koronarokotehaittakonferenssi Suomessa

Helsingin koronarokotehaittakonferenssi ”Rokotehaitan kärsii jokainen yksin, koska kukaan ei halua kuulla.”

Suomen ensimmäinen koronarokotehaitat esiin nostanut konferenssi On aika puhua järjestettiin Helsingissä 9.6.2023. Konferenssissa kuultiin ensi kertaa rokotehaitan saaneita suomalaisia. Lisäksi koronarokotteen vaikutuksiin perehtyneet asiantuntijalääkärit kertoivat haittojen mekanismeista ja mRNA-injektioiden vaikutuksista koko yhteiskuntaan.

Historiallisessa tapahtumassa yhdeksän koronarokotehaitan saanutta suomalaista kertoi rohkeasti oman tarinansa. Lista oireista, tutkimuksista ja diagnooseista oli jokaisella riipaisevan pitkä. Monelle oli tuttua myös lääkäreiden vähättelevä kohtelu ja oireiden leimaaminen psyykkisiksi.

”Ainoa toiveemme on, että saisimme apua ja hoitoa, koska me ei sitä nyt saada”, totesi Annina Salmela konferenssin avauspuheessaan.

Salmela sai koronarokotteesta keuhkoveritulpan ja dysautonomian eli autonomisen hermoston toiminnan häiriön. Sama diagnoosi on monella rokotteesta sairastuneella. Alkuvuodesta 2023 hän perusti haitan saaneiden vertaistukiryhmän Y59 tuomaan sairastuneiden äänen kuuluviin.

Kuuntele Anninan puheenvuorot koronarokotehaittakonferenssissa tästä:

On aika puhua -konferenssi on rokotteesta sairastuneiden ensimmäinen yhteinen julkitulo. Yhteen hiileen puhaltamalla mukaan saatiin iso joukko tukijoita, jotka kaikki antoivat oman panoksensa ja osaamisensa konferenssin toteuttamiseksi.

Mukana oli videon välityksellä myös kaksi ulkomaista puhujaa, Saksassa pitkän uran tehnyt mikrobiologi Sucharid Bhakdi ja Koronatutkimuskomitean vetäjä huippulakimies Reiner Fuellmich.

Katso Sucharid Bhakdin haastattelu tästä:

Katso Reiner Fuellmichin terveiset Suomeen tästä:

Valtamedian vaikeneminen jatkui

Paikalle oli kutsuttu laajasti median edustajia lehdistöstä, radiosta ja televisiosta, mutta vain STT piipahti nopeasti paikalla. Terveydenhuollon ammattilaisten Mediuutiset-lehti leimasi konferenssin ennakkoon ”rokotevastaiseksi” ja muutti Twitter-kohun jälkeen uutisointiaan nimeämällä tapahtuman ”koronahaittakonferenssiksi” – häivyttäen näin rokotehaitat otsikostaan. Päätoimittaja ei katsonut tarpeelliseksi korjata asiaa.

Posi-tv oli paikalla striimaamassa ja taltioimassa tapahtuman sivuilleen https://positv.fi/videot/y59-rokotehaitta-konferenssi/
Posi TV ja itsenäiset tubettajat taltioimassa tapahtumaa. Mediuutiset-lehti uutisoi tapahtumaa virheellisesti ”koronahaittakonferenssiksi”. Miksi näin?

Tilaisuus striimattiin verkkoon jokaisen suomalaisen katsottavaksi maksutta. Kanavista YouTube katkaisi lähetyksen ensimmäisen koronarokotehaitan saaneen puheenvuoron lopussa. Videotallenteet konferenssista on julkaistu Rumblessa, Kansantubessa, YouTubessa ja sivuilla www.rokotehaitta.info.

Myös Posi-tv oli paikalla striimaamassa ja taltioimassa tapahtuman sivuilleen https://positv.fi/videot/y59-rokotehaitta-konferenssi/ ja itsenäiset tubettajat kuvasivat lähetyksiä.

Tilaisuuteen kutsutut kansanedustajat eivät saapuneet paikalle vaan kieltäytyivät kutsusta naureskellen tai peläten koronarokoteuhrien tukemisen tuovan haittaa heidän uralleen.

Yllä konferenssista tehty dokumentti. Erikoiskiitos dokumentaristi Sami Antinniemelle.

Rokotteesta sairastuneet torjutaan

”Onko tyypillistä, että 24-vuotiaalla on nitrot taskussa kaikkialla, mihin hän menee?” kysyi Mico Roikonen, joka on saanut vakavat sydänoireet Pfizerin rokotteesta.

”Lääkäreiden kanssa on joutunut olemaan kova ja vaatimaan hoitoa. Olen joutunut ottamaan äänitallenteita lääkäreistä, jotka valehtelevat ja saanut heidät kiinni valheista. Sen avulla olen saanut rullaamaan asioita vähän eteenpäin”, Mico kertoo.

Lähes kaikilla rokotehaitan saaneilla on samanlaisia kokemuksia. Hoitoa on joutunut vaatimalla vaatimaan, oireita on vähätelty tai ne on yritetty leimata psyykkisiksi. Lääkärit, jotka ovat halunneet aidosti auttaa, ovat olleet hämmentyneitä oirekuvasta. Potilasta on tutkittu, mutta tavanomaiset tutkimukset eivät ole paljastaneet oireiden aiheuttajaa – ja harva potilas on saanut toimivaa hoitoa. 

Koronarokotteesta haittoja saaneet kertovat kokemuksestaan koronarokotehaittakonferenssissa Helsingissä

Jos lääkäri ei pysty ymmärtämään, mitä kehossani tapahtuu, miten sitten minä, lapseni tai omat läheiseni pystyisivät?

Lääkäri ehdottaa, josko oireeni olisivat masennusta. Kun sanon, etten yhtään ihmettelisi, vaikka tämä kohta kaksi vuotta kestänyt kärsimys olisi mielelle raskasta, Omakantaan kirjataan ”yhteisymmärryksessä puhuttu masennuksesta”.

Yhteiskunta kääntänyt selkänsä

Moni rokotehaitan saanut kokee suomalaisen hyvinvointiyhteiskunnan kääntäneen hänelle selkänsä. Seuraukset koronarokotteesta on joutunut kantamaan aivan yksin, vaikka teki kuten viranomaiset halusivat.

Miljardeja kokeellisia injektioita myyneet rokoteyhtiöt ovat siirtäneet tuotevastuun valtioille hätäkäyttölupaan nojautuen. Tähtitieteellisen suuret voitot ovat olleet lääkeyhtiöiden, koko elämän tuhonneet haitat ”tutkittuun ja turvalliseen” luottaneiden.

Euroopan parlamentti perusti EU-korvausrahaston koronarokotteiden uhreille syksyllä 2021 sen jälkeen, kun miljoona haittatapausta oli tullut täyteen Euroopan lääkeviraston rekisterissä.  https://www.europarl.europa.eu/doceo/document/B-9-2021-0475_FI.html

Euroopan lääkevirasto EMA saa rahoituksensa lääkejäteiltä joiden liikevoitot monikertaistuivat kiitos koronarokotteen.

Suomessa lääkehaittoja korvaava Suomen Keskinäinen Lääkevahinkovakuutusyhtiö on antanut koronarokotehaitoista kärsiville hylkyjä yksi toisensa perään. Silloin kun korvauksia on saatu, ne eivät ole vastanneet haitan ja vahingon laajuutta.  

”Nämä vapisevat kädet on tarkoitettu auttamaan muita”

Koronarokotteesta koko elämää invalidisoivat vauriot saanut Riikka Alen on vain varjo entisestä painoja nostaneesta naisesta. ”Otin rokotteet, etten aiheuta vanhoille vanhemmilleni kuolettavaa koronasairautta”, Riikka toteaa ääni murtuen.

Riikka on joutunut etsimään lukuisilta lääkäreiltä apua virtsarakkokipuun, vapinaan, jatkuvaan kuumeeseen, korkeaan sykkeeseen, heikentyneeseen kognitioon ja moniin muihin oireisiin. Vasta omalla kustannuksella Saksassa tehdyt vasta-ainetestit antoivat vastauksia, ja lopulta löytyi myös suomalainen lääkäri, joka osasi niitä tulkita. Koronarokote on tuhonnut Riikan ääreis-, keskus- ja autonomista hermostoa ja aiheuttanut laajan vasta-ainevälitteisen oirekuvan.  
Suomessa Riikan oireita ei ole niiden vaikea-asteisuudesta huolimatta otettu tosissaan, vaan lääkäri on kirjannut ”potilas voisi hyötyä säännöllisestä liikunnasta ja psykologikäynneistä”.  

Terveyden lisäksi koronarokote tuhosi urheiluhierojaksi valmistuneen Riikan haaveet omasta yrityksestä. Hän ei 39-vuotiaana kykene suoriutumaan itsenäisesti elämästä vaan kokee olevansa taakaksi läheisilleen. Riikan ainoa toive onkin, että hän saisi tarvitsemaansa hoitoa ja terveytensä takaisin. 

”Ajattelin, että tarvitsen palkkani – nyt ajattelen, että olisin tarvinnut terveyteni”

Pitkälle sairauslomalle koronarokotteiden takia joutunut Riina Metso muistutti puheenvuorossaan, miten vaihtoehdot olivat vähissä sotealan työntekijöillä. Vastuulliset poliitikot ja virkamiehet ovat jo Suomessakin väistelleet vastuutaan ilmoittamalla, ettei rokotteita ollut pakko ottaa.
– Vapaaehtoisuuteen ei liity mitään ehtoja siitä, saako tulla työpaikalle ja maksetaanko palkkaa, Riina toteaa ja jatkaa paineen olleen kovan niin yhteiskunnan, työnantajan kuin työyhteisönkin taholta.
Riina sai ensimmäisestä Moderna rokotteesta allergiset oireet ja toisesta neurologiset. Työnteko ja juoksulenkit loppuivat kuin seinään, Riina kuvailee. Korkea syke ja hengenahdistus ovat tehneet tavallisistakin asioista lähes mahdottomia ja sosiaalinen elämä on kadonnut. Riina on kärsinyt erityisesti huimauksesta, joka on äitynyt niin pahaksi, että hän on joutunut konttaamaan ja pitelemään seinistä kiinni.

Koronarokotteen laajat yhteiskunnalliset vaikutukset

Koronarokotteen väitettiin olevan ”tutkittu ja turvallinen”, kunnes jokaiselle oli ilmiselvää, ettei se pysäytä edes koronatartuntoja.

Lääkäri Rauli Mäkelä esitteli konferenssissa tilastoja, jotka osoittavat, miten ylikuolleisuus on kasvanut maailmanlaajuisesti rokotuskierrosten tahdissa. Suomessa kuolee ihmisiä kuin 1860-luvun nälkävuosina. Myös vauvakato on tilastollinen tosiasia – synnytyskäyrät laskevat jyrkästi yhdeksän kuukautta pahimman rokotusaallon jälkeen.  

Yhdysvaltain VAERS-rokotehaittarekisterissä nähdään merkittävä hyppäys vuoden 2021 kohdalla, jolloin ihmisiä alettiin piikittämään koronainjektioilla ennenkokemattoman mediapainostuksen ja sanktioiden uhalla.

Katso korva-, nenä- ja kurkkutautien erikoislääkäri Rauli Mäkelän koko puheenvuoro konferenssissa tästä:

Korva-, nenä- ja kurkkutautien erikoislääkäri Rauli Mäkelä esitteli konferenssissa tilastoja maailman laajuisesta ylikuolleisuudesta.

Olen saanut kahden vuoden aikana yli 40 diagnoosia ja syönyt enemmän kipulääkkeitä kuin koko elämäni aikana. Aina kun joku oire hävisi, uusi tuli tilalle.

Ensin minua syrjittiin sen takia, ettei ole rokotetta. Sitten kun otan rokotteen ja sairastun siitä, minulle sanotaan, että olen sekopää, kun väitän kärsiväni oireista, joita ei ole olemassakaan.

Koronainjektio tuhoaa omaa immuniteettia

Mikrobiologian erikoislääkäri Tamara Tuuminen kertoi koronainjektion mekanismeista, jotka romahduttavat kehon oman puolustusjärjestelmän. Toisin kuin perinteiset rokotteet, koronainjektiot saavat solut tuottamaan suuria määriä keholle vierasta piikkiproteiinia. Kun keho puolustautuu, se hyökkää omia soluja vastaan, mikä johtaa elimistön suojamekanismien pettämiseen ja sairauksien puhkeamiseen.

Tuuminen ihmettelee koko rokotuskampanjaa, sillä rokottaminen lihakseen pistämällä ei edes teoriassa estä hengitystieinfektioita, koska infektiot alkavat limakalvolta.
– Koronainjektion mRNA-teknologia lipidinanopartikkeleineen on osoittautunut hyvin toksiseksi elimistölle. Tämä ihmiskoe tulee lopettaa välittömästi, Tuuminen toteaa painokkaasti.

Hän nostaa esiin myös WHO:n ja YK:n suunnitelmat antaa ihmisille yli 500 rokotusta vauvasta vaariin ja saastuttaa myös hyötyeläimet ja kasvit haitallisen mRNA-teknologian tuotteilla One Health -agendansa puitteissa.

Mikrobiologian erikoislääkäri Tamara Tuuminen kertoi koronainjektion mekanismeista, jotka romahduttavat kehon oman puolustusjärjestelmän.

Katso kliinisen mikrobiologian erikoislääkärin, dosentti Tamara Tuumisen koko puheenvuoro konferenssissa tästä:

Pitkän linjan patologi Seppo Sutinen piti kiitetyn luennon koronarokotteen vaikutuksista kudoksiin. Injektio saa aikaan myrkyllisen piikkiproteiinin tuotannon, mikä on nähtävissä eri kudoksissa piikkiproteiinivärjäyksellä. Sutinen näytti kuvia saksalaisten patologien Arne Burkhardtin ja Walter Langin laajasta aineistosta, jonka he ovat koonneet rokotteeseen menehtyneiden kuolinsyytutkinnassa. Kudosmuutokset kertovat karua kieltään mRNA-injektoiden vaikutuksista.

Katso patologi Seppo Sutisen koko puheenvuoro konferenssissa tästä:

Lääkeyhtiöiden, valvontaviranomaisten ja lääkäreiden etiikka puhutti koronarokotehaittakonferenssissa

Yleislääkäri Janne Blommendahl muistutti puheenvuorossaan, että nyt käsillä oleva koronarokoteskandaali ei ole ainoa laatuaan. Merck-yhtiön Vioxx-tulehduskipulääke tuotiin markkinoille 1999, ja sen myynti sai jatkua vuoteen 2004, vaikka jo vuonna 2000 lääkkeen tiedettiin nostavan merkittävästi sydänkohtausten riskiä. Vioxxin myynnin arvo oli maailmanlaajuisesti 2,5 miljardia dollaria, mikä toimi tutkijoiden mukaan kannusteena aliarvioida ja peitellä sen haittavaikutuksia. Lääke aiheutti arviolta satatuhatta infarktia, joista 30 000 johti kuolemaan.

Blommendahl nosti esiin myös eturistiriidat lääkevalvontaviranomaisten ja lääkeyhtiöiden välillä.

Yleislääkäri Janne Blommendahl nosti esiin eturistiriidat lääkevalvontaviranomaisten ja lääkeyhtiöiden välillä

Suomen Fimea saa jopa 86 % rahoituksestaan lääketeollisuudelta ja Euroopan EMA 89 %. Australian luku on huikeat 98 %. Pystyykö valvontaviranomainen valvomaan rehellisesti omaa rahoittajaansa?

Katso lääketieteen lisensiaatti Janne Blommendahlin koko puheenvuoro konferenssissa tästä:

Psykiatrian erikoislääkäri ja EMDR-terapeutti Nina Honkanen pohti puheenvuorossaan, miksi lääkärit ummistavat silmänsä haitoilta ja tutkijat eivät enää välitä totuudesta. Vastaanotoille tulee nuoria ihmisiä, joilla on sydänvaivoja tai vaikeita neurologisia oireita – eikä lääkäri suostu edes pohtimaan, voisivatko kokeelliset mRNA-injektiot olla oireiden syynä. Honkanen katsoo, että tällä hetkellä maailmassa vallitsee rakkaudellisen yhteydettömyyden kulttuuri, jota hyödynnettiin korona-ajan mielenohjelmoinnissa. Se vaikuttaa edelleen terveydenhuollossa tapaan kohdata potilaat.

Katso psykiatrian erikoislääkäri Nina Honkasen koko puheenvuoro konferenssissa tästä:

Sydänoireet tyypillinen rokotehaitta

Paimiolainen 50-vuotias Janne Tuomikoski kertoi saaneensa kahdesta Pfizerin injektiosta jatkuvat sydänoireet. Leposyke on korkea, sydän lyö tiheästi ja rytmihäiriöt ja eteisvärinä ovat vaivanneet rokotteen ottamisesta lähtien. Jannelle on tehty kaksi kertaa sydämen ablaatio, minkä tarkoitus on estää rytmihäiriöitä ja eteisvärinää.
Lisäksi Janne kärsii hermokivuista, migreenistä ja jatkuvasta tinnituksesta ja on saanut dysautonomia- ja ohutsäieneuropatiadiagnoosin. Viimeisimpänä rokotehaittana on epäily ms-taudista.

Haitat ovat oikeita ja aitoja, ja meitä on paljon. Jokaisen pitäisi tulla ulos ja uskaltaa puhua tästä asiasta enemmän.

Helsinkiläinen Karoliina Karvonen otti yhden Pfizerin injektion, ja sai siitä vakavat sydänoireet – muljahtelua, rytmihäiriöitä ja pumppaamisongelmia.  
– Ajattelin joka ilta selviänkö hengissä, kun menin injektion jälkeen niin huonoon kuntoon. Sydän ei vain meinannut jaksaa pumpata,48-vuotias Karoliina kertoo.
Kolme ensimmäistä kuukautta Karoliina oli kuumeessa ja heikossa kunnossa. Ensimmäinen lääkäri käski Karoliinaa tylysti ottamaan lisää injektioita, toinen ei onneksi provosoitunut rokotehaitasta vaan pystyi hoitamaan lääkärintyönsä neutraalisti.
– Sydämeeni on jäänyt haitta, joka ei välttämättä parannu koskaan. En halua ottaa enää uusia injektioita – olen menettänyt luottoni rokotuksiin.

Toimintakyvyn vievä väsymys

– Toisesta rokotteesta minulle tuli niin valtava väsymys, että saatoin nukahtaa hammaslääkärin tuoliin, kertoo Marjo, joka on saanut koronarokotteista jopa istumisen estävät lantionseudun kivut, virtsaamisongelmia, sydämentykytystä, hengenahdistusta, rintakipua, korvan nesteilyä, alaraajojen tärinää, kuulon alenemaa, näköhäiriöitä, aivosumua, vatsaongelmia…  
Hän kävi keväällä tutkituttamassa koronarokotteen piikkiproteiinin vasta-aineet, mutta veri hyytyi jo neulan päähän. Kun verinäyte onnistui, vasta-ainearvo oli yli 15 000 – viitearvon ollessa alle 50 AU/ml.
Kolme vuotta sitten rintasyövän sairastaneelle Marjolle on tehty tutkimuksia ja hänen lääkärinsä ovat yrittäneet auttaa häntä. Vaikka monia asioita on kokeiltu, mikään ei ole vienyt pois oireita. Yksityiseltä neurologilta saatu apu on hieman lievittänyt oloa.
Marjo ihmettelee puheenvuorossaan, minne ihmisten empatiakyky on kadonnut. Tukea sai, kun sairasti rintasyöpää, mutta kun kertoo rokotehaitasta, ainoa kommentti saattaa olla ”minulle ei ole tullut mitään”.
– Toivoisin, että ihmiset miettisivät, mitä tarkoittaa, kun koko elämä muuttuu. Toivoa on, mutta tällä hetkellä meille ei ole parannuskeinoa.

Yrittäjänä toimiva Heikki Räisänen kertoi lyhyen version omista rokotehaitoistaan. Monilla kuten myös Heikillä pistoskohta on kipeytynyt poikkeuksellisen voimakkaasti ja pitkäaikaisesti. Heikki on kärsinyt myös toistuvista keuhkokuumeista, jotka ovat vieneet sairaalahoitoon.
Poikkeuksellisen kova väsymys ja aivosumu ovat taas verottaneet Heikin työkykyä ja elantoa. Hänen on ollut pakko pysähtyä jopa huoltoaseman pihalle nukkumaan jaksaakseen ajaa työkohteesta kotiin. Hänen jaksamisensa ja oireet aaltoilevat, mikä on ollut tyypillistä koronarokotehaitoille. Heikin koko tarinan voi lukea MKR:n sivuilta https://mkrsuomi.fi/teho-osastolle-modernan-koronarokotteesta/.

”Olen tässä kunnossa enkä tiedä paranenko”

Väsymys ja jaksamattomuus ovat tuttua myös 34-vuotiaalle Jenna Salmelalle. Yli 40 diagnoosia saanut Jenna kertoi syöneensä vajaa kahden vuoden aikana enemmän kipulääkkeitä kuin koko elämänsä aikana. Yksi pahimmista oireista on ollut pistoskäden kuukausia kestänyt hermokipu, mikä on estänyt jopa nukkumisen.
Jennalle tuttua ovat myös jatkuvat infektiot, joihin antibiootit eivät ole auttaneet, sekä allergiaoireet, jotka ovat saaneet kurkun turpoamaan ja suun polttelemaan niin voimakkaasti, että hän on voinut hädin tuskin syödä. Jenna kuvailee saaneensa myös järkyttäviä elohiiriä ja jaksamisensa olevan heikkoa PEM-oireiden takia. Kaikki tekemiset on suunniteltava ennalta:  
– Jos minulla on lääkäriaika, en voi ottaa samalle päivälle kauppareissua, koska makaisin seuraavat kaksi päivää täristen.
Jenna toivoo vain sairastamisensa loppuvan, jotta hän voi olla äiti kolmelle nepsy-lapselleen.
– En jaksa olla enää kipeä. Olen selvinnyt monesta muustakin isosta koetuksesta ja olen vahva ihminen, mutta tämä rupeaa jo riittämään, Jenna toteaa ja kiteyttää monen rokotteesta sairastuneen ajatukset.

Koronarokotehaittakonferenssin asiantuntija lääkäreitä ja rokotehaittoja saaneita

Y59-vertaistukiryhmän nimi viittaa tautiluokituskoodiin ”Y59 – muun tai määrittämättömän rokotteen tai biologisen aineen haittavaikutus”. Koronarokotehaitoille ei ole olemassa omaa tautiluokituskoodia, mikä hankaloittaa haittojen seuraamista.  

Lue lisää rokoteuhrien tarinoita MKR:n sivuilta https://mkrsuomi.fi/tag/koronarokotevaurio/
Suomalaisten saamista haitoista voi lukea myös sivulta https://www.rokoteuhrit.com/

Katso tästä koko Koronarokotehaittakonferenssi striimattuna.

Lue myös: