Julkinen kuuleminen tuomioistuimessa suuren valamiehistön edessä

Julkinen kuuleminen tuomioistuimessa suuren valamiehistön edessä  osa 3

Kolmas istuntopäivä keskittyy PCR-testiin ja koronan hoitomenetelmiin. Sen aikana selviää, ettei todellista pandemiaa ole olemassa, on vain PCR-testi pandemia. Virusta voidaan hoitaa tavanomaisilla hoitomenetelmillä, eikä rokote ole ainoa keino taittaa tartuntahuippuja.

Valamiehistölle esitetään kaksi videota joista toisella rokotehaitoista kärsivä henkilö kertoo tilanteestaan ja terveytensä huonosta tilasta. Toisella videolla näiden niin kutsuttujen ”rokotteiden” tärkein puolestapuhuja Bill Gates kertoo yleisölle, miten luonnollinen immuniteetti toimii paremmin kuin rokotteiden antama immuniteetti:

”Valitettavasti itse virus, erityisesti sen muunnos nimeltä Omicron, on eräänlainen rokote itsessään koska se saa aikaan sekä B- että T-soluimmuniteetin. Omicron on onnistunut kukistamaan virusta paremmin maailmalta kuin me rokotteiden avulla.”

Tohtori Astrid Stückelberger todistaa meille, että PCR-testin käyttöönotto diagnostisena työkaluna nykyistä vastaavassa tilanteessa on uusi käytäntö. Hän kertoo, että pandemian puhjettua etsitään aina ensimmäinen tartunnan saanut niin kutsuttu nollapotilas. Koronan kohdalla näin ei kuitenkaan toimittu. Tohtori Stückelberger sanoo, että yritykset koronavirusrokotteen luomiseksi ovat epäonnistuneet, koska virus mutatoituu koko ajan.

Berliiniläinen la Chariten sairaala, jossa PCR-testin koronalle ohjelmoinut tohtori Christian Drosten työskentelee, vastaanotti kolme maksusuoritusta vuosina 2018 ja 2020. Nämä maksut asettavat Drostenin huonoon valoon. Hänen on täytynyt olla tietoinen tarpeesta tuottaa valtavia määriä vääriä positiivisia tuloksia antava testi niin tautitapausten diagnosointia kuin pandemian luomista varten.  

Kolmantena oikeudenkäyntipäivänä Ulrike Kämmerer selittää, miten PCR-testi toimii ja miksi se ei teknisesti sovellu koronan testaukseen, eikä sen käyttö estä viruksen leviämistä.   

Koska rokote on suunniteltu alkuperäistä, jatkuvasti muuntuvaa virusta vastaan, ei ole mahdollista käyttää yhtä ainoaa rokotetta. Tästä kuulemme tohtori Soňa Pekován todistuksessa.

Tohtori Bryan Ardis todistaa monien ihmisten menehtyneen vuoden 2020 alussa johtuen remdeseviiri-lääkeaineen käytöstä hoitokeinona. Remdeseviiri aiheuttaa akuuttia munuaisen, maksan ja sydämen vajaatoimintaa.

Hautausurakoitsija John O’Looney kertoo todistuksessaan, ettei Yhdistyneessä kuningaskunnassa kuolleisuus lisääntynyt yhtään pandemian vuoksi. Vasta joukkorokotusten alettua kuolleisuusluvut lähtivät nousuun.

Oikeudenkäynnin aikana tohtori Shankara Chetty kyseenalaistaa terveysviranomaisten väitteen oireettomien ihmisten kyvystä tartuttaa tautia. Hän kysyy, miksi uusi niin kutsuttu virus levisi Wuhanista muualle maailmaan, muttei kuitenkaan muualle Kiinaan. Tohtori Chettyn lääkäriasemalla Etelä-Afrikassa koronapotilaita on hoidettu hydroksiklorokiinilla ja kaikki hänen 10 000 potilastaan on parantunut.

Kolmas oikeudenkäyntipäivä on katsottavissa kokonaisuudessaan englanniksi tästä: https://odysee.com/@GrandJury:f/Grand-Jury-Day-3-en-online:7?r=H7W6a6VLmqbqYr393hG1RseibTojUHDD

Kiitos kaikille, jotka teitte näitä käännöksiä ja postaatte niitä sosiaalisessa mediassa! Alla suomeksi tekstitetyt todistuslausunnot.

Tämäkin oikeudenkäyntipäivä alkaa tuomari Rui Fonseca e Costan koonnilla edellisestä istunnosta.

Tri. Astrid Stückelbergerin todistajanlausunto koskien PCR-testiä. Sen on kääntänyt #AktiivinenKansalainen.

Virologi ja immunologi professori Ulrike Kämmerer. Kiitos Aktiivinen Kansalainen käännöksestä!

Tutkija immunologi/molekyylibiologi Dolores Cahill ja molekyylibiologi Soňa Peková.

Tri. Bryan Ardis lääkäri, kokonaisvaltainen hoitaja ja Ardislabs.comin toimitusjohtaja.

Hautausurakoitsija John O’Looneyn todistus.

Tri. Shankara Chetty, joka on menestyksekkäästi hoitanut kaikki tuhannet koronapotilaansa terveeksi.

Pfizerin entinen johtava tiedemies ja keuhkotutkimuksen varajohtaja tri. Mike Yeadonin todistuslausunto.

Suomennokset oikeudenkäyntipäiville 1, 2, 4 – 7 löytyvät MKR Suomen sivuilta:
https://mkrsuomi.fi/julkisen-mielipiteen-tuomioistuin/ 
https://mkrsuomi.fi/julkinen-kuuleminen-suuren-valamiehiston-edessa-osa-2/ 
https://mkrsuomi.fi/julkinen-kuuleminen-tuomioistuimessa-osa-4/ 
https://mkrsuomi.fi/julkinen-kuuleminen-tuomioistuimessa-osa-5/ 
https://mkrsuomi.fi/julkinen-kuuleminen-tuomioistuimessa-osa-6/
https://mkrsuomi.fi/julkinen-kuuleminen-tuomioistuimessa-osa-7/
Asianajajien loppupuheenvuorot löytyvät MKR Suomen sivuilta:
https://mkrsuomi.fi/reiner-fuellmichin-loppupuheenvuoro/

Lue myös: