mRNA rokotteet

Kuolleisuus noussut Suomessa
Heikentävätkö koronarokotteet immuniteettia?

Koronainjektio saa kehon tuottamaan keinotekoista viruksen piikkiproteiinia, jonka on todettu häiritsevän DNA:n normaaleja korjautumismekanismeja. Piikkiproteiinin on todettu häiritsevän myös elimistön luonnollista kykyä tuottaa vasta-aineita erilaisille antigeeneille. Koronainjektio toisin sanoen tuhoaa luonnollista immuniteettia.

Mikko Kempen haastattelussa mikrobiologian erikoislääkäri Tamara Tuuminen kertoo, miten koronainjektiot vaikuttavat kehoon.

Katso mikrobiologian erikoislääkäri Tamara Tuumisen haastattelu, jossa hän kertoo yleistajuisesti, miten koronainjektiot vaikuttavat kehoon.

Mitä koronainjektio saa aikaan kehossa?

Tamara Tuuminen on kliinisen mikrobiologian erikoislääkäri, lääketieteen ja kirurgian tohtori ja tutkija, joka on työskennellyt 40 vuotta terveydenhuollon alalla Suomessa. Hän on toiminut uransa aikana maailmanlaajuisesti käyttöön otettujen diagnostiikkatuotteiden tuotekehityksessä, tutkinut homesairauksia ja työskennellyt kymmenen vuotta Helsingin yliopiston bakteriologian, virologian ja immunologian opettajana.

mRNA-rokote on geeniteknologiaa

Koronainjektio ei ole perinteinen rokote, jossa kehoon injektoidaan heikennettyä tai inaktivoitua taudinaiheuttajaa. Koronainjektio tuo kehoon lähetti-RNA:n (messenger-RNA, mRNA), joka laukaisee soluissa keinotekoisen piikkiproteiinin tuotannon. Piikkiproteiini on se viruksen osa, joka tarttuu solun reseptoriin auttaen virusta tunkeutumaan solun sisään.

Kehoon ei siis injektoida taudinaiheuttajaa vaan geneettinen informaatio valmistaa keinotekoista viruksen piikkiproteiinia. Tämän piikki- eli S-proteiinin on tarkoitettu toimivan immuunipuolustuksen laukaisevana antigeeninä.

Menetelmää ei ole käytetty ihmisillä koskaan aikaisemmin.

Koronainjektio tuhoaa immuunijärjestelmää

Keinotekoisesti tuotetun piikkiproteiinin on todettu häiritsevän solun DNA:n normaaleja korjautumismekanismeja. Se häiritsee myös elimistön luonnollista kykyä tuottaa monipuolisesti vasta-aineita erilaisille antigeeneille. Koronainjektio toisin sanoen tuhoaa luonnollista immuniteettia.

Normaalisti kehon itsekorjautuvat mekanismit korjaavat vaurioituneen DNA:n ja estävät siten esimerkiksi syövän syntyä. DNA-juosteet voivat rikkoutua vaikkapa ympäristötekijöiden vaikutuksesta, jolloin solun tuman entsyymit aloittavat korjaustyön ja sitovat ne takaisin yhteen.

Kehon koronainjektion seurauksena tuottama S-proteiini ei jää Tuumisen mukaan solulimaan vaan menee tumaan, jossa on DNA:mme eli geneettinen koodimme. Monimutkaisissa tutkimuksissa sen on todettu häiritsevän DNA:n korjaantumista, Tuuminen kertoo.

­Lisäksi S-proteiini tekee muutakin.

Vasta-aineiden tuotanto häiriintyy

Elimistö pystyy valmistamaan viittä eri vasta-ainetta, joista tärkeimmät ovat IgM, IgG ja IgA. Sen lisäksi ihmisellä on heterofiilisia vasta-aineita, jotka pystyvät tunnistamaan hyvin monenlaisia antigeenejä.

Luontaiset IgM-vasta-aineet suojaavat esimerkiksi vauvoja ja lapsia sairastumiselta. IgA-vasta-aineita on erityisesti limakalvoilla, minkä ansiosta emme ole koko ajan sairaana kohdatessamme viruksia. IgG-vasta-aineet ovat taas pitkäaikaisia vasta-aineita.

– Viruksen ja vasta-aineen täytyy sopia toisiinsa kuin avain ja lukko, jotta elimistömme pystyy reagoimaan tuhansiin patogeeneihin. Jos vasta-aine ei tunnista antigeeniä, se ei pysty neutraloimaan eli tuhoamaan sitä, Tuuminen toteaa.

VDJ-rekombinaatio häiriintyy

Tuuminen vertaa vasta-aineiden monimutkaista syntymekanismia korttipakan sekoittamiseen.

– DNA:ssa on geeninpätkiä, jotka koodaavat erilaisia sekvenssejä. Ajatellaan, että meillä on kolme korttipakkaa V, D ja J. Kun jokaisesta pakasta otetaan yksi kortti, saadaan erilaisia sekvenssejä. Kun korttipakan kortteja jatkuvasti sekoitetaan, saadaan suuri määrä erilaisia rakenteita. Ihminen pystyy rakentamaan jokaiselle mikrobille omanlaisia vasta-aineita. Tätä prosessia kutsutaan VDJ-rekombinaatioksi.

– S-proteiini häiritsee entsyymien korjaustyön lisäksi VDJ-rekombinaatiota. Sen vuoksi elimistö ei pysty muodostamaan riittävän monenlaisia vasta-aineita erilaisiin antigeeneihin. Siksi immuunivaste kapenee ja sairastavuus kasvaa.

-Tulkintani mukaan juuri heikentyneen VDJ-rekombinaation seurauksena ihmisen kyky reagoida monenlaisiin infektioihin häiriintyy ja heikkenee. Kun myöskään DNA ei pysty enää korjaamaan itseään, soluissa tapahtuu muutoksia ja pitkällä aikavälillä ihmiselle voi kehittyä erilaisia syöpämuotoja. Tällaisia signaaleja on alkanut jo tulla.

Infektion normaali kulku

Koronavirus pääsee kehoon limakalvojen kautta, jolloin keho alkaa tuottaa viruspartikkeleita. Sanotaan, että virus replikoituu eli monistuu. Viruksen S-proteiini lähtee nousuun, mutta sitten se alkaa laskea, kun elimistö poistaa virusta ja alkaa voittaa infektiota, Tuuminen kertoo.

–  Elimistö alkaa valmistaa heti IgM-vasta-ainetta, joka on hyvin aktiivinen vasta-aine. Samalla IgA lähtee nousuun suurin pitoisuuksin. Sen jälkeen vielä IgG nousee ja pysyy koholla pitkiä aikoja – sen puoliintumisaika on kuusi kuukautta. Normaalisti reagoimme infektioon tällä tavalla.

– Jos vuoden kuluttua kohtaamme saman viruksen, meillä on vasta-aineiden ansiosta valmius kohdata se. Lisäksi meillä on solumuisti. Toinen infektio voi olla lähes huomaamaton. Vasta-aineemme suojaavat meitä näin – jokainen lääkäri tietää tämän. 

S-proteiinin hajoamisaika arvoitus

Mitä sitten tapahtuu, kun elimistöön injektoidaan lähetti-RNA, joka koodaa S-proteiinia?
– Kun elimistö alkaa tuottaa keinotekoista S-proteiinia, sen pitoisuus nousee todella korkeaksi. Me emme tiedä, milloin sen tuottaminen lakkaa – lääkevalmistajat eivät myöskään kerro meille, milloin S-proteiini poistuu.

– On tärkeä ymmärtää, että keinotekoinen S-proteiini on erilainen kuin aidon viruksen S-proteiini, sillä se on stabiloitu. Aidon viruksen S-proteiini hajoaa elimistössä nopeammin.

Kapea immuunivaste

– Kun S-proteiini ei tule kehoon limakalvojen kautta, kuten normaalissa infektiossa, keho ei muodosta IgM- ja IgA-luokan vasta-aineita – vaan pelkästään IgG:tä. Erityisesti IgA-vasta-aineet antavat suojaa silloin, kun virus tunkeutuu kehoon normaalilla tavalla limakalvojen kautta.

– Jos elimistössä olisi muitakin vasta-aineita, viruksen olisi paljon vaikeampi mutatoitua juuri oikeanlaiseksi. Odotettavissa on yhä enemmän variantteja, sillä nykyinen rokotestrategia on täysin epäoptimaalinen. Rokotetut ovat mutaatioiden hautomoita, Tuuminen toteaa.

Tuumisen mukaan rokotetut ovat herkempiä infektioille ja koronatartunnoille, koska heiltä puuttuvat IgM- ja IgA-luokan vasta-aineet. Lisäksi IgG:n antama vaste on hyvin kapea ja lyhytkestoinen. 

– Keinotekoisen S-proteiinin tuotanto aktivoi kehossa IgG-vasteen, joka kuitenkin lähtee nopeasti laskuun. Olen miettinyt, mitä IgG-vasta-aineille oikein tapahtuu, sillä niiden pitäisi olla pitkäikäisiä. Oma hypoteesini on, että S-proteiinia on niin paljon, että se sitoo kaikki IgG-vasta-aineet. IgG-vasta-aineita ei yksinkertaisesti ole tarpeeksi sitomaan kaikkea kehon tuottamaa S-proteiinia.

– Tästä asiasta olisi hyvä keskustella ja kuulen mielelläni, jos joku voi osoittaa hypoteesissani virheen.

Tehosterokote nostaa S-proteiinin määrää

– Kun elimistöön injektoidaan tehosterokote, S-proteiinin määrä nousee entisestään. Siitä seuraa edellistä matalampi IgG-vaste, joka lähtee jälleen nopeasti laskuun.
– Kolmas tehosterokote nostaa jälleen S-proteiinin määrää IgG-vasteen ollessa edellistä heikompi.

Emme me voi maratoniakaan koko ajan juosta, Tuuminen vertaa. Injektiolla saadaan IgG nousemaan hetkellisesti, kunnes kehossa tapahtuu uupumus, ekshaustio. Myös Euroopan lääkevirasto EMA on varoittanut tehosterokotusten aikaansaamasta immuunivasteen heikkenemisestä.

– Ihmiskunnan historiassa ei ole koskaan aiemmin vaadittu ottamaan jatkuvia tehosterokotteita. Käytännössä ihmisistä tehdään ikään kuin ”huumepiikkien käyttäjiä”, elimistö ei pärjää enää ilman huumetta.

S-proteiini menee jokaiseen soluun

– Kun kehoon injektoidaan S-proteiinia koodaava lähetti-RNA, pitkän evoluution aikana meihin kehittynyt immunologinen ketju menee sekaisin. S-proteiini menee myös sellaisiin soluihin, joihin se ei normaalissa infektiossa menisi. Sitä kulkeutuu esimerkiksi lihassoluihin, minkä vuoksi sydänlihaksen ja sydänpussin tulehdukset ovat lisääntyneet – sydänhän on myös lihas.

– Immuunipuolustuksen tehtävä on vahtia koko ajan solujamme. Kun se tunnistaa lihassoluissa olevan jotain outoa, se hyökkää niitä vastaan. Puolustusjärjestelmäämme ei ole koulutettu tunnistamaan S-proteiinia, jota lihassolut ovat alkaneet tuottaa.

– Patologisissa tutkimuksissa on selvinnyt, että menehtyneiden kudoksissa on hirveän paljon immuunipuolustukseen osallistuvia lymfosyyttejä eli valkosoluja – koska kudokset ovat alkaneet tuottaa sellaista, mitä niiden ei kuulu tuottaa. Tämä ei ole teoriaa vaan faktaa, sillä saksalaiset patologit ovat julkaisseet materiaalia lymfosyyttejä täynnä olevista kudoksista. Aluksihan patologisia tutkimuksia ei saanut edes tehdä, Tuuminen toteaa.

S-proteiini aiheuttaa veritulppia

Tuumisen mukaan S-proteiini menee myös endoteelisoluihin, joita on verisuonten sisäpinnassa. Kun ne alkavat tuottaa piikkiproteiinia, suonissa virtaavat verisolut tarttuvat suonen pinnan piikkeihin, mistä aiheutuu mikrotrombooseeja eli pieniä veritulppia.

ADE-ilmiö tartuntojen takana?

– Normaalisti vasta-aine ja taudinaiheuttaja sopivat toisiinsa kuin avain ja lukko – vasta-aine neutraloi ja poistaa antigeenin eli taudinaiheuttajan elimistöstä. Jos vasta-aine ei ole täysin sopiva antigeeniin, se ei neutraloi sitä vaan siitä tulee haitallinen. Vasta-aineesta tulee kuin Troijan hevonen, joka auttaa viemään taudinaiheuttajan solun sisään ja vahvistaa infektiota, Tuuminen vertaa.

– On paljon julkaisuja siitä, että ADE-ilmiö eli vasta-aineriippuvainen taudin vaikeutuminen voisi olla kasvaneiden tartuntamäärien takana.

Vastaavia tilanteita on nähty aikaisemminkin rokotekehityksessä. Vuonna 2016 Filippiineillä toteutettiin denguerokoteohjelma, joka pahensi tautia sellaisilla ihmisillä, jotka eivät olleet sairastaneet tautia aikaisemmin, juuri ADE-ilmiön takia. Kauan odotettua Sanofi Pasteurin Dengvaxia-rokotetta kehitettiin parikymmentä vuotta.

Do no harm

– Elimistössä tapahtuu koronainjektion seurauksena niin paljon epätoivottua, hyvin vaarallisia asioita. Mihin väite siitä, että näistä injektioista olisi enemmän hyötyä kuin haittaa perustuu? Onko tehty riski-hyötyanalyysi? Miksi tätä toistellaan? Itse en näe hyötyjä – missä se hyöty on? Jos joku on eri mieltä, voi ottaa yhteyttä – mielellään keskustelisin tästä asiasta.

– Ovatko haitat niin pieniä, että meidän pitää sulkea niiltä silmät? Nuoret ihmiset saavat sydänlihas- ja sydänpussintulehduksia, urheilijat kuolevat pelikentille, lentäjät saavat ilmassa kohtauksia. Hyväksymmekö me lääketieteessä, että vahingoitamme terveitä tai nuoria ihmisiä?     

– Jos viranomaiset ovat meistä niin huolissaan, miksi rokotesopimukset ovat salaisia, jopa EU-parlamentin jäseniltä? Miksi ei tutkita, mitä ampullit sisältävät? Miksi pitää ottaa piikki, jonka sisältöä ei tiedä kukaan?

***

Annoitko tietoisen suostumuksen koronainjektion ottamiseen vai jätettiinkö sinulle kertomatta, miten injektio vaikuttaa kehoosi ja miten yleisiä vakavatkin haittavaikutukset ovat? Fimealle on raportoitu lähes 5800 vakavaa rokotehaittaa ja EU:n Eudravigilance-järjestelmään oli kirjattu tammikuussa lähes 1 400 000 haittaa, joista 43 % vakavia.

Tamaran Tuuminen: “Education without moral is worthless.”

Lähteet:

https://www2.helsinki.fi/fi/ihmiset/henkilohaku/tamara-tuuminen-9069308

Ruotsalainen tutkimus, johon Tuuminen viittaa:

https://papers.ssrn.com/sol3/papers.cfm?abstract_id=3949410

Koronainjektioiden vaikutus immuunijärjestelmään:

https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S027869152200206X

https://tekniikanmaailma.fi/toistuvat-tehosterokotteet-voivat-heikentaa-ihmisen-immuunijarjestemaa-euroopan-laakeviranomainen-varoittaa/

https://www.theepochtimes.com/does-the-covid-jab-kill-more-people-than-it-saves_4442858.html?utm_source=healthnoe&utm_campaign=health-2022-05-04&utm_medium=email&est=fIuBeH8NpnAHa7sDqt%2Fz4X03jmlwx7zQrSSe06Ja9LfyAzdGLkToP0XPCUVKkjhqsJlvFrwB

https://rumble.com/embed/v10i6o8/?pub=4

Sydänperäisten ongelmien lisääntyminen 16–39-vuotiailla:

https://www.nature.com/articles/s41598-022-10928-z?fbclid=IwAR3llj1Ln-ZaCnBhgyzE2QjJWXLAnqdm12G5fR4nKfeFE97ofDB4CkvuEZc

https://www.elinahytonen.fi/

Vakavia komplikaatioita koronainjektion jälkeen 40 kertaa enemmän kuin aikaisemmin Paul Ehrlich Instituten (PEI) tutkimuksessa, johon osallistui 40 000 ihmistä:

Rokotteen riskit suuremmat kuin hyödyt:

https://www.researchgate.net/profile/Spiro-Pantazatos/publication/355581860_COVID_vaccination_and_age-stratified_all-cause_mortality_risk/links/6212dae26c472329dcfa0152/COVID-vaccination-and-age-stratified-all-cause-mortality-risk.pdf?origin=publication_detail

FDA varoittaa Johnson & Johnsonin koronainjektion aiheuttavan veritulppia:

https://www.newsbreak.com/news/2593570181384/fda-restricts-j-j-s-covid-19-vaccine-due-to-blood-clot-risk

Haitoista ja ylikuolleisuudesta:

https://www.stat.fi/uutinen/kuolleiden-maara-tammikuussa-selvasti-vuodentakaista-suurempi

https://injektiopiikki.com/2021/11/16/haitoista-ei-ole-mitaan-todisteita-rokote-on-tehokas-turvallinen-ja-estaa-vakavia-tautimuotoja-piste/

https://www.tilastokeskus.fi/ajk/koronavirus/koronavirus-ajankohtaista-tilastotietoa/miten-vaikutukset-nakyvat-tilastoissa/koronavirus_kuolemansyyna

Kuolleisuus noussut Australiassa:

https://supersally.substack.com/p/australian-all-cause-mortality-up?r=l1r7e&s=w&utm_campaign=post&utm_medium=web&utm_source=direct

Britanniassa 92 % koronakuolleista maaliskuussa ”täysin rokotettuja” ja 82 % kolme kertaa rokotettuja: https://www.youtube.com/watch?v=RI57qwB2fQI

Lääketieteen asiantuntijoiden näkemyksiä koronainjektioista: https://mkrsuomi.fi/tiedekooste-koronarokotteiden-turvallisuusriskeista/

https://www.nationaltimesaustralia.com/covid-19-deaths-and-injuries/uk-gov-quietly-published-data-confirming-the-fully-vaxxinated-accounted-for-92-of-all-c0vid-19-deaths-in-march/

https://stevekirsch.substack.com/p/uk-government-data-shows-nobody-should?s=r

https://rumble.com/vqz21t-mathematician-uncovers-disturbing-mortality-data.html

Koronarokotteen haittoja:

https://olliposti.fi/k-piikit/

Fimean rokotehaittarekisterin ruuhkautuminen:

https://www.oikeusasiamies.fi/r/fi/ratkaisut/-/eoar/5953/2021

Suomessa koronan kanssa kuolleista suurin osa kolme rokotetta saaneita:

https://sampo.thl.fi/pivot/prod/fi/epirapo/covid19inci/fact_epirapo_covid19inci?row=quadrimestermonth-642723&column=incivacstatus-639350&filter=measure-639168&filter=measure-639168

Lääketieteen asiantuntijoiden näkemyksiä koronainjektioista:

https://pelastetaansuomenlapset.fi/asiantuntijalausunto-koskien-comirnaty-covid-19-mrna-rokotetta-lapsille/

https://pelastetaansuomenlapset.fi/tietopaketti-koronarokotusten-vaaroista-yms-jonka-helsingin-uutiset-sensuroi-haastattelusta/

https://mkrsuomi.fi/koronarokotehaittoja-10-kertaisesti/

https://mkrsuomi.fi/riippumattomilla-asiantuntijoilla-on-erilainen-nakemys-koronapandemiasta-kuin-laaketeollisuuden-lahjomilla/

Tanskalainen tutkimus omikronvariantista vs. rokote:

https://www.ssi.dk/-/media/cdn/files/covid19/omikron/statusrapport/rapport-omikronvarianten-20122021-9j51.pdf?la=da

https://ncd2021.org/fi/pohjoismainen-covid-julistus-2/

Ruumiinavausten tuloksia:

https://pathologie-konferenz.de/

https://www.ossitiihonen.com/2021/12/22/ruumiinavausten-tuloksia-saksasta/

https://rapsodia.fi/koronaviruksen-patenttitiedot-paljastavat-biologisen-aseen-5

https://www.redvoicemedia.com/2022/04/dr-peter-mccullough-says-autopsies-show-the-covid-shots-fingerprints-are-everywhere-including-the-brain-videos/

Hoito-ohjeita koronarokotehaittoihin ja koronaan:

https://mkrsuomi.fi/koronarokotuksen-haittojen-torjuminen/

https://mkrsuomi.fi/covid-19-ehkaisy-ja-hoitoprotokolla-imask-flccc/

https://mkrsuomi.fi/hoito-ohjeet-koronarokotehaittoihin-sensuroitiin-mihin-maailma-on-menossa

/https://mkrsuomi.fi/koronan-sairaalahoito-ohjeet/

https://injektiopiikki.com/ip-boosteri/#immuuni

https://injektiopiikki.com/2021/11/03/kauppalista-covid-19-torjuntaan/

Lue myös: