Rokotehaitoista

Sairausvakuutusyhtiö: koronarokotehaittoja ilmenee 10 kertaa enemmän kuin virallisesti ilmoitetaan

Saksalainen sairausvakuutusyhtiö havaitsi, että rokotteiden haittavaikutukset ovat 10 kertaa yleisempiä kuin virallisesti ilmoitetaan.

Yksi Saksan vanhimmista sairausvakuutusyhtiöistä BKK ProVita analysoi 10,9 miljoonan vakuutetun henkilön tietoja. Analyysi tuotti hälyttävää tietoa, joka todistaa, että Saksan liittovaltion virasto, lääketieteellinen sääntelyelin ja rokotteiden ja biolääkkeiden tutkimuslaitos Paul Ehrlich Instituutti (PEI) on ilmoittanut koronarokotteiden aiheuttamia vammoja aivan liian vähän.

Vuoden 2021 loppuun mennessä PEI oli rekisteröinyt noin 245 000 koronarokotteiden aiheuttamaa haittatapahtumaa, mutta todellisen määrän epäiltiin olevan paljon suurempi.  Niinpä BKK, yksi Saksan suurimmista lakisääteisistä sairausvakuutusyhtiöistä, tutki tietokantojaan, ja sen keräämät tiedot maalasivat aivan toisenlaisen kuvan.

BKK arvioi vuoden 2021 kahta ja puolta ensimmäistä vuosineljännestä selvittääkseen, kuinka usein lääkärit laskuttivat potilaistaan käyttäen rokotehaittavaikutus-koodeja.

Tammi-elokuussa 2021 esimerkiksi vajaasta 11 miljoonasta BKK:n vakuutuksenottajasta noin 217 000 hoidettiin koronainjektion haittavaikutusten vuoksi – kun taas PEI:n mukaan vain 244 576 haittavaikutusta ilmoitettiin 61,4 miljoonan rokotetun perusteella.

BKK ProVitan hallituksen jäsen Andreas Schofbeck kertoo saksalaiselle Welt-sanomalehdelle videohaastattelussa viime viikon keskiviikkona 23. helmikuuta:

”Laskelmiemme mukaan tähän päivään mennessä 400 000 vakuutuksenottajiemme lääkärikäynneistä on koitunut rokotuskomplikaatioiden vuoksi. Koko väestöön suhteutettuna sama arvo olisi 3 miljoonaa.”

Tämä tarkoittaa, että todellinen injektion haittavaikutusten määrä olisi yli 1 000 prosenttia suurempi kuin PEI:n ilmoittama.

”Luvut olivat vakava hälytysmerkki, joka on ehdottomasti otettava huomioon rokotteiden jatkokäytössä”, Schöfbeck sanoi.

”Analyysimme tuloksena saadut luvut ovat hyvin kaukana julkisesti ilmoitetuista luvuista”, hän lisäsi. ”Olisi epäeettistä olla puhumatta siitä”.

Maanantaina 21. helmikuuta Schöfbeck kirjoitti useille instituutioille, kuten Saksan lääkäriliitolle, StiKolle ja PEI:lle, ilmoittaakseen niille BBK:n arvioinnista.  Hän päätti kirjeensä vastauksen antamiselle asetettuun määräaikaan, joka oli tiistaina 22. helmikuuta kello 18.00, koska vaaraa ihmishengille ei voida sulkea pois. Kun tämä määräaika oli kulunut umpeen, Schöfbeck tuli julkisuuteen tiedon kanssa. Alla Schöfbeckin viesti saksaksi:

Lähteet:

BKK ProVita-vakuutusyhtiö
https://bkk-provita.de/en/

Andreas Schöfbeck BKK ProVita
https://www.linkedin.com/in/andreas-sch%C3%B6fbeck/

The Paul-Ehrlich-Institut (PEI), the Federal Institute for Vaccines and Biomedicines
https://www.pei.de/EN/institute/institute-node.html;jsessionid=AD4124B70EB56A31A2EAB24890C695F2.intranet211

The Standing Committee on Vaccination (STIKO)
https://www.rki.de/EN/Content/infections/Vaccination/Vaccination_node.html

Mehr Impf-Nebenwirkungen als bisher bekannt
https://www.welt.de/politik/deutschland/plus237106177/Coronavirus-Impf-Nebenwirkungen-deutlich-mehr-als-bisher-bekannt.html

Significantly more cases of vaccine side effects than officially reported — RT DE
https://detv.us/2022/02/24/significantly-more-cases-of-vaccine-side-effects-than-officially-reported-rt-de/

German Health Insurance Company Discovers “Vaccine Side Effects” Are 10x Higher Than Officially Reported
https://worldfreedomalliance.org/au/news/german-health-insurance-company-discovers-vaccine-side-effects-are-10x-higher-than-officially-reported/

https://mkrsuomi.fi/rokotehaitat/

Lue myös: