IHMELÄÄKE IVERMEKTIININ HOITO-OHJEET KORONAAN VIHDOIN SUOMEKSI

MKR LEHDISTÖTIEDOTE 10.11.2021


LINKKI HOITO-OHJEISIIN
: https://mkrsuomi.fi/covid-19-ehkaisy-ja-hoitoprotokolla-imask-flccc/

Vuonna 1981 kehitetty ja vuonna 2015 Lääketieteen Nobel-palkinnon saanut ivermektiini on laajalti käytetty ihmis- ja eläinlääketieteessä lois- ja parasiittilääkkeenä ja koronakriisissä myös sen loistavat antiviraaliset ominaisuudet on huomattu. Ihmelääkkeeksikin nimetty ivermektiini on aiheuttanut paljon kohua koronakriisissä.

Kansainvälinen FLCCC Alliance -lääkärijärjestö (Front Line Covid-10 Critical Care) on pitkään ylläpitänyt sivuillaan www.flccc.net ohjeita koronan hoidosta ivermektiinillä ja muilla toimivilla lääkkeillä ja hoidoilla.

Moniammatillinen Koronakriisin Ratkaisuryhmä MKR on nyt suomentanut lääkärijärjestö FLCCC:n tärkeimmän hoitosuosituksen
(i-MASK+) COVID-19 EHKÄISY JA HOITOPROTOKOLLA.

https://covid19criticalcare.com/covid-19-protocols/i-mask-plus-protocol/

MIKSI IVERMEKTIINIIN SUHTAUDUTAAN RISTIRIITAISESTI?

Ivermektiinin loistavaa tehoa koronan hoidossa ja ennaltaehkäisyssä tukevat kymmenet riippumattomat tutkimukset ja käytännön kokemukset eri maissa.
https://injektiopiikki.com/2021/09/22/intian-osavaltio-uttar-pradesh-vakiluku-yli-200-miljoonaa-korona-lahes-havinnyt-miksi/
https://covid19criticalcare.com/wp-content/uploads/2021/08/SUMMARY-OF-THE-EVIDENCE-BASE-FINAL.pdf

https://c19ivermectin.com/ (tietokanta ivermektiini-tutkimuksista)


Ivermektiiniä on pyritty myös demonisoimaan feikki-tutkimuksilla, käyttäen ihmisillä tarkoituksella moninkertaisia ja jopa myrkyllisiä annoksia, jotta saataisiin ivermektiini näyttämään vaaralliselta.
https://injektiopiikki.com/2021/09/10/joe-rogan-syo-hevosille-tarkoitettua-matolaaketta-koronaan-nyt-on-pelkokerroin-kohdallaan/
(artikkeli sisältää myös tietoa mm. ivermektiinin toimintamekanismista)

Syynä tähän tutkimusten vääristelyyn voi olla se, että tehokkaan, turvallisen ja halvan koronalääkkeen olemassaolon myöntäminen tarkoittaisi monessa maassa kokeellisille geeniteknologisille rokotteille annetun hätämyyntiluvan estymistä ja samalla rokoteteollisuuden satojen miljardien voittojen peruuntumista.

HAASTAMME SAIRAALAT JA LÄÄKÄRIT KERTOMAAN IVERMEKTIINIIN KÄYTTÖKOKEMUKSISTA SUOMESSA

Haluaisimmekin nyt saada kokemuksia ivermektiinin tehosta suomalaisten hoitamisessa, joten voit lähettää tätä tiedotetta + hoito-ohjeita eteenpäin lääkärijärjestöillä, medialle, sairaaloille, lääkäreille, hoitajille ja potilaille, jotka haluavat parasta mahdollista lääketieteen tarjoamaa hoitoa.

Suosittelemme jokaista tutustumaan lääkärijärjestö FLCCC:n vastuuvapauslausekkeeseen www.flccc.net/disclaimer ja lukemaan ivermektiinin tehosta ja turvallisuudesta monesta eri riippumattomasta lähteestä, tulemme näitä suomentamaan myös jatkossa.

Olemme suomentaneet FLCCC:n hoitosuositukset sellaisinaan, mitään sensuroimatta, vaikka esimerkiksi tekstissä mainituista maskeista ja rokotteista vaikuttaa olevan uusimman tieteellisen tiedon mukaan enemmän haittaa kuin hyötyä.

IVERMEKTIINI VIRALLISIIN HOITOSUOSITUKSIIN JA HINTA ALAS

Toinen asia josta haluamme huomauttaa hoitosuosituksen yhteydessä on ivermektiinin hinta Suomessa. Köyhissä Intian osa-valtioissa ja latinalaisen Amerikan maissa on jaettu ivermektiiniä koko väestölle, joten käytännössä sen massiivinen käyttökään ei voi olla kallista.

Suomessa jostain syystä ivermektiinin hinta on hilattu kattoon apteekeissa (halvempi Stromectol 30 e / 4 tabl 3 mg -paketti maksaisi 30 euroa, mutta on ollut mystisestä syystä jo kauan loppu maahantuojalta ja kalliimpi lääke Scatol maksaa jopa 60 euroa 4 tabl 3 mg -paketti)

Suosittelemme siis myös lähestymään sairaaloita, apteekkeja, maahantuojia, Sosiaali- ja Terveysministeriötä, kansanedustajia, Lääkäriliittoa, Lääketurvallisuusvirasto FIMEA:aa ja Terveyden- ja Hyvinvoinnin Laitos THL:ää, jotta tehokas ivermektiini saadaan virallisiin hoitosuosituksiin.

Tärkeää on myös saada ivermektiinin hinta alas, jotta se on jokaisen suomalaisen tavoitettavissa myös ennaltaehkäisyssä ja heti taudin alkuvaiheessa, jolloin hoito on tehokkaimmillaan.

Ivermektiinin toimintahan perustuu vahvasti erityisesti virusten moninkertaistumisen ehkäisemiseen infektion alkuvaiheessa, myöhemmässä taudin vaiheessa taas muut hoitomuodot ovat tärkeämpiä.

Lisätietokyselyt, haastattelupyynnöt, vinkit tärkeisiin suomennettaviin aiheisiin, kokemukset ivermektiinin toimivuudesta yms ovat tervetulleita:

info@mkrsuomi.fi

MKR Lääketieteellinen Tiimi
Moniammatillinen Koronakriisin Ratkaisuryhmä
www.mkrsuomi.fi

Lue myös: