Koronarokotehaittoja

Kun yksi oire lähtee, toinen tulee – koronarokotteen jälkeen yli 30 diagnoosia

Modernan koronarokotteen jälkeen Jennan elämä on ollut jatkuvaa sairastamista. Kivut ja säryt, uupumus, sydämen tykytykset, sormien värinä, allergiakohtaukset, elohiiret, toistuvat infektiot, aivosumu, kuukautishäiriöt ja sappikohtaus ovat vain osa Jennan monista oireista.

Jenna kertoo:

Olen Jenna Salmela, 34-vuotias lähi- ja lastenhoitaja. Minulla on 8-, 10- ja 12-vuotiaat lapset sekä mies ja koira.

Joulukuussa 2021 otin ensimmäisen Pfizerin piikin painostuksen takia. Epäröin, mutta lähipiirini vetosi muun muassa astmaani. Kysyin vielä lääkäriltä, onko minun hyvä ottaa rokote, kun se on eläinperäinen. Minulla allergioita, mutta lääkärin mukaan ottamisessa ei ollut mitään ongelmaa ja hän kehotti jopa hakemaan toisen piikin heti kolmen viikon jälkeen.

Mieheni ja poikani olivat sairastaneet koronan kesällä 2021, mutten ollut itse saanut tartuntaa. Sain taudin vasta ennen joulua 2022, ja sairastin sen hengitystieinfektion oireilla.

Rokotekäsi sietämättömän kipeäksi

Hengitysvaikeuksiahan ensimmäisestä piikistä tuli ja ihon kutinaa, mutta selvisin siitä. Modernan koronarokotteen otin tammikuussa 2022, ja siitä alkoi helvetti. Sain 40 asteen kuumeen, pumppu hakkasi, mutta tiesin tai luulin sen olevan normaalia. Kuume laski ja ajattelin, että onneksi on nyt selvitty piikeistä ja hyvä kun on otettu.

Jenna on saanut yli 30 diagnoosia koronarokotteen jälkeen.

Sitten alkoi pikkuhiljaa rokotekäsi puutumaan, pistelemään ja sormet olivat aivan jäässä. Pistoskäsi kipeytyi päivä päivältä enemmän.

Kuukauden pystyin sietämään käden kiputiloja, mutta sitten oli pakko lähteä lääkäriin. Kipua en osaa edes sanoin kuvailla, koska hermokipukin tuntuu mitättömältä vertaukselta. Sain lääkkeitä, kipulaastareita ja kipupiikkejä.

Minulla oli myös muita oireita:

 • hengästymistä
 • kipua rinnassa/hengenahdistusta
 • aivosumua
 • valoherkkyyttä
 • väripalloja näkökentässä
 • tuntemuksia ötököistä sipsuttelemassa iholla

Mietin näiden kaikkien kipujen ja olotilojen takia tappaisinko itseni, jos nyt vielä hulluksikin olen tulossa. Näistä ötököistä en kehdannut kertoa kenellekään, ennen kuin kuulin samoja oireita olleen muillakin. Yritin selittää oireita itselleni ”luonnollisiksi”, mutta jouduin pikkuhiljaa myöntämään itselleni, että rokotteestahan ne johtuvat.

Tulppaepäily ja vaikeita käsikipuja

Tässä välissä olin käynyt myös keuhkojen varjoainekuvissa, kun lääkäri epäili tulppaa. Tukoksista kertova Fidd-arvo oli koholla, mutta keuhkoissa ei onneksi näkynyt mitään.

Kerroin lääkärille, että rokotekädessäni on herneenkokoisia patteja verisuonissa ja jäätäviä kiputiloja. Pyysin, että käteni kuvattaisiin, mutta kuvia ei otettu selitystä kertomatta. Näin kädessäni selvästi pieniä hyytymiä. Kipu oli pahinta ikinä, suonta veti ja kainalosta vihloi.  

Lähdin lääkäristä joka kerta itkien kipujeni kanssa pois ja aina oli olo, että minut leimataan mielisairaaksi, kun on ahdistus- ja uupumustaustaa. Tämä oli kuitenkin jotain muuta.

Minulle tehtiin hermoratatutkimus ja olkapään magneettikuvaus. Mitään vikaa ei kädestä

kuitenkaan löydetty tutkimusten jälkeenkään. Yhtäkkiä kolmen kuukauden kuluttua kipu lakkasi. Itkin vielä kovemmin, kun ei tarvinnutkaan sahata kättä irti.

Oireet lisääntyvät – kuukautishäiriöitä, uupumusta, allergioita

Kuntoni oli kuitenkin romahtanut jo siinä vaiheessa aika paljon, joten yritin pikkuhiljaa kuntouttaa itseäni vointini rajoissa.

Seuraavaksi jäivät kuukautiset pois. Olin kauhuissani mahdollisesta raskaudesta, mutta yksikään niistä kymmenestä testistä, jotka tein, ei näyttänyt plussaa.

Minulle tuli pahoinvointia, refluksioireita, uupumusta, heikkouden tunnetta ja vaikka mitä. Parin kuukauden päästä kuukautiseni alkoivat taas normaalisti.

Ei aikaakaan, kun minulle alkoi tulla kamalia allergiakohtauksia mistä milloinkin. Kurkkua poltti, kaulani oli aivan turvoksissa ja kirjava. Kieleni paloi ja turposi niin, että lääkärikin kauhisteli tilannetta. Sain Epipen-adrenaliinikynän kotiin varoiksi.

Pikkuhiljaa vointi alkoi kohentua parempaan päin, mutta vieläkin allergiat vaivaavat, vaikka kaikki otetut allergiatestit näyttivät negatiivista!

Allergiatesti oireisiin

Rinnat kipeytyvät, syytä ei löydy

Sen jälkeen alkoi erityisesti vasemman rinnan kipeys ja arkuus. Kivut olivat kuin salamaniskuja ja nänneistä vuoti nestettä. Lääkärikin näki vuodon ja sain lähetteen mammografiaan, mutta mitään poikkeavaa ei löytynyt.

Minulla oli ennestään astma, ahdistusta, ADHD ja paniikkioireita – ja nyt niitä on entistä enemmän. Vanhojen sairauksieni oireet ovat rokotteiden jälkeen pahentuneet.

Koronarokotehaitan monikirjoinen oirekuva

Minulla on paljon muitakin oireita, kuten:

 • väsymys
 • lihasheikkous
 • hidas palautuminen pienestäkin rasituksesta
 • korvatulehduskierre
 • toistuvat hengitystieinfektiot
 • virtsavaivat
 • meluherkkyys
 • elohiiret
 • huimaus
 • tajunnan lähtö/silmät pyörähtää päässä
 • 8 kilon painonmenetys lyhyessä ajassa
 • sappikohtaukset – sappeni ultrattiin ja lisänä löydettiin
 • pesäke maksassa, joka on nyt todettu hyvänlaatuiseksi, mutta pelko ja jännitys jatkuvat ja odotan sappileikkausta. Kerrottiin myös
 • munasarjojeni suurentuneen hieman, mutta ne olivat muuten kunnossa.

Näiden vaivojen lisäksi minua ovat alkaneet vaivata:

 • nivelsäryt
 • lihassäryt
 • niska-, selkä- ja hartiajumit ja jäykkyys
 • päänsärky
 • sisäinen vapina koko kehossa ja näkyvä neurologinen sormien värinä
 • jalkojen vapina jännitettäessä
 • aivojen hidas toiminta
 • ihon kutina ja kuivuminen
 • ihon kirjavuus, paikoittain verisuonet enempi pullollaan

Milloin oireet loppuvat?

Jos yritänkään tehdä mitään ihmeempää ADHD-luonteellani, olen sen jälkeen kipeä, eikä se sovi luonteelleni yhtään.

Lääkkeitä olen syönyt vuoden aikana enemmän kuin koko elämäni aikana ja ikinä en ole näin paljon sairastellut tai vointini ollut näin uupunut. Kun yksi oire lähtee, toinen tulee. Vuoden aikana olen saanut yli 30 diagnoosia + kaikki käynnit, tutkimukset, näytteet ja muut. Seuraavaksi on tulossa deksametasonikoe.

Kaikki tämä vain jatkuu… mutta kuinka kauan? Saanko terveyteni takaisin? Tuleeko enemmän oireita ja lisää kipuja?

”Kirjoitanko jäähyväiskirjeen, jos en enää joku aamu herää?”

Koronarokotteen jälkeen lähti terveys menemään huonoksi

”Koronarokotteen jälkeen norjalaiset ovat tehneet semmoisen tutkimuksen tai johtopäätöksen, että sen jälkeen lähti terveys menemään huonoksi eikä takaisin ole päässyt kisaamaan.” Uutisoitiin hiihdon MM-kisoista helmikuussa 2023.

Asiantuntijatietoa koronarokotteiden haittavaikutuksista

varatuomari Joni Siikavirta

Suomen Potilasvahinkoapu Oy:n vakuutusasioihin erikoistunut varatuomari Joni Siikavirta kehoittaa koronarokotehaittoja saanutta tekemään haittailmoituksen osoitteessa

www.laakevahinko.fi

”Olemme saaneet lisää korkean tason asiantuntijatietoa koronarokotteiden vakavista haittavaikutuksista. Tämän hetkisten tietojemme mukaan, koronarokotuksiin mahdollisesti liittyy vaikeita ääreishermoston oireita, vyöruusua, veritulppia, vakavia iho-oireita ja niin edelleen.”

Lääkäri, tutustu rokotehaittojen hoitoon:

https://covid19criticalcare.com/treatment-protocols/i-recover/ https://www.truthforhealth.org/vaccine-injury-resources/
https://www.truthforhealth.org/wp-content/uploads/2022/05/2022-VaccineInjuryTreatmentGuide_4-29-22-FINAL-1.pdf
https://absolutehealingseries.com/
https://worldcouncilforhealth.org/resources/spike-protein-detox-guide/

Lue myös: