Mikael Kivivuori

PAIKKAKUNTA: Rauma

KOULUTUS & TYÖKOKEMUS:
Lääkäri (lääketieteen lisensiaatti, Turun Yliopisto, Lääketieteellinen tiedekunta 2010),työskentelee työterveydessä, erikoistunut kokonaisvaltaiseen hoitoon, henkiseen hyvinvointiin ja elämäntapamuutosten ohjaamiseen)
www.mikaelkivivuori.fi

Hyvinvointivalmentaja (lukuisia koulutuksia mm. Henkinen Valmentaja ®, LCF Life Coach ®, Luontoyhteysohjaaja, NLP Master Practitioner, Kliininen Hypnoterapeutti (lähes valmis), ), työskentelee omassa yrityksessä Kannustusvalmennus
www.kannustusvalmennus.com

ERIKOISOSAAMINEN & VAHVUUKSIA:
Maailmanparantamisen riippumaton harrastajatutkija jo 15 vuoden kokemuksella.Perustaja ja vetäjä MUN-GO Maailmanpelastusprojektissa, ajatushautomossa ja pienessä joukkoliikkeessä, jossa tutkitaan ja edistetään ratkaisuja ihmiskunnan globaaleihin ongelmiin.
www.mun-go.comwww.facebook.com/maailmanpelastusprojekti

Kehittänyt MUN-GO-harrastuksen, jossa parannetaan pienillä teoilla omaa elämää ja maailmaa ja näin ollaan osa Universaalia Hyvän Kierrettä.
www.mun-go.org

Biisintekijä, sanoittaja ja harrastajamuusikko.
www.mikseri.net/mun-go

Amatöörielokuvien, valmennusvideoiden ja huumorisketsien tekeminen https://www.youtube.com/channel/UCxGM4khf_v2vbbwn2McnMpw

Ideointi, kokonaisvaltainen näkemys, rakastava suhtautuminen kaikkiin, avoin suhtautuminen kaikkeen, halu suureen yhteistyöhön, sisäinen palo parempaan maailmaan.

MUKANA TIIMEISSÄ:
MKR Koordinointitiimi
Lääketieteellinen Tutkimustiimi
Korruption Tutkimustiimi
Rakkauden Edistämistiimi
Kokonaisvaltaisen Hyvinvoinnin Edistämistiimi
Taide & Viihdetiimi


MIKSI OLEN/KANNATTAA OLLA MKR:SSÄ:
Olen nuoresta pitäen halunnut parantaa maailmaa ja kauan sitä tehnytkin jo pienimuotoisesti. Nyt kun Ihmiskunnan vaikea vaihe osuu juuri omalle alalle lääkärinä, en voi olla hiljaa ja tekemättä mitään, vaan koen, että nyt meidän aivan jokaisen täytyy rohkeasti, jopa oma etukin uhraten, lähteä parantamaan yhteistä tilannettamme.

Koen, että MKR:llä on suuri potentiaali toimia kaikkien erilaisten ihmisten yhdistäjänä hedelmälliseen yhteistyöhön. Lisäksi, jos onnistumme, toimintamme seurauksena maailmamme tulee parantumaan huomattavasti tämän kriisin jälkeen. Kaikki on meistä kiinni, kaikki on mahdollista. Tervetuloa mukaan vaikuttamaan! Jokainen on tärkeä, jokaiselle on paikkansa ja MKR sopii kaikille! 😃❤

Lue myös: