Tule mukaan!

MKR ON KAIKILLE

Mitään virallisia jäsenyyksiä, maksuja, hierarkioita yms ei ole – MKR on joukkoliike kaikille, jotka haluavat tehdä jotain kriisin ratkeamiseksi. Suurin osa on hengessä mukana kannatusjäseninä. Jos aikaa ja innostusta riittää, voit osallistua enemmänkin aktiivijäsenenä.

MKR:ÄÄN ON HELPPO TULLA MUKAAN! NÄIN TULET MUKAAN

Tällä hetkellä toimivia tiimejä:

Lähetä itsestäsi lyhyt esittely sähköpostilla info(at)mkrsuomi.fi ja kerro mihin tiimiin haluat mukaan.

Paikallistiimit
Terveys- ja hyvinvointi
Taide- ja viihde
Markkinointi ja viestintä
Tutkimus

Laki- ja oikeus
Tietotekniikka
Korruptio
Koordinointi
Kannattajajäsenet
Vakuutus ja rahoitus
Eläinten hyvinvointi

MKR alue- ja paikallistiimit


Tarve paikallistiimeille syntyi, kun ihmiset halusivat alkaa tekemään konkreettisia tekoja vastuullisuuden ja yhteisen hyvän puolesta omassa lähiympäristössä. Tuli tarve nähdä positiivinen muutos maailmassa ihan lähelläkin. Syntyi tarve tutustua oman lähiympäristön samanhenkisiin ihmisiin, tavata heitä, antaa vertaistukea, vinkkejä ja apua. Paikallistiimit kasvavat ja lisääntyvät koko ajan: voit hyvin kutsua mukaan samanhenkisiä kavereita eli ihmisiä, jotka haluavat tehdä jotain hyvää koronakriisin ratkaisemiseksi ja pystyvät hyvähenkiseen yhteistyöhön kaikkien kanssa. Jokainen jäsen on vastuussa omasta toiminnasta ja mielipiteistä eikä välttämättä edusta MKR:n virallista linjaa. Paikallistiimeissä ihmiset mm. keskustelevat itselle tärkeistä asioista, järjestävät tapaamisia ja jakavat tietoa. Paikallistiimeissä saat myös vertaistukea toisilta lähellä olevilta ihmisiltä.

Kuulostaako siltä että haluat tulla mukaan toimintaan? Tai haluatko perustaa oman paikallistiimin, jos sinun kotipaikkakunnallasi ei sitä vielä ole? Laita viestiä MKR paikallistiimiin: mkr.paikallistiimi@gmail.com

Paikallistiimien vetäjille zoom-palaveri keskiviikkoisin. Katso aikataulut etusivulta.

HYVINVOINTI YKKÖSENÄ

Tärkein tehtävä jokaisella MKR-joukkoliikkeessä on levittää hyvinvointia. Hyvinvoiva ihminen on avoin yhteistyölle ja ensimmäinen askel ratkaisuun. Muista huoltaa myös itseäsi, sillä oma hyvinvointisi leviää ympärillesi ja auttaa kaikessa tekemisessäsi.

KESKUSTELUN HERÄTTÄMINEN KAKKOSENA

MKR:n Tiimit tuottavat paljon materiaalia ja kampanjoita, joiden jakamiseen voit osallistua juuri omalla tavallasi. Muista, että keskustelun ja mielenkiinnon herättäminen on parempi keino saada ihmiset tutustumaan tärkeisiin aiheisiin kuin ”oman totuuden tuputtaminen”. 

Sinä olet ratkaisun avain! Jos haluat ilmoittautua mukaan aktiiviseen toimintaan tai kysyä tai ehdottaa jotain, ota yhteyttä MKR Koordinointitiimiin info(at)mkrsuomi.fi

”Älä kysy mitä maasi voisi tehdä sinun puolestasi, vaan mitä Sinä voit tehdä maasi puolesta.”
– John F. Kennedy, USA:n presidentti


 

Jos haluat mukaan paikallistiimien toimintaan, laita rohkeasti viestiä joko MKR paikallistiimien pääsähköpostiin mkr.paikallistiimi@gmail.com tai suoraa paikallistiimeille:

MKR Uusimaa info@mkrsuomi.fi
MKR Helsinki-tiimi info@mkrsuomi.fi
MKR Nurmijärvi nurmijarvi.mkr@gmail.com

MKR Länsi-Suomi mkr.turku@gmail.com
MKR Turku mkr.turku@gmail.com
MKR Salo mkr.salo@gmail.com
MKR Rauma mikael.kivivuori@gmail.com

MKR Keski-Suomi mkr.pirkanmaa@gmail.com
MKR Pirkanmaa mkr.pirkanmaa@gmail.com
MKR Hollola-Lahti mkr.hollolalahti@gmail.com

MKR Pohjanmaa 
mkr.pohjanmaa@protonmail.com
MKR Keski-Pohjanmaa mkr.keskipohjanmaa@gmail.com

MKR Itä-Suomi mkr.savo@gmail.com
MKR Savo mkr.savo@gmail.com
MKR Etelä-Karjala mkr.etelakarjala@gmail.com

MKR Pohjois-Suomi mkr.lappi@gmail.com
MKR Lappi mkr.lappi@gmail.com
MKR Kainuu pohjoissuomi.mkr@gmail.com