rokotehaitat vaarantavat lentoliikennettä
|

ROKOTEHAITAT VAARANTAVAT LENTOLIIKENNETTÄ

LENTÄJIEN SYDÄNLIHASTULEHDUKSEN RISKI ON OTETTAVA VAKAVASTI

Yhdysvalloissa on toimitettu aiekirje liittovaltion ilmailuhallinnolle sekä lentoyhtiöille koskien annettujen määräysten rikkomista sekä vaaratilanteita, joita rokotehaittavaikutuksia saaneet lentäjät aiheuttavat suurelle joukolle ihmisiä. Ilmailulääketieteen erikoislääkäri Theresa Long on antanut aiheesta valaehtoisen vakuutuksen myös vireillä olevassa liittovaltion oikeudenkäynnissä Yhdysvaltain kongressissa. Lentäjät Greg Pearson ja Cody Flint kertovat tässä saamistaan rokotehaitoista ja miten ne estävät heitä jatkamasta lentäjän uraa.


Asianajajat Leigh Dundas, Mary Holland ja Robert F. Kennedy Jr sekä ilmailulääketieteen erikoislääkäri everstiluutnantti Theresa Long, kardiologi-epidemiologi Peter McCullough, erikoisjoukkojen lentokirurgi everstiluutnantti Peter Chambers ja patologian lääkäri Ryan Cole ovat allekirjoittaneet aiekirjeen, joka on toimitettu liittovaltion ilmailuhallinnolle (Federal Aviation Administation FAA) sekä suurimmille lentoyhtiöille Yhdysvalloissa. Aiekirje koskee annettujen määräysten rikkomista sekä vaaratilanteita, joita lennon aikana rokotehaittavaikutuksia saaneet lentäjät aiheuttavat suurelle joukolle ihmisiä.
Rikotut määräykset ovat liittovaltion ilmailuhallinnon säädöksiä. Ne löytyvät kohdasta, joka käsittelee lääkkeitä, joiden Elintarvike- ja lääkevirasto FDA:n (Food and Drug Administration) hyväksynnästä on kulunut alle 12 kuukautta:

”Liittovaltion ilmailu hallinto vaatii uudelta lääkeaineelta vähintään vuoden myyntiajan seurannan ennen kuin sitä voidaan harkita ilmailulääketieteellisesti sertifioiduksi. Seuranta-aika mahdollistaa epänormaalien, kuitenkin ilmailulääketieteellisesti merkityksellisten, haittavaikutusten ilmenemisen.”

Lentäjät kertovat saamistaan rokotehaitoista

Lentokapteeni Greg Pearson on ilmiantanut kollegoidensa sairastapauksia ja kertonut omasta kohtalostaan. Heti seuraavaana yönä rokotteen saatuaan Pearsonin sydän hakkasi niin kovaa, että se herätti hänet. Hän lähti saman tien ensiapuun, jossa todettiin useiden testien jälkeen sydämen eteisvärinä. Pearson sanoo olevansa kiitollinen, ettei tämä tapahtunut korkealla ilmassa, täydessä matkustajakoneessa. Hänen mukaansa lentäjien on nykytilanteessa vaikea todeta olevansa lentokunnossa ennen kuin nousevat koneeseen kuljettaakseen satoja matkustajia lentokohteeseen.
33-vuotias Cody Flint on lentäjä ja kahden lapsen isä. Hänellä on kokemusta lentämisestä yli 10 000 tuntia. Flint kertoo rokotevaurioistaan ja kuvaa tapahtumia lennon aikana, joka jäi hänen viimeisekseen: ”Kaksi päivää rokotteen oton jälkeen lennon aikana iski kova päänsärky ja tunnelinäkö. Hetken kuluttua tunsin valtavan paineen korvissa. Melkein pyörryin. Olo oli sekava, voin pahoin ja koin kontrolloimatonta vapinaa. Laskeutumisesta en muista mitään. Luojan kiitos pääsin maahan turvallisesti.” Cody Flint ei voi enää työskennellä lentäjänä, hänen uransa on rokotehaittojen vuoksi ohi.
Lentokapteeni Will Wolf toimi lentäjänä Texasilaisella lentoyhtiöllä. Hän ei halunnut ottaa koronainjektiota, mutta työnantajan painostuksesta päätyi sen ottamaan. Will Wolf sai rokotteesta toonis-kloonisen epilepsiakohtauksen ja menehtyi pian sen jälkeen aivohalvaukseen.

Miksi kaksi lentäjää ei ole aina tarpeeksi


Lentoyhtiöt kertovat, että jokaisella lennolla on mukana kaksi lentäjää. Toimintatavalla pyritään minimoimaan sairaskohtausten aiheuttamat hätätilanteet; toisen estyessä lentämään konetta toinen ottaa ohjat. Lennon aikana on kuitenkin olemassa tilanteita, jolloin tämä varotoimi ei riitä. Kun kone lauskeutuu, toinen lentäjistä ottaa ohjat käsiinsä ja lentää konetta manuaalisesti. Jos lentäjä saa siinä tilanteessa samanlaisen epileptisen kohtauksen kuin Will Wolfilla oli, ei hän kykenisi enää pitämään lentokoneen siipiä suorassa vaan menettäisi koneen hallinnan. Tällöin toinen lentäjä ei kykenisi tarpeeksi nopeasti ottamaan ohjia käsiinsä ja korjaamaan suuntaa.

Mitä tapahtui hyvinkäällä?


Myös Suomessa Hyvinkäällä on tapahtunut onnettomuus lentokentällä syyskuussa 2021. Voisiko rokotehaitta olla syy onnettomuuteen? Lentokoneen ohjaaja sai sairaskohtauksen kertauskoululennon maaliinlaskun aikana. Yksi henkilö menehtyi ja toinen loukkaantui vakavasti. Mikä aiheutti tämän sairauskohtauksen? Onnettomuustutkintakeskus on luvannut tutkintatuloksia kevääseen 2022 mennessä.

Liittovaltion oikeudenkäynti


Ilmailulääketieteen erikoislääkäri everstiluutnantti Theresa Long on antanut marraskuussa valaehtoisen vakuutuksen koskien Pfizer-Biontech ja Modernan Covid-19 -injektioiden aiheuttamaa myokardiittia eli sydänlihaksen tulehdusta ja sen tuomaa riskitekijää sotilaslentäjille. Valaehtoinen vakuutus on osa vireillä olevaa liittovaltion oikeudenkäyntiä Yhdysvaltojen kongressissa. Long kertoo, että nämä kokeelliset injektiot aiheuttavat riskin sotilaslentäjille ja koneessa matkustaville sotilaille. Hänen mukaansa Yhdysvaltojen armeija ei noudata tässä puolustusministeriön protokollia, jotka koskevat näitä mahdollisesti jopa kuolemaa aiheuttavia haittavaikutuksia.


Rokotetutkimuksissa korostetaan aina turvallisuutta ja niihin kuluu yleensä 10 vuotta, mutta kuitenkin vähintään viisi. Pfizerin hätämyyntiluvan saaneita koronainjektioita annettiin koeryhmille joulukuusta 2020 lähtien seuraavan vuoden helmikuulle, kolmen kuukauden ajan. Tätä koetta edelsi muutaman kuukauden rokotetutkimus. Tutkimukseen käytettiin normaalia huomattavasti vähemmän aikaa.


Voimmeko enää matkustaa turvallisin mielin, kun lentohenkilökunnalle annetaan kokeellisia injektioita, joiden pitkäaikaisvaikutuksia ei ole tutkittu?

Lähteet:

Lähetetty aiekirje:
https://thepowerhour.com/wp-content/uploads/2021/12/FAA_Letter.pdf
Lentäjien, sekä muiden kansalaisten, kokemuksista voi lukea lisää VAERS rokotehaittarekisteristä. Lentäjien tapauksia löytyy lisäämällä koodit 1358033, 1388581, 1026783 ja 1376453 kohtaan VAERS-ID.
https://medalerts.org/vaersdb/findfield.php
Yhdysvaltojen liittovaltion ilmailuhallinnon (Federal Aviation Administration) ohjeistus lääkkeistä
https://www.faa.gov/about/office_org/headquarters_offices/avs/offices/aam/ame/guide/pharm/dni_dnf/
Lentäjä Cody Flint rokotevaurioistaan ja tapahtumista lennon aikana:
https://www.youtube.com/watch?v=HdBE9Z8P_0Q&t=4s
The Dr. Ardis Show-podcastissa lentäjät kertovat rokotehaitoista lennon aikana sekä 15.12.2021 toimitetusta aiekirjeestä ja liittovaltion ilmailusäännös-rikkomuksesta
https://vokalnow.com/video/4575
Pfizer BionTechin Koronarokotetutkimus valmistuu vuonna 2023
https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT04368728
Lääkäreiden ja tutkijoiden selvitys Pfizerin koronarokotetutkimuksen tuloksista
https://rumble.com/vruehp-pfizerin-covid-19-rokotteista-enemmn-haittaa-kuin-hyty.html
Calgaryn lennolla 6.12.2021 ohjaamoon vietiin deffa ja toinen lentäjä
https://calgaryherald.com/news/local-news/westjet-flight-diverted-back-to-calgary-after-pilot-passes-out
https://calgary.ctvnews.ca/westjet-flight-returns-to-calgary-after-pilot-falls-ill-1.5699360
Lentäjä kuolee saatuaan aivohalvauksen lennon aikana
https://thewashingtonstandard.com/pilot-encounters-in-flight-terminal-stroke-as-experimental-covid-shots-continue-to-be-unlawfully-mandated-video/
Ilmailulääketieteen erikoislääkäri everstiluutnantti Theresa Long Yhdysvaltojen armeijasta: Lentäjillä on sydänperäisten sairauksien riski lennon aikana saatuaan koronarokotteen
https://www.washingtontimes.com/news/2021/nov/3/theresa-long-army-vaccine-whistleblower-testifies-/
https://americanmilitarynews.com/2021/09/army-flight-surgeon-says-pilots-risk-sudden-cardiac-death-from-covid-vaccine-side-effect/
https://www.youtube.com/watch?v=WU0p9wwJdOo
Otkes: Syyskuussa Hyvinkäällä syöksyneessä lentokoneessa ei teknistä vikaa – ohjaaja sai sairauskohtauksen
https://www.aamulehti.fi/kotimaa/art-2000008476846.html
https://www.turvallisuustutkinta.fi/fi/index/ajankohtaista/tiedotteet/2021/experimental-lentokoneellehyvinkaalla27.9.2021tapahtunutonnettomuuslentokoneessaeiteknistavikaa.html Liittovaltion tuomari antoi alustavan kieltotuomion, joka estää puolustusministeriötä ryhtymästä toimenpiteisiin 35 laivaston erikoisjoukkojen sotilasta vastaan, jotka olivat kieltäytyneet ottamasta koronavirusrokotetta.
https://www.washingtonpost.com/national-security/2022/01/03/navy-seals-vaccine-mandate-lawsuit/
Freedom Flyersin perustajajäsen lentäjä Joshua Yoder ja toimittaja April Moss
https://rumble.com/embed/vp1u3a/?pub=vwy8c

Lue myös: