Hoito-ohjeiden sensurointi - mihin maailma on menossa

Hoito-ohjeet koronarokotehaittoihin sensuroitiin – mihin maailma on menossa?

Moniammatillinen Koronakriisin Ratkaisuryhmä MKR julkaisi eilen videohaastattelun biologi ja bioresonanssitutkija Marjo Urbanskista. Haastattelu sensuroitiin nopeasti YouTuben taholta, kuten on käynyt lukuisille muillekin riippumattomille asiantuntijoille koronakriisin aikana. Nyt MKR haastaa kansanedustajat puuttumaan sensuuriin, sillä potilaiden auttamisen estäminen on jo rikollista.

Moniammatillinen Koronakriisin Ratkaisuryhmä MKR ei jäänyt lepäämään laakereilleen, kun YouTuben kaltaiset ylikansalliset korporaatiot yrittävät uhrata suomalaisten terveyden omien miljarditienestiensä vuoksi. Vaikkakin suurin ja tunnetuin, YouTube ei ole ainoa videopalvelu, esim. Bitchute ja suomalainen TokenTube ovat vielä pystyneet vastustamaan sensuuria vaativia rikollisia tahoja. Monet kansalaiset ovat pyytäneet hoito-ohjeita koronarokotteiden aiheuttamiin haittavaikutuksiin ja apua he myös saavat.

Marjo Urbanskin sensuroitu haastattelu on siis katsottavissa nyt videopalvelu Bitchutessa:

https://www.bitchute.com/video/vvBIaBAO6WOf/

Toivomme, että mediat päivittävät linkin myös 10.9. uutistiedotteeseen.
Voit lukea Marjo Urbanskista tehdyn lehdistötiedotteen
”Suomalaiselta tutkijalta hoitokeinoja koronarokotteiden haittavaikutuksiin” täältä:
https://mkrsuomi.fi/suomalaiselta-tutkijalta-hoitokeinoja-koronarokotteiden-haittavaikutuksiin/

MIKSI ROKOTEMAANINEN MILJARDÖÖRI SAA MÄÄRITELLÄ VIRALLISEN TOTUUDEN?

YouTuben lisäksi Facebook, Google, Instagram ja Twitter ovat sensuroineet hyvin vahvasti kaikkea Maailman Terveysjärjestö WHO:n linjasta eriäviä lääketieteellisiä näkemyksiä. Jopa maailman huippututkijat, lääkärit, Nobel-voittajat, rokotekehittäjät ja lääketeollisuuden sisäpiiriläiset on tieteellisistä todisteistaan huolimatta poistettu ”Big Techin” taholta nopeasti disinformaationa. Tieteellinen debatti puuttuu täysin, ”vain WHO:n linja on totuus”. Ongelmana tässä on, että WHO:n suurin rahoittaja taas, jopa suurempi kuin yksikään valtio, on Bill ja Melinda Gatesin Säätiö. Tämä säätiö antaa hyvin avokätisesti rahaa, mutta korvamerkittynä rokotteiden edistämiseen, toteuttaakseen perustajansa, tietokonemiljardööri Bill Gatesin pakkomielenomaista haavetta saada koko maailma rokotetuksi. Voidaan siis sanoa rokotemaanisella miljardöörillä olevan enemmän valtaa ”virallisen totuuden määrittelemisessä” koronakriisiin liittyen kuin kenelläkään lääkärillä. Mutta pitäisikö näin olla? Entä mitkä ovat seuraukset?
Gatesin lisäksi myös lääketeollisuudella ja rokoteyhtiöillä on käytettävissä paljon rahaa median, terveysviranomaisten ja päättäjien lahjontaan, kuten pääministerimme Sanna Marinin blogi Raharikas Lääketeollisuus paljasti jo vuonna 2010: https://www.sannamarin.net/blogi/2010/08/10/34342/?page2

RIIPPUMATTOMAT ASIANTUNTIJAT SENSUURIN KOHTEENA

Ulkomaisten lääkäreiden ja tutkijoiden lisäksi myös suomalaiset ovat joutuneet rajusti sensuurin kohteeksi. Erityisen arka paikka tuntuu olevan geeniteknologisten rokotteiden turvallisuusongelmien paljastaminen. Mutta nyt sensuuri on yltynyt, sillä jo pelkkä toimivista koronahoidoista kertominen aiheuttaa sisällön poistamisen videopalveluista ja sosiaalisesta mediasta.

MKR:n oman lääkärin Mikael Kivivuoren haastattelu Mikko Kemppe podcastissa sai nopeasti yli 100 000 katselukertaa YouTubessa ennen kuin se sensuroitiin:
https://tokentube.net/v/3680439693/Potkut-Terveystalolta–Korruptio–Koronakatsaus—Mikael-Kivivuori–34–SENSUROITU-YOUTUBESTA-

Juuri vähän aika sitten sensuurin kohteeksi joutui Pelastetaan Suomen Lapset -lääkäriryhmän kokenut mikrobiologian erikoislääkäri ja dosentti Tamara Tuuminen:
#66 – Tamara Tuuminen – mRNA Teknologia, Rokotteiden Haittavaikutukset, Lasten Rokottaminen – TokenTube

Anonyymien lääkäreiden pitämä Injektiopiikki-blogi paljasti juuri miten korruption avulla on pystytty estämään potilaiden parantaminen tehokkailla ja turvallisilla koronalääkkeillä kuten ivermektiinillä:
https://injektiopiikki.com/2021/09/10/joe-rogan-syo-hevosille-tarkoitettua-matolaaketta-koronaan-nyt-on-pelkokerroin-kohdallaan/

LÄÄKÄRIT JA ASIANTUNTIJAT VETOAVAT KANSANEDUSTAJIIN SANANVAPAUDEN PUOLESTA

Jonkinlainen suuryhtiöiden harjoittama sensuuri voitaisiin vielä katsoa sormien läpi, mutta kun edes potilaiden henkeä pelastavia tietoja ei saa kertoa julkisesti, silloin pitää viranomaisten puuttua asiaan.
Yli 50 lääkärin Pelastetaan Suomen Lapset -ryhmä esitti tiedotteessaan 2.9.2021 toivomuksensa kansanedustajille ”reagoida sananvapauden ja monipuolisen tiedekeskustelun puolesta, jotta koronakriisi ja sen aiheuttamat kärsimykset saadaan lopetettua Suomessa.” https://pelastetaansuomenlapset.fi/sensuuri-iski-tamara-tuumisen-haastatteluun-rokotejohtaja-rametia-televisiossa-opastanut-kokenut-erikoislaakari-kertoi-koronarokotteiden-riskeista/


Nyt Moniammatillinen Koronakriisin Ratkaisuryhmä MKR yli 3000 asiantuntijan ja kansalaisen voimalla pyytää samaa kansanedustajilta: ”Tuokaa sananvapaus Suomeen ja puuttukaa suuryhtiöiden harjoittamaan  sensuuriin!” Kuten Marjo Urbanskin lehdistötiedotteessa 10.9. totesimme: koronarokotehaittojen hoitamattomuus voi johtaa vakaviin seurauksiin ja jopa kuolemaan. YouTuben ja muun Big Techin harjoittama sensuuri hoito-ohjeita kohtaan on siis rikollisuutta, joka on verrattavissa avunantona tappoon, nyt uhreina tuhannet suomalaiset. Edellytämme, että viranomaiset puuttuvat asiaan ja kansanedustajat mahdollistavat panoksellaan nopean toiminnan. Toivomme myös median julkaisevan isolla näkyvyydellä koronarokotehaittojen hoito-ohjeita, jotta lääkärien ja tutkijoiden apu tavoittaa potilaat.

Koronarokotusten haittojen torjuminen – Marjo Urbanskin kirjalliset ohjeet:
https://mkrsuomi.fi/koronarokotuksen-haittojen-torjuminen/


Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:
info@mkrsuomi.fi

Suomea Pelastavin Terveisin

Moniammatillinen Koronakriisin Ratkaisuryhmä MKR

www.mkrsuomi.fi

Lue myös: