MKR keskusteluryhmä

MKR KRISTILLISESSÄ KESKUSTELURYHMÄSSÄ PUIDAAN AJANKOHTAISIA SEKÄ IANKAIKKAISIA ASIOITA

Kaikissa kulttuureissa etsitään apua ja toivoa jostakin itseä suuremmasta, tuntemattomasta. Vaikeissa tai jopa pelottavilta tuntuvissa tilanteissa avun tarve ja etsiminen kasvaa. Kristinusko on syntynyt haastavien yhteiskunnallisten tilanteiden keskellä ja tuonut toivoa ja lohtua ihmisille silloin ja tänä päivänä. MKR:n Kristillinen keskusteluryhmässä herätellään toivoa Raamatun Kirjoitusten kautta!

MKR Kristillisen keskusteluryhmä kokoontuu perjantaisin klo 18 UUDESSA ZOOM LINKISSÄ:
https://us02web.zoom.us/j/88500958997?pwd=RzRpNnZXOGhMUjJ6akRyR0pPOEdPQT09

Meeting ID: 885 0095 8997
Passcode: 665441

Sama linkki löytyy myös mkrsuomi.fi/kokoukset sivulta (tiedotteen linkki voi toimia joskus paremmin!)

Kristillisen keskusteluryhmän aihevalintoja tehdään ja toimintaa kehitetään toiveittenne mukaan. Iltojen aiheista, muista Raamatun Kirjoituksiin liittyvistä asioista, henkilökohtaisesti askarruttavista asioista ynnä kaikesta muusta kristinuskoon liittyvästä saa tulla keskustelemaan myös Telegram ryhmään.

LINKKI MKR KRISTILLISEEN TELEGRAM RYHMÄÄN: https://t.me/+ci70Uk6b1QIyYmY0

PERJANTAINA 4.3.2022 käsitellään kahta aihetta:

Klo 18 TEEMA 1: Kun menin harhaan, miten pääsin sieltä pois/takaisin? Jaetaan omia kokemuksia sekä katsotaan Raamatun Kirjoituksista miten Jumala kohtaa harhailevaa ja voiko harhailu kääntyä lopulta siunaukseksi.

Klo 19 TEEMA 2: Ihmiskunnan pimeät hetket Ilmestyskirjassa
Teemassa sukelletaan syvälle pimeyteen kuitenkin valonpilkahdusten saattelemana. Mietitään mm. miten ja keiden kautta Ilmestyskirjassa kuvattu järkyttävä kontrolli ja ihmisoikeuksien polkeminen tapahtuu ja miten tästä ajasta voi selvitä? Onko edessä Raamatun Kirjoitusten mukaan pelkkää pimeyttä vai myös toivoa?

Ihmiskunta elää tänä päivänä todella vaikeiden olosuhteiden keskellä. Kuitenkin Jumala on luvannut pitää jokaisesta huolen, joka etsii hänestä turvaa.

Jes. 43:1 Älä pelkää, sillä minä olen lunastanut sinut, minä olen sinut nimeltä kutsunut; sinä olet minun.

Kaikkivaltiaan Jumalan siipien suojassa on turvallista elää repivien ja raastavienkin aikojen läpi. Jumala rakasti niin paljon maailmaa, että antoi ainoan Poikansa Jeesuksen Kristuksen kuolla ristillä viattomana ihmisten rikkomusten tähden. Nyt jokaiselle on anteeksiantamusta ja armoa, joka avautuu Jumalan edessä henkilökohtaisen nöyrtymisen kautta.

Muistathan, että Jumala rakastaa sinua – siksi siis Jeesus kuoli ristillä! 🧡

Sinua siunaten, MKR Kristillinen keskusteluryhmä
mkrsuomi.fi

Yhteydenotot mm.
mkr.vertaistuki@gmail.com
Jos haluat osoittaa viestin jollekin henkilölle, niin laita osoitekenttään ko. henkilön nimi ja viestisi toimitetaan hänelle.

Lue myös: