Pfizerin asiakirjat julkaistavaksi
|

TOTUUS PALJASTUU – VIRANOMAISET EIVÄT VOI ENÄÄ SALATA PFIZERIN ROKOTETIETOJA

Yhdysvalloissa liittovaltion tuomari hylkäsi maan elintarvike- ja lääkevirasto FDA:n pyynnön julkaista Pfizerin koronarokotteita koskevia rokotetietoja vain 500 sivua kuukaudessa millä tahdilla koko aineiston julkaiseminen olisi kestänyt 75 vuotta. Sen sijaan oikeus määräsi julkaistavaksi 55 000 sivua kuukaudessa. Kaikkien tulisi lukea tuomarin erinomainen päätös, joka avautuu alla olevasta linkistä luettavaksi.

https://www.sirillp.com/wp-content/uploads/2022/01/ORDER_2022_01_06-9e24e298ae561d16d68a3950ab57077b.pdf

Tämä on suuri voitto läpinäkyvyydelle, joka poistaa ”terveysviranomaisten” hallintaotteen asiassa. Samaan hengenvetoon on todettava, että tämäkin asia alkaa purkautumaan jenkeistä. Suomessahan näitä mömmöjä on yritetty saada riippumattomien tahojen tutkittavaksi mutta aina on vedottu siihen, että EU on antanut niille hätämyyntiluvan ja luotettu siihen, että kaikki on kunnossa tai vedottu liikesalaisuuksiin. Eli toisin sanoen meillä ei ole samaa poliittista tahtoa ja kansalaisrohkeutta kuin amerikkalaisilla näyttää olevan.

Ketään ei pidä eikä edelleenkään saa lain ja kv-sopimusten mukaan pakottaa lääketieteelliseen toimenpiteeseen. Silti tätä ei noudateta Suomessa vaan joillekin ihmisryhmille on jo määrätty käytännössä pakko ja tämän pakon laajentamisesta käydään jo keskusteluja. Eli poliitikot loukkaavat tietoisesti ihmisten perusoikeuksia ja samalla kieltäytyvät tutkimassa ja tuomasta ihmisten tietoon mitä he ihmiset pakottavat ottamaan. Ei kai kukaan ole oikeasti niin tyhmä, että ei ymmärrä mitä se tarkoittaa, kun viranomaiset yrittävät salata tutkimusaineiston niin pitkäksi aikaa, että käytännössä kaikki ne ihmiset joihin ko. aineita on laitettu ovat kuolleet?

Määrätessään asiakirjojen julkistamisen liittovaltion tuomari myönsi, että näiden tietojen julkistaminen on erittäin tärkeää yhteiskunnallisesti ja että sen pitäisi olla yksi valvontaviranomaisen eli FDA:n tärkeimmistä prioriteeteista. Miksi suomalaiset viranomaiset ja oikeuslaitos ei toimi näin?

Olkaa ystävällisiä ja jakakaa tätä, kiitos.

Lue myös: