EUROPARLAMENTAARIKOT HALUAVAT KUULLA TOTUUDEN KORONASTA!
– International Covid Summit Brysselissä 2. – 4.5.2023

MKR Tiedote 2.5.2023

Ruotsalaisten, norjalaisten ja virolaisten järjestettyä omat koronakonferenssinsa, nyt myös moni muu haluaa kuulla sensuroimattoman totuuden koronasta. Koska koronaan liittyi miljardien eurojen bisnes ja korruptio, lääkäreitä lahjottiin tai sensuroitiin hiljaisiksi.
Kun Europan Komission puheenjohtaja Ursula von der Leyen jäi kiinni 35 miljardin sopimusskandaalista Pfizerin kanssa, nyt myös europarlamentaarikot ovat alkaneet heräillä aiheeseen. Järjestyksessään kolmas ’Kansainvälinen Koronan Huippukokous’ järjestetäänkin nyt Brysselissä Europarlamentissa 2. – 4.5.2023.

KATSO YLEISÖLLE TARKOITETTU LIVE-STREAM EUROPARLAMENTISTA
keskiviikkona 3.5.2023 klo 10.00 alkaen:
https://ep.interactio.eu/z7ns-pms8-94kx


TIEDOT INTERNATIONAL COVID SUMMIT 3 -TAPAHTUMASTA:

PUHUJINA OVAT MM.:
Tri Robert Malone, Tri Pierre Kory, Tri Ryan Cole, Tri Byram Bridle, Prof Didier Raoult, Prof Giovanni Meledandri, Prof Giovanni Frajese, Prof Christian Perronne

AIHEINA MM.:
COVID-19: Koko totuus alusta lähtien
COVID-19 rokote: tehokkuus ja tutkimustulokset
Rokotteista aiheutuneet reaktiot, vammautumiset ja haittavaikutukset
Koronatoimenpiteiden vaikutus, alkuvaiheen hoito ja media
Laillisuus ja vapaudet pandemian aikana

JÄRJESTÄJINÄ:
Europarlamentaarikot Cristian Terhes, Christine Anderson, Ivan Vilibor Sincic, Francesca Donato ja Mislav Kolakusic

TAUSTATIETOA INTERNATIONAL COVID SUMMIT -HUIPPUKOKOUKSISTA

MISSIO

Covid 19 on vaikuttanut kaikkiin ihmisiin maailmanlaajuisesti, ja maailma on työskennellyt kollektiivisesti ja valppaasti tämän pandemian lopettamiseksi.

INTERNATIONAL COVID SUMMIT luotiin lääkäreitä, lakimiehiä ja ammattilaisia varten kaikkialta maailmasta, jotta he voisivat kokoontua yhteen ja keskustella kokemuksistaan COVID 19:n kanssa. Tämä on sensuroimaton ja turvallinen turvapaikka, jossa he voivat kokoontua, jakaa, keskustella ja analysoida havaintojaan löytääkseen turvallisia ja tehokkaita hoitoja Covid-19:lle ja kaikille siihen liittyville komplikaatioille. Nämä lääketieteen ammattilaiset uhraavat kaiken ja työskentelevät väsymättä auttaakseen lopettamaan tämän pandemian. Tietojen ja tutkimustulosten jakaminen eri puolilta maailmaa auttaa löytämään tehokkaita hoitomuotoja Covid-19-tautiin, ja se on ratkaisevan tärkeää, jotta saamme kaikki jälleen turvallisesti yhteen.

Tästä rajat ylittävästä aloitteesta tulee säännöllinen tapahtuma, kunnes maailma voi vihdoin palata normaaliin elämään. Maailma on kärsinyt COVID-19:n vihan, ja nyt meidän kaikkien on tehtävä yhteistyötä sen lopettamiseksi.

KOKENUT JOHTO

Asiantuntijaryhmän muodostavat lääketieteen ammattilaiset tulevat lääketieteen eri aloilta. Mukana on perhelääkäreitä, päivystyslääkäreitä, immunologeja, epidemiologeja, virologeja, tehohoitolääkäreitä, kirurgeja, kardiologeja, keuhkolääkäreitä, onkologeja sekä monia muita.  Monet heistä ryhtyivät pandemian aikana vapaaehtoisiksi Covid-lääkäreiksi auttaakseen pelastamaan ihmishenkiä. Tämä käytännön kokemus Covid-19:stä on antanut heille selkeän käsityksen taudista, mikä on auttanut heitä ymmärtämään eri hoitomuotojen tehokkuutta.

Heitä ohjaa vain rehellisyys ja omistautuminen, eikä heille makseta tai korvata heidän työstään. He ovat todellisia sankareita, jotka riskeeraavat kaiken pelastaakseen henkemme.

LISÄTIETOA:

https://www.internationalcovidsummit.com/


SUOMENKIELISET KORONAN ASIANTUNTIJAHAASTATTELUT
OTA YHTEYTTÄ:


MKR YHTEISTYÖVERKOSTO
Moniammatillinen Koronakriisin Ratkaisuryhmä

info@mkrsuomi.fi
(MKR välittää tarvittaessa yhteydenottopyyntöjä myös monille itsenäisille korona-asiantuntijoille, tutkijoille sekä Pelastetaan Suomen Lapset -lääkäreille)

Lue myös: