Korruptio ja jääviys otettava huomioon koronakriisissä – Nyt aihe on leviämässä huumorin avulla suomalaisten tietoon

TIEDOTE 21.9.2021

Moniammatillinen Koronakriisin Ratkaisuryhmä MKR on lopen kyllästynyt Suomessa vellovaan korruptioon. Johtavilla päättäjillä ja terveysviranomaisilla on massiivisia jääviysongelmia. Internetissä leviävä sketsikokoelma Suuri Koronaväittely nostaa näistä monia esille.

Moniammatillinen Koronakriisin Ratkaisuryhmä MKR syntyi vuoden 2021 alussa, sillä virallinen koronakriisin hoito vaikutti olevan täysin päätöntä. Hyvin pian kävi ilmi, että ”päätön toiminta” ei ollutkaan vahinko, vaan vaikutti tarkoitukselliselta. MKR:n Korruptiontutkintatiimi huomasi mm. useimpien johtavien viranomaisten niin STM:ssä, THL:ssä ja Rokotetutkimuslaitoksessa olevan täysin jäävejä tehtäviinsä. Varsinkin kaksi viimeistä laitosta ottaa vastaan huomattavia rahasummia rokoteteollisuudelta, joten näiden ”asiantuntijoiden” sijasta päättäjiemme olisi kannattanut kuunnella koronakriisiin hoito-ohjeita riippumattomilta asiantuntijoilta. Vieläkään ei ole liian myöhäistä, mutta miksi vaikuttaisi siltä, että päättäjämme eivät edes haluaisi kuulla riippumatonta eli aitoa tiedettä?

PÄÄMINISTERI TIESI LAHJONNASTA JA PANDEMIAHUIJAUKSISTA

Harvassa maassa johtaja on niin eri mieltä korruptiosta ennen ja jälkeen valtaannousuaan kuin Suomessa. Pääministeri Sanna Marin kirjoitti vuonna 2010 blogissaan Raharikas Lääketeollisuus, kuinka päättäjiä, mediaa ja lääkäreitä lahjotaan liioittelemaan pandemioita. Nuorella Marinilla oli hyvin yksityiskohtaista tietoa korruptiosta Suomessa ja nyt pääministerinä vuonna 2021  hän näyttää unohtaneen kaiken tämän. Nuori Sanna kirjoitti miten pelkoa lietsomalla pyritään myymään rokotteita ja ajamaan kansakuntia heille haitallisiin kohtaloihin. Moni on miettinyt, miksi pääministeri Marin on antanut Suomen vajota turhaan taloudelliseen, sosiaaliseen ja henkiseen romahdukseen hoitamalla koronakriisiä kaikin puolin epätieteellisesti. Onko syy dementia jo 30-vuotiaalla, korruptoituneet ”neuvonantajat” vai jokin muu?

GREAT RESET – KONTROLLIVALTIOON KORONAN AVULLA

Nyt oudon toiminnan syy mahdollisesti selvisi, sillä viime viikolla nostettiin julkisuuteen pääministerimme vakava sidonnaisuus: hän on Great Reset -totalitarismihankkeen johtajan Klaus Schwabin oppilapsi. https://yle.fi/uutiset/3-11902107 Epäsuorasti tämä tapahtuu kuulumalla Young Global Leaders -ryhmään, mutta YGL-johtohahmo Mariah Levin paljasti YGL-ryhmäläisten olevan sitoutuneita myös Great Reset -totalitarismihankkeeseen vahvasti. Ylikansallista fasismia ajava Great Reset -hanke veisi onnistuessaan ihmisiltä pois mahdollisuuden omistaa enää yhtään mitään sekä myös kaiken yksityisyyden, tarjoten tilalle lainausta suuryhtiöiltä ja digitaalista kontrolliyhteiskuntaa. Marinin johtaja Klaus Schwab paljasti kirjassa ”Covid-19 and The Great Reset”, miten koronaa hyväksikäyttämällä kansakunnat saadaan ajettua Great Resetin orjuusmalliin.

MIKSEI MAANPETOS-EPÄILYJÄ TUTKITA?

Toimivan oikeusvaltion ja demokratian vastuuviranomaiset käynnistäisivät vastaavassa tapauksessa (Schwab-Marin-gate) tutkinnan siitä, onko maanpetos tai valtiopetos -rikosten kriteerit täyttyneet. Nyt näin ei ole tapahtunut. Toki käskyjä on otettu ulkomailta ja erilaisilta eliiteiltä vuosisatoja, mutta koskaan ei näin läpinäkyvästi. Lääketieteen suurin vetoomus Great Barrington Declaration vaati jo yli vuosi sitten yli 40 000 lääkärin ja 14 000 tutkijan voimin hoitamaan koronakriisiä lääketieteen mukaisesti. Eli perinteinen pandemian hoitolinja on, että kaikki muut elävät normaalisti, mutta riskiryhmiä suojellaan. Suomen käyttämillä erilaisilla sulku- ja poikkeustoimilla on tieteellisten tutkimusten mukaan voitu aiheuttaa jopa kymmenkertaiset tuhovaikutukset pitkäaikais- ja kerrannaisseurauksilla. Kun yritykset ajetaan konkurssiin, valtio ja perheet velkoihin, kansalaiset työttömiksi ja lamaantuneiksi, kaikki pelokkaiksi ja voimansa menettäneiksi, ovatkin he jo hyviä uhreja hyväksymään epätoivossaan vaikka Great Resetin tyylisen totalitaristisen järjestelmän. Onko kyseessä sattuma vai Schwabin käskytys?

SKETSIHUUMORILLA KORRUPTIOTA PALJASTAMAAN

Tuhannet lääkärit ja tutkijat ympäri maailmaa ovat pyrkineet tuomaan riippumatonta tietoa koronasta ihmisten ulottuville, vastapainoksi lääketeollisuuden myyntipuheita ja valheita julistaville viranomaisille. Moniammatillinen Koronakriisin Ratkaisuryhmä MKR on lääkäri Mikael Kivivuoren johdolla pyrkinyt tuomaan suomalaista korruptiota esille, jotta se voidaan puhdistaa. Koska tiede ja todisteet eivät ole viranomaisia kiinnostaneet, on syytä olettaa korkeimman johdon olevan itsekin mukana tässä samassa korruptiossa. Ja koska lehdet ja televisiokaan eivät ole yksittäisiä poikkeuksia lukuunottamatta korruptiota käsitelleet, tarvitaan muita keinoja. Onnenkantamoinen potki, kun anonyymien amatöörinäyttelijöiden ryhmä otti yhteyttä MKR:ään ja tarjosi levitettäväksi tuoretta sketsiään ”Suuri Koronaväittely”.

Sketsissä Valtioneuvoston joukkue kohtaa Riippumattomien joukkueen humoristisessa korona-aiheisten esiintymisten koosteessa.

Suuri K-väittely -SKETSI on katsottavissa
Youtubessa:
https://www.youtube.com/watch?v=5kg5DvzlVZo

TokenTubessa: https://tokentube.net/v/2938142096/Suuri-K-V%C3%A4ittely

Tarkempi esittely sketsistä videon alateksteissä

Ideoita jatkosketseiksi ja hahmoiksi saa lähettää info@mkrsuomi.fi  

Lue myös: