Kirjoitus kansanedustajille 14.10.2021 – KORONAPASSILLA KUOPPAAN JA PAREMPAAN MAAILMAAN

Kirjoitus kansanedustajille 14.10.2021

KORONAPASSILLA KUOPPAAN JA PAREMPAAN MAAILMAAN

On sanottu, että Ihmiskunnan täytyy mennä kuopan kautta päästäkseen uuteen parempaan maailmaan.

Monessa maassa ympäri maailmaa kuopassa on oltu jo yli vuoden, ja nyt vihdoin olemme Suomessakin sinne menossa.

Näillä hetkillä on Eduskunnassamme äänestys koronapassista – passista, joka johtaisi Australian, Israelin ja monen muun maan lailla syvään eriarvoisuuteen, syrjintään ja jopa täyteen totalitarismiin ajan myötä.

Äänestys on todennäköisesti läpihuutojuttu monestakin syystä:

  • Päättäjiämme on lobattu jo vuosikymmeniä niiden taholta, joilla rahaa ja valtaa on, kuten lääketeollisuus, EU ja eri herrakerhot
  • He eivät ole huomanneet ”sutta lampaan vaatteissa”/Troijan Hevosta eli THL:n korruptoituneet ”asiantuntijat” ovat päässeet aivopesemään, pelottelemaan ja ohjailemaan haluttuun suuntaan

  • Harva kansanedustaja ehtii itse tutkia asioita, vaan on valtamediamme tiedonannon varassa – ja jos näillä on omat intressinsä, kuten koronakriisin poikkeuksellinen pelonlietsontauutisointi 24/7 osoittaisi, voidaan olla hyvinkin vääristyneiden käsitysten varassa päätöksiä tehdessä

AKTIIVISET KANSALAISET LUOVAT PAREMMAN MAAILMAN

Ennätysmäärä kansalaisia on ollut aktiivisia ja yrittänyt lähettää kansanedustajille todisteita tutustuttavaksi koronapassiin ja muuhunkin hyvin valheelliseen ”koronapandemiaan” liittyen.

Tämä kansalaisaktivismi voi vaikuttaa pinnalta käsin katsottuna olevan turhaa, sillä päätökset tuntuvat olevan tehty kabineteissa ja ulkomailla aikoja sitten ja nyt vain esitetään teatteria kansalle vaikutusmahdollisuudesta ja demokratiasta.

Mutta syvemmältä katsottuna kaikenlainen ihmisten aktivoituminen on hyväksi, sillä sitä kautta voimme joskus oikeasti päästä aitoon ja hyvään demokratiaan!

  • Kun jokainen tai edes suurin osa kansalaisista aidosti tutustuu yhteiskunnassamme päätettäviin asioihin, niin silloin tietoa voi olla myös päättävissä elimissä – päättäjät ovat otos meistä
  • Ja kun kansalaiset vihdoin uskaltavat rohkeasti puolustaa ja ajaa asioita, jotka ovat heille, läheisille, vähäosaisille, Ihmiskunnalle ja luonnolle yms elintärkeitä, nämä asiat tulevat toteutumaan

Vaikka kansanedustajat eivät nyt kuuntelisikaan tietoa heille lähettäviä, alitajuntaan voi jäädä siemen itämään:

– ”Olisiko sittenkin pitänyt kuunnella?”

– ”Olisiko sittenkin pitänyt ottaa aikalisä äänestyksessä ja tutustua itse asiaan syvemmin?”

– ”Olisiko sittenkin pitänyt ottaa huomioon korruptio ja kyseenalaistaa viralliset ja eri valtaintressien tarjoamat totuudet?”

– ”Olisiko sittenkin pitänyt seisoa oman näkemyksen takana, puolustaa kansaa ja vastustaa puoluekuria, vaikka oman uran kustannuksella?”

IHMINEN EI USKO ENNEN KUIN KOKEE ITSE

Ihminen ei usko jos hänelle sanoo yhteiskunnan, hallinnon, politiikan, median, lääketeollisuuden ja talouseliitin olevan mätiä ja toimivan Ihmiskuntaa vastaan. Ihminen uskoo vasta kun itse näkee ja kokee.

Koronapassi tarjoaa oivan mahdollisuuden nähdä kaikki tämä: kaikki varoitukset, paljastukset, ”salaliittoteoriat”, korruptiot, valheet jne, kuukausi kuukaudelta muuttumassa eläväksi todellisuudeksi.

Vasta kriisissä ja pohjallaolossa syntyy mahdollisuus muutokseen, sitä ennen ihminen on liian laiska, välttelevä ja voimaton, mikä esim. alkoholismissa, huumeongelmissa ja monissa sairauksissa voidaan karvaasti todeta.

Olkaamme siis kiitollisia tulevasta koronapassin aiheuttamasta ”kuopasta”/totalitarismin rajusta ensiaskeleesta, sillä se mahdollistaa kauan odotetun globaalin kollektiivisen Ihmiskunnan heräämisen.

Ja tämä herääminen taas mahdollistaa lopulta aidon demokratian, läpinäkyvyyden, reilun yhteiskunnan, tasa-arvon, luonnonsuojelun, paremman terveyden, paremmat arvot, rakkaudellisen toisten kohtelun ja näiden myötä Uuden Paremman Maailman!

Ystävällisin Terveisin

Mikael Kivivuori
Lääkäri & maailmanparantaja

Moniammatillinen Koronakriisin Ratkaisuryhmä MKR
www.mkrsuomi.fi

MUN-GO – Universaali Hyvän Kierre
www.mun-go.org

Lue myös: