AVOIN KIRJE LÄÄKÄRILIITOLLE

TIEDOTE 20.5.2022
Moniammatillinen Koronakriisin Ratkaisuryhmä


MKR julkaisee perustajansa lääkäri Mikael Kivivuoren avoimen kirjeen Lääkäriliitolle, sillä siinä käsitellään paljon koronakriisiä ja sen ideat voisivat mahdollistaa kokonaisvaltaisen tilanteen parantumisen suomalaiselle yhteiskunnalle ja potilaille jatkossa.

AVOIN KIRJE LÄÄKÄRILIITOLLE

Hei!

Uusi toiminnanjohtaja Janne Aaltonen kirjoitti 19.5.2022 tulleessa Suomen Lääkäriliiton Uutiskirjeessä aiheesta ”Miksi kuulua Lääkäriliittoon?”.
https://www.laakariliitto.fi/uutiskirjeet/uutiskirjeuutiset/miksi-kuulua-laakariliittoon/

Tässä vastauksia Aaltosen esittämään toiveeseen eli

MITÄ ME JÄSENET ODOTAMME SAAVAMME VASTINEEKSI KUULUESSAMME LÄÄKÄRILIITTOON:

 1. JÄSENTENSÄ TYÖSSÄKÄYNNIN MAHDOLLISTAMINEN
  Ensinnäkin Lääkäriliiton, kuten minkä tahansa etujärjestön pitäisi ajaa omien jäsentensä asiaa – Nyt asia ei ole näin, esimerkkinä me kaikki tuhannet lääkärit, jotka emme suostu osallistumaan globaaliin ihmiskokeeseen geeniteknologisilla injektioilla, jotka eivät estä tartuttamista, joista on ennätysmäiset määrät haittavaikutuksia ja kuolemia, joiden sisältöä kukaan viranomaistaho ei ole päässyt tutkimaan ja joiden pitkäaikaisriskeistä kukaan ei tiedä – me lääkärit emme saa tehdä töitämme Tartuntatautilakiin Perustuslain vastaisesti tehdyn lisäyksen vuoksi eli emme saa ottaa potilaita vastaan, emmekä saa edes työttömyyskorvausta (sic!), mikä on totaalista kiristystä – Tätä jäseniinsä kohdistuvaa laittomuutta ja toimeentulon viemistä Lääkäriliitto ei ole ainoastaan epäonnistunut estämään, vaan on jopa ollut itse toteuttamassa aktiivisesti. Tästä kuulin Lääkäriliiton lakimieheltä. Saatana, sanon minä! Tämä jääköön ainoaksi kirosanaksi, mutta kuvastakoon tuskaa jota Lääkäriliiton toiminta aiheuttaa jäsenilleen nytkin. Eli me lääkärit haluamme tehdä töitä ja liittomme pitäisi se mahdollistaa, piste.

 2. YHTEISKUNNAN EDUN AJAMINEN JA LÄÄKÄREIDEN TUKEMINEN
  Toiseksi Lääkäriliitto arvovallallaan voisi ja sen pitäisi edistää hyviä asioita yhteiskunnassamme. Nyt esimerkkinä kaksi vuotta vellonut koronakriisi on aiheuttanut laajaa ja pitkäaikaista tuhoa ja kärsimystä kaikissa ihmisryhmissä, monesti täysin turhaan ja hullujen tieteenvastaisten ”hoitotoimien” vuoksi ja näistä traumoista tullaan kärsimään vielä pitkään. Maskit, rokotteet ja eristykset ym eivät ole toimineet, kun taas ennaltaehkäisevistä ja auttavista hoidoista kuten elämäntapojen ja ruokavalion parantaminen, laihduttaminen, sairauksien parempi hoito, ivermektiini, hydroksiklorokiini sekä D-vitamiini ja C-vitamiini isoilla annoksilla yms ei ole keskusteltu, vaan leimattu ”huuhaana”. Me muutamat  kymmenet suomalaiset lääkärit (maailmalla toki tuhansia), jotka olemme uskaltaneet puhua rehellisesti jokaisen suomalaisen (=potilaidemme) puolesta ja saaneet ”paskaa niskaan” astumalla lääketeollisuuden miljardivoittojen varpaille, olisimme kaivanneet tukea Liitoltamme. Varsinkin kun valtamedia on hyvin vastuuttomasti pyrkinyt ajamaan väestöä pelkotilaan 24/7 tapahtuvalla tunnepohjaisella manipulaatiollaan, Lääkäriliiton olisi pitänyt ottaa tilanne haltuun rauhoittavalla ja tiedepohjaisella uutisoinnilla, kuten esimerkiksi epidemiologi Heikki Peltola yritti aluksi. Nyt me lääkärit olemme joutuneet median aiheuttaman koronapsykoosin vuoksi laajan vihapuheen kohteeksi ja menettäneet jopa työpaikkojamme. Toivomme julkista tukea jatkossa.

 3. TIETEEN JA MONIPUOLISEN HOIDON EDISTÄMINEN
  Lääketieteessä ei ole yhtä ainoaa oikeaa hoitolinjaa tiettyyn sairauteen, vaan koko ajan on monenlaisia ratkaisuja ja näkökulmia. Lääkärillä pitäisi olla edelleen mahdollisuus hoitaa potilaitaan parhaan tietämyksensä mukaan, sillä tiede kehittyy koko ajan kokeilemalla uutta. Lääkäriliiton pitäisi tätä monimuotoisuutta suojella. Mitä teki Lääkäriliitto omassa tapauksessani? – Hyökkäsi entisen toiminnanjohtajansa suulla kimppuuni, muiden lääketeollisuudelta miljoonia euroja ottavien hyvin korruptoituneiden ”asiantuntijoiden” yhteisrintamassa. Eli suojelija, jolle maksetaan siitä, onkin osoittanut olevansa tosipaikassa kiusaaja. Entisenä koulukiusattuna en voi kiusaamista hyväksyä missään muodossa. Ja törkeintä on, että ei edes kysellä perusteita ja tutkimusviitteitä erilaisiin näkemyksiin, joita olisi yli 5000 tunnin koronaopiskeluista ja yli tuhannesta tutkimuksesta. Ei siis edes haluta oppia uutta ja mahdollisesti levittää tärkeää osaamista kaikille muillekin lääkäreille, vaan perehtymättä aiheeseen lynkataan heti julkisesti – ja tämä ei kyllä edistä tiedettä, saati lääkäreiden ja potilaiden parasta millään lailla. Lääkäriliiton omistama Lääkärilehti voisi jatkossa toimia monipuolisen tieteen edistämisessä ja mahdollistaa rakentavaa keskustelua parhaista hoitomuodoista ja ymmärrystä erilaisuuden tärkeydestä.

 4. LÄÄKETIEDE KORRUPTIOVAPAAKSI JA KOULUTUS UUSIKSI
  Koko lääketiede ja lääketeollisuus vaikuttaa olevan, sen huonoihin puoliin kunnolla tutustuttuani, äärimmäisen syvällä korruption ja rahan ahneuden suossa. Potilailla ei näytä olevan mitään väliä. Lääkäriliitolla olisi mahdollisuus toimia lääketieteen tervehdyttäjänä, mutta mätä pitäisi poistaa ensin omasta pesästä.
  Eli me lääkärit toivomme, että Lääkäriliitto käynnistäisi lumipalloilmiön avaamalla ensin omat tilit ja johtohenkilöidensä tilit mahdollisten lääketeollisuuden rahoitusten/lahjusten suhteen. Lisäksi, koska korruptio on laajempaa kuin heti tuleva raha, toivomme myös johtohenkilöiden paljastavan sidonnaisuutensa muihinkin korruptiota ylläpitäviin puolirikollisverkostoihin kuten esimerkiksi Vapaamuurarit.
  Lisäksi ongelmanamme on potilaiden toivoman kokonaisvaltaisen hoidon osaamisen puuttuminen, jota ilman moni sairaus ja tilanne jää hoitamatta. Tämä selittyy mm. sillä, että koko lääketieteen koulutuksemme on 1900-luvun alusta lähtien täysin petrokemian teollisuuden ja niistä tehtäviä lääkkeitä valmistavan Rockefeller-klaanin haltuunsa ottamaa ja edukseen muokkaamaa – tätä valtausta on mm. Suomen Terveysjärjestö on avannut ansiokkaasti.  Koska koko koulutuksemme on siis tiedostamattamme monella tavalla aivopesua lääketeollisuuden tuotteiden myyjiksi, me lääkärit emme tule olemaan riippumattomia potilaiden eteen aidosti toimivia parantajia, KUNNES koko lääketieteellinen koulutusjärjestelmämme analysoidaan, puhdistetaan ja rakennetaan uudelleen kokonaisvaltaiseksi ja riippumattomaksi koulutukseksi.
  Tässäkin Lääkäriliitto voisi toimia hyvän kierteen käynnistäjänä. Uusi toiminnanjohtaja on mahdollisuus uuteen alkuun – toivotamme onnea!
  Ensimmäinen askel olisi positiivisen ja rakentavan keskustelun käynnistäminen aiheesta Lääkärilehdessä ja sen nettifoorumeilla.

  Rohkeaa askelta odottaen ja rentouttavaa kesää kaikille toivottaen! 😊

Ystävällisin Terveisin

Mikael Kivivuori
Yleislääkäri Raumalta
Lääketeollisuuden lahjuksista riippumaton korona-asiantuntija
Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja maailmanparantamisen visionääri

P.S. Olen valmis pyynnöstä toimittamaan lähdeviitteitä kirjoituksessa mainitsemieni väitteiden tueksi ja auttamaan rakentavassa yhteistyössä lääkäreidemme ja koko yhteiskuntamme hyväksi

Lue myös: