Julkinen kuuleminen tuomioistuimessa suuren valamiehistön edessä

Julkinen kuuleminen tuomioistuimessa suuren valamiehistön edessä  osa 2

Julkisen kuulemisen tuomioistuin ottaa toisena päivänä lausuntoja useilta asiantuntijoilta ja selvittää koronapandemian taustoja.

Alex Thomson ja Brian Gerrish, molemmat Brittein saarten salaisen palvelun entisiä työntekijöitä, sekä Debbie Evans todistavat, miten kaiken takana on Lontoossa toimiva rikollinen finanssiala, yksityinen, taloudellinen mafia, jonka lonkerot yltävät ympäri maailman. Kyseessä on sama rahamafia, joka rahoitti myös toisen maailmansodan aikana molempia osapuolia.

Tätä mafiaa johtaa pieni joukko perheitä ja rahoittaakseen toimintaansa, se on luonut terrorismin ja huumekaupan. Sama eliitti käyttää hyväkseen terveydenhuoltoa. Bill ja Melinda Gates-säätiö on saanut terveydenhuollon hallintaansa ensin Englannissa ja sittemmin muualla maailmassa.

Taloudellisen mafian yksi tärkeimmistä alustoista on Maailman talousfoorumi (WEF), poliitikot ja kasvava maailmanlaajuinen WEF:n globaalien nuorten johtajien ohjelma. Tavoitteena heillä on saada maailman väestö täydelliseen hallintaan. Epäsosiaalisessa ja epäinhimillisessä maailmassa ihmiset merkitsevät tälle rahaeliitille yhtä paljon kuin karja.

Matthew Ehret ja Whitney Webb todistavat, miten Kanada on täysin brittiläisen kruunun hallinnassa. Kanadan Justin Trudeau, globaalien nuorten johtajien ohjelman kasvatti, vastaanotti pääministerin tehtävänsä vannoen virkavalassaan uskollisuutta nimenomaan kuningatar Elisabethille.

Yhdysvalloissa tilanne on eri. Siellä ei kannateta angloamerikkalaista maailmanherruuden visiota, jota Lontoon talousmafia ajaa, vaan voimassa on kaksi eri järjestelmää. Yhteen kuuluvat ne, jotka eivät halua olla tekemisissä Euroopassa ja eritoten Lontoossa vallassa olevaan ryöstöön. Toinen on niin kutsuttu varjohallitus eli ”deep state” jota johti aikoinaan Henry Kissinger. Sen edustajat ajavat vanhaa maailmanherruuden tavoitetta.

Kiinan johdon tehtävänä tässä kaikessa on sosiaalisen seurantajärjestelmän kokeileminen ja laajentaminen Kiinassa. Sen jälkeen sitä on tarkoitus laajentaa muualle maailmaan. 

Pandemian lavastaminen ja hyödyntäminen on kuulunut taloudellisen mafian suunnitelmiin jo ainakin 20 vuoden ajan. Lokakuussa 2019 pidettiin kenraaliharjoitus, ja plandemiaa on toteutettu vuoden 2020 alusta alkaen.

Tohtorit Sylvia Behrendt ja Astrid Stuckelberger, jotka molemmat ovat työskennelleet WHO:lle, todistavat puheenvuorossaan, että talousmafia ei ole ainoastaan ottanut valtaansa WHO:ta, vaan myös YK:n.  

Bill ja Melinda Gates-säätiön WHO:lle esittämälle pandemialle ei ollut perusteluja, mutta tarvittiin kansainvälisesti merkittävä kansanterveydellinen hätätilanteen julistus, joka mahdollistaisi uusien lääkkeiden käytön ja testauksen ihmisillä. Tämän vuoksi keinotekoisesti luotiin pandemia ottaen diagnosoinnissa käyttöön, siihen sopimaton, Christian Drostenin tehtävään kehittämä, PCR-testi.

Henkilöt, joihin taloudellisella mafialla on vaikutusvaltaa, työskentelevät strategisesti tärkeissä tehtävissä kuten politiikassa, oikeuslaitoksessa ja tietysti lääketieteen alalla kaikkialla maailmassa.

Koko oikeudenkäyntipäivän voi katsoa englanniksi tästä: https://odysee.com/@GrandJury:f/Grand-Jury-Day-2-online_1:f?r=H7W6a6VLmqbqYr393hG1RseibTojUHDD

Videolta voit seurata Britannian tiedustelu- ja turvallisuuspalvelu GCHQ:n entisen upseerin Alex Thomsonin todistusta, jonka AktiivinenKansalainen on tekstittänyt suomeksi.

Toimittaja, luennoitsija ja Canadian Patriot Review -lehden perustaja Matthew Ehretin todistus.

Todistajanlausunnot: Brian Gerrish entinen Yhdistyneiden kuningaskuntien laivaston upseeri kylmän sodan ajalta sekä entinen valtion neuvonantaja terveysministeriössä ja lääketieteellinen tutkija Debbie Evans.

Kirjailija ja tutkiva journalisti Whitney Webbin lausunto.

Tästä voi katsoa ilmiantajan ottamia videoita, kuunnella ihmisoikeuksien puolustaja Roman Mironovia sekä Yhdysvaltain merijalkaväen everstiluutnantti James Bushin todistusta koskien Dark Winter -harjoitusta ja bioasetutkimuksia.

Tri Sylvia Berendt on lakimies ja Itävallan maailmanlaajuisen terveysvastuuviraston (GHRA) johtaja ja WHO:n kansainvälisistä terveyssäännöksistä vastaavan IHR-sihteeristön entinen oikeudellinen neuvonantaja. WHO:n asiantuntijana työskennellyt Astrid Stuckelberger on Geneven ja Lausannen yliopistojen lääketieteellisen tiedekunnan tutkija ja opettaja.

Suomennokset oikeudenkäyntipäiville 1, 3 – 7 löytyvät MKR Suomen sivuilta:
https://mkrsuomi.fi/julkisen-mielipiteen-tuomioistuin/ 
https://mkrsuomi.fi/julkinen-kuuleminen-tuomioistuimessa-osa-3/ 
https://mkrsuomi.fi/julkinen-kuuleminen-tuomioistuimessa-osa-4/ 
https://mkrsuomi.fi/julkinen-kuuleminen-tuomioistuimessa-osa-5/ 
https://mkrsuomi.fi/julkinen-kuuleminen-tuomioistuimessa-osa-6/
https://mkrsuomi.fi/julkinen-kuuleminen-tuomioistuimessa-osa-7/
Asianajajien loppupuheenvuorot löytyvät MKR Suomen sivuilta:
https://mkrsuomi.fi/reiner-fuellmichin-loppupuheenvuoro/

Lue myös: