LOPPUUKO KORONAHULLUUS REKKARALLIN ANSIOSTA? – TÄMÄ ON KANSANLIIKE CONVOY FINLAND 2022

MKR Kooste 1.2.2022
Moniammatillinen Koronakriisin Ratkaisuryhmä

TAUSTAA: MITEN REKKARALLI-ILMIÖ SYNTYI?

Kanadasta liikkeelle lähtenyt Rekkaralli eli kansainvälinen Freedom Convoy -kansanliike ”koronahulluutta” vastaan on levinnyt nyt myös Suomeen. Rekkarallissa niin raskaat kuin kevyet autot tukkivat koko pääkaupungin keskustan saadakseen läpi vaatimukset kansalaisten elämää tuhoavien ja järjettömien koronatoimenpiteiden välittömäksi lopettamiseksi sekä pakkorokotusten estämiseksi. Parhaillaan medioissa seurataan Kanadan pääministerin Justin Trudeaun pakoilua, kun jättimäinen osa kansaa on lähtenyt tukemaan pääkaupunki Ottawan vallanneita rekkakuskeja.
https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/d6f51dab-0026-40ef-8431-24e28cfaf36b


MASSIIVINEN INNOSTUS SUOMEN OMAAN REKKARALLIIN!

Suomen Rekkaralli eli Convoy Finland 2022 on ideana lyönyt välittömästi läpi ja tuntuu kuin se olisi vihdoin keino suomalaisille näyttää mitä mieltä ovat hallituksen toimenpiteistä. Toiminnassa on mukana nyt noin 60 000 yhteensä erillistä henkilöä, joista 57 000 henkilöä Facebookissa ja 13 500 henkilöä Telegramissa.
Rekkarallin potentiaaliset osallistujamäärät ovat valtavat, ottaen huomioon, että viimeisin koronahulluuden lopettamiseen tähtäävä mielenosoitus, suurena pidetty World Wide Demonstration 6.0 keräsi Helsingissä n. 4000-5000 ihmistä. Suomalaiset ovat selvästi kypsiä nykyiseen tilanteeseen ja koko yhteiskunnan kattavaan kärsimykseen, jolle loppua ei näy.


KANSAN KYYKYTYS SYNNYTTI KOKO SUOMEN KANSANLIIKKEEN

Convoy Finland 2022:n eli Rekkaralli-kansanliikkeen perustaja ja yksi keulakuvista on tavallinen suomalainen nainen Annika (sukunimi ei julkisuudessa häirinnältä välttyäkseen), mutta liikkeellä ei ole selvää johtajaa. Kansa päättää ryhmän toiminnasta kuten demokratiassa kuuluukin, tarkempia yksityiskohtia hioo n. 15 henkinen suunnitteluryhmä Telegramissa.  

Tämä Rekkaralli-tiivistelmä on tehty pääosin Annikan haastattelusta Tokentubessa:  
https://tokentube.net/l/3758692257/31-1-klo-19-30-Convoy-Finlandin-perustajan–Annika–haastattelu

Miksi Rekkaralli syntyi myös Suomeen:
– ”Suomen kansaa on kyykytetty ja riistetty kaksi vuotta ja kaikki ovat täysin kyllästyneitä.”
– ”Lisäksi polttoaineiden hurjista hinnoista yli puolet on veroa ja tankki maksaa 150 euroa, mikä on kansan riistoa, raastoa ja ryöstämistä”

CONVOY FINLAND 2022 -KANSANLIIKKEEN VAATIMUKSET:

1) Kaikki koronatoimenpiteet ja -rajoitukset Suomessa on peruttava ja kumottava kokonaisuudessaan välittömästi, pysyvästi ja lopullisesti. Tämä pitää sisällään siis koronapassit, rokotepassit, suunnitellun digi-ID:n käyttöönoton, kokoontumis- ja aukiolorajoitukset, maskipakot, sekä kaiken muunkin asiaan liittyvän.

2) Polttoaineiden (sekä bensiinin että dieselin) nykyisestä verotuksesta on leikattava pois 50%.

3) Suomen nykyisen hallituksen on erottava.

Kun nämä vaatimukset ovat täytetty, puramme Helsingin sulun.


Haastattelussa perustaja Annika mainitsi, että kohdasta 3 käydään vielä keskustelua. Vaatimus voi muuttua esim. rikossyytteeksi, johon tarvitaan 10 kansanedustajaa nostamaan syyte valtakunnan oikeuteen loppuja 190 kansanedustajaa kohtaan saadakseen 190 kansanedustajaa erotettua.

HELSINGIN KESKUSTA JUMISSA, KUNNES VAATIMUKSIIN SUOSTUTAAN

Rekkarallin suunnitelmana on laittaa Helsingin keskusta täysin tukkoon, autot parkkiin ajotielle ja avaimet pois. Ensin tukitaan Mannerheimintie, sitten loppu Helsingin keskustasta. Rekkaralli suhtautuu turvallisuuteen vastuullisesti: mm. ratikkakiskot ja jalkakäytävät jätetään tyhjiksi, jotta raitiovaunut, ambulanssit ja hälytysajoneuvot pääsevät kulkemaan. ”Yhdenkään ihmisen sairauskohtaus ei jää hoitamatta kulkueen takia”, Annika painottaa. Monituhantiselle ryhmälle on jaettu kartta, johon merkitty kohdat, jotka jätettävä avoimeksi, kuten mm. sairaaloiden edustat. Samoin kuin Elokapina sai kaikessa rauhassa kesällä telttailla Mannerheimintiellä, Rekkaralli olettaa saavansa myös olla vähintään yhtä pitkään ennen kuin poliisi lähtee heitä poistamaan.  

MITÄ TEKEE POLIISI, VOIKO YLEEN LUOTTAA?

Moni on pohtinut onko Rekkaralli hyvä asia, onko siinä riskejä ja kertooko media siitä totuudenmukaisesti. Annika on saanut laajasti neuvoja, ettei kannata missään nimessä antaa ainakaan YLElle haastatteluja:
”YLE on täysin korruptoinut, joka tulee kääntämään koko jutun kaikkia suomalaisia vastaan”

Koska Rekkarallissa kyse on massojen kansalaistottelemattomuudesta, kun muut toimet eivät auta, lupaa mielenosoitukseen Poliisilta ei ole haettu. Poliisi julkaisi viime viikolla lausunnon Twitterissä, jossa toivoo järjestäjien ottavan yhteyttä.
https://twitter.com/HelsinkiPoliisi/status/1487047498753581058

Annikan mukaan kaikkien kannattaa lukea Poliisin twiitin kommentit: Kansan palaute poliisille on rankkaa, ylivoimainen enemmistö tukee Rekkarallia ja kritisoi poliisia: ”Miksette ole pidättänyt rikollisia Eduskunnassa ja terveysviranomaisissa? Miksette ole suojelleet kansaa ja aloittaneet rikostutkintaa? Jos olisitte hoitaneet hommanne itse, ei tarvittaisi mielenosoituksia.”

KAIKENLAISET AUTOT JA KÄVELIJÄT OVAT TERVETULLEITA MUKAAN

Suomessa ei riitä hinauskalustoa poistamaan Rekkarallin massiivista määrää pysäköityjä autoja paikoiltaan. Nyt on jo tuhat autoa ilmoittautunut mukaan maanantaina, Rallin alkuun perjantaina on neljä päivää. Arvioidaan jopa 10 000 auton liittyvän mukaan ja henkilöitä tulee moninkertainen määrä. Maakunnista tulee koko ajan lisää ja lisää autoja, joten tämä on ratkaistava neuvotteluteitse.
Kävelijätkin ovat tervetulleita mukaan, heille kokoontumisen ydinkohta on Eduskuntatalon edusta, Forumin, Oodin ja Sanomatalon ympäristö, mutta koko ajan laajemmin koko Helsingin keskusta.

Lakkoon verrattavan Rekkarallin tavoitteet ovat kaikkia suomalaisia yhdistäviä, mutta päättäjien reagointi määrittelee kuinka isoksi ja pitkäkestoiseksi pattitilanne kasvaa. Tähän kaikki rajat ylittävään yhteistyöhön liittynevät seuraavassa vaiheessa paljon kuritettu tapahtuma-ala, kulttuuriala, tuhannet konkurssin partaalla olevat yrittäjät sekä kollegojaan lojaalisti pakkopiikeiltä puolustava koko sote-ala. Ja lopulta niin monta suomalaista, että muutos tulee ja koronahulluus maassamme loppuu.

Annikan terveiset MIKSI JOKAISEN KANNATTAA OSALLISTUA REKKARALLIIN:

Jos haluat puhdistaa Suomen läpimädästä korruptiosta ja haluat päästä eroon kyykyttävistä koronatoimenpiteistä, karanteeneista, maskipakoista ja polttoaineryöstöstä sekä kansalaisten pitkäaikaisesta riistämisestä, tule mukaan!

REKKARALLIN eli CONVOY FINLANDIN ALOITUS PERJANTAINA 4.2.2022 KLO 18 HELSINGISSÄ


(Jotta kaikkeen syyttömät helsinkiläiset pääsevät turvallisesti kotiinsa neljän ruuhkan jälkeen)

LISÄTIEDOT JA TARKEMMAT OSALLISTUMISOHJEET:
Rekkaralli Convoy Finland 2022
Telegramissa: https://t.me/+I-uu9Eo7-PBkNjE0
Facebookissa: https://www.facebook.com/groups/475970587437693/

CONVOY Finlandin Niclasin haastattelu:
https://www.youtube.com/watch?v=fsXN_n0Xgus&t=2137s

Rekkaralli Kanadassa, joka laittoi koko kansainvälisen Convoy-kansannousun liikkeelle:
https://rapsodia.fi/kanadan-rekkakapina-freedom-convoy-2022-2/

VOIT JAKAA JA LEVITTÄÄ TÄTÄ KOOSTETTA VAPAASTI

Ystävällisin Terveisin

MKR Tiimi
Moniammatillinen Koronakriisin Ratkaisuryhmä
”Asiantuntijoiden ja kansalaisten riippumaton ajatushautomo ja joukkoliike koronakriisin ratkaisemiseksi”
www.mkrsuomi.fi

Lue myös: