Vetoomukset ja hyödylliset linkit

Meneillään olevia vetoomuksia

Alla voit tutustua erilaisiin vetoomuksiin ja kansalaisaloitteisiin sekä allekirjoittaa niitä. Pääset valitsemaasi vetoomukseen klikkaamalla ruutua tekstin alla.

Geenimanipulaatioon perustuvat koronarokotukset ja kaikki muu kansalaisten perusoikeuksia loukkaava toiminta tulee lopettaa Suomessa.

Ei Suomea Natoon, Suomen on pysyttävä sotilaallisesti liittoutumattomana maana.

Valtiovarainministeriö pyytää lausuntoanne luonnoksesta hallituksen esitykseksi digitaalista henkilöllisyyttä koskevaksi lainsäädännöksi (8.4.2022 mennessä).

Sosiaali- ja terveysministeriö pyytää lausuntoanne ns. työelämän koronapassia tai vastaavaa vaihtoehtoa koskevan lainsäädännön valmistelua varten asetetun työryhmän esityksestä (31.3.2022 mennessä).

K-passille halutaan EU-tasolla jatkoaikaa 30.6.2023 asti. Jos tämä pidennys hyväksytään, niin sen pohjalta voidaan vaikuttaa kansalliseen lainsäädäntöön, ja Suomen tekemiin päätöksiin. Kannattaa antaa palautetta pian! (8.4.2022 mennessä)

Ursula Von der Leyen ajaa pakollisia koronarokotteita EU:n kansalaisille. Allekirjoita tästä CitizenGon vetoomus jossa vastustat rokotepakkoa. Nyt jo melkein 350 000 allekirjoittanutta! (14.2.2022 mennessä)

Koronavirus, Covid-19 on poistettava yleisvaarallisten tautien listalta

Hoitajat tarvitsevat apuasi!


Alle 12-vuotiaiden koronarokotukset ovat lapsen edun ja oikeuksien vastaisia

Suomeen laki rokotevahinkojen varalta – Ehdotus lainvalmisteluun ryhtymisestä rokotevahinkojen tunnistamiseksi, sekä vahingon kärsineiden hoidon ja korvausten turvaamiseksi

Koronarokotusten jakamisen välitön keskeyttäminen lapsille, nuorille sekä alle 12-vuotiaiden rokotussuunnitelmien pysäyttämistä, kunnes täydellinen selvitys mRNA-injektioiden turvallisuudesta on tehty.

Rokotukseen osallistuminen on vapaaehtoista

Pohjoismainen Koronajulistus on terveydenhuollon ammattilaisten, lakimiesten, tutkijoiden ja pohjoismaiden kansalaisten yhteisö, joka on syvästi huolissaan hallitusten politiikasta SARS-CoV-2:n ja Covid-19:n suhteen yhteiskunnissamme. Nykyisin saatavilla olevan näytön perusteella kaikki ne muutokset lakeihimme, jotka on tehty kyseenalaisen koronapandemian varjolla, on peruttava välittömästi.

Lääkäreiden ja terveydenhuollon ammattilaisten vetoomus lasten ja nuorten korona­rokotusten estämiseksi

Kansalaisten (muiden kuin terveydenhuollon ammattilaisten) vetoomus lasten ja nuorten koronarokotusten estämiseksi.

Tartuntatautilain muuttamiseksi ja mielenosoitusoikeuden turvaamiseksi ulkotiloissa

Vetoomus totuuden julkaisemiseksi Covid-19-tartuntojen ja kuolemien määrästä sekä perustelemattomien Covid-19-rajoitusten lopettamiseksi Suomessa

Covid-tautiin on olemassa tehokkaita ja turvallisia hoitokeinoja sekä ennaltaehkäiseviä lääkkeitä, joten mitään liikkumisrajoituksia ja niihin liittyviä toimenpiteitä ei tarvita. Vaadimme kaikkien rajoitustoimenpiteiden välitöntä ja pysyvää lopettamista. Allekirjoita avoin kirje kaikille ihmisille ja hallituksille. Linkistä pääset suomenkieliseen tekstiin, allekirjoituslinkki on tekstin alaosassa.

The Great Barrington Declaration huolestuneille kansalaisille, lääkäreille ja terveydenhuollon työntekijöille.

Mistä löytää parhaiten puolueetonta tietoa?

MKR suosittelee jokaista tutustumaan monipuolisesti eri tietolähteisiin. Jos on esimerkiksi ollut pelkästään lääketeollisuuden sponsoroimien uutislähteiden yksipuolisen, lähes mainostamiseen verrattavan viestinnän varassa, kannattaa tutustua riippumattomiin lähteisiin. Näitä voisivat olla esimerkiksi:

MKR ei ota vastuuta näiden sivustojen kaikkien julkaisujen oikeellisuudesta, vaan suosittelee jokaista tekemään omaa tutkimustaan monipuolisesti ja kriittisesti.