Tehoton koronainjektio – politikointia suomalaisten terveydellä?

Tehoton koronainjektio – politikointia suomalaisten terveydellä?

Onko Kiurun ja koronan välillä korrelaatio?


Valtiotieteen maisteri Krista Kiuru haluaa määrätä suomalaisille lisää koronainjektioita – vaikka THL ja infektiolääkärit eivät enää suosittele uusia injektioita työikäisille.

Infektiolääkärit antoivat marraskuun alussa THL:n näkemystä tukevan julkilausuman, joka sai parissa tunnissa 81 allekirjoitusta – mikä on iso osa Suomen infektiotautien erikoislääkäreistä.

Valtiotieteilijä Kiurun johtama STM on päättänyt – injektioiden tehottomuudesta ja infektiolääkäreiden suosituksista piittaamatta – tuhlata suomalaisten rahoja heikkotehoisiin ja haitallisiin koronainjektioihin ja siirtää niiden antamisen yksityisille terveysjäteille, todennäköisesti tuntuvaa korvausta vastaan, veronmaksajien rahoista.

THL:n ylilääkäri Hanna Nohynek arvioi Posi-TV:n haastattelussa Suomessa olevan noin 6 miljoonaa koronainjektiota ja vuosille 2023–24 on tehty ostovaraus. Pfizer on ilmoittanut nostavansa koronainjektioidensa hintoja, mistä aiheutuu valtavia kustannuksia myös Suomelle, jos se jatkaa injektio-ostoja niiden hyöty-haittasuhteesta piittaamatta.

Krista Kiuru palaa innokkaana töihin.

Tartuntatautilääkärit haluavat koronalla politikoinnin loppuvan

Marraskuussa Helsingissä järjestetyillä valtakunnallisilla tartuntatautipäivillä Taysin infektioyksikön erikoislääkäri Juha Rannikko totesi, että valtiollisen koronaministerityöryhmän voisi lopettaa. Hänen mukaansa poliittista ohjausta ei enää tarvita vaan koronan hoito toteutuu parhaiten lääketieteellisellä asiantuntemuksella.

Suomen eturivin tartuntatautilääkärit lähettivät keskiviikkona 21.11. Krista Kiurulle kirjeen, jossa he vaativat poistamaan koronan välittömästi yleisvaarallisten tartuntatautien listalta. Lääkäri toteavat yksiselitteisesti, etteivät yleisvaarallisuuden kriteerit enää täyty.
– Yleiskuvaltaan koronavirustauti muistuttaa muita hengitystieinfektioita, kuten influenssaa ja RS-virustautia, jotka niin ikään aiheuttavat kausittain sairaalakuormitusta ja kuolleisuutta.

Lääkäreistä myöskään laaja koronavirustestaus ei tuo terveyshyötyjä edullisiin kotitesteihin verrattuna ja henkilökunnan kiinni pitäminen koronavirusneuvonnassa ja rokottamisessa kuormittaa turhaan jo kuormittunutta terveydenhuoltoa.  

Tartuntatautilääkärit esittävät, että selvitettäisiin, täyttääkö koronatauti valvottavan tartuntataudin kriteerit, jolloin potilas on oikeutettu maksuttomaan lääkitykseen ja taudin yhteiskunnallisia vaikutuksia voidaan helpommin seurata.

Herää kysymys, miksi poliitikoista koostuva, lääketieteellistä osaamista vailla oleva koronaministerityöryhmä haluaa pitää kiinni taudin yleisvaarallisuudesta ja jatkaa koronainjektioiden antamista toistuvasti suomalaisille?  

Suomalainen lääkäri- ja tutkijaryhmä on kirjoittanut useita vetoomuksia kansanedustajille huolestuneena koronarokotteiden turvallisuudesta.

Useissa tutkimuksissa – myös Pfizerin omissa – koronainjektiot on todettu tehottomiksi, haitallisiksi – ne eivät tee sitä, mitä lupaavat. Myöskään THL:n ei suosittele enää neljänsiä injektioita.

Meille on lapsena opetettu, ettei omalla terveydellään saa leikkiä. Suomalaisten terveydellä leikkivät nyt häikäilemättömästi poliitikot ja virkamiehet – ja siinä rytäkässä vero- ja velkarahat lentävät lääkejättien ahneisiin kitoihin.

Senaattori Gerard Rennick ihmettelee koronalla politikointia Australiassa. Miljoonista injektioista ja laajoista sulkutiloista huolimatta tartuntoja ei ole pystytty estämään. Paikallista Fimeaa TGA:ta ja poliitikkoja ei kiinnosta rokotekierrosten myötä noussut ylikuolleisuus ja mittavat rokotehaitat. Australian johtava terveydenhuollon päällikkö ei ollut edes lukenut Pfizerin ei-kliinistä raporttia! Kuulostaako tutulta? (Videon suomennos tulossa pian.)

Syyttäjänvirasto tutkii Ursula von der Leyenin toimia

Euroopan syyttäjänvirasto (EPPO) tutkii tällä hetkellä EU-komission puheenjohtajan Ursula von der Leyenin jättimäisiä rokoteostoja, tekstiviesteillä käytyjä salaisia neuvotteluja ja jopa eurokansanedustajilta salattuja ostosopimuksia ja neuvotteluja. (Videon suomennos tulossa pian.)

Komissio oli tehnyt marraskuuhun 2021 mennessä ostosopimuksia jäsenvaltioiden puolesta jopa 71 miljardilla eurolla salatuin sopimuksin. Vertailun vuoksi Suomen budjetti oli 64,8 miljardia euroa vuonna 2022.

Eurooppalaisten rahoilla ostettiin siis 4,6 miljardia kokeellista mRNA-koronainjektiota, joiden tehosta tai sanoisiko tehottomuudesta ei ollut vielä mitään tietoa – kymmenen jokaiselle EU-kansalaiselle. Lisänä vielä tänä vuonna ostetut injektiot.

Joukko eurokansanedustajia on vaatinut Leyenia eroamaan välittömästi tehtävästään.

Katso videolta, millaisessa Euroopassa elimme vuosi sitten: https://rumble.com/embed/vo0psl/?pub=vwy8c

Pakkorokotuksista puhuneeseen Ursula von der Leyeniin liittyy myös jääviysongelma, sillä hänen miehensä työskentelee mRNA-injektioiden kehitykseen osallistuneessa Oregenesis-yhtiössä lääketieteellisenä johtajana.

Leyenin toimet ovat johtaneet tutkintaan myös hänen toimiessaan Saksan puolustusministerinä (2013–2019), jolloin hän teki satojen miljoonien eurojen konsulttisopimuksia eri yritysten kanssa. Leyenin jättisopimuksista nousi suuri skandaali, mutta eipä aikaakaan, kun hänet nostettiin Euroopan komission puheenjohtajaksi heinäkuussa 2019.

Ursula von der Leyen

Lähteet:

https://injektiopiikki.com/2022/11/10/valtio-suosittaa-mrna-injektion-jakelua-laajoille-kansanjoukoille-kansa-maksaa/
https://www.iltalehti.fi/terveysuutiset/a/e327547a-4f83-4e31-a8c4-92527cfc61c9

THL ei suosita neljänsiä koronainjektioita työväestölle, infektiolääkärit samaa mieltä:
https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/61b40725-2a99-4b9e-8640-09c2eecf3636
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/infektioasiantuntijoilta-poikkeuksellinen-ulostulo-haluamme-osoittaa-tayden-tukemme-thl-n-tyolle/8563508#gs.i0k289

Tartuntatautilääkärit vaativat koronan poistoa yleisvaarallisten tautien listalta: https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/41a98888-ebed-4df0-accf-459d4e37d257

THL:n Mika Salmisen mukaan korona voitaisiin poistaa yleisvaarallisten tartuntatautien listalta:
https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/44db5759-1fda-48e6-a591-c8a0bbed15b1

Posi TV haastatteli THL:n Hanna Nohynekiä:
https://positv.fi/videot/erikoishaastattelu_hn/

Pfizer nostamassa hintoja tavoitteenaan tehdä koronainjektioilla jatkuvaa tuottoa markkinoimalla sitä vuosittaiseen käyttöön valmisteen hyödyistä ja haitoista piittaamatta:
https://newstarget.com/2022-11-14-pfizer-hikes-price-covid-jabs-marketing-machine.html

Lääkäri Ville-Veikko Elomaa terveydenhuollon kustannuksista, sulkutiloista, koronakuolemista ja D-vitamiinista:
https://archive.ph/sqsDi

Heikelä & Koskelo, 23 minuuttia, jakso 535: Koronalikapyykin pesu alkanut? https://www.youtube.com/watch?v=yCIK8Vmpu1o

https://vapaasana.org/koronapandemiassa-kaikki-ei-tasmaa/
Koronarokotteet tulivat – faasi4-koe alkoi, Avoin media:
https://archive.ph/7To8Q

Oikeusasiamies-Kantelu_Rokote_-260521-1.pdf
https://www.ossitiihonen.com/wp-content/uploads/2021/05/Oikeusasiamies-Kantelu_Rokote_-260521-1.pdf

THL-aiheisia teatteriesityksiä:
https://tokentube.net/v/2319978754/THL-aiheisia-teatteriesityksi%C3%A4

Koronarokotekorruptio:
https://injektiopiikki.com/2021/12/02/la-puta-de-eu-1-8-miljardia-korruptoitunutta-rokotetta/

https://injektiopiikki.com/2022/10/21/euroopan-komissiota-ja-ursula-von-der-leyenia-tutkitaan-rikoksista/

https://www.kansalainen.fi/eun-paakomissaari-huonomuistisena/

https://injektiopiikki.com/2022/11/18/se-mista-ei-voida-puhua-siita-taytyy-vaieta/

https://www.politico.eu/article/ursula-von-der-leyen-pfizer-eu-prosecutors-office-opens-investigation-into-covid-vaccine-purchases/

https://www.fimea.fi/-/euroopan-laakevirasto-puoltaa-koronavirusrokotteiden-kayton-laajentamista-yha-nuoremmille

Lääkäri- ja tutkijaryhmä on tiedottanut kansanedustajia koronainjektioiden haitoista https://pelastetaansuomenlapset.fi/wp-content/uploads/2022/09/Kirje-kansadustajille-Laiho-ja-Sarkomaa.pdf sekä https://pelastetaansuomenlapset.fi/kirjeenvaihto/

THL teki lääkejätti GlaxoSmithKlinen rahoittamaa rokotetutkimusta pneumokokkirokotteella, joka ei tehoa suomalaisten lääkäreiden mukaan enää yleisimpiin taudinaiheuttajiin, oikeuskansleri selvitti, THL:n infektiotautien torjunta ja rokotukset -yksikön johtaja Taneli Puumalainen kiisti: https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/201807132201073848 ja https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005738377.html

Lue myös: