Koululaisten vanhemmille 1 – RokotteistaToimi pian – lasten 2.rokotuskierros alkanut!

Suomen perustuslain mukaan lapsellasi on oikeus turvallisuuteen. Huoltajuus- ja holhoustoimilain nojalla sinulla on oikeus kieltää lapsesi COVID-19 rokotukset.

Elokuussa valtioneuvoksen tekemässä asetuksessa rokotuspäätös siirrettiin 12-15v lapselle. Tämä asetus ei voi kumota lakia, jonka mukaan sinulla on oikeus päättää lapsesi rokotuksesta. Lain mukaan lasta on kuultava, mikäli se asiaan nähden on mahdollista. Lapsesi ei voi tietää rokotteen pitkäaikaisvaikutuksia sen enempää kuin tutkijatkaan, joiden tiedot perustuvat alle vuoden seurantaan. Myös seurantatiedot ovat puutteellisia, rokotteen haitoista lapsille ei ole vielä kattavaa tietoa. Sinun vastuullasi on suojella lastasi. Lapsellasi on myös oikeus kaikissa tilanteissa itsenäisesti kieltäytyä COVID-19 rokotteesta Suomen perustuslain nojalla.

Tutustu alta löytyvään vanhempien kirjeeseen. Tulosta ja toimita rokotekieltolomake pian lapsesi kouluun allekirjoitettavaksi. Kootkaa nimiä oheiseen vetoomukseen lastenne koronarokotusten keskeyttämiseksi ja toimittakaa se koululle. Voitte koota myös asukkaiden yhteisen vetoomuksen lastenne puolesta kunnanjohdolle.

Tulosta koko materiaali:
 Koululaisten vanhemmille 1 koko rokotemateriaali
   Tulosta osissa:
    Kirje vanhemmille rokotteesta
    Rokotekieltolomake 12-15v 2kpl
    Rokotevetoomus lasten puolesta

Lisätietoa

lauantai100@tutanota.com
parentsforfreedom@protonmail.com

Lue myös: