ROKOTEVAURIOT VEIVÄT 12-VUOTIAAN MADDIEN PYÖRÄTUOLIIN

Sosiaalinen media täyttyy kertomuksista, joissa lapset ja aikuiset ovat saaneet vakavia rokotehaittoja koronainjektioista. Myös rokotteeseen menehtyneiden lähiomaiset kertovat siitä, mitä rokotteet ovat tehneet heidän läheisilleen. Koronarokotteita hankkineet maat ovat solmineet lääkeyhtiöiden kanssa sopimuksen, jossa lääkeyhtiöt eivät joudu korvausvastuuseen kehittämistään rokotteista. Amerikan sydänliitto AHA (American Heart Association) on teettänyt tutkimuksen sydänlihastulehduksen ja koronarokotteen yhteydestä. Japanissa kielletään rokottamattomien syrjintä ja rokotteen tuoteselosteessa varoitetaan sen vaaroista.

12-vuotias Maddie osallistui Pfizerin rokotetutkimukseen

Maddie De Garay osallistui Pfizerin tekemään rokotetutkimukseen veljensä kanssa. Veli sai lumelääkettä ja Maddie kokeellista koronarokotetta. Toisen rokotteen jälkeen Maddie on kärsinyt kaikkiaan 35:stä eri haittavaikutuksesta mukaan lukien tunnon menetys vyötäröstä alaspäin, verta virtsassa, huimaus, heikentynyt näkö ja lihasheikkous. Hän on joutunut sairaalaan 3 kertaa ja on ollut tehohoidossa 9 kertaa. Nykyään Maddie istuu pyörätuolissa ja on letkuruokinnassa. Pfizer kuvaa hänen oireitaan vatsakipuna ja kieltäytyy auttamasta perhettä. Perhe ei edes tiedä onko Pfizer kirjannut Maddien tapauksen tutkimustuloksiin. (Artikkelikuvassa on Maddie de Garay)

”Onko normaalia, että lapsi joutuu pyörätuoliin vatsakivun vuoksi? Onko normaalia, että häntä pitää syöttää silloin letkun kautta? Onko normaalia, että lapsi joutuu viettämään 64 päivää sairaalassa vatsakivun vuoksi?”

Kysyy Maddien äiti ja ihmettelee Pfizerin tutkijoiden asennetta rokotehaittoja kohtaan.

https://youtu.be/L2GKPYzL_JQ

Teinityttö Sara Jessica Blattnerin viimeinen video

Sara oli tyypillinen teinityttö. Hän oli kiinnostunut meikeistä, Youtube-videoiden tekemisestä ja koirastaan Clairesta. Sara sairastui syöpään, joka aiheutti skolioosin. Tämän takia hänet jouduttiin leikkaamaan. Saralle annettiin koronarokote pian leikkauksen jälkeen, koska hänen perheensä uskoi Saran kuuluvan koronan riskiryhmään.

Viikon sisällä injektiosta Sarah menetti voimansa jaloistaan eikä enää kyennyt seisomaan, vaan tarvitsi lopulta pyörätuolia liikkuakseen. Lääkäriltä hänet lähetettiin neurologille testeihin, lastenlääkärille ja fysioterapiaan. Kaiken tämän jälkeenkin Saran liikkuminen oli vielä hankalaa, ja hän tarvitsi rollaattoria päästäkseen kulkemaan.

”En voinut liikkua yhden rokotteen takia!” kertoo tuohtunut Sara videolla, joka jäi hänen viimeisekseen. Tiistaina 12. lokakuuta 2021 äiti haki Saran koulusta ja he kävivät yhdessä ostarilla. Kotiin tultuaan Sara oli niin väsynyt, että meni nukkumaan. Hän ei enää koskaan herännyt. ”Hän oli meidän kaunis enkelimme. Kunnianhimoinen, tarmokas, intohimoinen ja täynnä rakkautta. Elämä vielä edessä. Tuska on sanoin kuvaamatonta.” ovat isän sanat tyttärelleen videon alla.

Katso Sara Blattnerin suomennetut VIDEO 1 ja VIDEO 2

Samin muistolle

Sami oli pidetty kollega, e-pelikaveri ja veli. Maria Heiskanen kuvailee poikaansa perusterveeksi 32-vuotiaaksi nuoreksi mieheksi, joka otti Pfizerin rokotteen mentyään lääkärille jalkaruusun vuoksi. Sen sijaan, että lääkäri olisi ottanut ruusun hoidon tosissaan, hän tyrkytti Samille koronarokotetta. Kuukautta myöhemmin Sami oli viettämässä koti-iltaa avovaimonsa kanssa, kun hän alkoi saada kovia vatsaoireita. Niitä seurasivat hengitysvaikeudet ja tajuttomuus, jolloin avovaimo soitti ambulanssin. Ensihoitajat yrittivät elvyttää Samia, mutta turhaan. Myöhemmin tehdyssä ruumiinavauksessa löytyi useita keuhkoveritulppia ja laajentunut sydän, molemmat oireet löytyvät koronarokotehaittojen listalta.

https://youtu.be/dWhTU0GAYuE

Emilia Scherma kertoo tyttärensä kuolemasta

Europarlamentaarikko Francesca Donato haastattelee Emilia Schermaa tämän tyttären kohtalosta. ”49-vuotias tyttäreni Concetta työskenteli palermolaisessa hoivakodissa ja otti koronainjektion työnantajan painostuksesta.” äiti kuvailee tapahtumia ja jatkaa:

”Concettan terveysongelmat alkoivat pian toisen rokotteen jälkeen. Ensin kasvojen toinen puoli halvaantui ja viikon päästä halvauksesta alkoi sietämätön kipu jaloissa. Ystävä vei silloin Concettan terveyskeskuslääkärille, josta hän ei saanut apua. Tässä vaiheessa Emilian tytär joutui jäämään pois töistä, koska hän oli vuodepotilaana kotona. Kyynelsilmin Emilia muistelee tyttärensä vaipumista epätoivoon: ”Äiti, mitä minun pitäisi tehdä?”

”Äiti, mitä minun pitäisi tehdä?”

Äiti meni käymään tyttärensä luona. He viettivät päivän yhdessä ja kaikki näytti olevan jo paremmin. Seuraavana yönä tyttären kunto kuitenkin heikkeni huomattavasti, ja aamulla hänen asuntoonsa jouduttiin menemään vuokranantajan avaimella. Concetta löytyi lattialta oksennuksessa ja ulosteissa. ”Hän oli maannut lattialla koko yön yksin, täysin yksin” Emilia itkee. Concetta oli koomassa, kun hänet vietiin sairaalaan, jossa hän menehtyi – noin puolitoista kuukautta toisen rokoteannoksen saatuaan.

https://youtu.be/4PLEvG87Q4w

Lääkeyrityksille on myönnetty vastuuvapaus rokotehaitoista

Koronarokotteita hankkineet maat ovat solmineet lääkeyhtiöiden kanssa sopimuksen, jossa lääkeyhtiöt eivät joudu korvausvastuuseen kehittämistään rokotteista. Suomessa valtio on lupautunut kantamaan korvausvastuun koronarokotteiden mahdollisista haitoista.

Vuoden 2021 alusta lähtien valtio varaa vuosittain 30 miljoonaa euroa vakuuksia kattamaan mahdollisia haittoja. Pidemmällä aikavälillä vakuuden rajana on 300 miljoonaa euroa.

Vuonna 2009 sikainfluenssaan annetusta Pandemrix-rokotteesta on marraskuun 2020 loppuun mennessä tehty yli 470 vahinkoilmoitusta ja korvauksia on maksettu jo 12,1 miljoonaa euron edestä. Koronarokotteesta on 13.1.2022 mennessä tehty Suomessa 24 604 rokotehaittailmoitusta, joista vakavaksi luokiteltuja on 5216 ja kuolemia 148.

Amerikan sydänliitto: koronarokotteet aiheuttavat sydänlihaksen tulehdusta

Amerikan sydänliiton (American Heart Association) tekemän tutkimuksen mukaan koronarokotteet aiheuttavat sydänlihaksen tulehdusta eli myokardiittia. Yhdistyksen tekemään tutkimukseen osallistui kaikkiaan 140 nuorta, joilla oli kaikilla sydänlihaksen tulehdusepäily. Suurin osa potilaista oli miehiä (126) ja valkoihoisia (92). Osallistujien keski-ikä oli 15,8-vuotta.

Epäiltyä sydänlihastulehdusta esiintyi 136 potilaalla mRNA-rokotteen jälkeen. Näistä 131 oli saanut Pfizer-BioNTech-injektion. Osallistujista 128:lla sydänlihaksen tulehdus esiintyi toisen rokoteannoksen jälkeen ja oireet alkoivat 0-22 päivää rokotuksen jälkeen. Yleisin oire oli rintakipu ja kaksikymmentäkuusi potilasta hoidettiin teho-osastolla.

Tilastollisesti 20 % myokardiittiin sairastuneista kuolee seuraavan 6,5 vuoden aikana. Kyseessä ei ole vaaraton sairaus.

Japanissa luovutaan koronarokotevelvoitteista ja pakkausmerkintöihin on lisätty varoitus haittavaikutuksista

Japanissa terveys-, työ- ja hyvinvointiministeriö on myöntänyt rokotetun väestön keskuudessa esiintyvän enenevissä määrin sydäntulehduksia. Julkis- ja yksityissektoreita on varoitettu rokotehaitoista ja heitä on kielletty syrjimästä henkilöitä, jotka kieltäytyvät koronainjektiosta. Ministeriö on tehnyt selväksi, että rokotteen saaminen edellyttää tietoon perustuvaa suostumusta. Edellisten lisäksi rokotteiden pakkausmerkintöihin on lisätty varoitus vaarallisista haittavaikutuksista, kuten sydänlihaksen tulehduksesta eli myokardiitista.

Tilastoja

THL kertoo sivuillaan, että kaikki lääkeaineet aiheuttavat haittavaikutuksia. Alla olevassa WHO:n VigiAccess-tilastossa on nähtävissä eri rokotteista tehdyt rokotehaittailmoituksia. Vertailun vuoksi kannattaa muistaa, että koronarokotetta on jaettu vasta noin 12 kuukautta, kun esimerkiksi poliorokotetta on käytetty maailmassa jo useiden vuosien ajan.

WHO:n VigiAccess -ohjelma on perustettu vuonna 2015, ja siihen raportoivat kansalliset lääketurvakeskukset tai lääkevalvontaviranomaiset. Kyseessä ei ole siis yksityishenkilöiden ilmoitukset rokotehaitoista. Miten koronarokote mielestäsi pärjää vertailussa?

WHO koronarokotehaittailmoitukset

Lähteet:

Maria Kiiski kertoo avoimesti saamistaan koronarokevaurioista

https://www.youtube.com/watch?v=o9bz2tGQmBU

Jennifer Gibson sai Bellin halvauksen rokotteesta

https://www.youtube.com/watch?v=J03kE18zUhs

Terve 36-vuotias suomalainen kuoli rokotteeseen

https://rapsodia.fi/terve-36-vuotias-suomalainen-kuoli-rokotteeseen-2/

Jodie sairastui rokotteen saatuaan

https://rumble.com/embed/vohkg1/?pub=vwy8c

Nathalie Klein sai vakavia rokotevaurioita, joista ensimmäiset ilmenivät jo 24 h rokotteen ottamisesta

https://rumble.com/embed/vjemu3/?pub=vwy8c

10 lapsen äiti sai rokotteesta vakavia haittavaikutuksia ja joutuu liikkumaan rollaattorilla

https://rumble.com/embed/vnwrxx/?pub=vwy8c

Teinityttö sai rokotteesta Guillan-Barrén oireyhtymän

https://rumble.com/embed/vov4u9/?pub=vwy8c

Malli Stephanie Dubois menehtyi koronarokotteen saatuaan

https://www.newsweek.com/uk-fashion-model-dies-after-astrazeneca-covid-vaccine-blood-clot-1594445

Nainen saa vakavia rokotehaittoja

https://www.youtube.com/watch?v=GYjTlfZn7R8

Äiti halvaantui 12 tuntia rokotteen jälkeen

https://www.youtube.com/watch?v=Ej-kpq90oiM

Suomen rokoteuhrit/vammautuneet Facebook-ryhmä

https://www.facebook.com/groups/235830144698922

Voit halutessasi käydä tutkimassa Eudravigilancen tilastoja itsekin (alla linkki). Valitse vaihtoehto ”suspected adverse drug reactions reports for products” ja alta C-kirjain. Valitse joku rokotteista (covid-19 mrna vaccine moderna tai covid-19 mrna vaccine pfizer-biontech tai covid-19 vaccine astrazeneca tai covid-19 vaccine janssen). Avautuu vaihtoehtoja, joista suosittelemme valitsemaan seriousness: Serious (=vakavia haittavaikutuksia), Age group: haluamasi ikäryhmä esimerkiksi 3-11 years, Reaction Groups: haittavaikutus joka kiinnostaa, esim. Cardiac disorders sydänoireille ja viimeiseksi Gateway Date: 2021. Paina lopulta “Run Line Listing Report” alhaalta.

https://www.adrreports.eu/en/search_subst.html#

Amerikan sydänyhdistyksen tutkimus

https://www.ahajournals.org/doi/10.1161/CIRCULATIONAHA.121.056583

Japanissa luovutaan kaikista rokotevelvoitteista ja lisätään varoitustarrat rokoteannoksiin

Japan Drops All Vaxxine Mandates, Places Myocarditis Warning on Label

Japanin Terveys-, työ- ja hyvinvointiministeriö: Rokotus annetaan vain, jos rokotettava henkilö antaa siihen suostumuksensa annettujen tietojen perusteella. Älkää pakottako ketään työpaikallanne tai lähipiirissänne olevaa henkilöä rokotukseen, älkääkä syrjikö rokottamattomia henkilöitä.

https://www.mhlw.go.jp/stf/covid-19/vaccine.html

Lääkeyritykset ovat saaneet vastuuvapauden rokotehaitoista

https://www.cnbc.com/2020/12/16/covid-vaccine-side-effects-compensation-lawsuit.html

Suomen valtio kantaa korvausvastuun koronarokotteiden haitoista

https://yle.fi/uutiset/3-11700240

Lääkäreiden ja tutkijoiden selvitys Pfizerin koronarokotetutkimuksen tuloksista

https://rumble.com/vruehp-pfizerin-covid-19-rokotteista-enemmn-haittaa-kuin-hyty.html

Yli tuhat tutkimusta todistaa koronarokotteiden vaarallisuudesta

https://mkrsuomi.fi/tiedekooste-yli-tuhat-tutkimusta-kertoo-koronarokotteiden-olevan-vaarallisia/

Lue myös: