SUOMALAINEN SISÄPIIRIN ILMIANTAJA TIESI JO 5. SYYSKUUTA 2019 ”MAAILMALLE LEVITETTÄVÄSTÄ VIRUKSESTA” JA ”TAPPAJAROKOTTEISTA”!

MKR Lehdistötiedote 14.1.2022

Amerikkalainen videobloggaaja on löytänyt internetin arkistointisivusto Archive.4plebs.orgista mielenkiintoisen keskustelun: https://archive.4plebs.org/pol/thread/225497848/#225497848

 Keskustelupalstalla Politically Incorrect käytiin 5. syyskuuta 2019 keskustelu, jossa suomenkieltä osaava Ruotsissa asuva ihminen varoitti tulevasta. Mikä tekee hänen ennusteistaan erikoisia on niiden osuminen erittäin tarkasti kohdalleen 2020 ja 2021 tapahtumien kanssa.

Tällä videolla käydään läpi tarkasti suomalaisen anonyyminä kertomien varoitusten tarkka toteutuminen: 4chan /pol BOMBSHELL!! – Sept 2019 COVID WARNING!!! (rumble.com)

Suomalainen sisäpiirin ilmiantaja kertoi mm. vuoden 2020 alussa maailmalle levitettävästä viruksesta, josta tulisi flunssan kaltaisia oireita, joka ei olisi vaarallinen kuin ehkä vanhuksille ja vauvoille.
Tosiaan korona ilmestyi maailmalle juuri ilmiantajan ilmoittamaan aikaan, hänen kuvailemillaan oireilla ja tilastot vahvistavat vaarallisuuden lähinnä vanhuksille (keski-ikä kuolleilla n. 82-84v)

Hän kertoi median tulevan pelottelemaan viruksen olevan vaarallinen kaikille, mutta että tämä olisi huijaus.  
Näinhän myös on tapahtunut, ja vaikkei myöntäisi menneensä huijaukseen, muu osa paljastuksesta on helposti näkyvissä. Nimittäin media Suomessa ja maailmalla on ensimmäistä kertaa maailman historiassa päivittäin pelotellut tappavalla viruksella viimeiset lähes kaksi vuotta, vaikka tilastojen mukaan ylikuolleisuutta ei käytännössä ole ollut (paitsi rokotusten alkamisen jälkeen).

Hän varoitti ketään ottamasta viruksen hoidoksi tarjottavaa rokotetta. Ilmiantaja täsmensi rokotteen olevan se varsinainen tappaja ja sisältävän vaarallisia metalleja.
Viralliset koronarokotekuolemat ovat lyöneet kaikki ennätykset ja nyt on valmistunut jo yli tuhat tieteellistä tutkimusta koronarokotteiden vaarallisuudesta. Tutkimuksissa on todettu rokotteiden aiheuttavan ns. hitaan kuoleman romahduttamalla immuniteetin, jolloin mikä tahansa sairaus voi koitua kuolemaksi ja syytä ei osata yhdistää rokotteisiin. Rokotteista on löydetty erikoismikroskooppitutkimuksissa grafeenioksidia, joka on myrkyllinen ihmiselimistölle.  Grafeeni on hiilipohjainen aine, mutta sitä pidetään maailman vahvimpana aineena ja siinä on magneettisia ominaisuuksia, jolloin todennäköisesti ei-mikrobiologiaan-koulutettu ilmiantaja on voinut saada käsityksen toksisesta metallista.  

SELVÄSTI SUOMALAINEN!


Toinen keskustelussa oleva suomalainen kysyi ilmiantajalta englanniksi mihin virus ensin ilmestyy ja vastaus oli: ”TORILLE! 😊”
Ilmiantaja paljasti näin osaavansa hyvin Suomen kieltä ja jakavansa suomalaiskansallisen ”Torilla tavataan!” -mentaliteetin. Ja virallisen tarinan mukaan koronavirus tosiaan ilmestyi ensiksi Wuhanin torille Kiinassa.


Ilmiantaja kertoi viruksen olevan lääketieteellisen yhtiön ja sotilaallisten toimijoiden yhteistyötä. Hän kertoi USA:ssa tulevan uhreja 9-10 miljoonaa 2020-2021 välisenä aikana.
Tämä vaikuttaisi näin alkuun olleen reilusti väärä arvio. Mutta kun katsotaan USA:n virallisia rokotekuolemalukuja (VAERS rekisterissä 11 225 kpl) ja huomioidaan Harvardin tieteellisen tutkimuksen arvio, että vain noin 1% rokotehaitoista ilmoitetaan virallisiin rekistereihin, ollaan jo yhden miljoonan lukemissa.  Ja jos kolmannet piikit oli alkuperäisissä suunnitelmissa antaa USA:ssakin jo vuoden 2021 aikana kuten Israelissa, ja boosterit ovat aina eksponentiaalisesti edellistä vaarallisempia, tällöin haittavaikutuksetkin (sis. kuolemat) olisivat tulleet 2021 puolella. Lisäksi geeniteknologisten rokotteiden (suunniteltu?) ominaisuus on ADE-ilmiö, missä elimistö käy itsensä kimppuun kohdattuaan luonnossa jopa lievän viruksen. Eläinkokeissa näin on tapahtunut massiivisesti kuolemia, mutta nyt esim. vielä vuoden 2021 loppupuolella ei ollut vielä influenssakaudet ym ylähengitystievirusten liikkuminen alkanut, joten ADE-kuolematkaan eivät voineet vielä tapahtua, mihin ehkä arvio perustui. Joka tapauksessa aika näyttää oliko ilmiantaja oikeassa kuolinlukuarvioista, toki toivomme että hän oli väärässä ja enempää uhreja ei enää tulisi.

Kysyttäessä Ruotsissa asuvalta suomalaiselta tai ruotsinsuomalaiselta, miksi hän tietää nämä tiedot, hän vastasi olevansa ”Operative”.
Sanakirjassa tämä tarkoittaa ”Asiamiestä, toimijaa, operaatiossa mukana olevaa, agenttia, vakoojaa, etsivää”. Politically Incorrect -keskustelupalstalla on mahdollisuus toimia täysin anonyymistä ja tämän tason paljastuksia selvästi ”sisäpiiristä” ei katsota varmasti hyvällä. Paljastukset ovat silti tärkeitä ja toivomme niitä lisää – on kivempi pystyä katsomaan itseään peilistä kuin osallistua ihmisten vähentämiseen, vaikka sitten pienenäkin rattaana koneistossa.  

MUUTA TAUSTOITUSTA – ONKO KORONA SUUNNITELTU RIKOS?

Korona”pandemiasta” on aiemminkin esitetty lukuisia epäilyjä ja todisteita sen suunnitellusta alkuperästä. Yhdysvalloissa ylin koronajohtaja Anthony Fauci on jatkuvissa kuulusteluissa valehdeltuaan ja peiteltyään organisoimaansa ”Gain of Function”-tutkimusta Wuhanissa, jossa laboratoriossa on kehitetty luvattomasti tappavampia viruksia.

Patenttialan guru David Martin taas on paljastanut lukuisia USA:ssa rekisteröityjä patentteja yli 10 vuoden ajalta, joissa kaikissa on mukana ”COVID-19”-nimi.

Koko maailman pakkorokottamisesta haaveileva ja Maailman Terveysjärjestöä (WHO) eniten rahoittava biljardööri Bill Gates taas järjesti EVENT 201 -tapahtuman lokakuussa 2019, jossa ennustettiin maailmaan tulevan koronapandemia, vain muutamia kuukausia ennen tämän toteutumista.

LÄHDEVIITTEITÄ:

https://taakka.net/covid-19-on-suurin-propagandaoperaatioista/

https://tokentube.net/v/1290343143/-93—Tamara-Tuuminen—Rokkotteet—hy%C3%B6dyt-vs–haitat—Immuniteetin-Toiminta–Medikalisaatio

https://pelastetaansuomenlapset.fi/viruses-lehti-sars-cov-2-piikki-heikentaa-dna-vaurioiden-korjaamista-ja-immuniteettia/

http://totuusrokotteista.fi/harvardin-tutkimus-alle-1-rokotteiden-haittavaikutuksista-ilmoitetaan-rekisteri-vaersaan/

https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/vaccines/safety/adverse-events.html

http://totuusrokotteista.fi/grafeenioksidi-rokotteissa/

https://phys.org/news/2021-02-magnetic-graphene-kind-magnetism.html

https://koronarealistit.com/rapsodia-on-tekstittanyt-suomeksi-mielenkiintoisen-haastattelun-liittyen-patentteihin/

https://nypost.com/2021/10/21/nih-admits-us-funded-gain-of-function-in-wuhan-despite-faucis-repeated-denials/

https://www.nature.com/articles/d41586-017-08837-7

Lue myös: