Nyt ratkeaa kenellä on Suomessa paras korona-asiantuntijuus: – Riippumaton asiantuntijaryhmä MKR haastaa THL:n Tiededebattiin

MKR Tiedote 4.12.2021

Moniammatillinen Koronakriisin Ratkaisuryhmä MKR on tullut tunnetuksi tieteen ja ihmisoikeuksien vahvana puolustajana. Viikko sitten MKR haastoi nettisivuilleen haukkumaan hyökänneen huipputunnetun lääketieteen professori Juhani Knuutin avoimeen tiededebattiin:
https://mkrsuomi.fi/uskaltautuuko-professori-juhani-knuuti-julkiseen-tiededebattiin-riippumaton-koronakriisin-asiantuntijaryhma-mkr-haastaa-kritisoijansa/
Yllättäen professori Knuuti antoi MKR:lle 100-0 luovutusvoiton Tiededebatissa ja näin MKR sai äärimmäisen korkealta taholta tunnustetun asiantuntijuusstatuksen koronaan ja lääketieteeseen liittyen.

Koska virallisten asiantuntijoiden ”koronapandemian hoito” johtaa mielestämme katastrofimaiseen tuhoon – koronapassi johtaa Suomen totalitarismiin ja geeniteknologiset valerokotteet kansanmurhaan – jotain täytyy tehdä heti!

Haastamme nyt siis Suomen tähänastisena ykkösasiantuntijana pidetyn Terveyden ja Hyvinvoinnin Laitoksen THL:n Tiededebattiin. Avoimessa ja koko kansalle videoitavassa Tiededebatissa ratkaistaan kenellä on paras asiantuntemus Suomessa koronakriisiin liittyen.

THL:llä on viikko aikaa ilmoittautua mukaan Tiededebattiin, deadline on 10.12.2021. Tiedebatti pitää järjestää viimeistään 23.12.2021, sillä tavoitteemme on pelastaa Suomi Jouluun mennessä.

Toivomme kansalaisten vuoksi THL:ltä rohkeaa osallistumista ja reilua tiedeväittelyä, jossa pengotaan tieteelliset faktat niin syvältä ja laajasti, kunnes voittaja löytyy.

– Luovuttamalla THL myöntäisi MKR:n kaikkien väitteiden olevan yksiselitteisesti oikeita ja tieteen mukaisia. Tällöin myös median ja päättäjien pitää vaihtaa asiantuntijoita, joita he kuuntelevat koronakriisin ratkaisussa.

THL saa puolestamme vapaasti valita kaikista maailman asiantuntijoista oman Tiededebatti-joukkueensa. Toivomme mukaan myös esim. FIMEAn, Rokotetutkimuskeskuksen tai Sosiaali – ja Terveysministeriön parhaita asiantuntijoita, sillä haluamme kerralla osoittaa ”virallisen koronatotuuden” puolustajien heppoisuuden.

MKR:n joukkue tulee koostumaan parhaista lääketeollisuudesta riippumattomista asiantuntijoista, jotka saamme mukaan, sillä heitä on paljon myös ryhmämme ulkopuolella. Nimemme voi olla myös muu kuin ”MKR:n Joukkue”, sillä me riippumattomat emme välitä nimistä, maineesta tai rahasta – haluamme vain pelastaa Ihmiskunnan.

TIEDEDEBATIN SÄÄNNÖT JA TOTEUTUS:

Moniammatillinen Koronakriisin Ratkaisuryhmä MKR haastaa Terveyden ja Hyvinvoinnin Laitos THL:n julkiseen ja videoitavaan tiededebattiin. Debatti järjestetään molemmille osapuolille ja videokuvaukseen sopivassa paikassa mahdollisimman nopeasti.

Mukana on molemmille sopiva neutraali puheenvuorojen jakaja tai jakajapari. Debatissa pyritään pitämään rakentava ilmapiiri ja kuvauspaikalla ei ole yleisöä rauhallisuuden säilyttämiseksi. THL:n ja MKR:n joukkueet voivat koostua 1-5 vapaasti valittavasta henkilöstä – määrä on kuitenkin ilmoitettava toiselle osapuolelle viikkoa ennen debattia. Voimme suostua myös 1 vs 1 -debattiin, jos se helpottaa järjestelyjä. Debatissa molemmille osapuolille annetaan tarpeeksi aikaa kertoa tarkat perustelunsa kullekin näkemykselleen  jokaiseen keskustelun aiheeseen. Tiededebatti kestää 1-3 tuntia ja siinä voidaan pitää lyhyitä virkistystaukoja. MKR maksaa THL:n joukkueelle matkakulut Suomen sisällä ja järjestää tarvittaessa kuvauspaikan kalustoineen.

MKR on valmis tulemaan tarvittaessa vastaan tiededebatin järjestämistavoissa, jos niistä jokin estäisi debatin. Yksityiskohdat sovitaan sähköpostitse, tarvittaessa puhelimitse.

Tiedotamme Tiededebatin järjestymisestä ja aikatauluista www.mkrsuomi.fi -sivustollamme.

Koko Suomen puolesta, toivomme hienoa Tiededebattia!

MKR Tiimi

Moniammatillinen Koronakriisin Ratkaisuryhmä

info@mkrsuomi.fi

Lue myös: