Daily Mail: ASTRAZENECA myöntää oikeudessa koronarokotekuolemat

Daily Mail 29.4.2024 – John Ely, vanhempi terveystoimittaja
Käännös: MKR Yhteistyöverkosto

ASTRAZENECA MYÖNTÄÄ ENSIMMÄISTÄ KERTAA, ETTÄ SEN COVID-ROKOTE VOI AIHEUTTAA HARVINAISEN SIVUVAIKUTUKSEN
”VIALLISEN” ROKOTTEEN UHRIEN KANSSA KÄYTÄVÄSSÄ JÄNNITTÄVÄSSÄ OIKEUSTAISTELUSSA


LUE ALKUPERÄINEN DAILY MAILIN ARTIKKELI KUVINEEN:
https://www.dailymail.co.uk/health/article-13361271/AstraZeneca-admits-Covid-vaccine-cause-rare-blood-clotting-effect-legal-fight-victims-defective-jab.html?

AstraZeneca on ensimmäistä kertaa myöntänyt oikeudessa, että sen Covid-rokote voi aiheuttaa tappavan veren hyytymistä aiheuttavan sivuvaikutuksen.

Erittäin harvinainen reaktio on keskeisellä sijalla usean miljoonan punnan ryhmäkanteessa, jonka ovat nostaneet kymmenet perheet, jotka väittävät, että lääketehtaan ”viallinen” rokote on vammauttanut tai tappanut heidät tai heidän läheisensä.

Kantajia edustavat lakimiehet uskovat, että joidenkin tapausten arvo voi olla jopa 20 miljoonaa puntaa korvauksia.

Cambridgeen sijoittuva AstraZeneca, joka kiistää kanteet, myönsi helmikuussa korkeimmalle oikeudelle toimitetussa oikeudellisessa asiakirjassa, että sen rokote ”voi hyvin harvinaisissa tapauksissa aiheuttaa TTS:ää”.

TTS on lyhenne sanoista thrombosis with thrombocytopenia syndrome (trombosytopeniaoireyhtymä) – sairaus, jossa henkilö kärsii veritulpista ja verihiutaleiden määrä on alhainen. Verihiutaleet yleensä auttavat verta hyytymään.

Yksi AstraZenecan Covid-rokotteeseen liittyvien vammojen korvauksia hakevista on kahden lapsen isä ja IT-insinööri Jamie Scott. Hänen vaimonsa Kate sanoi toivovansa, että AstraZenecan uusi esitys oli merkki siitä, että oikeusjuttu saataisiin pian ratkaistua. (katso kuva Dailymailin jutusta)

Lääkejätti AstraZenecalla on edessään käänteentekevä taistelu korkeimmassa oikeudessa syytöksistä, joiden mukaan jotkin annokset sen Covid-19-rokotetta olivat ”viallisia”.

Tutkijat, joiden tehtävänä on tutkia haittavaikutusta, uskovat sen johtuvan siitä, että rokotteessa piilevä muunnettu flunssavirus vaikuttaa magneetin tavoin veressä olevaan proteiiniin, jota kutsutaan verihiutaletekijä 4:ksi. Elimistö käyttää verihiutaletekijä 4:ää normaalisti veren hyytymisen edistämiseen loukkaantumistapauksissa. Harvinaisissa tapauksissa elimistön immuunijärjestelmä sekoittaa verihiutaletekijä 4:n vieraaseen tunkeutujaan ja vapauttaa vasta-aineita hyökätäkseen sitä vastaan, kun kyseessä on ”erehdys”. Nämä vasta-aineet kasaantuvat sitten verihiutaletekijä 4:n kanssa ja muodostavat verihyytymiä, jotka on teorian mukaan liitetty niin voimakkaasti pistokseen.

Käännetty DeepL.com ilmaisversiolla

P.S.
Valtamedian englantilainen julkaisu Daily Mail paljasti rohkeasti tietoja geeniteknologisen koronarokotteen oikeustaistelusta. Lisäksi he haluavat paljastaa lisää aiheesta luomalla kyselyn:

– Oletko sinä tai perheenjäsenesi joutunut rokotevahingon uhriksi?

 Ota yhteyttä: tips@dailymail.co.uk  

(Suomessa yhteyttä voi ottaa esim. info@mkrsuomi.fi )


P.P.S.:
DeepL on ilmainen, loistava ja helppokäyttöinen käännösohjelma, suosittelemme sitä jokaiselle suomalaiselle – suomenna tietoja ja uutisia läheisillesi ja pelasta henkiä – niin kauan kun valtamedia sensuroi tai vääristelee kaiken tiedon tärkeistä asioista, tiedonvälitys on meidän kansalaisten vastuulla!

JAA TÄMÄ SUOMENNETTU ARTIKKELI:
https://mkrsuomi.fi/daily-mail-astrazeneca-myontaa-oikeudessa-koronarokotekuolemat/

Lue myös: