MITEN ROKOTUKSISTA TEHTIIN RISKITÖN BISNES 1986-2022

Useissa Euroopan maissa suunnitellaan digitaalisen rokotepassin käyttöönottoa. Kansalaiset ovat siinä käsityksessä, että joukkorokotukset ja siihen liittyvät vihreät passit olisivat syntyneet nykyisen pandemian seurauksena. Näin ei kuitenkaan ole. Tämän kehityksen takana on pitkä prosessi, joka alkoi jo 1980-luvulla.

Marraskuussa 1986 Yhdysvaltojen silloinen presidentti Ronald Reagan allekirjoitti National Childhood Vaccine Injury Act -lain, joka vapauttaa lääkeyhtiöt maksamasta vahingonkorvauksia rokotevaurioista. Vastuu tästä siirtyy tuolloin rokotteita hankkivalle valtiolle. Tämä tekee rokotteiden valmistamisesta paljon kannattavampaa ja vähemmän riskialtista kuin muiden lääkkeiden valmistamisesta. Tästä alkoivat yhä kattavammat rokoteohjelmat USA:ssa. Kun 80-luvulla lapsille annettiin 7 eri rokotetta, niitä annetaan nyt 70 kappaletta kuuttatoista eri valmistetta.

KÖYHÄT LAPSET KOEKANIINEINA

Vuonna 2002 Saharan eteläpuolisessa Afrikassa Bill Gates toteutti MenAfriVac-kampanjan, jonka aikana sen työntekijät rokottivat väkisin tuhansia afrikkalaisia lapsia aivokalvontulehdusta vastaan. Pohjois-Tšadissa sijaitsevassa Gouron kylässä noin 500 rokotetusta lapsesta 50 sai halvauksen. Nelson Mandelan entinen johtava taloustieteilijä, professori Patrick Bond, kuvailee Gatesin hyväntekeväisyyskäytäntöjä ”häikäilemättömiksi ja moraalittomiksi”.

Vuonna 2009 Gates-säätiö rahoitti GSK- ja Merck-lääkeyhtiöiden kehittämien kokeellisten HPV-rokotteiden testaamista 23 000 nuorella tytöllä Intian syrjäisissä maakunnissa. Noin 1 200 tyttöä kärsi vakavista sivuvaikutuksista, kuten autoimmuunisairauksista ja hedelmällisyyshäiriöistä. Seitsemän tyttöä kuoli. Intian hallituksen tutkimuksissa selvisi, että Gatesin rahoittamat tutkijat syyllistyivät laajamittaisiin eettisiin rikkomuksiin: he painostivat haavoittuvia kylätyttöjä kokeeseen, kiusasivat vanhempia, väärensivät suostumuslomakkeita ja eväsivät haittoja saaneiden tyttöjen hoidon. Tapaus on nyt Intian korkeimmassa oikeudessa.

Vuonna 2010 Gatesin säätiö rahoitti terveysjärjestö PATH:in Saharan eteläpuolisen Afrikan maissa toteuttamaa malariarokoteprojektia 150 miljoonalla dollarilla. Kokeessa käytettiin GlaxoSmithKline-lääkeyhtiön (GSK) valmistamaa RTS,S malariarokotetta. Ainetta annettiin 20 000 koehenkilölle, joista iso osa oli vasta vauvoja ja lapsia. Kokeellinen rokote aiheutti 151 kuolemantapausta. Ikäryhmässä 5–17 kuukautta 18 % sai rokotteesta vakavia haittavaikutuksia, kuten halvausoireita ja kouristuksia (haittavaikutuksia sai 1048 lasta 5949 rokotetusta). Tutkijat totesivat, että nämä olivat tavanomaisia riskejä, joita rokotuksesta odotettiin aiheutuvan…

Vuonna 2010 Gates otti haltuunsa Intian kansallisen immunisaatioryhmän (NTAGI). Ryhmä määräsi annettavaksi ennen viiden vuoden ikää jopa 50 annosta poliorokotteita eri rokotusohjelmien kautta yhdelle lapselle. Intialaiset lääkärit syyttävät nyt Gatesin kampanjaa tuhoisasta rokoteperäisestä poliohalvausepidemiasta, joka halvaannutti 490 000 lasta odotettua enemmän. Vuonna 2017 Intian hallitus rajoitti Gatesin rokotusohjelmaa ja rokoteperäisten poliohalvausten määrät laskivat jyrkästi.

”Otamme geneettisesti modifoituja organismeja ja ruiskutamme niitä pienten lasten käsivarsiin. Pistämme niitä suoraan suoneen!” Bill Gates Bill ja Melinda Gates-säätiöstä kertoo ylpeänä.

PANDEMIA-TERMI UUSIKSI

Huhtikuussa 2009 Maailman terveysjärjestö WHO muutti pandemia-termin määritelmää. Kriteeri, jonka mukaan pandemia on vaarallinen ja tappava sairaus, poistettiin. Nyt pandemiaksi nimeämiseen riittää, että tauti on erittäin tarttuva ja ihmisillä ei ole immuniteettia sille.

Ensimmäistä kertaa uutta termiä käytettiin, kun WHO:n pääsihteeri Margaret Chan julisti sikainfluenssan (H1N1) pandemiaksi, ja sitä vastaan suositeltiin massarokotuksia. Ruotsi ja Suomi olivat niitä harvoja maita, jotka noudattivat WHO:n kehotusta ja ostivat miljoonia annoksia Pandemrix-rokotetta kattamaan koko väestön. Suomessa väestölle varatuista ja saaduista rokotteista maksettiin 3,5 miljoonaa euroa.

Elokuussa 2010 Pandemrixin käyttö keskeytettiin sen vakavien haittavaikutusten ja kuolemien vuoksi. Sikainfluenssarokotus lisäsi nuorten riskiä sairastua nukahtelusairauteen eli narkolepsiaan. Sairaus katsottiin rokotuksen laukaisemaksi 230 henkilöllä. Rokotehaittakorvauksia on maksettu jo 12,1 miljoonan euron edestä.

Pääministeri Sanna Marin kirjoitti osuvan blogin sikainfluenssan aikana tapahtuneesta lääketeollisuuden rahastuksesta: https://www.sannamarin.net/blogi/2010/08/10/34342/?page2 ”Sikainfluenssauhkaa ei todellisuudessa ollutkaan. Ainakaan siinä määrin kuin media, poliitikot ja lääketieteen ammattilaiset uhan vaarallisuudesta varoittelivat. Mutta kuka oikein hyötyi possujen kärsillä ja saparoilla lietsotun hysterian ylläpitämisestä?”

WEF JA DIGITAALINEN MUUTOS

Vuonna 2020 Sanna Marin liittyy Maailman talousfoorumin (WEF) nuorten globaalien johtajien (Young Global Leaders) verkostoon. WEF ajaa globalisaatiota, vapaakauppaa sekä julkisen ja yksityisen sektorin yhteistyötä. Sen toimintaa rahoittavat suuryhtiöt. Järjestön tunnetuin tapahtuma on vuosittainen Davosin kokous, jonne saapuu suurvaltojen johtajia, yritysjohtajia, tutkijoita, kansalaisjärjestöjen edustajia ja julkisuuden henkilöitä.

Globaalien johtajien verkoston on perustanut WEF:n puheenjohtaja Klaus Schwab. Hän on kirjoittanut kirjan nimeltä Covid-19 – suuri nollaus. Kirjassaan Schwab kertoo, että koronavirus-pandemiaa pitää käyttää ”taloudelliseen, yhteiskunnalliseen, geopoliittiseen, ympäristöön liittyvään ja teknologiseen uudelleenkäynnistykseen”, mukaan lukien erityisesti globaalin hallinnon edistäminen, digitaalisen muutoksen nopeuttaminen ja ilmastonmuutoksen torjuminen.

Verkoston on perustanut WEF:n puheenjohtaja Klaus Schwab. Hän kertoi Heinäkuussa 2019 WEF:n käynnistävän hankkeen, jonka tavoitteena on ”muokata matkustamisen tulevaisuutta biometristen tunnisteiden avulla”. WEF tekee yhteistyötä myös Gatesin ja Rockefellerin rahoittaman ID2020-allianssin kanssa.

Globaalien johtajien toiminnassa ovat mukana muun muassa Ranskan presidentti Emmanuel Macron, Kanadan pääministeri Trudeau, Facebookin perustaja Mark Zuckerberg, Googlen perustajat Larry Page ja Sergei Brin, Wikipedian perustaja Jimmy Wale, aivosiru start upin omistaja Elon Musk, BMGF ja Microsoft perustaja Bill Gates ja Amazonin perustaja Jeff Bezos.

SEN LAULUJA LAULAT JONKA LEIPÄÄ SYÖT – WHO:N RIIPPUMATTOMUUDESTA

Bill and Melinda Gates Foundation (BMGF) on Yhdysvaltojen jälkeen toiseksi suurimpia Maailman terveysjärjestön (WHO) lahjoittajia. Se maksoi WHO:lle yli 200 miljoonaa dollaria vuonna 2018 mikä on enemmän kuin Saksa, Ranska ja Ruotsi yhteensä. Myös julkisen ja yksityisen sektorin organisaatioiden muodostama rokotejärjestö GAVI The Vaccine Alliance, jonka tärkein rahoittaja on Gatesin omistama säätiö, antoi WHO:lle 150 miljoonaa dollaria vuonna 2018. Voidaan siis sanoa, että Gatesin perhe on WHO:n tärkein tulonlähde suorien ja epäsuorien kanavien kautta, mikä herättää kysymyksiä WHO:n riippumattomuudesta näistä rahoituslähteistä.

Suurin osa maailman poliotapauksista on nykyään rokoteperäisiä, eivätkä ne johdu villistä poliosta. Miksi WHO kuitenkin käyttää vuositasolla 863 000 000 USD polion vastaiseen taistoon ja nimenomaan rokotteisiin? Polio on tarttuva tauti, joka leviää saastuneen veden tai ruoan mukana, ja se tarttuu yleensä alle 5-vuotiaisiin lapsiin. 99 % tartunnan saaneista ei halvaannu. Hyötyisikö maailman köyhä väestö enemmän, jos WHO panostaisi heidän mahdollisuuteensa saada puhdasta vettä? Tai ilmaiseen tai edulliseen koulutukseen, joka mahdollistaisi pääsyn pois köyhyydestä?

ROKOTTEIDEN VUOSIKYMMEN

Helmikuussa 2010 Maailman talousfoorumin (WEF) vuosikokouksessa Davosissa Bill ja Melinda Gates julistivat seuraavan vuosikymmenen ”rokotteiden vuosikymmeneksi”. He lahjoittivat tähän tarkoitukseen 10 miljardia dollaria. Työ globaalin toimintasuunnitelman luomiseksi alkoi WHO:n johdolla.  

Toukokuussa 2012 YK:n jäsenvaltiot hyväksyvät maailmanlaajuisen rokotetoimintasuunnitelman (GVAP). Yksi GVAP:n tärkeimmistä tavoitteista on kehittää ”seuraavan sukupolven rokotteita ja teknisiä ratkaisuja”.

Syyskuussa 2014 eurooppalainen rokotesuunnitelma 2015–2020 (EVAP) hyväksytään WHO:n aluekokouksessa Kööpenhaminassa.

Vuonna 2014 Bill Gates esittelee pandemian ja kuvailee tarkasti koronaviruspandemian TED talk-konferenssissa.

Bill ja Melinda Gatesin säätiö (BMGF) rahoittaa vuonna 2017 rokotteiden tutkimukseen ja kehittämiseen keskittyvän ”Coalition for Epidemic Prevention Innovation” (CEPI) -järjestön perustamista noin 100 miljoonalla dollarilla.

Rokotuskampanjoiden koordinoimiseksi ja toteuttamiseksi perustetaan vuonna 2018 EU:n rahoittama Joint Action on Vaccination -projekti. Suomi on yksi kahdestakymmenestä projektiin liittyneestä Euroopan maasta. Projektin yksi tärkeimmistä prioriteeteista on rokotevastaisuuden käsitteleminen.

Vuonna 2018 Bill Gates tekee aloitteen ID2020:sta, jonka tarkoituksena on tarjota kaikille ihmisille digitaalinen identiteetti, johon liitetään mukaan kansalaisen rokotestatus. Projektia toteutetaan yhteistyössä GAVI:n, Microsoftin ja Rockefeller säätiön kanssa.

Huhtikuussa 2018 Euroopan komissio julkaisee asiakirjan nimeltä “yhteistyön tehostamisesta rokotuksin ehkäistävissä olevien tautien torjunnassa”. Siitä on tullut komission tiekartta. Osa on omistettu ”odottamattomille pandemiaepidemioille”, jotka saattavat edellyttää ”innovatiivisten rokotteiden” hyväksymistä. Eurooppalaisille rokotevalmistajille on annettu keskeinen rooli tulevien tarpeiden täyttämisessä. Euroopan kansalaisten digitaalisen rokotepassin käyttöönotto mainitaan yhtenä tärkeimmistä asioista. Asiaa koskeva lainsäädäntö on tiekartan mukaan saatava voimaan vuonna 2022.

Syyskuussa 2019 Brysselissä pidetään rokotussuunnitelmia käsittelevä huippukokous Global Vaccination Summit yhteistyössä Euroopan komission ja WHO:n kanssa. Kokous koostuu pyöreän pöydän keskusteluista, joissa Pfizerin, GAVI:n ja BMGF:n edustajat ovat säännöllisesti mukana. Kaikkien näiden keskustelujen yhteinen teema on, että maailma on väistämättömän pandemian edessä, mikä edellyttää tiiviimpää yhteistyötä lääkeyhtiöiden kanssa.

HARJOITELLAAN PANDEMIAA

Lokakuussa 2019 New Yorkissa järjestetään Event 201, simuloitu harjoitus lepakoista ja sioista ihmisiin tarttuvan koronaviruksen aiheuttaman pandemian ympärille. Kokoukseen osallistuu poliittisia johtajia, korkea-arvoisia YK:n edustajia, terveysministereitä, johtavia tutkijoita, tiedemiehiä ja ammattilääkäreitä. Isäntinä toimivat BMGF ja WEF. Jälkeenpäin Bill Gates kieltää simulaation tapahtuneen.

LAVASTUS ALKAA

Kiinasta tulee 31.12.2019 ensimmäinen virallinen raportti vakavan SARSin kaltaisen keuhkosairauden puhkeamisesta Wuhanin kaupungissa. Tartunnan kerrotaan saaneen alkunsa lepakoista Wuhanin markkinoilla. Kuvia levitetään likaisilta toreilta, joilla oli käärmeitä, lepakoita ja muita eläimiä kaikenlaisessa sotkussa. Myöhemmin käy ilmi, etteivät lepakot kuuluu kiinalaiseen keittiöön, joten niitä ei ehkä ole ollutkaan näillä toreilla. Oliko kuvat otettu Intiasta? Tässä vaiheessa ei kerrota, että viereinen Wuhanin virologian instituutti on tehnyt lääketieteellisiä kokeita lepakoiden koronaviruksella.

Helmikuussa 2020 WHO kutsuu internetjättien edustajat keskustelemaan koronapandemiaan liittyvän kriittisen tiedon karsinnasta verkosta ja sosiaalisesta mediasta. Globaalista koronaan liittyvästä verkkosensuurista halutaan sopia kuukautta ennen kuin pandemia julistetaan.

Maaliskuussa 2020 WHO:n pääsihteeri Tedros Adhanom Ghebreyesus ilmoittaa, että COVID-19:ää voidaan kuvata pandemiaksi.

Huhtikuussa 2020 presidentti Donald Trumpin jäädyttäessä Yhdysvaltojen antaman WHO:n rahoituksen, Bill ja Melinda Gates lisäävät osuuttaan WHO:n rahoituksesta 100 miljoonasta 250 miljoonaan dollariin. He ilmoittavat, että raha tulee käyttää taisteluun koronavirusta vastaan Etelä-Aasiassa ja Afrikassa.

Huhtikuussa 2020 lääketieteen nobelisti Luc Montagnier ilmoittaa, että SARS-COV-2 virus on todennäköisesti ihmisen luoma.  

Entinen Harvardin yliopiston professori Charles Lieber pidätetään 28.1.2020 yhteyksistään Kiinan valtioon.  Lieber on toiminut “strategisena tiedemiehenä” Wuhanin yliopistossa (WUT) ja hänelle on maksettu työstä Kiinan “tuhannen lahjakkuuden”-projektissa. Lieber on tehnyt vuosien ajan tutkimusta grafeiinin ja nanoteknologian parissa Wuhanissa. Reutersin uutistoimisto kieltää Lieberin kehittäneen ja myyneen koronaviruksen Kiinan valtiolle.

STRATEGIA ON VALMIS

Kesäkuussa 2020 EU esittelee yhteisen strategian Covid-19-rokotteiden kehittämistä, valmistusta ja jakelua varten.

Heinäkuussa 2020 Maailman talousfoorumi (WEF) tekee aloitteen Common Pass -projektista, digitaalisesta terveyssovelluksesta, joka on koko maailman käytettävissä samassa muodossa. Projektia tukevat Rockefeller Foundation, Google, J.P. Morgan, rahoituskonserni BlackRock ja YK.

LUONTAISTA IMMUNITEETTIA, ONKO SITÄ?

Lokakuussa 2020 WHO:n pääjohtaja Tedros Adhanom Ghebreyesus julistaa, että ns. laumaimmuniteetti Covid-19 vastaan saavutetaan parhaiten rokottamalla. Kyseessä ei ole kuitenkaan immunisoiva rokote ja useat asiantuntijat ovat osoittaneet väitteen laumaimmuniteetin saavuttamisesta mRNA-teknologisia rokotteita käyttäen vääräksi.

Luontainen immuniteetti poistettiin väliaikaisesti WHO:n määritelmistä.

JOUKKOROKOTUKSET ALOITETAAN

Joulukuussa 2020 Pfizer BionTechin koronarokotteelle myönnetään väliaikainen hätämyyntilupa Yhdysvalloissa. Euroopan tartuntatautien valvontavirasto (EMA) myöntää ehdollisen hyväksynnän Pfizer/Biontechin Comirnaty-rokotteelle sekä muille mRNA-teknologisille koronarokotteille.

Iso-Britannia ja Israel ovat ensimmäisiä rokotteita tarjoavia maita. Suomessa kokeellisten injektioiden käyttö aloitetaan jo tammikuussa 2021.

Toukokuussa 2021 Ursula von der Leyen allekirjoittaa kolmannen sopimuksen BionTech- ja Pfizer -lääkeyhtiöiden kanssa 1,8 miljardin mRNA-lisäinjektion hankkimisesta Pfizeriltä vuosille 2021–2023. Toukokuussa 2021 rokotussuositus oli 1 injektio per henkilö. Mistä von der Leyen tiesi ostaa 4 rokotetta jokaiselle Euroopan kansalaiselle? Hänen tapaansa käydä henkilökohtaisesti kauppaa ison lääkeyrityksen johtajan kanssa on myös kritisoitu laajasti. Sopimuspapereita on vaadittu julkistettaviksi.

Orgenesis Inc. raportoi tulojensa kasvaneen 425 % kolmannella neljänneksellä vuonna 2021. Orgensis Inc. omistaa laajan joukon mRNA:han ja Covid-19:ään liittyviä patentteja, ja yrityksen lääketieteellinen johtaja on Ursulan aviomies Heiko von der Leyen.

Syyskuussa 2021 Yhdysvaltain tautikeskus Centers for Disease Control (CDC) muuttaa rokotteen määritettä voidakseen käyttää termiä kokeellisista koronainjektioista. Suomessa THL suosittaa kolmatta mRNA-injektiota riskiryhmille.

ASIANTUNTIJAT JA KANSALAISET VASTUSTAVAT ROKOTETTA SEKÄ PASSIA

Vuoden 2020 lokakuussa 46,732 nimekästä lääketieteen harjoittajaa ja 15 790 tutkijaa allekirjoittaa Great Barringtonin julistuksen jossa he ilmoittavat huolensa koskien koronarajoituksia ja rokotteita.

Huhtikuussa 2021 Iso-Britanniassa 1250 kirkollista johtajaa allekirjoittaa pääministeri Boris Johnsonille osoitetun avoimen kirjeen, jossa he vastustivat rokotepassia. Allekirjoittajat ilmaisivat huolensa siitä, että järjestelmä luo ”lääketieteellisen apartheidin” yhteiskuntaan. Syntyy ihmisluokka, jotka eri syistä eivät halua tai voi ottaa rokotusta, ja jotka sen takia syrjäytyvät suuresta osasta normaalia yhteiskunnallista toimintaa.

Kirkolliset johtajat sanovat viestissään, että hallituksen ehdotus digitaalisten rokotustodistusten käyttöönotosta on yksi vaarallisimmista suunnitelmista Britannian koko historiassa. Jos tämä toteutuu, se voi tarkoittaa demokratian loppua ja totalitaarisen valvontayhteiskunnan alkua.

Heinäkuussa 2021 joukko suomalaisia dosentteja, tohtoreita, lääkäreitä ja terveydenhuollon ammattilaisia ja luonnontieteilijöitä allekirjoittaa avoimen kirjeen sosiaali- ja terveysministeriölle, jossa he vastustavat lasten rokottamista kokeellisella geeniteknologisella koronainjektiolla. He sanoivat viestissään, että rokotteiden haitat ovat niiden hyötyjä suuremmat.

Yli 17 000 lääkäriä ja tutkijaa allekirjoittaa koronan hoitokäytäntöjä ja lääkärien toimintavapauden rajoittamista kritisoivan Rooman julistuksen syyskuussa 2021.

Joulukuussa 2021 professori ja lääketieteellisen etiikan ohjelman johtaja Aaron Kheriaty erotetaan Irvine University of Californiasta hänen puolustettuaan luontaisen immuniteetin tehoa koronavirusta vastaan.

Suomessa kansalaiset ovat allekirjoittaneet jo kaksi eri kansalaisaloitetta ja keränneet tarvittavat 50 000 allekirjoitusta molempiin koskien koronapassin käyttöä ja sen laajentamista.

THL ei enää kannata korona­passia eikä myöskään sen muuttamista rokote­passiksi: ”Rokottamattomien sulkeminen palveluiden ulkopuolelle voisi lisätä polarisaatiota ja lisätä rokotevastaisuutta”.

MIHIN ROKOTEPASSIA OIKEASTI TARVITAAN?

Maailmalta ja Suomesta puuttuu keskustelu siitä, merkitsevätkö vihreät passit tietä vapautumiseen vai orjuuteen. Koronaa koskevaa kritiikkiä ei hyväksytä valtamediassa. mRNA-teknologian kehittäjänä tunnetun tutkija Robert Malonen julkaisuja sensuroidaan ja poistetaan sosiaalisen median alustoilta.

Julkista keskustelua tai kansanäänestystä ei ole käyty digilompakosta eikä digi-ID:stä. Maiden hallitukset ovat suunnitelleet niitä yhteistyössä EU:n kanssa kysymättä kansalaisten kiinnostusta ja halua niiden käyttöön ottamiseen.

Ursula von den Leyden kertoo 28.1.2022 digitaalisen lompakon käyttöönotosta kaikille EU:n kansalaisille. Sen pohjana on rokotepassi, jota kaikilla ei ole.

Koronan tartuntaluvut ovat kasvaneet samaa tahtia rokotekattavuuden kanssa. Miksi tarvitsemme digitaalisen todistuksen voidaksemme todistaa, että olemme ottaneet toimimattoman rokotteen?

Miten tasavertaisuus ja itsemääräämisoikeus toteutuvat, jos niiden pohjana on rokotepassi, joka edellyttää kokeellisen piikin ottamisen?

Lähteet:

Amerikkalainen rokotusohjelma 0-18-vuotiaille
https://www.cdc.gov/vaccines/schedules/hcp/imz/child-adolescent.html

BMGF rokotusohjelmia
https://childrenshealthdefense.org/news/government-corruption/gates-globalist-vaccine-agenda-a-win-win-for-pharma-and-mandatory-vaccination/

Correlation between Non-Polio Acute Flaccid Paralysis Rates with Pulse Polio Frequency in India
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/labs/pmc/articles/PMC6121585/pdf/ijerph-15-01755.pdf

Accountability of International NGOs: Human Rights Violations in Healthcare Provision in Developing Countries and the Effectiveness of Current Measures
https://digitalcommons.law.ggu.edu/cgi/viewcontent.cgi?article=1205&context=annlsurvey

Pandemrix rokotekorvauksia maksettu jo 12,1 meur edestä
https://yle.fi/uutiset/3-11700240

Joint Action on Vaccination
https://eu-jav.com/the-project/

ID2020
https://id2020.org/alliance

EU yhteistyön tehostamisesta rokotuksin ehkäistävissä olevien tautien torjunnassa
https://eur-lex.europa.eu/legal-content/FI/TXT/PDF/?uri=CELEX:52018DC0244

Global Vaccination Summit
https://ec.europa.eu/health/system/files/2019-11/ev_20190912_mi_en_0.pdf

Event 201
https://www.centerforhealthsecurity.org/event201/about

WHO kutsuu internetjätit keskustelemaan miten tiedottaa koronaviruksesta
https://www.cnbc.com/2020/02/14/facebook-google-amazon-met-with-who-to-talk-coronavirus-misinformation.html

BMGF lisää rahoituksensa osuutta WHO:ssa
https://www.republicworld.com/world-news/us-news/melinda-gates-pledges-150-dollars-million-to-global-response-to-covid-19.html

Rokotteet aiheuttavat enemmän poliohalvauksia kuin itse tauti
https://abcnews.go.com/Health/wireStory/polio-cases-now-caused-vaccine-wild-virus-67287290 tai
https://nationalpost.com/health/more-polio-cases-currently-caused-by-vaccines-than-the-wild-virus-who-report

TED Talk Bill Gates: Seuraava pandemia
https://youtu.be/6Af6b_wyiwI

Lieber: Menetelmät nanoskooppisten lankapohjaisten laitteiden ja matriisien muodostamiseksi
https://patft.uspto.gov/netacgi/nph-Parser?Sect1=PTO2&Sect2=HITOFF&p=1&u=%2Fnetahtml%2FPTO%2Fsearch-bool.html&r=43&f=G&l=50&co1=AND&d=PTXT&s1=%22%09Lieber%3B+Charles+M%22.INNM.&OS=IN/%22

Lieber: Nanokokoiset anturit solunsisäisiä ja muita sovelluksia varten
https://patft.uspto.gov/netacgi/nph-Parser?Sect1=PTO2&Sect2=HITOFF&p=1&u=%2Fnetahtml%2FPTO%2Fsearch-bool.html&r=11&f=G&l=50&co1=AND&d=PTXT&s1=%22%09Lieber%3B+Charles+M%22.INNM.&OS=IN/%22

Nanoteknologian asiantuntija Charles Lieber
https://drtrozzi.org/2021/12/30/nanotech-expert-charles-lieber-first-high-level-covid-criminal-convicted/

1250 kirkollista johtajaa vastustaa vaarallista rokotepassia
https://www.theguardian.com/world/2021/apr/17/uk-church-leaders-warn-against-dangerous-vaccine-passport-plans

Professori Kheriaty erotetaan hänen puolustettuaan luontaista immuniteettia
https://www.nationalreview.com/corner/from-hero-to-fired-dr-aaron-kheriaty-and-the-university-of-california-irvine/

Intian hallitus lopettaa yhteistyön BMGF:n kanssa
https://www.business-standard.com/article/economy-policy/modi-govt-cuts-ties-with-bill-and-melinda-gates-foundation-on-immunisation-117020800294_1.html

Vuotava rokote ei ole immunisoiva
https://mkrsuomi.fi/rokotespesialisti-bossche-varoittaa-koronarokotusten-aiheuttavan-katastrofin-haastamme-sosiaali-ja-terveysministerion-toimimaan/

Joukko suomalaisia dosentteja, tohtoreita, lääkäreitä ja terveydenhuollon ammattilaisia ja luonnontieteilijöitä allekirjoittaa avoimen kirjeen sosiaali- ja terveysministeriölle koronarokotteen vaaroista lapsille
https://pelastetaansuomenlapset.fi/wp-content/uploads/2021/08/Lausunto-STM.pdf

Orgensis raportoi 425 % tulojen kasvusta Q3 vuonna 2021
https://www.globenewswire.com/news-release/2021/11/04/2327364/24226/en/Orgenesis-Reports-425-Increase-in-Revenue-for-the-Third-Quarter-of-2021-Compared-to-Same-Period-Last-Year.html

Rokotepakkoa suunnitellaan EU:hun – Ursula von der Leyenin miehen kytkökset geeniterapiaan
https://www.italy24news.com/News/287882.html

Euroopan Komissio allekirjoittaa kolmannen sopimuksen BioNTech-Pfizerin kanssa 1,8 miljardista lisäannoksesta
https://ec.europa.eu/commission/presscorner/detail/fi/ip_21_2548

CDC muutti rokotteen määritelmän
https://www.canadiancovidcarealliance.org/wp-content/uploads/2021/12/The-COVID-19-Inoculations-More-Harm-Than-Good-REV-Dec-16-2021.pdf

Ursula von der Leyenin yhteyksistä lääkeyhtiöihin
https://injektiopiikki.com/2021/12/02/la-puta-de-eu-1-8-miljardia-korruptoitunutta-rokotetta/

Marin ja Saarikko kuuluvat nuorten huippujohtajien globaaliin verkostoon, joka tukee talousjärjestelmän “nollausta”
https://yle.fi/uutiset/3-11902107

https://www.younggloballeaders.org/community?utf8=%E2%9C%93&q=Sanna+Marin&status=&class_year=2020&sector=Public+Figure&region=a0Tb00000000DCLEA2

Saarikko osallistuu nuorten johtajien globaaliin verkostoon
https://valtioneuvosto.fi/-//1271139/ministeri-saarikko-kutsuttu-maailman-talousfoorumin-nuorten-huippujohtajien-verkostoon

Globaalit johtajat
https://www.weforum.org/agenda/2020/03/ygl-wef-young-global-leaders/

Helsingissä vapaaehtoisille on asennettu aivosiruja
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/elon-musk-etsii-projektijohtajaa-aivosirun-ihmiskokeisiin/8338862

Klaus Scwab ja WEF
https://www.tarableu.com/klaus-scwabs-wef-alumni-a-list/

Great Barringtonin julistus
https://gbdeclaration.org/

Infektio- ja trooppisten tautien professori tohtori Christian Perronne. Hän toimii korkean kansanterveysneuvoston tartuntatautikomitean puheenjohtajana. Hän on konsultoinut Ranskan eri hallituksia 15 vuoden ajan terveyshätätilanteiden ja epidemioiden hallinnasta. Perronne toimi vuosia rokotusten teknisen komitean puheenjohtajana ja johti Ranskan rokotuspolitiikkaa. Hän on toiminut vuosia WHO:n rokotusasiantuntijaryhmän varapuheenjohtajana koko WHO:n euroalueen osalta (Euroalue sisältää myös Venäjän, keski-Aasian tasavallat, Turkin ja Israelin)
 https://www.bitchute.com/video/VkCKZ0c8z4sx/

10 lääkäriä
 https://americasfrontlinedoctors.us/leadership.html 

Satoja lääkäreitä
 https://doctors4covidethics.org/about/
 

kymmeniä lääkäreitä ja satoja terveydenhuollon työntekijöitä Suomessa
 https://pelastetaansuomenlapset.fi/tietoa/#/
 

2 lääkäriä, sairaanhoitajia, akateemikkoja Suomessa
 https://jarjenaani.fi/meista/ 

103 lääketieteellistä tutkijaa, 1 663 hoitohenkilökuntaa ja 23 516 kansalaista Ruotsissa
 https://lakaruppropet.se/  

https://vernoncoleman.org/articles

Philippiiniläiset lääkärit ja kansalaiset
 https://cdcph.org/about-us
 

30 perustaja lääkäriä, kymeniä järjestöjä, muut jäsenet ja lääkärit vapaaehtoisen rokotteen puolesta
 https://physiciansforinformedconsent.org/leadership/ 

satoja lääkäreitä koronaetiikan puolesta
 https://doctors4covidethics.org/about/
 

Covid Medical Network Australia
 https://covidmedicalnetwork.com/about-covid-medical-network/declaration-statement.aspx
 

FLCCC Alliance 7 perustaja lääkäriä
 https://covid19criticalcare.com/about/the-flccc-physicians/

Canadian Covid Care Alliance, 500 lääkäriä, tiedehenkilöä ja terveydenhuollon työntekijää
 https://www.canadiancovidcarealliance.org/ 

World Council for Health on yli 70 kansainvälisen lääketieteellisen ja oikeudellisen edunvalvontajärjestön kattojärjestö.
 https://worldcouncilforhealth.org/campaign/covid-19-vaccine-cease-and-desist/# 

Rokoteasiantuntija Geert Vanden Bossche, Ph.D., D.V.M.
 mikrobiologian ja tartuntatautien sertifioitu asiantuntija, virologian tohtori, jolla on pitkä ura (ihmisten) rokotetutkimuksesta
 https://www.voiceforscienceandsolidarity.org/

uraauurtava mRNA-tutkija Robert W Malone, MD, MS
 https://www.rwmalonemd.com/

The Children’s Covid Vaccines Advisory Group CVAG yli 80 lääkärin, tutkijan ja professorin ryhmä
 https://childrensunion.org/2022/02/11/cvag-urge-pause-to-child-covid-roll-out-in-light-of-shocking-new-data/

THL ei enää kannata korona­passia eikä myöskään sen muuttamista rokote­passiksi: ”Vakava haitta­vaikutus”
 https://www.hs.fi/politiikka/art-2000008574640.html

Lue myös: