COVID-19 EHKÄISY- JA HOITOPROTOKOLLA (iMASK+, FLCCC)

LUE MKR TIEDOTE HOITO-OHJEISIIN LIITTYEN:
https://mkrsuomi.fi/ihmelaake-ivermektiinin-hoito-ohjeet-koronaan-vihdoin-suomeksi/


Kuvaohjeiden alla ohjeet tekstimuodossa, jotka helpompi lukea mobiilisti.

OHJEET TEKSTIMUODOSSA:

FRONT LINE COVID-19 CRITICAL CARE ALLIANCE
COVID-19 EHKÄISY- JA HOITOPROTOKOLLA

I-MASK+

ENNALTAEHKÄISEVÄ & VARHAINEN AVOHOITO

COVID-19 HOITOPROTOKOLLA

ENNALTAEHKÄISYPROTOKOLLA (Delta muunnos)

VIRUSLÄÄKKEET JA ANTISEPTISET AINEET

Ivermektiini2

Kroonisen sairauden ehkäisy

0,2 mg/kg kerralla (aterian yhteydessä tai aterian jälkeen) kahdesti viikossa niin kauan kuin

paikkakunnalla on tartuntavaara olemassa.

COVID-19:n jälkeisen altistumisen ehkäisy3

0,4 mg/kg kerralla (aterian yhteydessä tai sen jälkeen) – yksi annos tänään, toistetaan 48 tunnin kuluttua.

Kurlaa suuvettä

2 x päivässä – kurlaa (älä niele) antiseptistä suuvettä, jossa on setyylipyridiniumkloridia (esim. ScopeTM,  ActTM, CrestTM), 1% povidoni/jodiliuosta tai ListerineTM eteerisiä öljyjä.

IMMUUNIPUOLUSTUKSEN VAHVISTAMINEN

D3-vitamiini                  1,000–3,000 IU/päivässä

C-vitamiini                                          500–1,000 mg 2 x päivässä

Kversetiini                                           250 mg/päivässä

Sinkki                               30–40 mg/päivässä (alkuainesinkki)

Melatoniini                    6 mg ennen nukkumaanmenoa (aiheuttaa uneliaisuutta)

VAIHTOEHTO IVERMEKTIINILLE

Nigella Sativa 40 mg/kg päivässä4

(mustakuminan siemen)

Käytetään, jos Ivermektiiniä ei ole saatavilla,

tai lisätään Ivermektiiniin optimaalisen

ennaltaehkäisyn varmistamiseksi.

Täydentävät tiedot

Kysymyksiä I-MASK+-protokollaan tehdyistä useista lisäyksistä Delta-muunnoksen osalta löydät “usein kysytyt kysymykset”-sivulta www.flccc.net/new-i-mask-faqs. Täältä löydät vastauksia antiandrogeenihoidon kriittiseen rooliin, turvallisuuteen ja korkeampien ivermektiiniannosten tarpeeseen sekä ohjeita protokollan osien määrästä, joita olisi käytettävä yksittäisen potilaan hoidossa.

Ivermektiinin tehokkuus

Ivermektiini on lääkitys, joka soveltuu erinomaisesti COVID-19:n hoitoon, koska sillä on nykyisin jo hyvin kartoitettuja voimakkaita antiviraalisia ja tulehdusta ehkäseviä ominaisuuksia.

Ivermektiinin tehoa tukevat 64:än kontrolloidun tutkimuksen tulokset, joista 32 oli satunnaistettuja ja 16 kaksoissokkoutettuja, mikä on tutkimussuunnittelun kultainen standardi. Näiden tutkimusten yhteenvedon (meta-analyysin) mukaan taudin leviäminen, toipumiseen kuluva aika, sairaalahoito ja kuolemantapaukset vähenevät tilastollisesti merkittävästi.

Ajantasaisin yhteenveto kaikista COVID-19:ssä esitetyistä ivermektiiniä tukevista todisteista löytyy täältä: www.flccc.net/flccc-summary-of-the-evidence-of-ivermectin-in-covid-19.

Lopuksi, kansanterveyden historiallisena saavutuksena Pohjois-Intian Uttar Pradeshin osavaltio on 16. syyskuuta 2021 lähtien tehokkaasti hävittänyt COVIDin 241 miljoonan asukkaan väestöstään levitettyään laajalti Ivermektiiniä COVID-19:n hoito- ja ennaltaehkäisyprotokolliin. Katso myös Viimeisimmät tulokset ivermektiinin menestyksestä COVID-19-epidemioiden hoidossa.

Yleiskatsaus COVID-19:n ennaltaehkäisyn ja hoidon kehitykseen on osoitteessa www.flccc.net/covid-19-protocols.


Tarkista kotisivuiltamme säännöllisesti COVID-19-protokollien päivitykset! – Uusia lääkkeitä voidaan lisätä ja/tai annosmuutoksia nykyisiin lääkkeisiin voidaan tehdä uusien tieteellisten tutkimusten myötä.

KESKUSTELE TERVEYDENHUOLTOHENKILÖKUNNAN KANSSA HOIDOSTA
Keskustelkaa kaikistaprotokollan osatekijöistä sekä rokotusten merkityksestä.

PIDÄ MASKIA Käytä kangas-, kirurgista tai N95-maskia, kun oleskelet ahtaissa, huonosti tuuletetuissa ja ruuhkaisissa sisätiloissa muiden kuin samaan kotitalouteen kuuluvien jäsenten kanssa.
PIDÄ ETÄISYYTTÄ COVID-19-kriisinpäättymiseen saakka suosittelemme pitämäänjulkisilla paikoilla noin 2 metrin vähimmäisetäisyydenihmisiin, jotka eivät kuulu omaan kotitalouteesi.
PESE KÄDET Suosittelemme perusteellista käsienpesua sekä vierailujenettä kotiin saapumisen jälkeen. (20-30 sekuntia saippualla) tai myös käsien desifiontiaineella.

VARHAISHOITOPROTOKOLLA5 (Delta muunnos)

1. Ensisijaiset aineet (käytä mitä tahansa tai kaikkia lääkkeitä; lueteltu tärkeysjärjestyksessä)

VIRUSLÄÄKKEET

lvermektiini2
0,4-0,6 mg/kg annosta kohti (aterian yhteydessä tai aterian jälkeen) – yksi annos päivässä, otetaan 5 päivän ajan tai kunnes toipuminen on ohi. Käytä suurempaa annosta, jos: 1) alueilla, joilla on aggressiivisia variantteja (esim. Delta);2) hoito aloitettu oireiden 5. päivänä tai sen jälkeen tai keuhkovaiheessa; tai 3) useita liitännäissairauksia/riskitekijöitä.
ja/tai Nitatsoksanidi

500 mg 2 x päivässä 5 päivän ajan aterioiden jälkeen. Yhdistetään ivermektiinin kanssa (mieluiten) tai korvataan, josivermektiiniä ei ole saatavilla. (Nitatsoksanidia ei usein ole saatavilla tai se on kallista Yhdysvalloissa).

ANTISEPTISET VIRUSLÄÄKKEET

Antiviraalinen suuvesi Kurlaa 3 kertaa päivässä (älä niele; sen on sisällettävä klooriheksidiiniä, povidonijodia tai setyylipyridiniumkloridia). Jodi-nenäsumute/tipat: Käytä 1 % povidonijodia sisältävää tuotetta Ohjeiden mukaisesti 2-3 kertaa päivässä. Jos 1-prosenttista tuotetta ei ole saatavilla, on ensin laimennettava Laajemmin saatavilla olevaa 10-prosenttista liuosta ja annettava 4-5 tippaa kumpaankin sieraimeen 4 tunnin välein. (Raskauden aikana enintään 5 päivää.)

ANTIKOAGULANTIT / IMMUUNIJÄRJESTELMÄN VAHVISTUS

Aspiriini         325 mg päivässä (ellei toisin neuvottu)
D-vitamiini    Vitamiini D3 5,000 IU päivittäin. Suositeltava muoto, jos saatavilla: Kalsitrioli 0,5 μg ensimmäisenä päivänä, sitten 0,25 mcg päivittäin7 päivän ajan.
Melatoniini   10 mg ennen nukkumista (aiheuttaa uneliaisuutta)

SYNERGISET HOIDOT

Kversetiini      250 mg 2 x päivässä
Sinkki                100 mg/päivässä (alkuainesinkki)
C-vitamiini     500–1,000 mg 2 x päivässä

RAVINTOTERAPIA

Kurkumiini                             (kurkuma)                                                                      500 mg 2 x päivässä
Nigella Sativa                        (mustakuminan siemen)                             80 mg/kg päivässä
Hunaja                                                                                                                                        1 g/kg päivässä

PULSSIOKSIMETRI

Happisaturaation seurantaa suositellaan (ohjeet lopussa).

2. Toissijaiset aineet (lueteltu tärkeysjärjestyksessä)

Lisää ensimmäiselle riville edelliseen terapia kohtaan jos:1) ≥ 5 päivää oireita; 2) Huono vaste edellä mainituille hoidoille; 3) Merkittäviä liitännäissairauksia.

ANTIANDROGEENIHOITO

1. Spironolaktoni 100 mg 2 x päivässä kymmenen päivän ajan.
2. Dutasteridi 2 mg päivänä 1, jonka jälkeen 1 mg päivässä 10 päivän ajan. Jos dutasteridia ei ole saatavilla, käytä Finasteridia 10 mg päivässä 10 päivän ajan.

FLUVOKSAMIINI

50 mg 2 x päivässä 10 päivän ajan7
Harkitse fluoksetiinia 30 mg päivässä 10 päivän ajan vaihtoehtona (se on usein paremmin siedetty). Vältä, jos potilas käyttää jo SSRI-lääkitystä.

MONOKLONAALINEN VASTA-AINEHOITO

Kasirivimabi/imdevimabi8
600 mg kukin yhtenä ihonalaisena injektiona. Vasta-ainehoito ontarkoitettu potilaille 7 päivän sisällä ensimmäisistä oireista jayhdestä tai useammasta riskitekijästä, kuten: Ikä > 65 vuotta;BMI > 25; raskaus; krooninen keuhkosairaus, sydän- taimunuaissairaus; diabetes; immunosuppressoitunut; kehitysvammaisuus; krooninen trakeostomia; tai syöttöletku.

3. Kolmossijaiset aineet

Harkitse jos seuraavat kriteerit täyttyvät.

KORTIKOSTEROIDIT

Prednisoni tai metyyliprednisoloni 1 mg/kg vuorokaudessa
5 päivän ajan, jota seuraa hidas vähentäminen tai lisääminen potilaanvasteen mukaan.

Kriteerit:Kun ensimmäisistä oireista on kulunut 7-10 päivää ja potilaalla on joko: epänormaali rintakehänröntgenkuva, hengenahdistus tai happisaturaatio 88-94 %. Jos happisaturaatio on alle 88 %, on hakeuduttava päivystykseen.

Huomautukset


1 I-MASK+-protokolla on silta rokotteiden käyttöön ja turvaverkko niille, jotka eivät voi tai eivät ole saaneet rokotuksiatai jotka ovat rokotettuja ja jotka ovat huolissaan suojanheikkenemisestä uusia variantteja vastaan. Rokotteet ovat osoittautuneet tehokkaiksi COVID-19:n vakavimpien seurausten ehkäisemisessä, ja ne ovat tärkeä osa multimodaalista strategiaa, johon on kuuluttava myösvarhainen hoito. Rokotuspäätös olisi tehtävä yhdessä  terveydenhuollon tarjoajan kanssa.


2 Annostusta voidaan päivittää uusien tieteellisten tutkimusten myötä. Ivermektiinin turvallisuuttaraskauden aikana ei ole lopullisesti vahvistettu. Käytöstä 1.raskauskolmanneksen aikana on keskusteltava lääkärin kanssa.

3 Käytetään, jos kotitalouden jäsen on COVID-19-positiivinen tai jos altistut pitkäaikaisesti COVID-19-positiiviselle potilaalle ilman maskia.


4 Lisätietoja ravitsemushoidoista ja siitä, miten ne voivat auttaa COVID-19:n hoidossa, on osoitteessa: flccc.net/covid-19-protocols/nutritional-therapeutics.www.


5 Myöhäisvaiheen sairaalahoidossaolevat potilaat – katso FLCCC:n ”MATH+ Hospital TreatmentProtocol for COVID-19” osoitteessa www.flccc.net.


6 Jos 10-prosenttisesta povidoni/jodiliuoksesta halutaan valmistaa 1-prosenttinen povidoni/jodiliuos, se on ensin laimennettava. Yksi laimennusmenetelmä on seuraava:

– Kaada ensin 1 1⁄2 ruokalusikallista (25 ml) 10-prosenttista povidoni/jodiliuosta 250 ml:n nenähuuhtelupulloon.
– Täytä sitten tislatulla, steriilillä tai aiemmin keitetyllä vedellä.

– Kallista päätä taaksepäin ja levitä 4-5 tippaa kumpaankin sieraimeen. Pidä kallistettuna muutaman minuutin ajan, anna valua.


7 Joillakin fluvoksamiinia saavilla henkilöillä esiintyy akuuttiaahdistuneisuutta, jota lääkettä määräävän lääkärin on seurattavaja hoidettava huolellisesti, jotta estetään harvinainen itsetuhoinentai väkivaltainen käyttäytyminen.


8 Tämä lääkitys vaatii infuusiokeskuksen. Löydät lähimmän toimipisteenYhdysvalloissa osoitteesta vieraile www.infusioncenter.org taisoita saadaksesi tietoa kelpoisuudesta ja sijainnista 1-877-332-6585 englanniksi ja englanniksi. 1-877-366-0310 espanjaksi.

Lisätietoja

Pulssioksimetri (käyttöohjeet)

Oireileville potilaille suositellaan kotipulssioksimetriaseurantaa (oireettoman hypoksian vuoksi). Kotipulssioksimetrien rajoitukset on tiedostettava, ja validoituja laitteita suositaan. Päivän aikana On otettava useita lukemia, ja laskusuuntausta on pidettävä pahaenteisenä. Jos lähtötason tai ambulatorisen desaturaation arvo on < 94 %, on syytä ottaa sairaalaan. Seuraavia ohjeita ehdotetaan:

– Käytä etu- tai keskisormea; vältä varpaita tai korvalehteä.
– Hyväksy vain voimakkaaseen pulssisignaaliin liittyvät arvot.
– Tarkkaile lukemia 30-60 sekunnin ajan yleisimmän arvon tunnistamiseksi.
– Poista kynsilakka siitä sormesta, josta mittaukset tehdään.
– Lämmitä kylmät raajat ennen mittausta.

Ivermektiiniannoksen laskeminen (0,2 mg/kg)

Kehon paino
Muuntaminen: 1 kg 2.2 lbs
(annokset on laskettu painoluokan ylärajaa kohti)
Annos
0.2 mg/kg 0.09 mg/lb
(Jokainen tabletti = 3 mg; annokset pyöristetään lähimpään puoleen tablettiin)
70–90 lb32–40 kg8 mg(3 tablettia = 9 mg)
91–110 lb41–50 kg10 mg(3.5 tablettia)
111–130 lb51–59 kg12 mg(4 tablettia)
131–150 lb60–68 kg13.5 mg(4.5 tablettia)
151–170 lb69–77 kg15 mg(5 tablettia)
171–190 lb78–86 kg16 mg(5.5 tablettia)
191–210 lb87–95 kg18 mg(6 tablettia)
211–230 lb96–104 kg20 mg(7 tablettia = 21 mg)
231–250 lb105–113 kg22 mg(7.5 tablettia=22.5 mg)
251–270 lb114–122 kg24 mg(8 tablettia)
271–290 lb123–131 kg26 mg(9 tablettia = 27 mg)
291–310 lb132–140 kg28 mg(9.5 tablettia=28.5 mg)

I-MASK+-protokollassamme käytettävien suurempien annosten osalta pyydämme kertomaan taulukossa 0,2 mg/kg:lle annettu arvo, esim. Seuraavasti:

– 0,4 mg/kg: kaksinkertaista 0,2 mg/kg:n annos.

– 0,6 mg/kg: kolminkertainen 0,2 mg/kg annokseen verrattuna

Tabletit voidaan puolittaa tarkempaa annostelua varten.Pyöristetään sitten lähimpään edellä mainittuun puolikkaaseen tablettiin.


Huomaa, että ivermektiiniä on saatavana eri vahvuisina tabletteina (esim. 3, 5 tai 6 mg) ja
eri lääkemuodoissa (tabletit, tipat) maasta riippuen(katso pakkausseloste).


Taulukossamme laskemme annokset käyttäen 3 mg:n tabletteja (yleisin tablettikohtainen annos Yhdysvalloissa).


Jos tablettisi sisältävät eri määrän ivermektiiniä kuin 3 mg, sinun on laskettava tarvittavaa Ivermektiiniannosta vastaava tablettimäärä.

VASTUUVAPAUTUSLAUSEKE

”I-MASK+ Prevention & Early Outpatient Treatment Protocol for COVID-19” -protokolla on tarkoitettu ainoastaan koulutustarkoituksiinCOVID-19:n mahdollisesti hyödyllisistä hoidoista. Älä koskaan jätä huomiotta ammattilaisen antamaa lääketieteellistä neuvontaa verkkosivustoltamme ja tiedotteistamme lukemasi perusteella.Tätä protokollaa ei ole tarkoitettu korvaamaan ammattilaisen antamaalääketieteellistä neuvontaa, diagnoosia tai hoitoa minkään potilaan kohdalla. Yksittäisen potilaan hoidon tulisi perustua lääkärin tai muun pätevän terveydenhuollon tarjoajan arvioon. Kysy aina heidän neuvojaan, jos sinulla on terveyteesi tai terveydentilaasi liittyviä kysymyksiä. Huomaa täydellinen vastuuvapauslausekkeemme osoitteessa: www.flccc.net/disclaimer.


Tarkista kotisivuiltamme säännöllisesti COVID-19-protokollien päivitykset! – Uusia lääkkeitä voidaan lisätä ja/tai annosmuutoksia nykyisiin lääkkeisiin voidaan tehdä uusien tieteellisten tutkimusten myötä.

WWW.FLCCC.NET

Lue myös: