan (korkea hiilidioksidipitoisuus). Molemmilla on useita haitallisia vaikutuksia terveyteen, mukaan lukien lapsen aivojen kehityksen heikentyminen. [4,72,52]

Tiedämme, että aivojen kehitys jatkuu vielä pitkään peruskoulun jälkeenkin. Tuoreessa tutkimuksessa havaittiin, että ”pandemian” aikana syntyneillä lapsilla on huomattavasti alhaisempi ÄO – mutta koululautakunnat, koulujen rehtorit ja muut koulutusbyrokraatit eivät ilmeisesti ole huolissaan. [18].

MIELIPITEENMUOKKAUKSEN VÄLINEET

Tämän pandemian suunnittelijat odottivat, että yleisö vastustaisi sitä ja että suuria kiusallisia kysymyksiä esitettäisiin. Välttääkseen niitä, tiedotusvälineille syötettiin useita taktiikoita, joista yksi yleisimmin käytetyistä oli ja on edelleen ”faktojen tarkistamisen” huijaus. Jokaiseen huolellisesti dokumentoituun todistusaineistoon tiedotusvälineiden ”faktantarkistajat” vastasivat syytöksellä ”misinformaatio” ja perusteettomalla ”salaliittoteoria”-syytteellä, joka heidän mukaansa ”kumottiin”. Meille ei koskaan kerrottu, keitä faktantarkistajat olivat tai mistä lähteestä heidän ”kumoavat” tietonsa olivat peräisin – meidän oli vain uskottava ”faktantarkistajia”. Tuoreessa oikeustapauksessa todettiin valan alla, että Facebookin ”faktantarkistajat” käyttivät ”faktojen” tarkistamiseen oman henkilökuntansa mielipiteitä eivätkä todellisia asiantuntijoita. [59] Kun lähteitä on paljastettu, ne ovat olleet poikkeuksetta korruptoituneet CDC, WHO tai Anthony Fauci tai vain heidän mielipiteensä. Alla on luettelo asioista, jotka leimattiin ”myyteiksi” ja ”vääräksi tiedoksi” ja myöhemmin osoittautuivat todeksi.

 • Oireettomat rokotetut levittävät virusta yhtä lailla kuin rokottamattomat oireilevat tartunnan saaneet.
 • Rokotteet eivät suojaa riittävästi uusilta muunnoksilta, kuten Delta- ja Omicron-viruksilta.
 • Luonnollinen immuniteetti on paljon parempi kuin rokoteimmuniteetti ja todennäköisesti elinikäinen.
 • Rokoteimmuniteetti ei ainoastaan heikkene useiden kuukausien kuluttua, vaan kaikki immuunisolut ovat heikentyneet pitkäksi aikaa, jolloin rokotetuilla on suuri riski saada infektio ja syöpä.
 • Covid-rokotteet aiheuttavat huomattavasti veritulppia ja muita vakavia haittavaikutuksia.
 • Rokotteen edustajat vaativat lukuisia tehosterokotuksia, uusien muunnosten myötä.
 • Fauci vaatii covid-rokotetta pienille lapsille ja jopa vauvoille.
 • Rokotepasseja vaaditaan yrityksissä, lentokoneissa ja julkisissa liikennevälineissä.
 • Rokottamattomille perustetaan internointileirejä (kuten Australiassa, Itävallassa ja Kanadassa).
 • Rokottamattomilta evätään työpaikka.
 • Hallituksen, elitististen instituutioiden ja rokotevalmistajien välillä on salaisia sopimuksia.
 • Monet sairaalat olivat pandemian aikana joko tyhjillään tai niiden käyttöaste oli alhainen.
 • Rokotteen piikkiproteiini pääsee solun tumaan, mikä muuttaa solun DNA:n korjaustoimintaa.
 • Rokotteet ovat tappaneet satojatuhansia ja moninkertaisesti useampi on vaurioitunut pysyvästi.
 • Varhainen hoito olisi voinut pelastaa suuren osan 700 000 kuolleesta.
 • Rokotteen aiheuttama sydänlihastulehdus (joka alun perin kiellettiin) on merkittävä ongelma.
 • Näiden rokotteiden tappavia erityiseriä (tuotantoeriä) sekoitetaan muiden Covid-19-rokotteiden joukkoon.

Useat näistä rokotteiden vastustajien esittämistä väitteistä löytyvät nyt CDC:n verkkosivustolta – useimmat edelleen ”myytteinä”. Laaja näyttö on vahvistanut, että jokainen näistä niin sanotuista ”myyteistä” oli itse asiassa totta. Monet niistä on myöntänyt jopa ”rokotteiden pyhimys” Anthony Fauci. Kognitiivisesti heikentynyt presidenttimme kertoi meille mm., että kun rokote tuodaan markkinoille, kaikki rokotetut ihmiset voisivat lopettaa maskin käytön. Hups! Heti sen jälkeen meille sanottiin, että rokotetuilla onkin suuria pitoisuuksia virusta nenänielussa ja että he voivat levittää virusta muille, joiden kanssa he ovat kosketuksissa – erityisesti omille perheenjäsenilleen. Maskit otettiin jälleen kerran käyttöön – kaksinkertaista maskia suositeltiin. Rokotettujen tiedetään nyt olevan viruksen pääasiallisia superlevittäjiä, ja sairaalat ovat täynnä sairaita rokotettuja ja vakavia rokotuskomplikaatioita sairastavia ihmisiä. [27,42,45].

Toinen rokotteen kannattajien taktiikka on demonisoida ne, jotka eri syistä kieltäytyvät rokotuksista.

Toinen rokotteen kannattajien taktiikka on demonisoida ne, jotka eri syistä kieltäytyvät rokotuksista. Tiedotusvälineet kutsuvat näitä kriittisesti ajattelevia henkilöitä ”rokotevastaisiksi”, ”rokote kieltäytyjiksi”, ”rokote vastustajiksi”, ”murhaajiksi”, ”suuremman hyvän vihollisiksi” ja ”pandemiaa pitkittäviksi tahoiksi”. Olen kauhistunut joidenkin sosiaalisessa mediassa esiintyvien ihmisten ilkeistä ja usein sydämettömistä hyökkäyksistä, kun vanhemmat tai läheiset kertovat tarinan kauheista kärsimyksistä ja lopulta kuolemasta, joita he tai heidän läheisensä ovat joutuneet kokemaan rokotteiden seurauksena. Jotkut psykopaatit tviittaavat olevansa iloisia siitä, että läheinen kuoli, tai että kuollut rokotettu henkilö oli hyvän vihollinen, koska kertoi tapahtumasta ja hänet pitäisi hiljentää. Tätä on vaikea käsittää. Moinen julmuus on kauhistuttavaa, se kuvaa moraalisen, kunnollisen ja myötätuntoisen yhteiskunnan romahtamista.

On jo tarpeeksi paha, että kansalaiset vajoavat näin alas, mutta kun tiedotusvälineet, poliittiset johtajat, sairaaloiden johtajat, lääkäriliitot ja lääkelupalautakunnat toimivat samalla tavalla moraalisesti väärällä ja julmalla tavalla.

LOGIIKKA, PÄÄTTELY JA TIETEELLINEN NÄYTTÖ ON KADONNUT

Onko tieteellisillä todisteilla, huolellisesti tehdyillä tutkimuksilla, kliinisellä kokemuksella ja lääketieteellisellä logiikalla ollut mitään vaikutusta näiden tehottomien ja vaarallisten rokotteiden lopettamiseen? Ei missään nimessä! Drakoniset pyrkimykset rokottaa kaikki ihmiset planeetalla jatkuvat (paitsi eliitti, postin työntekijät, kongressin jäsenet ja muut sisäpiiriläiset). [31,62]

Muiden lääkkeiden ja aiempien FDA:n tarkasteltavana olevien tavanomaisten rokotteiden tapauksessa, 50 tai vähemmän henkilön selittämätön kuolemantapaus johtaisi tuotteen jakelun lopettamiseen, kuten tapahtui vuonna 1976 sikainfluenssarokotteen kanssa. VAERS-järjestelmässä on raportoitu yli 18 000 kuolemantapausta 14. joulukuuta 2020 ja 31. joulukuuta 2021 välisenä aikana sekä 139 126 vakavaa haittaa (kuolemantapaukset mukaan luettuina), eikä tämän tappavan rokoteohjelman lopettaminen edelleenkään kiinnosta ketään. [61] Mikä vielä pahempaa, yksikään valtion virasto ei ole tutkinut vakavasti, miksi nämä ihmiset kuolevat ja loukkaantuvat vakavasti ja pysyvästi näiden rokotteiden vuoksi. [15,67] Rokotteiden valmistajien ja niiden levittäjien jatkuva salailu ja kiertely on kuitenkin nähtävissä.

Yksikään valtion virasto ei ole tutkinut vakavasti, miksi nämä ihmiset kuolevat ja loukkaantuvat vakavasti ja pysyvästi näiden rokotteiden vuoksi.

Tehokkaiden, halpojen ja erittäin turvallisten lääkkeiden ja luonnollisten yhdisteiden, aineiden, jotka ovat kiistatta pelastaneet miljoonia ihmishenkiä kaikkialla maailmassa vastustus ei ole vain jatkunut, vaan se on kiihtynyt entisestään. [32,34,43].

Lääkäreille on kerrottu, etteivät he voi tarjota potilailleen näitä pelastavia yhdisteitä muuten heidät erotetaan sairaalasta, heidän lääkärinlupansa poistetaan tai heitä rangaistaan muilla tavoin. Hyvin monet apteekit ovat kieltäytyneet antamasta lvermektiiniä tai hydroksiklorokiiniä reseptillä, vaikka miljoonat ihmiset ovat käyttäneet näitä lääkkeitä turvallisesti. Yli 60 vuotta hydroksiklorokiinin tapauksessa ja vuosikymmeniä lvermektiinin tapauksessa. [33,36] Tämä reseptilääkkeiden myymisestä kieltäytyminen on ennennäkemätöntä ja sen ovat suunnitelleet ne, jotka haluavat estää vaihtoehtoiset hoitomenetelmät, jotka vaikuttavat rokotteiden leviämiseen. Useat hydroksiklorokiinia valmistavat yritykset suostuivat tyhjentämään lääkevarastonsa lahjoittamalla ne strategiseen kansalliseen varastoon, mikä tekee lääkkeen saamisesta paljon vaikeampaa. [33] Miksi hallitus toimii näin, kun yli 30 hyvin tehtyä tutkimusta on osoittanut, että tämä lääke on vähentänyt kuolemantapauksia 66 – 92 prosenttia maissa, kuten Intiassa, Egyptissä, Argentiinassa, Ranskassa, Nigeriassa, Espanjassa, Perussa ja Meksikossa? [23]

Näiden kahden toimivan lääkkeen arvostelijoita rahoittavat useimmiten Bill Gates ja Anthony Fauci, jotka molemmat tienaavat miljoonia näillä rokotteilla. [48,15]

Vähentääkseen näiden lääkkeiden käyttöä, lääketeollisuus ja Bill Gates/Anthony Fauci rahoittivat väärennettyjä tutkimuksia, joiden tarkoituksena oli esittää, että hydroksiklorokiini oli vaarallinen lääke ja saattoi vahingoittaa sydäntä. [34] Tässä vilpillisessä kokeessa tutkijat antoivat kaikkein sairaimmille koronapotilaille lähes tappavan annoksen lääkettä, annoksen, joka oli paljon suurempi kuin mitä tohtorit Kory, McCullough ja muut ”oikeat” ja myötätuntoiset lääkärit, lääkärit, jotka todella hoitivat koronapotilaita, käyttivät. [23]

Valvottu valtamedia syötti yleisöä tarinoilla hydroksiklorokiinin tappavasta vaikutuksesta, kauhistunut ilme kasvoillaan. Kaikki nämä tarinat ivermektiinin vaaroista osoittautuivat valheellisiksi ja osa tarinoista oli täysin absurdeja. [37,43]

Hyökkäys ivermektiiniä vastaan oli vielä raaempi kuin hydroksiklorokiinia vastaan. Siitä kerrotaan tarkemmin Robert Kennedy Jr:n erinomaisessa uudessa kirjassa The Real Anthony Fauci. Bill Gates, Big Pharma, and the Global War on Democracy and Public Health. [32] Jos olet aidosti kiinnostunut totuudesta ja siitä, mitä on tapahtunut tämän julmuuden alkamisen jälkeen, sinun kannattaa lukea ja tutkia tämä kirja huolellisesti. Se on hyvin lähdeviitattu ja kattaa kaikki aiheet hyvin yksityiskohtaisesti. Tämä on suunniteltu, raamatullisia mittasuhteita omaava murhenäytelmä, jonka ovat suunnitelleet jotkut historian ilkeimmistä, sydämettömimmistä, psykopaateista.

Miljoonia on tahallaan tapettu ja vammautettu, ei ainoastaan tämän keinotekoisen viruksen vuoksi, vaan myös itse rokotteen vuoksi ja niiden ankarien toimenpiteiden, joita hallitukset ovat käyttäneet ”pandemian leviämisen hallitsemiseksi”. Emme saa jättää huomiotta näiden ankarien toimenpiteiden aiheuttamia ”epätoivon aiheuttamia kuolemia”, jotka voivat ylittää satoja tuhansia. Miljoonat ovat nähneet nälkää kolmannen maailman maissa. Pelkästään Yhdysvalloissa lääketieteellisten byrokraattien väittämistä 800 000 kuolemantapauksesta reilusti yli 600 000 oli seurausta siitä, että varhaishoito oli tarkoituksellisesti laiminlyöty, erittäin tehokkaiden ja turvallisten lääkkeiden, kuten hydroksiklorokiinin ja ivermektiinin, käyttö oli estetty, ja että oli pakko käyttää tappavia hoitoja, kuten remdesiviiriä ja hengityskoneita. Tässä ei ole otettu huomioon epätoivon ja sairaanhoidon laiminlyöntien aiheuttamia kuolemantapauksia, jotka johtuivat sulkutoimenpiteistä ja terveydenhuoltojärjestelmiin pakotetuista toimenpiteistä.

Kaiken tämän lisäksi koko sairaalahenkilökuntaa koskevien rokotevaatimusten vuoksi tuhannet sairaanhoitajat ja muut sairaaloiden työntekijät ovat irtisanoutuneet tai saaneet potkut. [17,30,51] Tämä on johtanut elintärkeän terveydenhuoltohenkilöstön puutteeseen ja teho-osastojen vuodepaikkojen vähentämiseen monissa sairaaloissa. Lewis County Healthcare Systemin erikoissairaanhoitojärjestelmä Lowvillessä, N.Y:ssa, sulki synnytysosastonsa kun 30 sairaalahenkilökuntaan kuuluvaa irtisanoutui osavaltion katastrofaalisten rokotemääräysten vuoksi. Ironista kaikissa näissä irtisanoutumistapauksissa on se, että hallintoviranomaiset hyväksyivät epäröimättä suuret henkilöstön menetykset huolimatta siitä, että he olivat sanoneet kärsivänsä henkilöstöpulasta ”kriisin” aikana. Tämä on erityisen hämmentävää, kun saimme tietää, että rokotteet eivät estäneet viruksen leviämistä ja että nykyisin vallitseva variantti on miedosti patogeeninen.

PubMed Central® (PMC) on biolääketieteellisen ja biotieteellisen lehtikirjallisuuden kokotekstiarkisto Yhdysvaltain kansallisessa terveysinstituutissa (National Institutes of Health's National Library of Medicine)
PubMed Central® (PMC) on biolääketieteellisen ja biotieteellisen lehtikirjallisuuden kokotekstiarkisto Yhdysvaltain kansallisessa terveysinstituutissa (National Institutes of Health’s National Library of Medicine).

TIEDE PALJASTAA YHÄ ENEMMÄN ROKOTTEIDEN VAAROISTA

Vaikka suurin osa tutkijoista, virologeista, tartuntatautien tutkijoista ja epidemiologeista on peloteltu vaikenemaan, yhä useammat rehelliset, vahvan asiantuntemuksen omaavat henkilöt, ovat tulleet esiin totuuden kanssa – eli sen, että nämä rokotteet ovat tappavia.

Uudet teknologiat, kuten mRNA- ja DNA-rokotteet, vaativat vähintään 10 vuoden huolellisen testauksen ja laajan seurannan. Näitä uusia niin sanottuja rokotteita ”testattiin” vain 2 kuukautta.

Uusien rokotteiden on läpäistävä laajoja turvallisuustestejä vuosien ajan ennen kuin ne hyväksytään. Uudet teknologiat, kuten mRNA- ja DNA-rokotteet, vaativat vähintään 10 vuoden huolellisen testauksen ja laajan seurannan. Näitä uusia niin sanottuja rokotteita ”testattiin” vain 2 kuukautta, jonka jälkeen turvallisuustestien tuloksia pidettiin ja pidetään edelleen salassa. Useiden kahden kuukauden tutkimukseen osallistuneiden henkilöiden senaattori Ron Johnsonille antamat todistajanlausunnot osoittavat, että käyttöönottoa edeltävään tutkimukseen osallistuneiden henkilöiden seurantaa ei käytännöllisesti katsoen koskaan tehty. [67] Komplikaatioita koskevat valitukset jätettiin huomiotta ja huolimatta lupauksista, joiden mukaan Pfizer maksaisi kaikki ”rokotteiden” aiheuttamat sairauskulut, nämä henkilöt totesivat, että mitään ei korvattu. [66]

Esimerkkinä Pfizerin ja muiden mRNA-rokotteiden valmistajien harhaanjohtamisesta on 12-vuotiaan Maddie de Garayn tapaus, joka osallistui Pfizerin rokotteen käyttöönottoa edeltävään turvallisuustutkimukseen. Senaattori Johnsonin tilaisuudessa rokotteen uhriksi joutuneiden perheiden kanssa, Maddien äiti kertoi lapsensa toistuvista kouristuskohtauksista, miten hän on nyt pyörätuolissa, häntä on ruokittava letkuruokinnalla ja että Maddiellä on pysyviä aivovaurioita. Pfizerin FDA:lle toimittamassa turvallisuusarvioinnissa hänen ainoaksi haittavaikutuksekseen mainitaan ”vatsakipu”. Kaikki esittivät samanlaisia kauhistuttavia tarinoita.

Japanilaiset turvautuivat FOIA (Freedom of Information Act) kanteeseen pakottaakseen Pfizerin julkaisemaan salaisen biodistribuutiotutkimuksensa. Pfizer halusi pitää sen salassa, koska se osoitti, että Pfizer valehteli yleisölle ja valvontaviranomaisille käytetyn rokotteen sisällöstä (mRNA:n sisältämä nanolipidikantaja). Se väitti, että se pysyi injektiokohdassa (olkapäässä), vaikka sen omassa tutkimuksessa todettiin, että se levisi verenkierron kautta nopeasti koko kehoon 48 tunnin kuluessa.

Tutkimuksessa havaittiin myös, että nämä tappavat nanolipidikantajat kerääntyivät erittäin suurina pitoisuuksina useisiin elimiin, kuten miesten ja naisten sukuelimiin, sydämeen, maksaan, luuytimeen ja pernaan (tärkeä immuunijärjestelmän elin). Suurimmat pitoisuudet olivat munasarjoissa ja luuytimessä. Näitä nanolipidikantajia oli myös aivoissa.

Tohtori Ryan Cole, patologi Idahosta, raportoi erittäin aggressiivisten syöpien dramaattisesta lisääntymisestä rokotettujen henkilöiden keskuudessa

Tohtori Ryan Cole, patologi Idahosta, raportoi erittäin aggressiivisten syöpien dramaattisesta lisääntymisestä rokotettujen henkilöiden keskuudessa (tästä ei raportoitu tiedotusvälineissä). Hän havaitsi erittäin aggressiivisten syöpien pelottavan suuren esiintyvyyden rokotetuilla henkilöillä, erityisesti erittäin invasiivisten melanoomien esiintyvyyden nuorilla ihmisillä ja kohdun syöpien esiintyvyyden naisilla. [26] Myös muita raportteja aiemmin hallinnassa olleiden syöpien aktivoitumisesta esiintyy rokotettujen syöpäpotilaiden keskuudessa. [47] Toistaiseksi ei ole tehty tutkimuksia näiden raporttien vahvistamiseksi, mutta on epätodennäköistä, että tällaisia tutkimuksia tehtäisiinkään, ainakaan tutkimuksia, joita rahoitettaisiin NIH:n apurahoista.

Biodistribuutiotutkimuksessa munasarjoissa havaitut korkeat piikkiproteiinipitoisuudet voivat hyvinkin heikentää nuorten naisten hedelmällisyyttä, muuttaa kuukautisia ja lisätä munasarjasyöpäriskiä. Luuytimen suuri pitoisuus voisi myös altistaa rokotetut suurelle leukemian ja lymfooman riskille. Leukemiariski on erittäin huolestuttava nyt, kun jo 5-vuotiaita lapsia on alettu rokottaa. Mikään näistä Covid-19-rokotteiden valmistajista ei ole tehnyt pitkäaikaistutkimuksia, varsinkaan syövän syntymisen riskistä. Krooninen tulehdus liittyy läheisesti syövän induktioon, kasvuun ja invaasioon ja rokotteet stimuloivat tulehdusta.

Syöpäpotilaille kerrotaan, että heidän pitäisi rokottaa itsensä näillä tappavilla rokotteilla. Tämä on mielestäni järjetöntä. Uudemmat tutkimukset ovat osoittaneet, että tämäntyyppiset rokotteet asettavat piikkiproteiinin immuunisolujen (ja todennäköisesti monien solutyyppien) ytimeen ja siellä ollessaan estävät kahta erittäin tärkeää DNA:n korjausentsyymiä, BRCA1:tä ja 53BP1:tä, joiden tehtävänä on korjata solun DNA:n vaurioita. [29] Korjaamattomilla DNA-vaurioilla on suuri merkitys syövässä.

On olemassa perinnöllinen sairaus nimeltä xeroderma pigmentosum, jossa DNA:n korjausentsyymit ovat viallisia. Näille huono-osaisille henkilöille kehittyy useita ihosyöpiä ja niiden seurauksena esiintyy erittäin usein elinsyöpää. Nyt meillä on rokote, joka ajaa saman asian, muttei yhtä laajamittaisesti.

Yksi näiden rokotteiden aiheuttamista viallisista korjausentsyymeistä on nimeltään BRCA1, joka liittyy naisten rintasyövän ja miesten eturauhassyövän huomattavasti suurempaan esiintyvyyteen.

On huomattava, että useita tämäntyyppisen rokotteen kriittisiä näkökohtia ei ole koskaan tutkittu.

 • Niiden pitkäaikaisvaikutuksia ei ole koskaan testattu.
 • Niitä ei ole koskaan testattu autoimmuniteetin käynnistämiseksi.
 • Niiden turvallisuutta raskauden missään vaiheessa ei ole koskaan testattu asianmukaisesti.
 • Rokotettujen naisten vauvoille ei ole tehty seurantatutkimuksia.
 • Rokotettujen raskaana olevien naisten lapsista ei ole tehty pitkäaikaistutkimuksia heidän syntymänsä jälkeen (erityisesti neurologisen kehityksen suhteen).
 • Sen vaikutuksia pitkään luetteloon lääketieteellisistä tiloista ei ole koskaan testattu: Diabetes, sydänsairaudet, valtimonkovettumatauti, neurodegeneratiiviset sairaudet, neuropsykiatriset vaikutukset, autismin kirjo ja skitsofrenia, pitkäaikainen immuunijärjestelmän toiminta, vikojen ja häiriöiden vertikaalinen siirtyminen, syöpä ja autoimmuunisairaudet

Aiemmat kokemukset influenssarokotteista osoittavat selvästi, että lääketehtaisiin sidoksissa olevien tutkijoiden ja kliinisten lääkäreiden tekemät turvallisuustutkimukset olivat pohjimmiltaan kaikki joko huonosti tehtyjä tai tarkoituksellisesti suunniteltuja osoittamaan virheellisesti turvallisuutta ja peittämään sivuvaikutuksia ja komplikaatioita. Tämä kävi dramaattisesti ilmi aiemmin mainituissa väärennetyissä tutkimuksissa, joiden tarkoituksena oli osoittaa, että hydroksiklorokiini ja ivermektiini olivat tehottomia ja liian vaarallisia käytettäväksi. [34,36,37] Nämä väärennetyt tutkimukset johtivat miljooniin kuolemantapauksiin ja vakaviin terveyskatastrofeihin maailmanlaajuisesti. Kuten todettiin, 80 prosenttia kaikista kuolemantapauksista oli tarpeettomia ja ne olisi voitu estää edullisilla, turvallisilla uudelleen käytettävillä lääkkeillä, joilla on hyvin pitkä turvallisuushistoria miljoonien ihmisten keskuudessa, jotka ovat käyttäneet niitä vuosikymmeniä tai jopa koko elämänsä ajan. [43,44].

On enemmän kuin ironista, että ne, jotka väittävät olevansa vastuussa terveytemme suojelemisesta, hyväksyivät huonosti testatun rokotesarjan, joka on aiheuttanut enemmän kuolemantapauksia alle vuoden käytön aikana kuin kaikki muut viimeisten 30 vuoden aikana annetut rokotteet yhteensä. Heidän tekosyynsä oli, kun heitä kysyttiin, että ”meidän oli jätettävä huomiotta joitakin turvatoimia, koska kyseessä oli tappava pandemia”. [28,46]

National Childhood Vaccine Injury Act -laki antaa rokotteita valmistaville lääketehtaille vastuuvapauden rokotteen saaneiden henkilöiden perheiden haittakanteita vastaan.

Vuonna 1986 presidentti Reagan allekirjoitti National Childhood Vaccine Injury Act -lain, joka antoi rokotteita valmistaville lääketehtaille vastuuvapauden rokotteen saaneiden henkilöiden perheiden haittakanteita vastaan. Korkein oikeus antoi hyväksynnän 57-sivuisessa lausunnossaan rokoteyhtiöille. Käytännössä se antoi rokotevalmistajille mahdollisuuden valmistaa ja jakaa vaarallisia, usein tehottomia rokotteita väestölle ilman pelkoa oikeudellisista seurauksista. Tuomioistuin vaati kuitenkin rokotevahinkojen korvausjärjestelmää, joka on maksanut vain hyvin pienen määrän korvauksia suurelle määrälle vakavasti loukkaantuneita henkilöitä. Tiedetään, että näitä korvauksia on hyvin vaikea saada. Health Resources and Services Administrationin mukaan vuodesta 1988 lähtien rokotevahinkojen korvausohjelma (VICP) on suostunut maksamaan 3 597 korvausta 19 098 rokotevahingon saaneelle henkilölle, jotka ovat hakeneet yhteensä 3,8 miljardia dollaria. Tämä oli ennen Covid-19-rokotteiden käyttöönottoa, jossa pelkästään kuolemantapauksia oli enemmän kuin kaikkiin rokotteisiin liittyviä kuolemantapauksia yhteensä kolmenkymmenen vuoden aikana.

Vuonna 2018 presidentti Trump allekirjoitti “right-to-try” (oikeus kokeilla) -lain, joka salli kokeellisten lääkkeiden ja kaikkien epätavanomaisten hoitomuotojen käytön äärimmäisissä sairaustapauksissa. Kuten olemme nähneet monien sairaaloiden kieltäytyessä ja jopa osavaltioiden kieltäytyessä sallimasta ivermektiinin, hydroksiklorokiinin tai muiden hyväksymättömien ”virallisten” menetelmien käyttöä jopa terminaalisten Covid-19-tapausten hoidossa, nämä pahat ihmiset ovat jättäneet tämän lain huomiotta.

Kummallista kyllä, he eivät käyttäneet samaa logiikkaa tai lakia, kun kyse oli ivermektiinistä ja hydroksiklorokiinista, jotka molemmat olivat läpikäyneet laajan turvallisuustestauksen yli 30:ssä korkealaatuisessa kliinisessä tutkimuksessa ja joista oli annettu loistavia raportteja sekä tehokkuudesta että turvallisuudesta lukuisissa maissa. Lisäksi miljoonat ihmiset ovat käyttäneet näitä lääkkeitä maailmanlaajuisesti jopa 60 vuoden ajan ja ne ovat osoittautuneet erittäin turvallisiksi. On ilmeistä, että ryhmä erittäin vaikutusvaltaisia ihmisiä yhdessä lääkekonglomeraattien kanssa ei halunnut pandemian loppuvan ja halusi rokotteet ainoaksi hoitovaihtoehdoksi. Kennedyn kirjassa tämä asia esitetään laajojen todisteiden ja lainausten avulla. [14,32]

Raskauden aikana annetut Covid-19-rokotteet ovat johtaneet 50 kertaa suurempaan keskenmenojen esiintyvyyteen.

Perinatologian asiantuntija tohtori James Thorpe osoittaa, että raskauden aikana annetut Covid-19-rokotteet ovat johtaneet 50 kertaa suurempaan keskenmenojen esiintyvyyteen kuin mitä on raportoitu kaikkien muiden rokotteiden yhteydessä yhteensä. [28] Kun tarkastelemme hänen kaavioitaan sikiön epämuodostumista, sikiön epämuodostumien esiintyvyys oli 144-kertainen raskauden aikana annetun Covid-19-rokotteen jälkeen verrattuna kaikkiin muihin rokotteisiin yhteensä. Kuitenkin American Academy of Obstetrics and Gynecology ja American College of Obstetrics and Gynecology kannattavat näiden rokotteiden turvallisuutta raskauden kaikissa vaiheissa ja vauvojaan imettävien naisten keskuudessa.

Huomionarvoista on, että nämä lääketieteen erikoisryhmät ovat saaneet merkittävää rahoitusta lääkeyhtiö Pfizerilta. American College of Obstetrics and Gynecology sai pelkästään vuoden 2010 neljännellä vuosineljänneksellä yhteensä 11 000 dollaria pelkästään Pfizer-lääkeyhtiöltä. [70] NIH:n apurahoista saatava rahoitus on paljon suurempi. [20] Paras tapa menettää nämä apurahat on kritisoida varojen lähdettä, niiden tuotteita tai lempiohjelmia. Peter Duesberg uskalsi kyseenalaistaa Faucin lempiteorian HIV-viruksen aiheuttamasta aidsista, eikä saanut sen jälkeen apurahaa, vaikka jätti 30 hakemusta. Ennen tätä episodia hän oli maailman johtava retrovirusten asiantuntija, eikä häneltä ollut koskaan evätty NIH:n apurahoja. [39] Näin ”korruptoitunut” järjestelmä toimii, vaikka suuri osa apurahoista kerätään veroista.

TAPPAVAT ROKOTE-ERÄT

Nyt on ilmestynyt uusi tutkimus, jonka tulokset ovat kauhistuttavia. [25] Lontoossa sijaitsevan Kingstonin yliopiston tutkija on saanut valmiiksi laajan analyysin VAERs-tiedoista (CDC:n alaosasto, joka kerää vapaaehtoisia rokotekomplikaatiotietoja), jossa hän ryhmitteli raportoidut rokotteiden jälkeiset kuolemantapaukset rokotteiden valmistajan rokote-erien numeroiden mukaan. Rokotteet valmistetaan suurissa osissa, joita kutsutaan eriksi. Hän havaitsi, että rokotteet on jaettu yli 20 000 erään ja että yksi jokaisesta 200:sta erästä on tappava kaikille, jotka saavat rokotteen kyseisestä erästä, joka sisältää tuhansia rokoteannoksia.

Rokotteet on jaettu yli 20 000 erään ja yksi jokaisesta 200:sta erästä on tappava kaikille, jotka saavat rokotteen kyseisestä erästä.

Hän tutki kaikki valmistetut rokotteet – Pfizer, Moderna, Johnson and Johnson (Janssen) jne. Hän havaitsi, että Pfizerin ja muiden valmistajien 200 rokote-erän joukosta yksi erä 200:sta oli yli 50 kertaa tappavampi kuin muiden erien rokote-erät. Myös muut rokote-erät aiheuttivat kuolemantapauksia ja vammautumisia, mutta eivät samassa määrin. Näiden tappavien erien olisi pitänyt esiintyä satunnaisesti kaikkien ”rokotteiden” joukossa, jos kyseessä olisi ollut tahaton tapahtuma. Hän kuitenkin havaitsi, että 5 prosenttia rokotteista oli vastuussa 90 prosentista vakavista haittavaikutuksista, kuolemantapaukset mukaan lukien. Kuolemantapausten ja vakavien komplikaatioiden esiintyvyys näissä ”kuumissa erissä” vaihteli yli 1000 prosentista useisiin tuhansiin prosentteihin verrattuna vastaaviin turvallisempiin eriin. Jos luulet, että tämä oli sattumaa, ajattele uudelleen. Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun ”kuumia eriä” valmistettiin ja lähetettiin tarkoituksellisesti eri puolille maata – yleensä lapsille tarkoitettuja rokotteita. Eräässä tällaisessa skandaalissa rokotteen ”kuumia eriä” päätyi samaan osavaltioon ja vahingot tulivat välittömästi ilmi. Mikä oli valmistajan reaktio? Se ei ollut tappavien rokote-erien poistaminen vaan yhtiö määrättiin hajottamaan ”kuumat erät” eri puolille maata, jotta viranomaiset eivät näkisi ilmeistä tappavaa vaikutusta.

Kaikki rokote-erät on numeroitu – Modera merkitsee ne esimerkiksi koodilla 013M20A. Todettiin, että eränumerot päättyivät joko 20A:han tai 21A:han. Erät, jotka päättyivät numeroon 20A, olivat paljon myrkyllisempiä kuin erät, jotka päättyivät numeroon 21A. 20A:han päättyvissä erissä oli noin 1700 haittatapahtumaa, kun taas 21A:han päättyvissä erissä haittatapahtumia oli muutamasta sadasta kahteenkymmeneen tai kolmeenkymmeneen. Tämä esimerkki selittää, miksi joillakin ihmisillä oli vain vähän tai ei lainkaan haittavaikutuksia rokotteen ottamisen jälkeen, kun taas toiset joko kuolivat tai saivat vakavia ja pysyviä vaurioita. Tutkijan selitys on nähtävissä osoitteessa https://www.bitchute.com/video/6xIYPZBkydsu/. Mielestäni nämä esimerkit viittaavat vahvasti siihen, että ”rokotteen” tuotantoa on tarkoituksellisesti muutettu niin, että siihen sisältyy tappavia eriä.

Olen tavannut ja työskennellyt useiden rokotteiden turvallisuudesta huolestuneiden ihmisten kanssa, ja voin kertoa, etteivät he ole mitään rokotevastaisia pahiksia, kuten meille kerrotaan. He ovat periaatteellisia, moraalisia ja myötätuntoisia ihmisiä, joista monet ovat huippututkijoita ja henkilöitä, jotka ovat tutkineet aihetta laajasti. Robert Kennedy Jr, Barbara Lou Fisher, tohtori Meryl Nass, professori Christopher Shaw, Megan Redshaw, tohtori Sherri Tenpenny, tohtori Joseph Mercola, Neil Z. Miller, tohtori Lucija Tomjinovic, tohtori Stephanie Seneff, tohtori Steve Kirsch ja tohtori Peter McCullough vain muutamia mainitakseni. Näillä ihmisillä ei ole mitään voitettavaa, vain paljon menetettävää. Heidän kimppuunsa ovat hyökänneet tiedotusvälineet, valtion virastot ja eliittimiljardöörit, jotka uskovat, että heidän kuuluisi hallita maailmaa ja kaikkia siinä olevia.

MIKSI FAUCI EI HALUNNUT RUUMIINAVAUKSIA NIILLE, JOTKA KUOLIVAT ROKOTUKSEN JÄLKEEN?

Tässä ”pandemiassa” on monia lääketieteen historiassa ennennäkemättömiä seikkoja. Yksi hätkähdyttävimmistä on se, että pandemian huippuvaiheessa tehtiin erittäin vähän ruumiinavauksia, erityisesti täydellisiä ruumiinavauksia. Salaperäinen virus levisi nopeasti ympäri maailmaa, valikoitu joukko ihmisiä, joilla oli heikentynyt immuunijärjestelmä, sairastui vakavasti ja monet kuolivat, ja ainoa tapa, jolla olisimme saaneet nopeasti tietoa tästä viruksesta oli – ruumiinavaus – johon ei rohkaistu.

Guerriero totesi, että huhtikuun 2020 loppuun mennessä noin 150 000 ihmistä oli kuollut, mutta lääketieteellisessä kirjallisuudessa oli tehty ja raportoitu vain 16 ruumiinavausta. [24] Näistä vain seitsemän oli täydellisiä ruumiinavauksia, ja loput yhdeksän olivat osittaisia tai neulabiopsian tai viiltobiopsian avulla tehtyjä. Vasta 170 000 Covid-19-kuolemantapauksen jälkeen ja neljän kuukauden kuluttua pandemian alusta, tehtiin ensimmäinen sarja ruumiinavauksia, eli yli kymmenen. Vasta 280 000 kuolemantapauksen jälkeen ja viiden kuukauden kuluttua tehtiin ensimmäiset laajat ruumiinavaussarjat, noin 80. Sperhake kehotti tekemään ruumiinavauksia ja totesi, että ensimmäinen kirjallisuudessa raportoitu täydellinen ruumiinavaus mikroskooppikuvineen ilmestyi kiinalaisessa lääketieteellisoikeudellisessa aikakauslehdessä helmikuussa 2020. [41,68] Sperhake ilmaisi hämmennyksensä siitä, ettei ruumiinavauksia haluttu tehdä kriisin aikana, mutta hän tiesi, ettei haluttomuus tullut patologeilta. Lääketieteellinen kirjallisuus oli täynnä patologien vetoomuksia ruumiinavausten tekemisen lisäämiseksi. [58] Sperhake totesi lisäksi, että Robert Koch -instituutti (Saksan terveysvalvontajärjestelmä) ainakin aluksi kehotti olemaan tekemättä ruumiinavauksia. Hän tiesi myös, että tuohon aikaan 200 ruumiinavauksia tekevää laitosta Yhdysvalloissa oli tehnyt ainakin 225 ruumiinavausta 14 osavaltiossa.

Jotkut ovat väittäneet, että tämä ruumiinavausten vähäinen määrä perustui hallituksen pelkoon patologien tartunnoista, mutta tutkimus 225 Covid-19-tapauksen ruumiinavauksesta osoitti, että vain yhdessä tapauksessa patologi sai tartunnan, ja tämän todettiin olleen muualla saatu tartunta. [19] Guerriero päättää artikkelinsa, jossa hän vaatii ruumiinavausten lisäämistä, seuraavaan huomautukseen: ”Kliiniset ja oikeuslääketieteelliset patologit ylittivät yhdessä Covid-19-uhrien ruumiinavaustutkimusten esteet ja tuottivat täten arvokasta tietoa SARS-CoV-2:n ja ihmiskehon välisen vuorovaikutuksen patofysiologiasta ja edistivät näin taudin ymmärtämistä.” [24]

Kuinka moni kuolemantapauksista todella johtui viruksesta?

Epäilys siitä, että valtiot ovat maailmanlaajuisesti haluttomia sallimaan Covid-19-uhrien täydellisiä post mortem -tutkimuksia, saattaa perustua ajatukseen, että kyseessä on enemmän kuin sattuma. Ainakin kaksi mahdollisuutta on olemassa. Ensinnäkin ne, jotka johtivat tämän ”valepandemian” etenemistä maailmanlaajuiseksi ”tappavaksi pandemiaksi”, piilottelivat tärkeää tietoa, jonka ruumiinavaukset voisivat dokumentoida. Nimittäin, kuinka moni kuolemantapauksista todella johtui viruksesta? Drakonisten toimenpiteiden, kuten maskipakko, lukitukset, yritysten tuhoaminen ja lopulta pakkorokotukset, toteuttamiseksi tarvittiin hyvin suuri määrä Covid-19 tartunnan saaneiden kuolemia. Pelko olisi kaikkien näiden tuhoisien pandemian torjuntaohjelmien liikkeellepaneva voima.

Elder et al luokitteli tutkimuksessaan ruumiinavauslöydökset neljään ryhmään. [22]

 1. Varma Covid-19-kuolema
 2. Todennäköinen Covid-19-kuolema
 3. Mahdollinen Covid-19-kuolema
 4. Ei liity Covid-19:ään positiivisesta testistä huolimatta.

Se, mikä mahdollisesti huolestutti tai jopa kauhistutti tämän pandemian suunnittelijoita, oli se, että ruumiinavaukset saattoivat osoittaa, ja osoittivatkin, että monet näistä niin kutsutuista Covid-19-kuolemista kuolivat todellisuudessa liitännäissairauksiinsa. Suurimmassa osassa raportoiduista ruumiinavaustutkimuksista patologit havaitsivat useita liitännäissairauksia, joista useimmat saattoivat elämän äärirajoilla olla yksinään kohtalokkaita. Tiedettiin entuudestaan, että kuolleisuus flunssaviruksiin hoitokodeissa oli 8 prosenttia.

Lisäksi ruumiinavauksista voitaisiin saada arvokasta näyttöä, joka parantaisi kliinisiä hoitoja ja voisi mahdollisesti osoittaa CDC:n määräämien, kaikkien sairaaloiden noudatettavaksi määrättyjen protokollien, kuten hengityssuojainten ja tappavan, munuaisia tuhoavan remdesivir-lääkkeen käytön, tappavat vaikutukset. Ruumiinavaukset osoittivat myös lisääntyviä hoitovirheitä ja huonolaatuista hoitoa, sillä teho-osastoilla työskentelevien lääkäreiden suojautuminen perheenjäsenten katseilta johtaa väistämättä huonompaan hoidon laatuun, kuten useat alalla työskentelevät sairaanhoitajat kertoivat. [53-55]

Niin väärin kuin tämä kaikki oli, Covid-rokotekuolemien kohdalla toimitaan samoin – hyvin harvoja täydellisiä ruumiinavauksia on tehty, jotta voitaisiin ymmärtää, miksi nämä ihmiset kuolivat. Kaksi erittäin pätevää tutkijaa, tohtori Sucharit Bhakdi, mikrobiologi ja erittäin pätevä tartuntatautien asiantuntija sekä tohtori Arne Burkhardt, patologi ja laajalti julkaistu asiantuntija, joka on toiminut patologian professorina useissa arvostetuissa laitoksissa, tekivät äskettäin ruumiinavauksen 15 henkilölle, jotka olivat kuolleet rokotuksen jälkeen. Heidän löydöksensä selittää, miksi niin monet kuolevat ja saavat elinvaurioita ja tappavia veritulppia. [5]

He totesivat, että viidestätoista ihmisestä 14 kuoli rokotteiden seurauksena eikä muista syistä. Patologi tohtori Burkhardt havaitsi laajoja todisteita immuunihyökkäyksestä ruumiinavauksen kohteena olleiden henkilöiden elimiin ja kudoksiin – erityisesti sydämeen. Näihin todisteisiin kuului muun muassa se, että pieniin verisuoniin tunkeutui valtavia määriä lymfosyyttejä, jotka aiheuttavat laajamittaista solutuhoa päästessään valloilleen. Myös muissa elimissä, kuten keuhkoissa ja maksassa, havaittiin laajoja vaurioita. Nämä havainnot osoittavat, että rokotteet saivat elimistön hyökkäämään itseään vastaan tappavin seurauksin. On helppo ymmärtää, miksi Anthony Fauci sekä kansanterveysviranomaiset ja kaikki, jotka voimakkaasti edistävät näitä rokotteita, eivät julkisesti kannattaneet rokotteen jälkeen menehtyneiden ruumiinavauksia. Nähdään myös, että kun kyseessä ovat rokotteet, joita ei ole käytännössä testattu ennen kuin ne hyväksyttiin yleisölle, ainakin valvontaviranomaisia olisi pitänyt vaatia seuraamaan ja analysoimaan huolellisesti kaikkia näihin rokotteisiin liittyviä vakavia komplikaatioita ja kuolemantapauksia. Paras tapa sille ovat täydelliset ruumiinavaukset.

On ilmeistä, että valtion terveysviranomaiset ja näiden ”rokotteiden” valmistajat eivät halua, että näitä kriittisiä tutkimuksia tehdään, koska yleisö raivostuisi ja vaatisi rokotusohjelman lopettamista ja syytteen asettamista niitä henkilöitä vastaan, jotka ovat osallistuneet tähän peittelyyn.

Vaikka saimmekin tärkeää tietoa näistä ruumiinavauksista, on todella tarpeen tehdä erityistutkimuksia rokotuksen jälkeen kuolleiden henkilöiden kudoksista, jotta voidaan todeta, että piikkiproteiinia on tunkeutunut kaikkialle elimiin ja kudoksiin. Tämä on kriittistä tietoa, sillä tällainen infiltraatio aiheuttaa vakavia vaurioita kaikille kudoksille ja elimille, erityisesti sydämelle, aivoille ja immuunijärjestelmälle. Eläinkokeet ovat osoittaneet tämän. Rokotetuissa yksilöissä piikkiproteiinien lähteenä ovat piikkiproteiineja tuottavan mRNA:n injektoidut nanolipidikantajat. On ilmeistä, että valtion terveysviranomaiset ja näiden ”rokotteiden” valmistajat eivät halua, että näitä kriittisiä tutkimuksia tehdään, koska yleisö raivostuisi ja vaatisi rokotusohjelman lopettamista ja syytteen asettamista niitä henkilöitä vastaan, jotka ovat osallistuneet tähän peittelyyn.

Russell L. Blaylock: Totuus koronasta
Kuvakaappaus alkuperäisestä artikkelista jonka voi lukea: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC9062939/

PÄÄTELMÄT

Kuten olette nähneet, on tapahtunut ennennäkemätön sarja tapahtumia. Sairaaloiden johtajat esimerkiksi ottivat lääketieteellisen diktaattorin aseman ja määräsivät lääkäreitä noudattamaan protokollia, jotka eivät ole peräisin niiltä, joilla on laaja kokemus tämän viruksen hoidosta, vaan pikemminkin lääketieteelliseltä byrokratialta, joka ei ole koskaan hoitanut yhtään Covid-19-potilasta. Kaikissa terveydenhuoltojärjestelmissä määrättiin esimerkiksi hengityslaitteiden pakollinen käyttö teho-osastolla oleville Covid-19-potilaille, ja eri mieltä olevat lääkärit erotettiin huolimatta siitä, että he olivat todistaneet selvästi parempien hoitomenetelmien olemassaolon. Lisäksi lääkäreitä kehotettiin käyttämään remdesivir-lääkettä huolimatta sen myrkyllisyydestä, tehottomuudesta ja korkeasta komplikaatioasteesta. Heitä käskettiin käyttämään lääkkeitä, jotka heikensivät hengitystä ja laittamaan maski jokaiselle potilaalle, huolimatta potilaan hengitys vaikeuksista. Ne, jotka kieltäytyivät väärinkäytöksistä potilaitaan kohtaan, erotettiin sairaalasta ja heitä uhkasi jopa toimiluvan menettäminen – tai pahempaa.

Ensimmäistä kertaa nykyaikaisen lääketieteen historiassa näiden tartunnan saaneiden potilaiden varhainen lääketieteellinen hoito jätettiin huomiotta valtakunnallisesti. Tutkimukset ovat osoittaneet, että kun riippumattomat lääkärit aloittivat varhaisen lääketieteellisen hoidon, se pelasti 80 prosenttia tartunnan saaneista. [43,44] Varhainen hoito olisi voinut pelastaa yli 640 000 henkeä tämän ”pandemian” aikana. Huolimatta siitä, että näiden varhaisten hoitojen teho oli osoitettu, terveydenhuoltoa valvovat tahot jatkoivat tuhoisaa toimintatapaa.

Perheet eivät saaneet tavata läheisiään, mikä pakotti hyvin sairaat henkilöt sairaaloissa kohtaamaan kuolemansa yksin. Kaiken kukkuraksi hautajaiset rajoitettiin muutamaan surevaan perheenjäseneen, jotka eivät saaneet edes istua yhdessä. Samaan aikaan suuret kaupat, kuten Walmart ja Cosco, saivat toimia minimaalisilla rajoituksilla. Hoitokotipotilaat eivät myöskään saaneet vierailla perheenjäsentensä luona ja he joutuivat kohtaamaan kuoleman yksin. Samaan aikaan useissa osavaltioissa, joista läpinäkyvin on New Yorkin osavaltio, tartunnan saaneita vanhuksia siirrettiin tarkoituksellisesti sairaaloista hoitokoteihin, mikä johti hoitokotien asukkaiden erittäin korkeaan kuolleisuuslukuun. Tämän ”pandemian” alussa yli 50 prosenttia kaikista kuolemantapauksista tapahtui hoitokodeissa.

Tartunnan saaneita vanhuksia siirrettiin tarkoituksellisesti sairaaloista hoitokoteihin, mikä johti hoitokotien asukkaiden erittäin korkeaan kuolleisuuslukuun.

Koko tämän ”pandemian” ajan tiedotusvälineet, kansanterveysviranomaiset, lääketieteelliset hallintokoneistot (CDC, FDA ja WHO) sekä lääketieteelliset yhdistykset ovat syöttäneet meille loputtomasti valheita, vääristelyjä ja disinformaatiota. Lääkäreitä, tiedemiehiä ja tartuntojen hoitojen asiantuntijoita, jotka perustivat yhdistyksiä, joiden tarkoituksena oli kehittää tehokkaampia ja turvallisempia hoitoja, demonisoitiin, ahdisteltiin, häpäistiin ja nöyryytettiin säännöllisesti ja heiltä evättiin toimiluvat, sairaaloiden etuoikeudet ja ainakin yhdessä tapauksessa määrättiin psykiatriseen tutkimukseen. [2,65,71]

Anthony Faucille annettiin melkein ehdoton määräysvalta kaikesta sairaanhoidosta ja hän vaati muun muassa, että kaikki hoitavat lääkärit käyttävät lääkkeitä, joista hän hyötyi. Hän määräsi käyttämään maskeja, vaikka itse aluksi nauroikin maskien käytölle viruksen suodattamisessa. Kuvernöörit, pormestarit ja monet yritykset noudattivat hänen määräyksiään kyseenalaistamatta.

Käytetyt ankarat toimenpiteet, maskit, sulkemiset, tartunnan saaneiden testaaminen, epätarkan PCR-testin käyttö, sosiaalinen etäisyys ja kontaktien jäljittäminen olivat jo aiemmin osoittautuneet melkein kokonaan tai täysin hyödyttämiksi aiempien pandemioiden aikana, mutta kaikki yritykset hylätä nämä menetelmät olivat tuloksettomia. Joissain osavaltioissa ei noudatettu näitä ankaria määräyksiä, ja niissä esiintyi joko yhtä paljon tai vähemmän tartuntoja ja kuolemantapauksia kuin niissä osavaltioissa, joissa toimenpiteet olivat tiukimmin valvottuja. Jälleen kerran mikään määrä todisteita tai ilmeisiä osoituksia ei vaikuttanut mitenkään näiden yhteiskunnallisesti tuhoavien toimenpiteiden lopettamiseen. Jopa silloin, kun kokonaiset maat, kuten Ruotsi, välttivät kaikkia näitä toimenpiteitä, osoittivat, että tartuntojen ja sairaalahoitojen määrä oli yhtä suuri kuin valtioissa, joissa oli tiukimmat, hyvin ankarat toimenpiteet, valvovat instituutiot eivät muuttaneet politiikkaansa. Mikään määrä todisteita ei auttanut.

Psykologian asiantuntijat, jotka tutkivat katastrofeja kuten talousromahduksia, suurkatastrofeja ja aiempia pandemioita, ovat todistaneet, että ankarista toimenpiteistä aiheutuu valtava hinta yhteiskunnalle ”epätoivon kuolemien” muodossa ja vakavien psykologisten häiriöiden dramaattisena lisääntymisenä. Käytettyjen pandemiatoimenpiteiden vaikutukset lasten neurologiseen kehitykseen ovat katastrofaalisia ja suurelta osin peruuttamattomia.

Ajan mittaan kymmenet tuhannet saattavat kuolla toimenpiteiden seurauksena. Vaikka ennusteet alkoivat näkyä, tämän ”pandemian” valvojat jatkoivat täyttä höyryä eteenpäin. Tapahtumaa valvovat virkamiehet jättivät huomiotta itsemurhien dramaattisen lisääntymisen, liikalihavuuden, huumeiden ja alkoholin käytön lisääntymisen, terveydenhuollon heikkenemisen ja psykiatristen häiriöiden, erityisesti masennuksen ja ahdistuksen huolestuttavan lisääntymisen.

Lopulta saimme tietää, että monet kuolemantapaukset johtuivat lääketieteellisistä laiminlyönneistä. Kroonisia sairauksia, diabetesta, syöpää, sydän- ja verisuonitauteja ja neurologisia sairauksia sairastavia henkilöitä ei enää seurattu asianmukaisesti klinikoilla ja lääkärin vastaanotoilla. Muut kuin kiireelliset leikkaukset keskeytettiin. Monet näistä potilaista päättivät mieluummin kuolla kotona kuin ottaa riskin sairaaloihin menemisestä, ja monet pitivät sairaaloita ”kuoleman taloina”.

Kuolemantapauksia koskevien tietojen mukaan kuolemantapaukset lisääntyivät 75-vuotiaiden ja sitä vanhempien keskuudessa, mikä selittyy enimmäkseen Covid-19-infektioilla, mutta 65-74-vuotiaiden kuolemantapaukset olivat lisääntyneet jo kauan ennen pandemian puhkeamista. [69] 18-vuotiaiden ja 65-vuotiaiden välillä kuolemantapaukset, jotka eivät olleet Covid-19-infektioita, lisääntyivät järkyttävällä tavalla. Osa näistä kuolemantapauksista selittyi huumeisiin liittyvien kuolemantapausten dramaattisella lisääntymisellä, noin 20 000 enemmän kuin vuonna 2019. Myös alkoholiin liittyvät kuolemat lisääntyivät huomattavasti, ja henkirikokset lisääntyivät lähes 30 prosenttia 18-65-vuotiaiden ryhmässä.

Vakuutusyhtiö OneAmerican johtaja totesi, että heidän tietojensa mukaan 18-64-vuotiaiden kuolleisuus oli kasvanut 40 prosenttia pandemiaa edeltävään aikaan verrattuna. [21] Yhtiön toimitusjohtaja Scott Davidson, joka tekee vuosittain laajoja selvityksiä kuolleisuudesta, totesi, että tämä oli korkein kuolleisuusluku vakuutustietojen historiassa. Davidson totesi myös, että näin suurta kuolemantapausten määrän kasvua ei ole koskaan nähty kuolemantapauksia koskevien tietojen keruun historiassa. Aiemmat laajamittaiset katastrofit ovat nostaneet kuolleisuuslukuja enintään 10 prosenttia, 40 prosenttia on ennennäkemätöntä.

Rokotteiden piti vähentää merkittävästi kuolemantapauksia, mutta päinvastoin on käynyt. Sairaaloihin on tulvinut rokotekomplikaatioita ja kriittisessä tilassa olevia ihmisiä, jotka ovat johtuneet lukitusten ja muiden pandemiatoimenpiteiden aiheuttamasta lääketieteellisistä laiminlyönneistä.

Indianan ylilääkäri, tohtori Lindsay Weaver totesi, että sairaalahoitojaksot ovat Indianassa korkeammat kuin kertaakaan viimeisen viiden vuoden aikana. Tämä on ratkaisevan tärkeää, koska rokotteiden piti vähentää merkittävästi kuolemantapauksia, mutta päinvastoin on käynyt. Sairaaloihin on tulvinut rokotekomplikaatioita ja kriittisessä tilassa olevia ihmisiä, jotka ovat johtuneet lukitusten ja muiden pandemiatoimenpiteiden aiheuttamasta lääketieteellisistä laiminlyönneistä. [46,56]

Huomattava määrä näistä ihmisistä kuolee nyt ja nousu tapahtui rokotteiden käyttöönoton jälkeen. Lääketieteen diktaattoreiksi itsensä nimittäneiden valheet ovat loputtomia. Ensinnäkin meille kerrottiin, että sulut kestäisi vain kaksi viikkoa, mutta ne kesti yli vuoden. Sitten meille kerrottiin, että maskit olivat tehottomia eikä niitä tarvinnut käyttää. Tämä kumottiin nopeasti. Sitten meille kerrottiin, että kangasnaamari oli erittäin tehokas, muttei olekaan ja kaikkien pitäisi käyttää N95-maskia ja ennen sitä sanottiin, että pitäisi käyttää kaksinkertaista maskia. Meille kerrottiin, että hengityssuojaimista oli vakava pula jonka jälkeen saimme kuulla, että ne seisovat käyttämättöminä varastoissa ja kaupungin kaatopaikoilla, yhä pakkauslaatikoissaan. Meille kerrottiin, että sairaalat olivat täynnä rokottamattomia ja myöhemmin selvisi, että asia oli päinvastoin kaikkialla maailmassa. Meille kerrottiin, että rokotteet olivat 95-prosenttisesti tehokkaita, mutta sitten saimme tietää, että itse asiassa rokotteet aiheuttavat synnynnäisen immuniteetin asteittaista heikkenemistä.

Kun rokotteet otettiin käyttöön, naisille kerrottiin, että ne olivat turvallisia raskauden kaikissa vaiheissa, mutta sitten selvisi, että ennen rokotteen käyttöönottoa tehdyissä ”turvallisuustesteissä” ei oltu tutkittu turvallisuutta raskauden aikana. Meille kerrottiin, että vapaaehtoisilla tehdyt huolelliset testit ennen hyväksyntää hätätilakäyttöön osoittivat rokotteiden äärimmäisen turvallisuuden, mutta sitten saimme tietää, että näitä onnettomia koehenkilöitä ei seurattu, rokotteiden aiheuttamia lääketieteellisiä komplikaatioita ei korvattu ja tiedotusvälineet salasivat kaiken. [67] Saimme myös tietää, että FDA oli kertonut rokotteiden valmistajille, että eläinkokeita ei tarvittu (kansalaiset olisivat koekaniineja). Meille sanottiin, että Pfizerin uudet mRNA-rokotteet olivat saaneet FDA:n hyväksynnän, mikä oli harhautus, sillä hyväksynnän oli saanut eri rokote (comirnaty) eikä käytetty BioNTech-rokote. Hyväksyttyä comirnaty-rokotetta ei ollut saatavilla Yhdysvalloissa. Kansalliset tiedotusvälineet kertoivat, että Pfizerin rokote oli hyväksytty eikä sitä enää luokiteltu kokeelliseksi, mikä oli räikeä valhe. Nämä tappavat valheet jatkuvat. On aika lopettaa tämä mielettömyys ja saattaa vastuussa olevat oikeuden eteen.

Lähteet

1. Abelson R. Buoyed by federal Covid aid, big hospital chains buy up competitors. The New York Times Mat 21, 2021 (updated Oct 22, 2022) https://www.nytimes.com/2021/05/21/health/covid-bailout-hospital-merger.html .

2. Albright L. Medical nonconformity and its persecution. Brownstone Institute. https://brownstone.org/articles/medical-nonconformaity-and-its-persecution [Last accessed on 2022 Feb 06]

3. Ausman JI, Blaylock RL. What is the truth? United States: James I. and Carolyn R. Ausman Education Foundation (AEF); 2021. The China Virus. [Google Scholar]

4. Beder A, Buyukkocak U, Sabuncuoglu H, Keskil ZA, Keskil S. Preliminary report on surgical mask induced deoxygenation during major surgery. Neurocirugia. 2008;19 [Google Scholar]

5. Bhakdi S. Presentation of autopsy findings. https://www.brighteon.com/4b6cc929-f559-4577-b4f8-3b40f0cd2f77 Pathology presentation on findings https://pathologie-konferenz.de/en [Last accessed on 2022 Feb 06]

6. Blaylock RL. Covid-19 pandemic: What is the truth? Surg Neurol Inter. 2021;12(151) [Google Scholar]

7. Blaylock RL. National Health Insurance (Part 1): the socialist nightmare. Aug 19, 2009 https://haciendapublishing.com/national-health-insurance-part-i-the-socialist-nightmare-by-russell-l-blaylock-md [Last accessed on 2022 Feb 06]

8. Blaylock RL. Regimentation in medicine and its human price (part 1 & 2) Hacienda publishing. March 20, 2015 https://haciendapublishing.com/regimentation-in-medicine-and-its-human-price-part-2-by-russell-l-blaylock-md [Last accessed on 2022 Feb 06] [Google Scholar]

9. Blaylock RL. Haciendia Publishing; When rejecting orthodoxy becomes a mental illness. Aug 15, 2013 https://haciendapublishing.com/when-rejecting-orthodoxy-becomes-a-mental-illness-by-russell-l-blaylock-m-d [Last accessed on 2022 Feb 06] [Google Scholar]

10. Bloche MG. Corporate takeover of Teaching Hospitals. Georgetown Univ Law Center. 1992. https://scholarship.law.georgetown.edu/cgi/viewcontent.cgi?referer=https://www.google.com/&httpsredir=1&article=1731&context=facpub [Last accessed on 2022 Feb 06]

11. Bosh X, Ross JS. Ghostwriting: Research misconduct, plagiarism, or Fool’s gold. Amer J Med. 2012;125(4):324–6. [PubMed] [Google Scholar]

12. Breggin PR, Breggin GR. Breggin PR, Breggin GR. Covid-19 and the Global Predators: We are the Prey. Ithaca, NY: Lake Edge Press; 2021. Top Medical Journals Sell their Souls; pp. 285–292. [Google Scholar]

13. Breggin, p133 [Last accessed on 2022 Feb 06]

14. Bulik BS. The top 10 ad spenders in Big Pharma for 2020. Fierce Pharma Apr 19, 2021 https://www.fiercepharma.com/special-report/top-10-ad-spenders-big-pharma-for-2020 [Last accessed on 2022 Feb 06]

15. Children’s Health Defense Team Harvard experts critique cozy FDA-Pharma relationship. The Defender. Jan 28, 29020.

16. Chughtai AA, Stelzer-Braid S, Rawlinson W, Pontivivi G, Wang Q, Pan Y, et al. Contamination by respiratory viruses on outer surface of medical mask used by hospital healthcare workers. BMC Infect Dis. 2019. Article number 491.

17. Coleman-Lochner L. U.S. Hospitals pushed to financial ruin as nurses quit during pandemic. Bloomberg. Dec 21, 2021 https://www.bloomberg.com/news/articles/2021-12-21/u-s-hospitals-pushed-to-financial-ruin-as-nurses-quit-en-masse [Last accessed on 2022 Feb 06]

18. D’Souza K. Pandemic effects may have lowered baby’s IQs, study says EdSource. https://edsource.org/2021/pandemic-may-have-lowered-baby-iq-study-says/661285. [Last accessed on 2022 Feb 06]

19. Davis GG, Williamson AK. Risk of covid-19 transmission during autopsy. Arch Path Lab Med. 2020;144(12):1445a–1445. [Google Scholar]

20. Department of Health and Human Services: Part 1. Overview Information. https://grants.nih.gov/grants/guide/rfa-files/RFA-HD-20-013.html [Last accessed on 2022 Feb 06]

21. Durden T. Life Insurance CEO says deaths up 40% among those aged 18 to 64. Tyler Durden Report. 2022. Jan 3,

22. Elder C, Schroder AS, Aepfelbacher M, Fitzek A, Heinemann A, Heinrich F, et al. Dying with SARS-CoV-2 infection an autopsy study of the first consecutive 80 cases in Hamberg, Germany. Inter J Legal Med. 2020;134:1275–84. [Google Scholar]

23. Front Line Covid Critical Care Alliance. https://covid19criticalcare.com [Last accessed on 2022 Feb 06]

24. Gueriero M. Restriction of autopsies during the Covid-19 epidemic in Italy. Prudence or fear? Pathologica. 2020;112:172–3. [PMC free article] [PubMed] [Google Scholar]

25. Hope JR. Sudden death by “hot lot”—Dr. Michael Yeadon sounds the alarm. The Desert review. 2022. Jan 24,

26. Huff E. Idaho doctor reports “20 times increase” in cancer among those “vaccinated” for covid. Natural News. 2021. Sept 14, https://www.naturalnews.com/2021-09-14-idaho-doctor-20times-increase-cancer-vaccinated-covid.html [Last accessed on 2022 Feb 06]

27. Ioannou P, Karakonstantis S, Astrinaki E, Saplamidou S, Vitsaxaki E, Hamilos G, et al. Transmission of SARS-C0V-2 variant B1.1.7 among vaccinated health care workers. Infect Dis. 2021:1–4. [Google Scholar]

28. James Thorpe interview by Dr. Steve Kirsch. Rumble https://rumble.com/vru732-dr.-james-thorp-on-medical-censorship.html [Last accessed on 2022 Feb 06]

29. Jiang H, Mei Y-F. SARS-CoV-2 spike protein impairs DNA damage repair and inhibits V(D)J recombination in vitro. Viruses. 2021;13:2056. doi: 10.3390/10.3390/v13102056. [PMC free article] [PubMed] [CrossRef] [Google Scholar]

30. Jimenez J, Vigdor N. Covid-19 news: Over 150 Texas hospital workers are fired or resign over vaccine mandates. The New York Times. 2021. Jun 22, https://www.nytimes.com/live/2021/06/22/world/covid-vaccine-coronavirus-mask [Last accessed on 2022 Feb 06]

31. Katz E. Postal service seeks temporary exemption from Biden’s vaccine-or-test mandate. Government Executive. 2022. Jan 22, https://www.govexec.com/workforce/2022/01/postal-service-seeks-temporary-exemption-bidens-vaccine-or-test-mandate/360376 [Last accessed on 2022 Feb 06]

32. Kennedy R., Jr . Skyhorse Publishing; 2021. The Real Anthony Fauci. Bill Gates, Big Pharma, and the Global War on Democracy and Public Health; pp. 24–29. [Google Scholar]

33. Kennedy RF., Jr pp. 24–25.

34. Kennedy RF., Jr pp. 26–30.

35. Kennedy RF., Jr p. 32.

36. Kennedy RF., Jr pp. 35–56.

37. Kennedy RF., Jr pp. 47–56.

38. Kennedy RF., Jr p. 135.

39. Kennedy RF., Jr p. 217.

40. Lee M. University of Florida finds dangerous pathogens on children’s face mask. NTD https://www.ntd.com/university-of-florida-lab-finds-dangerous-pathogens-on-childrens-face-masks_630275.html [Last accessed on 2022 Feb 06]

41. Liu Q, Wang RS, Qu GQ, Wang YY, Liu P, Zhu YZ, et al. Gross examination report of a Covid-19 death autopsy. Fa Yi Xue Za Zhi. 2020;36:21–23. [PubMed] [Google Scholar]

42. Loffredo J. Fully vaccinated are Covid ‘Superspreaders’ Says inventor of mRNA technology. https://childrenshealthdefernce.org/defender/justin-Williams-Robert-Malone-fully-vaccinated-covid-super-spreaders [Last accessed on 2022 Feb 06]

43. Marik PE, Kory P, Varon J, Iglesias J, Meduri GU. MATH+ protocol for the treatment oof SARS-CoV-2 infection: the scientific rationale. Exp rev Ant-infective Ther. 2020 doi: 10.1080/14787210.2020.1808462. [CrossRef] [Google Scholar]

44. McCullough P, Kelly R, Ruocco G, Lerma E, Tumlin J, Wheeland KR, et al. Pathophysiological basis and rationale for early outpatient treatment of SARS-CoV-2 (COVID-19) Infection. Amer J Med. 2021;134:16–22. [PMC free article] [PubMed] [Google Scholar]

45. McCullough P. Study: Fully vaccinated healthcare workers carry 251 times viral load, pose threat to unvaccinated patients, Co-workers. The Defender 08/23/21. [Google Scholar]

46. McCullough P. “We’re in the middle of a major biological catastrophe”: Covid expert Dr. Peter McCullough. 2021. Oct 6, https://www.lifesitenews.com/news/were-in-the-middle-of-a-major-biological-catastrophe-top-covid-doc-mccullough/?_kx=9EtupqemhhFXJ1kgCo9W3xUNfwrkqB5nT7V2H15fUnA%3D.WXNMR7 [Last accessed on 2022 Feb 06]

47. McGovern C. Thousands report developing abnormal tumors following Covid shots. LifeSite News. Nov 1, 2021 https://www.lifesitenews.com/news/thousands-report-developing-abnormal-tumors-following-covid-shots [Last accessed on 2022 Feb 06]

48. Mercola J. Bill Gates and Anthony Fauci: a ‘formidable, nefarious’ partnership. Mercola.com. https://childrenshealthdefense.org/defender/rfk-jr-the-real-anthony-fauci-bill-gates [Last accessed on 2022 Feb 06]

49. Moffatt B, Elliott C. Ghost Marketing: Pharmaceutical companies and ghostwritten journal articles. Persp Biol Med. 2007;50(1):18–31. [Google Scholar]

50. Mulvany C. Covid-19 exacerbates bankruptcy for at-risk hospitals. Health Care Financial Management Association. 2020. Nov 9,

51. Muoio D. How many employees have hospitals lost to vaccine mandates? Here are the numbers so far. Fierce Healthcare. 2022. Jan 13, https://www.fiercehealthcare.com/hospitals/how-many-employees-have-hospitals-lost-to-vaccine-mandates-numbers-so-far [Last accessed on 2022 Feb 06]

52. Nalivaeva NN, Turner AJ, Zhuravin IA. Role of prenatal hypoxia in brain development, cognitive functions, and neurodegeneration. Front Neurosci. 2018 doi: 10.3389/fnins.2018.00825. [CrossRef] [Google Scholar]

53. Nicole Sirotek shares what she saw on the front lines in NYC. # Murder. https://rumble.com/vt7tnf-registered-nurse-nicole-sirotek-shares-what-she-saw-on-the-front-lines-in-n.html [Last accessed on 2022 Feb 06]

54. Noether M, Mat S. Hospital merger benefits: Views from hospital leaders and econometric analysis. Amer Hospital Assoc. Charles Rivers Associates. Jan, 2017 https://www.aha.org/guidesreports/2017-01-24-hospital-merger-benefits-views-hospital-leaders-and-econometric-analysis [Last accessed on 2022 Feb 06]

55. Nurse Colette Martin testimony to Louisiana House of Representatives. https://www.youtube.com/watch?v=cBwnIRUav5I [Last accessed on 2022 Feb 06]

56. Nurse Dani: It’s the Covid-19 hospital protocols are killing people. https://rumble.com/vqs1v6-nurse-dani-its-the-covid-19-hospital-protocols-are-killing-people.html [Last accessed on 2022 Feb 06]

57. Parpia R. Mayo Clinic fires 700 employees for refusing to get Covid-19 vaccinations. The Vaccine Reaction. https://thevaccinereaction.org/2022/01/mayo-clinic-fires-700-employees-for-refusing-to-get-covid-19-vaccinations [Last accessed on 2022 Feb 06]

58. Pomara C, Li Volti G, Cappello F. Covid-19 deaths: are we sure it is pneumonia? Please, autopsy, autopsy, autopsy! J Clin Med. 2020 doi: 10.3390/jcm9051259. [CrossRef] [Google Scholar]

59. New York Post. Post Editorial Board Facebook admits the truth: “Fact checks” are just (lefty) opinion. Dec 14,2021. https://nypost.com/2021/12/14/facebook-admits-the-truth-fact-checks-are-really-just-lefty-opinion [Last accessed on 2022 Feb 06] [Google Scholar]

60. Rancourt DG. Mask don’t work. A review of science relevant to the covid-19 social policy. https://archive.org/details/covid-censorship-at-research-gate-2 [Last accessed on 2022 Feb 06]

61. Redshaw M. As reports of injuries after Covid vaccines near 1 million mark. CDC, FDA clear Pfizer, Moderna boosters for all adults. The Defender 11/19/21.

62. Roche D. Boston Herald. 2021. Sept 14, Members of Congress and their staff are exempt from Biden’s vaccine mandate, Newsweek 9/10/21 Boston Herald Editorial Staff. Editorial: Political elites exempt from vax mandates. [Google Scholar]

63. Ross E. How drug companies’ PR tactics skew the presentation of medical research. The Guardian. https://www.theguardian.com/science/2011/may/20/drug-companies-ghost-writing-journalism [Last accessed on 2022 Feb 06]

64. Saul S. Ghostwriters used in Vioxx studies, article says. New York Times. April 15, 2008 https://www.fpparchive.org/media/documents/public_policy/Ghostwriters%20Used%20in%20Vioxx%20studies_Stephanie%20Saul_Apr%2015,%202008_The%20New%20Times.pdf [Last accessed on 2022 Feb 06]

65. Saxena V. Doctors loses medical license. Ordered to have Psych Eval for Ivermectin Scrits, Sharing Covid “misinformation” BRP News. Available from: https://bizpacreview.com/2022/01/16/doctor-loses-license-orderedto-have-psych-eval-for-prescribing-ivermectin-sharining-covid-falsehoods-1189313. [Last accessed on 2022 Feb 06]

66. Schwab K, Malleret T. Cologny/Geneva: The Covid-19 Pandemic and the Great Reset. Forum Publishing 2020 World Economic Forum. [Google Scholar]

67. Sen. Ron Johnson on Covid-19 vaccine injuries to test subjects. https://www.youtube.com/watch?v=6mxqC9SiRh8 [Last accessed on 2022 Feb 06]

68. Sperhake J-P. Autopsies of Covid-19 deceased? Absolutely! Legal Med. 2020 doi: 10.1016/j.legalmed.2020.101769. [CrossRef] [Google Scholar]

69. Svab P. Non-Covid death spike in Americans aged 18-49. The Epoch Times. Jan 26-Feb 1 2022.

70. US Medical, Scientific, Patient and Civic Organization Funding Report: Pfizer: Fourth Quarter 2010. https://cdn.pfizer.com/pfizercom/responsibility/grants_contributions/pfizer_us_grants_cc_q4_2010.pdf [Last accessed on 2022 Feb 06]

71. Vivek Saxena. Doctors loses license, ordered to have psych eval for Ivermectin scrits, sharing Covid ‘misinformation’ BPR News. https://www.bizpacreview.com/2022/01/16/doctor-loses-license-ordered-to-have-psych-eval-for-prescribing-ivermectin-sharing-covid-falsehoods-1189313 .

72. Westendorf AM, et al. Hypoxia enhances immunosuppression by inhibiting CD4+ effector T cell function and promoting Treg activity. Cell Physiol Biochem. 2017;41:1271–84. [PubMed] [Google Scholar]

73. Wood PM. Coherent Publishing; 2018. Technocracy: The Hard Road to World Order. [Google Scholar]

74. Wood PM. Coherent Publishing; 2015. Technocracy Rising: The Trojan Horse of Global Transformation. [Google Scholar]


Lue myös: