Mistä saa apua rokotehaittoihin? – Autetaan yhdessä Maria Kiiskeä & 20 000 suomalaista!

MKR Tiedote 10.12.2021

Suomessa on tähän mennessä tilastoitu yli 20 000 haittavaikutusilmoitusta kokeellisista geeniteknologisista koronainjektioista (käytetään myös hämäävästi nimeä ”rokote”). Lääketurvallisuusvirasto FIMEA ilmoittaa sivuillaan ehtineensä tutkia 16.11.2021 mennessä 5686 haittavaikutusilmoitusta, joista vakavia 4032 ja ei-vakavia 1654. Lisäksi n. 14 900 ilmoitusta odottaa yhä tutkimista suuren määrän ja resurssipulan vuoksi.

Tieteellisten tutkimusten mukaan vain 1-10% rokotehaitoista tehdään haittavaikutusilmoitus, joten todelliset haittavaikutusten määrät ja inhimillinen kärsimys ovat moninkertaisuudessaan järkyttäviä.

Näistä johtuen luulisi, että Suomen terveydenhuolto olisi kehittänyt menetelmät ja systeemit massiivisen rokotehaittapotilaiden joukon auttamiseen?

Todellisuus taitaa olla toinen ja jotain on pahasti vialla sairaaloissamme ja hoitavien lääkäreiden toiminnassa. Auttaakseemme jatkossa rokotehaittapotilaita saamaan parasta mahdollista hoitoa ja ihmisarvoista kohtelua, julkaisemme Maria Kiisken tapauksen.

Jos Sinä haluat myös auttaa rokotehaittapotilaita, tätä artikkelia voi lähettää jokaiseen sairaalaan, jokaiselle lääkärille ja hoitajalle kannustamaan heitä tunnistamaan/tunnustamaan rokotehaitat ja HOITAMAAN ja AUTTAMAAN potilaita parhaansa mukaan, aivan kuten lääkärinvala, moraali, etiikka ja yleinen ihmisyys velvoittavat. Samoin voi laittaa tietoa päättäjille ja terveysalan johtajille – HERÄTYS!

Maria Kiiski oli Facebookin live-tilassa 4. joulukuuta kello 18.01 
Maria kertoi videolla miten häntä vakavista rokotehaitoista kärsivänä on kohdeltu sairaaloissa
Facebook-videota on katsottu massiivisesti, tykkäyksiä 1,8 tuhatta ja jakoja 1,6 tuhatta

https://www.facebook.com/tipu.lahtinen/videos/4565761030210058/


Moniammatillinen Koronakriisin Ratkaisuryhmä MKR ja myöskin vetäjänsä lääkäri Mikael Kivivuori saivat  7. joulukuuta  seuraavan sähköpostiviestin:


Maria Kiiski 44v./rokotehaitta – ei hoitoa

Hei!

Asioin ystäväni Maria Kiiskin puolesta, hän ei pysty tällä hetkellä itse kirjoittamaan väsymyksensä vuoksi. Emme ole varmoja oletteko nähneet videon, jossa hän kertoo  rokotehaitasta ja Jorvissa olosta…? Alla kuvaus tilanteesta.

Tilanne on tällä hetkellä aivan järkyttävä ja epätoivoinen. Marian toinen puoli vartalosta alkoi mennä tunnottomaksi Pfizerin piikin jälkeen, huhtikuussa 2021. Tilanne meni viikossa siihen, että hän konttasi vessaan, jonka myötä oli noin 3 viikon sairaalajakso. Tuolla jaksolla asia ei edennyt mihinkään eikä innostusta tutkimiseen löytynyt. Kipu on ollut jatkuvaa alaselässä, nyt vasemmalta puolelta hävisi jalan refleksit. Kaksi viikkoa sitten kipu meni niin sietämättömäksi, että hän hakeutui sairaalaan ja hänen alueellaan sairaala on Jorvi. Lääkärit eivät suostu tutkimaan, koska Maria mainitsi sanan rokotehaitta. Myös hoitajien asenne muuttui sen jälkeen välittömästi. 

Yhtenä yönä hänen sängyn vieressä oli ykskaks ollut mieslääkäri, joka ei ollut sanonut mitään. Maria oli kysynyt seuraavana päivänä, että kuka ja mikä se mies on ollut, ei kerrottu eikä vahvistettu lääkärin käyneen. Tämä sen jälkeen, kun video lähti leviämään netissä. Keskustelut hoitajien ja lääkäreiden kanssa on onneksi nauhoitettu. 

Tilanne ja kohtelu sairaalassa  meni niin pelottavaksi, että hän pyysi naapurinsa hakemaan hänet pois sairaalasta. Oleminen ei kuitenkaan kotona onnistu, koska hän ei pääse ilman apua vessaan eikä pysty istumaan tai kävelemään. 

Tänään hän on hakeutunut Haartmanin sairaalaan, koska Jorviin ei enää uskalla mennä. Haartmanin sairaalasta annettiin ohjeet hakeutua Jorviin, yksi kipulääke mukaan, se siinä. Ei saanut mukaansa rollaattoria tai muita apuvälineitä. Maria ei pärjää itsenäisesti kotona, koska ei edes pääse vessaan. Lääkäri yritti järjestää kotisairaanhoitoa, ei onnistunut. Nyt Maria matkalla kotiin Kela-taksin turvin, huomisesta ei tietoa miten selviää kivun ja syömisen/wc asioinnin kanssa (asun itse Lappeenrannassa ja yritän auttaa parhaani mukaan täältä käsin).

Haluamme kysyä teiltä, että mitä tälläisessä tilanteessa voi enää tehdä? Potilasasiamies ei pysty akuutisti vaikuttamaan asioihin, sinne on soitettu eikä linjoilla pääse läpi.

Mikä tahansa apu asioiden viemiseksi eteenpäin auttaa. Minä voin hoitaa ns. paperiasioita ja kaiken mitä voi tehdä etänä. 

Ystävällisin terveisin,

Marian ystävä (nimi poistettu yksityisyyden suojaamiseksi)

MARIAN EDELTÄVIÄ KOKEMUKSIA SAIRAALASTA

Ystävän viesti Facebookissa 4.12.2021:

ARTIKKELIPÄIVITYS 10.12.2021 klo 20.20
TILANNE NYT: Maria potilaana oli kauan heitteille jätettynä, mutta on nyt päässyt sairaalaan. Toivomme parasta ja pyydämme hänelle rauhaa parantumiseen.
Hyvistä uutisista huolimatta muistetaan, että Maria ei ole ainoa rokotehaitan saanut Suomessa:
Konkreettista lääketieteellistä ja muunkinlaista apua tarvitaan edelleen yli 20 000 muulle suomalaiselle geeniteknologisten injektioiden aiheuttamista haitoista kärsivälle.

MKR:n VIESTI JOKAISELLE:

  • Me pystymme vaikuttamaan, pienilläkin teoillamme, sillä pienistä puroista kasvaa iso virta
  • Nyt on aika herättää terveydenhuoltohenkilöstö unesta ja hyvä sydämensä sykkimään
  • Ollaan ihmisiä toisillemme ja autetaan niitä jotka tarvitsevat apua
  • Palautetaan yhdessä se luotettava hyvinvointivaltio-Suomi, jossa kaikista välitetään ja ketään ei jätetä heitteille sen takia, että se estäisi suuryritysten miljardibisneksiä
  • Jos tiedät lääkäreitä ja/tai muita terveyden asiantuntijoita, jotka voisivat auttaa suomalaisia rokotevaurioissa, voit pyytää heitä olemaan yhteyksissä meihin MKR:ssä ja me välitämme avun & tiedot eteenpäin!

info@mkrsuomi.fi

Lue myös: