MKR – TEHTÄVIEMME KIRKASTAMISTA

MKR UUTISKIRJE 6.10.2021

Moniammatillinen Koronakriisin Ratkaisuryhmä

MKR – TEHTÄVIEMME KIRKASTAMISTA

Moniammatillinen Koronakriisin Ratkaisuryhmä MKR syntyi vuoden 2021 alussa suureen tarpeeseen. Olemme pyrkineet auttamaan Suomea koronakriisin yli hyvin monenlaisilla ja mielikuvituksellisilla tavoilla. Nyt on hyvä hetki siis kirkastaa hieman toimintaamme.

Liitteenä oleva kuva MKR TEHTÄVÄT on hyvä visualisoimaan seuraava kirjoitusta – siinä jaetaan tehtävämme neljään osaan:

  1. KRIISIN RATKAISU
  2. OMA HYVINVOINTI
  3. KRIISIN JÄLKIHOITO
  4. MUUT TEHTÄVÄT

Käydäänpäs sitten tarkemmin läpi jokaista neljää osa-aluetta:

  1. KRIISIN RATKAISU

Vaikket uskoisi, olemme hyvin lähellä koronakriisin ratkaisua. Maailmalla tapahtuu koko ajan positiivisia muutoksia – näkyvästi ja pinnan alla. Kriisi tulee päättymään hyvän/hyvyyden voittoon, Ihmiskunnan eduksi meistä huolimatta. Voimme joka tapauksessa nopeuttaa ja helpottaa sotaan verrattavissa olevan kriisin loppumista – omilla teoillamme. Jokainen on siis tärkeä ja jokaisella on juuri sellaista annettavaa, jota kenelläkään muulla ei ole. Tästä huolimatta, turhia paineita ja stressiä ei kannata ottaa, vaan tehdä ilolla ja rennosti: ”All you can do is all you can do. And that is enough!”

  • OMA HYVINVOINTI

Kun voimme hyvin, se on osa kriisin ratkaisua, monessakin mielessä. Tällöin pysymme esim. henkisesti ja fyysisesti toimintakykyisinä, immuniteetti vahvana, antaen keholle mahdollisuuden tehdä mitä se parhaiten osaa: pitää meidät terveinä! Lisäksi onnellisuus, ilo, kiitollisuus, rakkaus, toiveikkuus, rohkeus, joustavuus ja sinnikkyys varmistavat paitsi voiton, tekevät matkasta myös hienon elämyksen. Tässä maailmanhistorian ajassa pystymme kukin tekemään käsittämättömän paljon hyvää, koko elämän ajan reppuumme kertyneillä taidoilla, tiedoilla ja persoonallisilla jutuillamme. Nautitaan siis tekemisestä täysin siemauksin ja samalla koska maailma on kvanttifysiikankin mukaan energiaa, levitetään automaattisesti positiivista energiaa ympärillemme ja mahdollistetaan kriisin helpompi ratkeaminen.

  • KRIISIN JÄLKIHOITO

Tästä tehtävästämme tarkemmat suunnitelmat myöhemmin, mutta jo nyt on hyvä lähteä suuntautumaan siihen, että me MKR:ssä olemme tärkeä osa ihmisten auttamisessa kriisin jälkeenkin. Sadat tuhannet tulevat olemaan henkisen, fyysisen, emotionaalisen ja sosiaalisen yms avun tarpeessa – ja meidät rakkaudelliset ja heränneet sielut on luotu/tuotu tänne heitä auttamaan. On muutenkin hyvä pitää fokus aina jo voitossa eli katsoa eteenpäin, eteenpäin jopa jo siihen, että me MKR:ssä tulemme auttamaan myös uuden paremman maailman rakentamisessa. Kun vanhat mädät ja toimimattomat rakenteet romahtavat, tulee tilaa, kysyntää ja tarvetta uusille – Ryhdytään siis jo nyt mietitään millainen olisi ja miten toteutuisi käytännössä mahdollisimman hyvä maailma kaikille eläville ja elävälle maanpäällä!

  • MUUT TEHTÄVÄT

Paremman maailman suunnittelun ja rakentamisen voi laittaa myös tähän kohtaan ja samoin monet muut ideat ja suunnitelmat. Viimeistään tässä vaiheessa on hyvä oivaltaa, että MKR on vapaa yhteistyöalusta, jota jokainen pystyy hyödyntämään vaikka minkämoiseen hyväntekemiseen. Ainoa toimintaa ohjaava tekijä on MKR Arvot eli Kokonaisvaltainen, Tieteellinen, Riippumaton, Rakkaudellinen, Yhdistävä ja Maailmaa Parantava – lisätietoja www.mkrsuomi.fi/esittely.

Jos mieleesi siis tulee hyvä idea, jonka haluat toteuttaa MKR:ää, MKRläisiä & verkostojamme hyödyntämällä/yhteistyöllä, ole yhteyksissä – todennäköisesti ideasi on hyvä, joten saat vain vihreää valoa ja apua aina tarvittaessa!

YKSI NÄKÖKULMA OLEMASSAOLOOMME MKR:SSÄ
Tämä ”koronakriisi” on mielestäni vain tekosyy, jotta me kaikki olemme eksyneet/etsiytyneet yhteen – tulemme tekemään hyvää tavalla tai toisella, joten nyt on kiva tutustua tuleviin yhteistyökumppaneihin!

Tervetuloa mukaan kaikenlaiseen MKR-toimintaan!

Hyvä aloitus on  MKR Hyvinvointitorstai,

joka on joka torstai Zoomissa klo 18.00 – 20.00
Klo 18 on Vertaistukikeskustelu
Klo 19.00 on Hyvinvointihetki (vaihtuva teema & vetäjä)
Huomenna torstaina 7.10. aiheena on Rehellisyys.
https://us02web.zoom.us/j/81916124317?pwd=MDhtUnFJMVJZNy9td1c4M1dNYmx4QT09

Kaikkea hyvää syksyysi toivottaen

Mikael Kivivuori & koko MKR-Tiimi

Lue myös: