MKR Kristillinen keskusteluryhmä kokoontuu Zoomissa perjantaisin klo 18


Moniammatillinen Koronakriisin Ratkaisuryhmä MKR tarjoaa vertaiskeskustelumahdollisuuksia monenlaisille ryhmille, sillä voimautumista, ajatusten vaihtoa ja samanhenkisten tukea ei ole koskaan liikaa.


MKR Kristillinen Keskusteluryhmä kokoontuu jatkossa perjantaisin klo 18 Zoomissa.

Zoom-linkki:

https://us02web.zoom.us/j/86140420692?pwd=bm8waFJwdlp1alJPWGZDK2lENHhrdz09

Ajatus on toimia MKR arvojen mukaisesti eli mm. rakkaudellisesti ja yhdistävästi, niin että keskustelu on kaikkia kunnioittavaa ja jokaiselle jää hyvä mieli kokouksista.

Kokouksiin ovat tervetulleita kaikki kristinuskosta, Raamatusta, Jeesuksesta, Jumalasta ja uskon apua tuovista vaikutuksista elämässä kiinnostuneet omasta henkilökohtaisesta vakaumuksestaan riippumatta.

Kokousten aluksi käydään aina läpi millaista ohjelmaa ja toimintaa ryhmäläiset haluavat kokoontumisilta. Monesti ohjelmassa voi olla alustus jostakin kristinuskon perusasiasta Raamatusta ja sen jälkeen keskustellaan asiasta. Aihetta voi peilata omien henkilökohtaisten käsitysten ja kokemusten pohjalta ja voidaan sivuta maailman nykytilannettakin.

Ensimmäisessä kokoontumisessa aiheena on Jumala ja siellä katsotaan vähän sekä vanhan että uuden Testamentin kirjoituksia Jumalasta. Tulevia aihe-ehdotuksia otetaan vastaan.
Jumalan siunausta Sinulle!

Ystävällisin Terveisin

MKR Kristillinen Keskusteluryhmä

www.mkrsuomi.fi

P.S. Voit ehdottaa myös muita tarpeellisia keskusteluryhmiä, joita haluaisit MKR:ssä olevan: info@mkrsuomi.fi

Lue myös: