Merkittäviä henkilöitä Maailman terveysjärjestön (WHO:n) taustalla

Vaikuttavassa asemassa olevien henkilöiden taustatiedot sekä kytkökset ovat sekä järkyttäviä että hätkähdyttäviä.

Tedros Ghebreyesus

WHO:n pääjohtajaksi valittiin v. 2017 etiopialainen Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus. Sitä ennen hän oli toiminut Etiopian terveysministerinä 2005-2012 ja ulkoministerinä 2012-2016. Luotettavien uutislähteiden mukaan ekonomisti ja Nobelin rauhanpalkinnon ehdokkaana ollut Etiopian asiantuntija David Steinman vei Ghebreyesusta koskevan rikosasian Haagin Kansainväliseen rikostuomioistuimeen, International Criminal Court (ICC) joulukuussa 2020. Kyseisellä tuomioistuimella on toimivalta sotarikoksissa, rikoksissa ihmisyyttä vastaan ja joukkotuhonnoissa.

Etiopiassa oli Tigrayan alueen vakavat levottomuudet Ghebreyesuksen ollessa korkeassa asemassa maassaan. ICC:n tuomioistuimeen häntä vastaan vietyinä asioina ovat systemaattiset ja poliittisesti ja etnisesti motivoituneet ihmisoikeusloukkaukset, murhat, kidutukset, kidnappaukset, pakotetut häviämiset, laittomat vangitsemiset ja lisäksi on muita epäinhimillisiä tekoja.

Alla lähteet WHO:n pääjohtajan tapaukseen. Artikkeli jatkuu lähteiden jälkeen.


Ghebreyesus ja kansanmurhauutisointia:
https://moneybloodandconscience.com/press-release/

https://www.thetimes.co.uk/article/who-chief-tedros-adhanom-ghebreyesus-may-face-genocide-charges-2fbfz7sff

https://www.globalresearch.ca/who-chief-accused-by-nobel-peace-prize-nominee-of-aiding-genocide-was-this-news-buried/5780194

https://moneybloodandconscience.com/communication/

https://moneybloodandconscience.com/tedros-adhanom-who-chief-may-face-genocide-charges/

https://www.reddit.com/r/Ethiopia/comments/lf23tr/david_steinman_on_icc_complaint_against_dr_tedros/?rdt=58633

https://www.ethiopiancitizen.com/2020/12/who-director-general-accused-of-backing-genocide.html

https://www.dailymail.co.uk/news/article-9052247/WHO-chief-Tedros-Ghebreyseus-accused-aiding-genocide-Ethiopia-nobel-peace-prize-nominee.html


Ursula von der Leyen

EU:n parlamentista tehtiin 15.11.2022 esteellisyyskysymys EU:n puheenjohtajasta, Ursula von der Leyenistä: Parliamentary question – E-003717/2022.

Ursulan aviomies, Heiko von der Leyen, on Orgenesis- biotekniikkayrityksen tieteellinen johtaja. Orgenesis keskittyy geeniterapioihin ja on etulinjassa mRNA-rokotteiden kehittelyssä. Orgenesis saa erilaisten kanavien kautta vuosittain 200 000 euroa projektiin, jota EU rahoittaa (National Centre for Research and Development of gene therapy and pharmaceuticals using RNA technology). Von der Leyen edustaa Orgenesisiä, joka on yksi projektin perustajista.

Seuraava tutkintapyyntö liittyy rahan käyttöön. EU:n riippumattomalle syyttäjänvirastolle (The European Public Prosecutor’s Office, EPPO) on tehty 14.10.2022 tutkintapyyntö EU:n mRNA-koronarokotehankinnoista. Ursula von der Leyen osti mittavat määrät koronarokotteita EU:n kansalaisille, eikä kaikista ostamiseen liittyvistä seikoista ole saatu selvyyttä. Hän on mm. poistanut Pfizerin kanssa käytyjä tekstejä, jotka koskivat rokoteostoksia.

Kysymys kuuluukin, onko EU:n rahaa käytetty väärin?

Alla lähteet EU:n komission puheenjohtajan kytköksiin ja tutkintapyyntöön. Artikkeli jatkuu lähteiden jälkeen.

Ursula von der Leyenin esteellisyys liittyen miehensä osallisuuteen Orgenesis yrityksessä, joka on etulinjassa kehittänyt koronarokotteita ja saanut rahoitusta: Parliamentary question – E-003717/2022 European Parliament:
https://www.europarl.europa.eu/doceo/document/E-9-2022-003717_EN.html

Tutkintapyyntö:
https://www.eppo.europa.eu/en/news/ongoing-eppo-investigation-acquisition-covid-19-vaccines-eu

Mitä tulee ilmenemään Ursula von der Leyenin toiminnasta mRNA-koronarokotekaupoissa (The European Public Prosecutor’s Office):
https://www.politico.eu/article/european-union-prosecutor-covid-vaccine-scandal-ursula-von-der-leyen/


Bill Gates

Bill Gatesin perhetaustasta tiedetään se, että hänen isänsä, William Gates on ollut aktiivinen Amerikan eugeniikkayhdistyksessä (the American Eugenics Society). Eugeniikka on rotuoppi, jonka mukaan toivottuja yksilöitä kannustetaan lisääntymään ja ei-toivottujen yksilöiden lisääntymistä vähentämään tai estämään kokonaan esimerkiksi steriloimalla. Lisäksi eugeniikkaan kuuluu huoli maailman ylikansoituksesta. Bill Gates on kasvanut eugeniikkaa aktiivisesti kannattaneen juristi-isän poikana.

Bill Gatesin isä William Gates toimi Bill and Melinda Gates säätiön puheenjohtajana (co-chair) vuosina 2000-2020. Kyseinen aika kattoi koronapandemiaan valmistautumisen ja alkutaipaleen rokotteineen. William Gates on myös osallistunut Bill ja Melinda Gates – säätiön toiminnan kehittämiseen ja strategiaan.

Bill Gatesin globaalinen mahti on saanut voimansa mm. seuraavista kolmesta lähteestä: Ensinnäkin, hän on rokotesijoittaja, mikä tuottaa runsaasti voittoa. Toiseksi Gates on merkittävä yksityinen rahoittaja WHO:ssa, mikä takaa hänelle sanavaltaa WHO:n sisällä, sillä lahjoittajat määräävät, mihin tarkoitukseen heidän antamansa rahat käytetään. Tämä kulissien takainen rahan valta tulee korostumaan, jos WHO saa toukokuussa 2024 pandemiasopimuksen ja kansainvälisen terveyssäännöstön (IHR) muutosten nojalla laillisesti sitovan aseman jäsenvaltioihin. Kolmanneksi: Bill and Melinda Gates Foundation on sopinut yhteistyöstä (memorandum of understanding, MOU) FDA:n kanssa, mikä antaa USA:ssa rokoteluvat.

Gatesin valtakolmio: hyppysissä rokotetuotanto, yhteys rokoteluvan antajaan, sisällä organisaatiossa, joka hakee globaalia laillisesti sitovaa asemaa määrätä pakkorokotukset ja rokote/terveyspassit.

Voimme hyvällä syyllä kysyä mRNA-koronarokotteiden jälkeisestä syntyvyyden laskusta ja ylikuolleisuuden syistä.

”Rotuhygieeninen lainsäädäntö edusti äärimmäistä kontrollin muotoa, jossa valtiovalta riisui biologisesti arvottomiksi nähdyiltä yksilöiltä heidän ihmisoikeutensa.” https://tutkitusti.fi/eugeniikka-ja-yhteiskunnallinen-kontrolli/

William Gates (Bill Gatesin isä) ja the American Eugenics Society, kirjeenvaihtoa:
https://diglib.amphilsoc.org/islandora/object/william-h-gates-correspondence-1927-1928#page/10/mode/1up

Bill Gates on kasvanut tällaisen juristi-isän poikana. Eugeniikasta ja sen lonkeroista:
https://openworks.wooster.edu/cgi/viewcontent.cgi?article=1012&context=blackandgold

William Gates on toiminut Bill and Melinda Gates Foundation puheenjohtajana (co-chair) vuosina 2000-2020. William Gates on visioinut säätiön toimintaa ja strategiaa:
https://www.gatesfoundation.org/about/leadership/william-h-gates-sr

USA:n valtion FDA antaa rokotteille luvat. FDA:n ja Bill ja Melinda Gates- säätiön yhteys:
https://brownstone.org/articles/fda-ties-to-gates-foundation/

Voit katsoa videon puheesta täältä. Henkilöt WHO:n takana kohta alkaa videossa kohdasta 4min 45s.

Lue myös: