MKR:N PERUSTAJA-LÄÄKÄRI MIKAEL KIVIVUORI HAASTATTELUISSA – MIELENKIINTOISIA NÄKÖKULMIA KORONAKRIISIIN, KORRUPTIOON JA MAAILMAAN

Lehdistötiedote 11.11.2021

Raumalainen lääkäri Mikael Kivivuori tuli keväällä 2021 tunnetuksi kerrottuaan julkisesti koronakriisiin liittyvästä korruptiosta ja tieteenvääristelystä. Terveystalo antoi hänelle välittömästi potkut ja muutamat mediat pyrkivät loka-artikkeleillaan pilaamaan satoja tuhansia katsojia keränneiden nettihaastattelujen uskottavuuden ja leviämisen.

Kohun ansiosta Mikaelin perustama Moniammatillinen Koronakriisin Ratkaisuryhmä MKR laajentui Suomen suurimmaksi asiantuntijoiden ja kansalaisten yhteistyöverkostoksi koronakriisin ratkaisuun liittyen.

Nyt kiinnostuneille on tarjolla entistä laajempaa ja syvempää taustaa Mikaelin näkemyksille maailmasta ja koronakriisistä uusien haastattelujen myötä:

Teemu Vehkala Show #44 – Vieraana lääkäri Mikael Kivivuori

Tänään torstaina 11.11.2021 klo 20.00 Mikael on TokenTube Studion Juha Korhosen live-haastattelussa,
jossa pureudutaan lääkäriin naamion takana – eli mielenkiintoista tietoa tulossa:

https://tokentube.net/l/3660729180/

MKR:llä moniäänisenä yhteisönä ei ole virallista näkökantaa asioihin, joten Mikaelinkin näkemykset ovat hänen omiaan. Suosittelemme kuitenkin monenlaisiin näkökulmiin tutustumista, sillä SE on tieteellisen päätöksenteon välttämätön lähtökohta.


Ystävällisin Terveisin

Moniammatillinen Koronakriisin Ratkaisuryhmä MKR
”Kokonaisvaltaisen, Riippumattoman ja Tieteellisen Suomen Puolesta”
www.mkrsuomi.fi

Lue myös: