Lääkäri Mikael Kivivuori

LÄÄKÄRI MIKAEL KIVIVUORI

Esittely

Tämä kooste keskittyy Mikael Kivivuoren osaamiseen koronakriisin asiantuntijana.
Tietoa Mikaelin muista tekemisistä ja hänestä ihmisenä löytyy kotisivuilta:
www.mikaelkivivuori.fi


Mikael Kivivuori

Syntynyt 1980
Yleislääkäri Raumalta
MKR toiminnanjohtaja Moniammatillinen Koronakriisin Ratkaisuryhmässä www.mkrsuomi.fi

Perustajajäsen Pelastetaan Suomen lapset järjestössä www.pelastetaansuomenlapset.fi
Suomalainen korona-asiantuntija – Riippumattomat Asiantuntijat -verkosto
Globaalien kriisien tutkija vuodesta 2012 – MUN-GO Maailmanpelastusprojekti

Lääkäri

Mikael Kivivuori valmistui lääkäriksi Turun Yliopistosta 2010.

Hän on opiskeluista lähtien suuntautunut kokonaisvaltaiseen hoitoon ja pyrkinyt aina hoitamaan syitä sairauksien taustalla, ei vain lievittämään oireita hetkittäisesti.

Töitä yleislääkärinä terveyskeskuksissa, eri laitoksissa ja yksityisillä lääkäriasemilla vuodesta 2011 alkaen.

Harrastuksena maailman parantaminen, jota nuorempana teki mm. musiikin keinoin ja joka muuttui vakavaksi myöhemmin.  Musiikin teko auttoi avomieliseen asenteeseen kaikkea uutta kohtaan, sillä Kivivuori halusi oppia ymmärtämään kaikkia näkökulmia pystyäkseen auttamaan paremmin.

Mitä syvemmin Kivivuori maailman ongelmia tutki, sitä enemmän hän ymmärsi samojen tekijöiden ja ryhmittymien aiheuttavan ja ylläpitävän ongelmia ja hyötyvän tästä triljoonilla dollareilla muun ihmiskunnan kärsiessä suuresti.

16.9.2012 Kivivuori käytännössä ”heräsi” siihen mihin sadat miljoonat ihmiset nyt koronakriisin aikana eli kaikki ei ole yhteisessä maailmassamme niin kuin valtamedia ja valtaapitävät haluavat kertoa, vaan monesti aivan päinvastoin.  Lääkärin työt jäivät hetkeksi täysin ja käynnistyi uhrautuminen muiden hyväksi.

MUNG-GO

Syntyi MUN-GO Maailmanpelastusprojekti, jossa heräteltiin ihmisiä ottamaan selvää asioista ja levittämään oppimaansa eteenpäin. Projektissa pyrittiin aktivoimaan kaikkia tekemään jotain globaalien kriisien ennaltaehkäisemiseksi ja näitä aiheuttavien syiden ratkaisemiseksi.

2012 lähtien Kivivuori on tehnyt lääkärintöitä vain osa-aikaisesti, käytännössä rahoittaakseen Ihmiskunnan pelastamiseksi tähdätyt projektit. Osa-aikaisuus on mahdollistanut myös äärimmäisen laajan tutkimustyön, jota on tarvittu kokonaisvaltaisen osaamisen hankkimiseksi globaaleihin ongelmien ratkaisemiseksi.

2016 – 2020 Kivivuori kehitti MUN-GO Hyvän Kierrettä, universaalia harrastus/elämäntapakonseptia, joka auttaa jokaista parantamaan omaa elämäänsä ja maailmaa. Tähän liittyen Kivivuori opiskeli monenlaista ihmisen hyvinvointiin, ajatteluun, tunteisiin ja toimintaan liittyen, joka on auttanut ymmärtämään myös sitä miten koronakriisi on saatu luotua.

Korona nosti päätään ja sai Kivivuoren kiinnostumaan

2020 alkuvuodesta Kivivuori oli Kiinassa, Shengdussa ja Shanghaissa lentojen välipysähdyksillä, lähellä Wuhania, tietämättä, että täältä ainakin väitetysti käynnistyisi tapahtuma, joka veisi hänen kaiken aikansa seuraavina vuosina.  

Koko 2020 koronan ajan Kivivuori käytti kaiken vapaa-aikansa koronakriisin tutkimiseen. Alusta saakka vaikutti siltä, että koronakriisi kuuluu samaan jatkumoon tarkoituksellisesti luotujen ja/tai pahennettujen globaalien kriisien kanssa. Median harrastama manipulaatio, yksipuolinen ”propaganda” ja ennennäkemätön pelottelu oli niin läpinäkyvää, että sitä oli vaikeaa olla näkemättä.

Sinisilmäisesti Kivivuori halusi uskoa suomalaisten päättäjien pyrkivän sinnittelemään kansalaisten puolella, että suomalaiset sentään eivät olisi niin syvällä korruptiossa. Pääministeri Sanna Marinin julkitulot syksyllä 2020 digitaalisten koronarokotuspassien puolesta, jolle itse yksi pääkonnista Klaus Schwab Maailman Talousfoorumista antoi julkiset kiitoksensa, sai viimeisenkin sinisilmäisyyden katoamaan.

Kivivuori yritti koko koronakriisin aikana suunnitella erilaisia keinoja ja tehdä erilaisia kirjoituksia vastakkainasettelun vähentämiseksi ja ihmisten herättelemiseksi hyvinkin suuriin huijauksiin ja korruptioon koronakriisiin liittyen. Medioiden lietsoma viha ihmisissä kaikkea virallista narrativiia/huijausta paljastaviin henkilöihin pelotti Kivivuorta ja hän ei uskaltanut tulla vielä julki näkemyksillään 2020.

Koko korona-ajan Kivivuori oli työskennellyt Terveystalossa kokonaisvaltaista työterveyshuoltoa antavana lääkärinä kaksi päivää viikossa, mutta kaiken muun ajan käyttänyt koronatutkimukseen laajoista lähteistä. Koronarokotteista oli alusta pitäen selvää, että niitä voitaisiin ja todennäköisesti käytettäisiin ihmiskunnan orjuuttamiseen ja totalitaristisen sosiaaliseen pisteytykseen perustuvan dystooppisen yhteiskunnan luomiseen.

Pikkuhiljaa alkoi tulla enemmän tietoa myös ”rokotteiden” vaarallisuudesta ja käyttötarkoituksista myös Ihmiskunnan vähentämiseen valikoidusti. Lääkärinä Kivivuori ei tietenkään voinut tulla julki näin isosta asiasta ilman vahvaa tieteellistä näyttöjä. Loppuvuodesta 2020 alkoi näyttö olemaan kasassa ja rohkeus julkituloon alkoi kasaantua.

Tammikuun 2021 Kivivuori oli etukäteen anonut lomaksi, tarkoituksenaan alun perin mennä auttamaan Tansanialaiseen orpokotiin, jossa hän aiemmalla Afrikan reissullaan oli ollut. Koronakriisi ja rokotejoukkomurha alkoi näyttää niin vakavalta Suomestakin katsottuna, että Kivivuori päätti käyttää koko tammikuun sittenkin jonkinlaisen koronan ratkaisun suunnittelemiseen.

Moniammatillinen Koronakriisin Ratkaisuryhmä MKR:n perustaminen

Helmikuussa 2021 syntyi suunnitelmien pohjalta Moniammatillinen Koronakriisin Ratkaisuryhmä MKR, josta nopeasti tuli iso riippumaton ajatushautomo ja joukkoliike koronakriisin ratkaisemiseksi.

Kivivuoren potkut ja mustamaalaminen alkaa

Huhtikuun 8. päivä Kivivuori antoi ensimmäisen haastattelunsa koronakriisin korruptioon, huijauksiin ja rokotteiden vaarallisuuteen liitteyn Yazka Loven Merirosvoradio-podcastissa. Heti seuraavana päivänä tuli soitto esimieheltä ja Kivivuori sai välittömästi potkut Terveystalosta.

Suosio netissä lehahti käsittämättömiin mittoihin ja seuraavan haastattelun Mikko Kemppe Podcastissa näki jo yli 100 000 suomalaista. Jatkohaastettelujen jälkeen lääketeollisuudelta rahaa ottava valtamedia kävi tienestiensä estäjän kimppuun ja alkoi mustamaalata Kivivuorta törkeillä valheilla.

Moniammatillinen Koronakriisin Ratkaisuryhmä MKR kasvoi huomion vuoksi yli 3000 asiantuntijan ja kansalaisen verkostoksi. Tieto alkoi levitä ja enemmän ja enemmän suomalaisia herätä tähän kokonaisvaltaiseen huijaukseen. ALFA-TV teki Dosentti-jakson Kivivuoresta, missä hän pääsi kertomaan tieteellisiä perusteita näkemyksilleen, muuten valtamedian sensuuri pysyi vahvana ja ALFA TV:kin ostettiin haastattelun jälkeen samaan linjaan muun virallisen propagandamedian kanssa.

Ylirasituksen rajamailla Kivivuori työskenteli ja jatkoi tutkimustyötään lähes kaiken valveillaoloaikansa, edistääkseen koronakriisin ratkaisua ihmiskunnalle edullisella tavalla koko vuoden 2021. Monta puhetta mielenosoituksissa ja kerran poliisi kävi joukolla kimppuun vieden megafonin ja heittäen Kivivuoren putkaan kesken puheen. Se demokratiasta, sananvapaudesta ja ihmisoikeuksista Suomessa.

Nyt yli 5000 tunnin perehtymistaustalla koronasta Kivivuori on uskaltanut haastaa julkisiin Tiededebatteihin virallisen puolen arvostetuimmat asiantuntijat jopa koko Terveyden ja Hyvinvoinnin Laitos THL:ää myöten.

Vuoden Professori Juhani Knuuti uskalsi ensimmäisenä vastata haasteeseen ja kohta nähtävä julkinen ’Tiededebatti koronarokotteiden turvallisuudesta’ toivottavasti vihdoin paljastaa suomalaisille toisenkin näkökulman sensuurin salaamista asioista.

Käy miten käy, Kivivuori on vakuuttunut, että Ihmiskunta tulee voittamaan lopulta ja kaiken tämän kärsimyksen jälkeen syntyy parempi maailma kaikille. Siihen saakka Kivivuori jatkaa monipuolista työtään ihmisten herättämiseksi ja yhdistämiseksi ja toivoo kaikkia mukaan.

Mikael Kivivuori Maria Veitolan haastattelussa Veitola Doc- ohjelmassa 18.2.2023.

Mikael Kivivuoren haastatteluja

Potkut Terveystalolta, korruptio, koronakatsaus – Mikael Kivivuori
https://koronarealistit.com/potkut-terveystalolta-korruptio-koronakatsaus-mikael-kivivuori/

Satakunnan Kansan valheellinen loka-artikkeli:
Raumalainen lääkäri Mikael Kivivuori väittää: ”Koronapandemia on huijausta ja rokotteet kansanmurha” –  Terveystalo antoi potkut, Lääkäriliitto tuomitsee ja THL:n Salminen pitää vaarallisena hölynpölynä https://www.satakunnankansa.fi/ihmiset/art-2000007928766.html

Katso: ”Tulossa uusi Nürnberg?” – Koronakriisin kohulääkäri Mikael Kivivuori Alfa TV:ssä 13.7.2021
https://mvlehti.net/2021/07/13/tulossa-uusi-nurnberg-koronakriisin-kohulaakari-mikael-kivivuori-alfa-tvssa-13-7-kello-1700/

Paikalla potkut saanut lääkäri, QAnon-aktiivi ja lähes sata muuta ilman turvavälejä:
Poliisi ei epäile rikosta Tampereen tilaisuudessa
https://yle.fi/uutiset/3-11923583

Lääkäri Mikael Kivivuorta vastaan käynnistetty ajojahti
https://oikeamedia.com/o1-159604

Maria Veitolan haastattelu Veitola Doc- ohjelmassa kausi 1 jakso 4: totuuden etsijät
https://www.mtv.fi/sarja/veitola-doc-8665