WEF:n perustaja Klaus Schwab

WEF JA SUURI NOLLAUS
Propagandaa, korporatismia ja salainen maailmanlaajuinen vallankaappaus

Kesäkuussa 2020 Maailman talousfoorumi (World Economic Forum, WEF) julkisti ”suuren nollauksen” (The Great Reset) suunnitelman. Sen suurin kannattaja ja eteenpäin viejä on talousfoorumin perustaja Klaus Schwab, joka sanoo Nollauksesta seuraavaa:

”Pandemia merkitsee harvinaista mutta kapeaa mahdollisuuden ikkunaa miettiä, kuvitella ja uudelleen järjestää maailmamme.”

Suuressa nollauksessa ajetaan suuryhtiöiden etua, sanoo valtiotieteiden tohtori Tuomas Malinen. ”Todellinen uhka on, että pyritään siirtymään digitaaliseen identiteettiin. Kaikenlainen vapaus, jonka käteinen raha tuo, viedään pois” hän kuvaa Maailman talousfoorumin suunnitelmaa. ”Keino vaikuttaa hallintoon demokraattisin keinoin kutistuu olemattomaksi.”

Osa tätä neljättä teollista vallankumousta eli nollausta on transhumanistinen ideologia ja visio; ihminen ja kone fuusioidaan. Tulee nanoteknologiaa, bioteknologiaa, digitalisaatiota, biologian haltuun otto ja lopulta kontrolli. Mitä on vapaa tahto ja ihmispersoona? Koko ihmiskäsitys muuttuu ja päädytään jälki-ihmisyydelliseen aikakauteen. Näin kuvaa meille suurta nollausta tutkimusjohtaja Juha Ahvio.

”Et omista mitään ja olet onnellinen”

on yksi suuren nollauksen ydinajatuksista tavalliselle kansalle. Korot ovat vielä matalalla, mutta miten pitkään? Vapautemme ydin on omistamisen vapaudessa ja Suuri nollaus tuo riskin velallisen ”pelastamisesta” veloistaan ottamalla velka sekä omaisuus haltuun.

Maailman talousfoorumi (WEF) ajaa globaalia hallintoa, jossa valta keskittyy pienelle eliitille. Toimintatapa on meille tuttu maailman historiasta. Muistamme hyvin Aleksanteri Suuren, Aurinkokuninkaan, Stalinin, Hitlerin, Mao Zedongin, rakas johtaja Kim Jong-Ilin ja Idi Aminin. Menisivätkö asiat ehkä toisin tällä kertaa? Olemmeko nyt sivistyneempiä ja valmiimpia keskitetylle hallinnolle? Osaammeko jo keskustelun avulla ratkaista maiden välisiä konflikteja sodan sijaan? Vallitseeko maailmassa kaikenkattava läheisen rakkaus ja empatia vähäosaisia kohtaan?

AlfaTV:n toimittaja Markku Tenhunen haastatteli tutkimusjohtaja, tohtori, dosentti Juha Ahviota sekä taloustieteilijä, valtiotieteiden tohtori, dosentti Tuomas Malista suuresta nollauksesta. Voit katsoa haastattelun alla olevasta linkistä:

https://www.permanto.fi/fi/player/vod?assetId=151903167&fbclid=IwAR1Aw9gKca2zNmvcSFXxe3p8ZH3nBDcvGFmdhDnxboJGg-UhBotuBDFlbQk

”Miksei pelata avoimilla korteilla?” Juha Ahvio kyseenalaista haastattelussa WEF:n suunnitelmaa

Maailman talousfoorumin eli WEF:n perustajan Klaus Schwabin Suuren nollauksen pääkohdat.

Jos WEF ja Suuri nollaus ovat salaliittoteorioita, niin miten niiden ideat kuten digitaalinen ID ja nuoret globaalit johtajat kuten Sanna Marin, Trudeau ja Macron päätyvät hallituksiimme?

WEF ajaa digitaalisen identiteetin käyttöönottoa (vrt. EU:n digi lompakko tai Suomen hallituksen esitys digitaalisesta henkilöllisyydestä). WEF:ssä eli Maailman talousfoorumissa ehdotetaan, että tiedonkeruuverkko voisi digi ID:n avulla kerätä tietoa kansalaisten nettikäyttäytymisestä, nettihistoriasta, ostohistoriasta, luottotiedoista, biometrisistä tiedoistuksesta ja monesta muusta henkilökohtaisesta tiedosta. Talousfoorumin mukaan, tätä valtavaa tietomäärää voisi sitten käyttää määrittelemään mitä saa tehdä; avata tilin, omistaa laitteistoa, maksaa netissä, tehdä yrityssiirtoja, ottaa vakuutuksia, saada hoitoa, varata matkoja, maksaa veroja, vastaanottaa etuuksia ja paljon muuta. Tiedon keruu on heidän mukaansa ratkaisu kansalaisten luottamuspulaan koskien henkilökohtaisten tietojen jakamista.

Katso Russel Brandin suomeksi tekstitetty video aiheesta:

”Me penetroidumme hallituksiin. Tiedän, että puolet, tai vähän yli, Kanadan hallituksesta on Maailman talousfoorumin nuoria johtajia,” kertoo Klaus Schwab ylpeänä.

Talouden alasajo ja väestönhallinta ovat yksiä Suuren nollauksen tavoitteista ja tapahtumien takana

Maailmantalouden tuhoaminen on olennainen askel matkalla kohti Suurta nollausta. Washingtonista ja Lontoosta tuleva retoriikka viittaa siihen, että sekä Joe Biden että Boris Johnson haluavat pahentaa tilannetta, aiheuttaa lisää pelkoa ja nostaa energian hintaa.

Jos länsi päättää Venäjän hyökättyä Ukrainaan puuttua asiaan sotilaallisesti, se tapahtuu siksi, että suurta nollausta ajavat (salaliittolaiset) haluavat sen tapahtuvan ja näkevät sen keinona vahingoittaa maailmantaloutta entisestään ja aiheuttaa muutaman miljoonan ihmisen kuoleman lisää.

Olemme menossa kohti uutta pitkää kylmää sotaa, jossa Venäjä ja Kiina ovat toisella puolella, Amerikka ja Eurooppa toisella.

Tässä vaiheessa on hyvä muistaa, että sekä presidentti Putin että Ukrainan presidentti Zelensky ovat molemmat puhuneet Schwabin Maailman talousfoorumissa. (Samoin kuin Joe Biden, Sauli Niinistö ja Sanna Marin). On vaikea välttyä tunteelta, että WEF, Klaus Schwabin johdolla, vetää naruista kulissien takana.

Mitä sinun tulisi tietää, jos haluat ymmärtää Ukrainan kriisiä

Lääkäri ja aktivisti, entinen poliitikko Jill Stein avaa meille Ukrainan sodan taustoja, jotka on hyvä ymmärtää.

Yhdysvaltain ja Neuvostoliiton välisissä neuvotteluissa Saksan yhdistymisestä vuonna 1990 Bushin ulkoministeri James Baker lupasi Neuvostoliiton silloiselle johtajalle Mihail Gorbatšhoville, että Yhdysvallat voisi antaa ”rautaiset takuut” siitä, ettei Nato laajenisi ”tuumaakaan itään”.

Tämä lupaus rikottiin hyvin pian.

Liittyykö Ukrainan ja Venäjän välinen sota Maailman talousfoorumin eli WEF:n Suureen nollaukseen?
Vuoden 1990 ”rautaisen takuun” jälkeen Natoon liittyneet maat

Vuonna 1999 Tšekki, Unkari ja Puola liittyivät Natoon. Bulgaria, Viro, Latvia, Liettua, Romania, Slovakia ja Slovenia solmivat sopimuksen vuonna 2004, Albania ja Kroatia seurasivat pian perässä vuonna 2009, Montenegro 2017 ja Pohjois-Makedonia 2020.

Vuonna 2014 Yhdysvallat tuki äärioikeistolaisten kapinallisten johtamaa vallankaappausta Ukrainassa. Uuden hallituksen asettaminen oli askel kohti tavoitetta lisätä Ukraina Natoon ja sijoittaa vihamieliset tukikohdat ja ydinkäyttöön soveltuvat ohjukset suoraan Venäjän rajalle.

Yhdysvaltain tiedotusvälineet liioittelivat vuosien ajan salaliittoteoriaa, jonka mukaan Venäjän sekaantuminen oli vastuussa USA:n vuoden 2016 vaalituloksesta. Samat tiedotusvälineet eivät kuitenkaan kerro, miten Yhdysvaltain virkamiesten keskustelu päätyi nauhalle vuonna 2014 kun he päättivät Ukrainan seuraavasta hallituksesta: https://twitter.com/aaronjmate/status/1496857093818957826

Monet johtavat ulkopolitiikan tutkijat ovat varoittaneet, että Naton laajentuminen johtaisi katastrofiin, mutta heitä ei ole kuunneltu. Näitä asiantuntijoita ovat: George Kennan, Noam Chomsky, Stephen Walt, John Mearshimer ja Yhdysvaltain entinen Neuvostoliiton suurlähettiläs Jack Matlock.

Donbassin alueella vuonna 2014 käydyn sodan jälkeen Minsk II -sopimuksissa määriteltiin suunnitelma Ukrainan rauhaan. Yhdysvallat jatkoi siitä huolimatta aseiden viemistä Ukrainaan ja kaupitteli unelmaa Nato-jäsenyydestä sabotoimalla näin todellisen ratkaisun Ukrainan turvallisuudelle ja rauhalle.

Maailman talousfoorumin eli WEF:n Suuren nollauksen tavoitteena on täysi kontrolli. Liittyykö median yksipuolinen tiedottaminen tähän?

Kirjailija journalisti Alan MacLeod ihmettelee tviitissään, miksei media kerro Saudi-Arabian tämänhetkisistä Jemenin pommituksista, Israelin uudesta hyökkäyksestä Syyriaan tai Yhdysvaltojen pommituksesta Somaliassa samalla tavalla kuin ne kirjoittavat Ukrainan ja Venäjän tilanteesta. Nämä sodat loppuisivat saman tien.

Tämä on valinta, jonka toimittajat tekevät päivittäin.

Mitä minä voin tehdä hidastaakseni luisua kohti suurta nollausta?

Ostamalla paikallista ja kotimaista. Olemme liian riippuvaisin isoista korporaatioista ja niiden tuotteista, nyt on aika äänestää jaloilla. Kerro myös entiselle palvelun tuottajallesi miksi lopetit asiakkuutesi ja käyt muualla jatkossa.

Yksi tärkeimmistä tavoitteista on omavarainen paikallisyhteisö ja se onnistuu parhaiten ostamalla suoraan paikallisilta maatiloilta ja näin tukemalla heidän tomintaansa.

Pääkaupunkiseudulta löytyy Aikapankki, yhteisöllinen toimintamalli: https://stadinaikapankki.wordpress.com/

Osallistumalla MKR:n tai vastaavan toimintaan – Joukossa on enemmän voimaa.

Äänestämällä oikeaa henkilöä ja puoluetta. Varmista, että ehdokkaasi tietää nollauksesta ja vastustaa sitä.

Kirjoittamalla omalle kansanedustajallesi: https://www.eduskunta.fi/FI/kansanedustajat/nykyiset_kansanedustajat/Sivut/default.aspx

Välttämällä velanottoa. Taloutta ajetaan alas ja sitä voi seurata korkojen nousu.

Allekirjoittamalla erilaisia vetoomuksia ja kansalaisaloitteita Suomen hallitukselle ja EU:lle. Niitä on kerätty MKR Suomen sivuille: https://mkrsuomi.fi/vetoomukset/

Kirjoittamalla lausunto valtiovarainministeriölle digitaalisesta identiteetistä: https://www.lausuntopalvelu.fi/FI/Proposal/Participation?proposalId=84718182-2704-47c4-8141-90802dcbd22d

Käyttämällä käteistä rahaa kortin sijaan.

Kertomalla kaverillekin mistä on kyse. Jaa tämä artikkeli!

Lähteet:

Whitney Webb
https://tokentube.net/v/1206374728/Valamiehist%C3%B6n-p%C3%A4iv%C3%A4-2-Whitney-Webb

Suuri nollaus tarvitsee sotaa käynnistyäkseen
https://dailyexpose.uk/2022/02/28/war-needed-to-enforce-the-great-reset/

Is there more to the Ukraine/Russia conflict than meets the eye?
https://dailyexpose.uk/2022/02/24/is-there-is-more-to-the-ukraine-russia-conflict/

Sauli Niinistä puhui Davosissa Maailman talousfoorumille
https://www.presidentti.fi/uutinen/presidentti-niinisto-maailman-talousfoorumissa-davosissa/

Naton jäsenmaat
https://www.nato.int/cps/en/natolive/topics_52044.htm

Putin varoitti Ukrainaa Nato-jäsenyydestä jo vuonna 2008
https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/200802127238809

Venäjän duuman ulkoasiainvaliokunnan varapuheenjohtaja Juli Kvitsinski ja Venäjän Nato-suurlähettiläs Dmitri Rogozin varoittavat Suomea liittymästä Natoon
 https://yle.fi/uutiset/3-5737785

kansanedustaja Sergei Markov varoittaa Suomea Nato-jäsenyydestä
https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/hbl-putinin-l%C3%A4hipiiril%C3%A4inen-varoittaa-suomea-nato-j%C3%A4senyydest%C3%A4-1.64181

Lue myös: