koronarokotetutkimus
|

JOE ROGAN HAASTATTELI mRNA-TEKNOLOGIAN KEHITTÄJÄ ROBERT MALONEA

– MITÄ MALONE TVIITTASI, KUN HÄNEN TILINSÄ SULJETTIIN?

Joe Rogan haastattelee uusimmassa podcastissaan lääkäri-tutkija Robert Malonea. Haastattelussa Malone kertoo muun muassa omasta urastaan, avaa mRNA-tutkimusta sekä omaa osuuttaan lähetti (=messenger) RNA -teknologian kehittäjänä ja koronakriisin massapsykoosia. Malone paljastaa miettineensä pitkään vaimonsa kanssa viimeisintä Twitter-kohua. Mitä hän julkaisi, jotta Twitter koki tarpeelliseksi sulkea hänen tilinsä?

Ennen kuin menemme tähän viimeiseen tviittiin, tutkitaan vähän Twitterin taustoja. Yrityksen ovat perustaneet vuonna 2006 Jack Dorsey, Noah Glass, Biz Stone ja Evan Williams ja se listattiin New Yorkin pörssiin vuonna 2013. Twitterin suurimmat osakkeen omistajat ovat The Vanguard Group melkein 80 miljoonalla osakkeella, Black Rock, Morgan Stanley, SSgA Funds Management sekä ClearBridge Investments. Entä kuka sitten omistaa Pfizerin? Wallstreetzenin mukaan Pfizerin viisi suurinta osakkeen omistajaa ovat, suurimmasta pienimpään: Vanguard Group Inc, Black Rock, State Street Corp, Capital World Investors ja Wellington Management Group Llp. Myös Morgan Stanley on mukana 12 suurimman omistajan joukossa. Jätämme lukijan mietittäväksi voiko tästä syntyä eturistiriitaa, kun valitaan kuka saa tviitata, mitä, milloin ja kenestä.

Nojaten Freedom of Information (FOIA)-lakiin, Yhdysvaltojen liittovaltion tuomari on määrännyt FDA:n (Food and Drug Administration) julkaisemaan Pfizerin Covid-19 rokotetutkimuksen asiakirjat. FDA vetoaa ylivoimaiseen asiakirjamäärään ja suostuu julkaisemaan tietoja vain 500 sivua kerrallaan. Ensimmäiset sivut julkaistiin marraskuussa, monta kuukautta asianajaja Aron Sirin jättämän vaatimuksen jälkeen. Canadian Covid Care Alliance on joukko kanadalaisia tutkijoita, lääkäreitä ja asiantuntijoita, jotka ovat nyt analysoineet näitä Pfizerin tutkimustuloksia. He ovat koonneet tuloksista videon, jolle olemme MKR:ssä tehneet lukijoillemme suomenkielisen tekstityksen.

Juuri tämä video oli lääkäri Robert Malonen viimeinen tviitti ennen kuin Twitter poisti hänen tilinsä. Oliko se yksin syy tilin lopettamiseen, sitä ei Twitter halua kertoa. Alta pääset katsomaan videota ja tekemään omat johtopäätöksesi.

PFIZER – ENEMMÄN HAITTAA KUIN HYÖTYÄ?

Voit katsoa videon suomeksi tekstitettynä Tokentubessa
https://tokentube.net/v/1137268197/Pfizerin-covid-19-rokotteista-enemm%C3%A4n-haittaa-kuin-hy%C3%B6ty%C3%A4

tai Rumblessa
https://rumble.com/vruehp-pfizerin-covid-19-rokotteista-enemmn-haittaa-kuin-hyty.html

Video lyhyesti:

PFIZERIN TUTKIMUSTULOKSET LYHYESTI

 • Pfizerin tutkimukseen osallistui 43 548 henkilöä. Kokeen tuloksena injektion RRR (relative Risk Reduction) on 95 %, mutta tärkeämpi arvo ARR (Actual Risk Reduction) on vain 0,84 %.
 • Placeboryhmään osallistui noin 21 000 ja kokeellisen rokotteen saaneessa ryhmässä oli saman verran.  Sen sijaan, että olisi odotettu kokeen loppuun asti, jo 2 kk jälkeen placebon saaneet siirrettiin injektioituun ryhmään. Näin ollen kokeen päätyttyä ei voitu tehdä kunnollista vertailua ryhmien välillä.
 • Tutkimuksen mukaan rokotetuilla oli vähemmän koronatartuntoja, mutta heidän parissaan oli enemmän kuolemia ja sairautta joka kategoriassa (kuin placeboryhmässä), eikä rokotetta voida näin ollen pitää hyödyllisenä.
 • Kun placeboryhmä siirtyi rokoteryhmään, heistä kuoli heti 5.
 • Tutkimuksen aikana 3 ihmistä kuoli koronaan joista 1 oli rokoteryhmässä ja 2 placeboryhmässä. Sydän ja verisuonitauteihin kuoli 9 rokoteryhmässä ja 5 placeboryhmässä.
 • Normaalisti tutkimuksen aikana tärkeintä on turvallisuus ja rokotetutkimukseen tarvitaan 10 vuotta, kuitenkin vähintään 5.
  • Pfizerin tutkimus vietiin läpi alle vuodessa
  • vaiheet (faasit) 2 ja 3 yhdistettiin
  • eikä eläinkokeita tehty.
 • Pfizerin mukaan mRNA teknologia on jo käytössä oleva malli, jolloin sitä ei tarvitse tutkia. mRNA ei ole kuitenkaan rokote vaan ”delivery mechanism”.
 • 85 % koronaan menehtyneistä on yli 75-vuotiaita, mutta rokotekokeeseen osallistujista vain 4 % oli yli 75-vuotiaita. Tämä vääristää tuloksia. Samoin kuin se, että tutkimukseen osallistujat olivat pääosin terveitä. Koronaan menehtyneistä 95 %:lla on 1 oheissairaus ja suurimmalla osalla 4.
 • Meille kerrotaan, että rokote on turvallinen raskaana oleville, imettäville, allergikoille, koronan sairastaneille, psykologisista sairauksista kärsiville, jne. vaikka tutkimukseen ei osallistunut yhtään koehenkilöä näistä ryhmistä.
 • Biomarkkereita ei tutkittu.
 • Koronapassin vaikutusta ei tutkittu.
 • Kaikille tutkimukseen osallistujille ei tehty koronatestejä, vain niille, joilla oli oireita. Näin ei saatu selville oliko ryhmässä oireettomia.
 • 80 rokotteen saaneen osallistujan yhteystiedot kadotettiin, eikä heidän tuloksiaan voitu seurata loppuun asti. Yli 1500 osallistujan, molemmista ryhmistä, epäiltyä sairautta ei todennettu PCR-testillä. Myös tämä vääristää tuloksia.
 • 12–15-vuotiaiden ryhmä oli liian pieni: rokotettuja 1005 ja placeboryhmässä 978. Otos on liian pieni, jotta rokotehaitat tulisivat esille. Pfizerin testiryhmässä kuitenkin 12-vuotias Maddie joutui sairaalaan toisen rokotteen saatuaan, hän on nyt pyörätuolissa ja saa letkuruokintaa. Pfizer kuvaa hänen oireitaan vatsasärkynä.
 • Pfizer ilmoittaa, että nuorten riski sydänsairauksiin (myokardiitti) kasvaa, muttei kuoleman mahdollisuutta ole. Myokardiitin sairastaneista 20 % kuitenkin kuolee keskimäärin 6,5 vuoden sisällä.
 • The British Medical Journal julkaisi (Pfizerin) tutkimusvirheet, jotka Ventavialla oli tehty. Silti Pfizer eikä FDA määrännyt Ventaviaa tutkittavaksi. Sen sijaan Pfizer on palkannut Ventavian tekemään lisää tutkimuksia.
 • Valtiot ovat luvanneet aktiivisesti seurata rokotteen vaikutuksia kansalaisiin. Monissa maissa on kuitenkin käytössä vain spontaani ilmoittaminen, jolloin ilmoitusten määrä putoaa radikaalisti jopa nollaan. (Suomessa on käytössä spontaani ilmoitusmalli)
 • Ontariossa annettiin 29.9.2021 suositus, etteivät 18–24-vuotiaat nuoret miehet ottaisi Modernan rokotetta koska siinä on 1/5 000 riski saada sydänlihastulehdus eli myokardiitti. Heidän pitäisi sen sijaan ottaa Pfizerin rokote, jossa myokardiitin riski on 1/28 000. Kuitenkin 8.5.2021 Ontariossa lopetettiin Astra Zenecan jakaminen koska siinä on 1/60 000 verihyytymäriski.
 • Useita urheilijoita on kuollut viime aikoina äkkiseltään pelikentällä.
 • 17.11.2021 FDA julkaisi ensimmäiset Pfizerin tutkimustulokset. Näistä näkee, että myyntiä edeltävän 2,5 kk tutkimuksen aikana yli 1 200 osallistujaa menehtyi ja yli 25 000 neurologista haittavaikutusta ilmoitettiin.
 • Pfizerin tulos rokotteista vuonna 2021 on 33,5 MILJARDIA dollaria.
 • Pfizer on joutunut maksamaan viime vuosina miljardeja kompensaatiota johtuen epäeettisestä toiminnasta; vilpillisestä markkinoinnista, lääkekokeisiin osallistujien kuolemista ja hyväksyntää saamattomien lääkkeiden markkinoinnista lääkäreille, lääkäreiden lahjonnasta jne.
 • 84 % Pfizerin rokotetutkimuksen tekijöistä on eturistiriita: he ovat joko Pfizerin palkkalistoilla, osakkeen omistajia, saaneet apurahaa Pfizerilta, … 2 tutkimuksen kirjoittanutta henkilöä hyötyi siitä rahallisesti 9 miljardia dollaria.
 • CDC on muuttanut rokotteen määritelmää voidakseen käyttää rokote-sanaa kokeellista korona injektioita koskien.
 • Pfizer tukee valtamedian uutisia ja sille on annettu vastuuvapaus rokotehaitoista.

JOE ROGANIN HAASTATTELU

Joe Roganin haastattelun #1757 Dr. Robert Malone MD voi kuunnella tästä:

https://open.spotify.com/episode/3SCsueX2bZdbEzRtKOCEyT?si=o7Rk4am2T7ORrkvC05xOFA&utm_source=native-share-menu&nd=1

Lähteet:

British Medical Journalin artikkeli Ventavian ilmiantajasta https://www.bmj.com/content/375/bmj.n2635
FDA briefing document https://www.fda.gov/media/153447/download
Canadian Covid Care Alliance: https://www.canadiancovidcarealliance.org/
Rokotehaittoa saaneesta 12-vuotiaasta Maddiestä: https://thecovidblog.com/2021/07/08/maddie-de-garay-ohio-13-year-old-cannot-and-did-not-consent-to-vaccine-clinical-trials/ ja https://www.youtube.com/watch?v=92Qw-u80L4k
Tiedelehti The Lancet relative risk reduction RRR vs. absolute risk reduction ARR  https://www.thelancet.com/journals/lanmic/article/PIIS2666-5247(21)00069-0/fulltext
Public Health Ontarion raportti myokardiitista https://www.publichealthontario.ca/-/media/documents/ncov/epi/covid-19-myocarditis-pericarditis-vaccines-epi.pdf?sc_lang=en
Twitter listautuu pörssiin
https://www.cbc.ca/news/business/twitter-to-list-stock-on-new-york-stock-exchange-1.2055434
Twitterin viisi suurinta omistajaa
https://www.investopedia.com/articles/insights/060916/top-3-twitter-shareholders-twtr.asp
Pfizerin omistajat
https://www.wallstreetzen.com/stocks/us/nyse/pfe/ownership
Harvardin, UCLA:n, Yalen ja Brownin yliopistojen tutkijat ja professorit vaativat Pfizerin tutkimustulosten julkaisua
https://www.foxnews.com/health/fda-may-not-release-full-details-on-covid-19-vaccine-data-until-2097-report-says

Lue myös: