Haastattelussa bioresonanssitutkija Marjo Urbanski.

Suomalaiselta tutkijalta hoitokeinoja koronarokotteiden haittavaikutuksiin

Biologi ja bioresonanssitutkija Marjo Urbanski on kerännyt hoito-ohjeita erilaisiin koronarokotteiden haittavaikutuksiin. Nyt monelle ajankohtaisiin kysymyksiin vastataan Urbanskin videohaastattelun myötä. Vapaasti Youtubesta katsottavan haastattelun on toteuttanut Moniammatillinen Koronakriisin Ratkaisuryhmä MKR.

https://youtu.be/NMP69irRlZE YouTube sensuroi videon 10.9.2021. Video nähtävissä tästä:

Voit katsoa videon myös tästä linkistä: https://www.bitchute.com/video/vvBIaBAO6WOf/

Bioresonanssitutkimus – uusi vanha hoito

Bioresonanssitutkimus ja -hoito on monelle uusi asia, vaikka se oikeastaan on jo vanha keksintö.  Jo 1900-luvun alkupuolella amerikkalainen tiedemies DR. Royal Raymond Rife Johns Hopkinsin yliopistosta oivalsi miten värähtelyn ja EMF tajuuksien avulla voidaan rikkoa bakteerien ja muiden taudinaiheuttajien solurakenteet. Menetelmää voidaan verrata lasin rikkomiseen laulamalla lasin rakenteen värähtelytaajuudella. Alunperin biologin koulutuksen saanut Marjo Urbanski on bioresonanssitutkimuksen uranuurtaja Suomessa. Urbanski on erikoistunut löytämään ihmisten elimistöistä parasiitteja, viruksia, bakteereita ja hoitamaan niitä bioresonanssia hyödyntävällä MSAS Professional laitteella (kotikäytössä nimellä Zapper).

Paljon toiveita rokotehaittojen hoito-ohjeista

Moniammatillinen Koronakriisin Ratkaisuryhmä MKR perustettiin alkuvuodesta 2021. Sen tavoitteena on kokonaisvaltaiset hoitomenetelmät niin koronakriisiin kuin sen kaikkiin lieveilmiöihin. MKR:lle on tullut paljon avunpyyntöjä rokotehaittoihin liittyen. Lääketurvallisuuskeskus Fimean saamat yli 10 000 haittavaikutusilmoitusta kuvastavat hyvin tätä tarvetta. Rokotetuille geeniteknologisten mRNA/DNA-rokotteiden luoma toksinen piikkiproteiini aiheuttaa mm. veritulppia, verenvuotoja, neurologisia oireita ja sydänsairauksia. Rokotettujen lisäksi rokottamattomatkin ovat saaneet oireita sheddinginä tunnetun ilmiön vuoksi. Sheddingissä piikkiproteiini leviää hengityksen tai ihon välityksellä rokotetusta rokottamattomaan. Oireina ovat olleet mm. kuukautishäiriöt, veritulpat, lihasten särky ja voimattomuus sekä vahva väsymys ja päänsärky. 

Oireiden lievittämistä ja vakavien tapahtumien ehkäisyä

MKR:n asiantuntijat toivovat jokaisen ymmärtävän hoitamattomien rokotehaittojen voivan johtaa vakaviin seurauksiin kuten esimerkiksi sydänkohtaukseen tai aivoveritulppaan ja tutustuvan jo ennalta hoito-ohjeisiin. Esimerkkinä MKR:n oma lääkäri Mikael Kivivuori joutui sheddingin aiheuttamien verisuonimuutosten vuoksi sairaalaan. Laboratoriokoe FiDD eli D-dimeeri oli koholla veritulppa-epäilyn merkkinä ja tätä MKR:n lääkärit suosittelevatkin testaamaan herkästi. Urbanskin videon ohjeiden mukaan aloitettu hoito Treo Aspiriinilla, C-vitamiinilla, Kuusenkerkkäjauheella ja rosepippurilla lähti parantamaan oireita jo ennen sairaalassa aloitettua myöskin tärkeää verenohennushoitoa ja vakavammilta komplikaatioilta vältyttiin.
Tutkija Marjo Urbanski on tehnyt nyt myös kirjalliset hoito-ohjeet koronarokotteiden haittavaikutuksiin jokaiselle. Nämä ovat hyödynnettävissä ilmaiseksi MKR:n nettisivuilla.

Linkit

MKR Haastattelussa – Bioresonanssitutkija Marjo Urbanski
https://www.youtube.com/watch?v=NMP69irRlZE 

Hoito-ohjeita rokotehaittoihin:
https://mkrsuomi.fi/koronarokotuksen-haittojen-torjuminen/

Lähdeviitteitä ja lisätietoa:

Marjo Urbanskin yrityksen kotisivut
https://www.semba.fi/yritys/palvelut 

15min minidokumentti koko bioresonanssin historiasta
”The History of Dr. Royal Rife and Why He Was Right”
https://www.bitchute.com/video/1LujnLuykPfh/

Artikkeli bioresonanssilaitteesta: ”What is a Rife Machine”
https://www.immunitytherapycenter.com/blog/what-is-a-rife-machine/

Uusimpia tutkimuksista tehtyjä esitelmiä bioresonanssista:
TEDx talk Shattering cancer with resonant frequencies: Anthony Holland
https://www.youtube.com/watch?v=1w0_kazbb_U

Shedding-ilmiöstä Pfizerin omassa dokumentaatiossa
https://mvlehti.net/2021/08/10/pfizerin-dokumentti-covid-rokotettu-saattaa-aiheuttaa-terveyssuhan-rokottamattomalle/

Em. Pfizerin dokumentti s.67-68
https://cdn.pfizer.com/pfizercom/2020-11/C4591001_Clinical_Protocol_Nov2020.pdf 

Kokemuksia sheddingistä lääkäreiltä, hoitajilta ja kansalaisilta:
http://www.truthunmasked.org/p/stay-away.html?m=1 

Sofia Keitaanrannan haastattelu, kysely naisilta sheddingiin liittyvistä oireista yms
https://www.supla.fi/episode/eeefb595-a1cf-5740-b7ac-83b3ddacfc5c


Lue myös: