Tohtori Robert Malone: Aika huuhdella kaikki WEF:n jäsenet pois hallituksistamme

MKR Tiedote 13.5.2022

ASIANTUNTIJAHAASTATTELU

Robert Malone istui alas Epoch Timesin Roman Balmakovin kanssa paljastaakseen WEF:n agendan, joka tähtää WHO:n kautta tapahtuvaan täydelliseen hallintaan, ja heidän suunnitelmansa ottaa maat haltuunsa terveyskriisin varjolla, jonka he tietysti voivat keksiä milloin tahansa NWO:n tavoitteisiinsa sopivaksi.

KATSO lyhyt 2 minuutin HAASTATTELU TÄSTÄ:
https://rumble.com/v137p6d-dr-robert-malone-time-to-flush-out-all-wef-members-from-our-governments.html

Haastattelun tekstit suomeksi artikkelimme lopussa sekä linkki artikkelin jakamiseen.

TAUSTAINFOA UUTISEEN eli MIKSI AIHE ON TÄRKEÄ:

TOHTORI MALONE
Robert Malone on amerikkalainen lääketieteen tohtori ja mRNA-rokoteteknologian yksi keksijöistä. Hän ehti ottaa kaksi Modernan geeniteknologista injektiota, kunnes jälkimmäisestä lähes kuoli sydänoireisiin. Hänet pelasti sattumalta samalle päivälle varattu kardiologin aika. Jäätyään henkiin tohtori Malone alkoi tutustua myös k-rokotteiden haittariskeihin ja on julkisesti puhunut aiheesta haastatteluissa. Tunnetuksi  hän tuli, kun Joe Roganin haastattelu Malonen lääketieteellisistä näkemyksistä sensuroitiin Twitterissä.

WEF – MAAILMAN TALOUSFOORUMI
World Economic Forum on laaja organisaatio, joka pyrkii muuttamaan maailmaa omien tavoitteidensa mukaiseksi. Tunnetuksi WEF on tullut Great Reset -ohjelmastaan, joka pyrkii maailman taloudelliseen nollaamiseen. Ideana on, että ”kukaan kansalainen ei omista mitään ja on silti onnellinen”. WEF:n johtaja Klaus Schwab mainostaa julkisesti miten koronakriisiä pitää käyttää hyväksi talouden nollaamiseen mm. kirjassaan COVID-19 and the Great Reset.

WEF:N KÄSKYLÄISET JA GREAT RESETIN TOTEUTTAJAT
WEF:n johtaja Klaus Schwab on rehennellyt heidän soluttautuneen kaikkialle yhteiskuntaan. Maailman johtajista mm. Saksan Angela Merkel, Venäjän Vladimir Putin, Ranskan Emmanuel Macron, Kanadan Justin Trudeau ja Suomen Sanna Marin ovat kaikki olleet WEF:n Young Global Leader -ohjauksessa.
YGL-verkoston johtaja Mariah Levin on ilmoittanut, että YGL tukee Great Reset -hanketta.
Monessa maassa jopa puolet hallituksen ja kabinettien jäsenistä ovat Schwabin mukaan YGL-verkostossa. Suomesta mukana verkostossa julkisesti ovat päättäjistämme mm. Annika Saarikko, Alexander Stubb, Jyrki Katainen ja Sanni Grahn-Laasonen. Päättäjien lisäksi WEF:n verkostoon kuuluu vaikutusvaltaisia ihmisiä kaikilta aloilta kuten esim. Facebookin Mark Zuckerberg ja Teslan sekä nykyisin Twitterinkin omistaja Elon Musk.

NWO – UUSI MAAILMANJÄRJESTYS
New World Order -nimeä on käytetty hankkeesta, jossa globaali eliitti ottaa lopullisesti vallan maapallolla. NWO:n ajatus on perustaa yksi maailmanhallitus ja alistaa kaikki muut sen alaisuuteen. Uutta Maailmanjärjestystä teorioiden mukaan edistävät mm. YK, Maailmantalousfoorumi WEF ja Bilderberg-kokoukset. NWO:ta on pidetty välillä salaliittoteoriana, mutta toisaalta lukuisat maailman johtajat ovat siitä julkisesti puhuneet. NWO:n tavoite on edistää globaalia valvontayhteiskuntaa, väestön vähentämistä, aivopesua (median kautta) ja siksi se koetaan uhaksi demokratialle ja ihmisoikeuksille.

LÄHDEVIITTEITÄ:
https://www.eutimes.net/2022/01/dr-robert-malone-the-story-of-my-sting-injury-i-almost-died/
https://mkrsuomi.fi/joe-rogan-haastatteli-mrna-teknologian-kehittaja-robert-malonea/
https://avoin.media/2021/11/13/mika-great-reset-suuri-uudelleenkaynnistys/
https://mkrsuomi.fi/wef-ja-suuri-nollaus/
https://www.weforum.org/great-reset
https://rumble.com/vtajc2-klaus-schwab-brags-about-having-penetrated-world-governments.html
https://yle.fi/uutiset/3-11902107 (WEF:n Young Global Leaderit Suomessa)
https://www.forbes.com/sites/worldeconomicforum/2020/08/07/how-young-leaders-can-help-us-reset-for-the-future/?sh=4a8cba376e08
https://www.youtube.com/watch?v=fQ0K4vecMkE (Klaus Schwab Suomen Eduskuntatalolla)
https://en.wikipedia.org/wiki/New_world_order_(politics)
https://fi.wikipedia.org/wiki/Uusi_maailmanj%C3%A4rjestys_(salaliittoteoria)
https://www.patmos.fi/blogit/uusi-maailmanjarjestys-mita-kasite-oikeasti-tarkoittaa/


ROBERT MALONEN VIDEON KÄÄNNÖS SUOMEKSI:

Yhdistyneissä kansakunnissa on juuri nyt lakiesitys, jossa väitetään, että kansanterveydellisen hätätilan sattuessa YK:n luoma uusi perustuslaki asetettaisiin kaikkien länsimaisten demokratioiden perustuslakien päälle kiertämään nämä.

He haluavat luoda järjestelmän, jossa he voivat käyttää kansanterveydellistä hätätilaa, joka olisi mitä tahansa he päättävätkin sen olevan – aivan kuten mis- ja disinformaation määritelmä – he haluavat käyttää kansanterveydellistä hätätilaa oikeuttamaan kaikkien länsimaisten demokratioiden perustuslakien keskeyttämisen ja haluamiensa asioiden toteuttamisen, joihin kuuluvat digitaalinen henkilöllisyystodistus, QR-koodit, matkapuhelimenne seuranta ja Kiinan kansantasavallan tyylinen sosiaalinen luottojärjestelmä – joka, kuten olemme oppineet, tuhoaa pankkijärjestelmän (Kanadan pääministerin) Justin Trudeaun johdolla.

Se mikä kaatoi nämä politiikat (kansalaisia sortavat koronatoimiin liittyvät – toim huom) Kanadassa, oli varakkaiden yksityishenkilöiden ja keskivertoihmisten käsitys siitä, että pankkijärjestelmä oli aseistettu… Kanadassa, ei ollut enää turvasatamaa, ja he vetivät rahansa pois TD Bankista ja muista kanadalaisista pankeista.

Ja se alkoi romahduttaa koko Kanadan talousjärjestelmän. Siksi Justin Trudeau perääntyi, ja tämä on se järjestelmä, jonka Maailman talousfoorumi haluaa tyrkyttää meille kaikille.

Minun mielestäni on aika herätä ja pitää puolensa ja ajaa pois nämä WEF:n ihmiset, jotka on sijoitettu hallitukseemme – Gavin Newsom, Inslee Washingtonissa, Pete Buttigieg – se jatkuu ja jatkuu ja jatkuu. Heitä on kaikkialla hallituksessamme, osavaltiotasolla ja kansallisella tasolla.

Heitä on teknologia-alalla ja pankkialalla. Maailman talousfoorumi on 30 vuoden ajan pyrkinyt sijoittamaan harjoittelijoitaan kaikkialle länsimaisiin demokratioihin ja johtotehtäviin.

Ja tässä on pointtini lopuksi: onko [Epoch Timesin] yleisönne valmis antamaan samojen ihmisten, jotka ovat täysin mokanneet tämän taudinpurkauksen hallinnassa, hallita elämäänne?

Oletteko valmis luopumaan vapaudestanne antaaksenne näiden ihmisten hallita teitä?

Omasta puolestani vastaus on: ”Ei helvetissä!”

ARTIKKELIN VOIT LUKEA JA JAKAA SIVUILTAMME:
https://mkrsuomi.fi/tohtori-robert-malone-aika-huuhdella-kaikki-wefn-jasenet-pois-hallituksistamme/

Parhain Terveisin

Moniammatillinen Koronakriisin Ratkaisuryhmä MKR
Riippumaton asiantuntijoiden ja kansalaisten ajatushautomo ja joukkoliike
info(at)mkrsuomi.fi

Lue myös: