VANHEMMAT VOIVAT KIELTÄÄ LASTENSA ROKOTUKSET

MKR Tiedote 30.12.2021

Jokaisen vanhemman on hyvä tietää oikeuksistaan ja myös velvollisuuksistaan lastensa hyvinvoinnin ja terveyden suojelemiseksi. Koska raha ohjaa uutisointia, on tärkeää itse perehtyä monipuolisesti koronaan tautina sekä geeniteknologisiin koronarokotteisiin ja näiden riskeihin monipuolisista lähteistä. Pelkästään valtamedioissa viljellyn pelottelu-uutisoinnin ja riskeistä vaikenevan rokotemarkkinoinnin varassa kukaan ei pysty tekemään parasta mahdollista tietoon perustuvaa päätöstä lapsensa hyvinvoinnin suhteen.

Koska Suomen virallisissa koronaepidemian hoitolinjoissa ei noudateta parhaita tieteellisiä käytäntöjä, voimme miettiä miksi näin on? Onko tapahtumassa samanlainen kansalaisten terveydelle vaarallinen huijaus kuin Sikainfluenssaepidemian aikana, jolloin vaarallinen Pandemrix-rokote aiheutti pysyvän terveyden tuhoutumisen sadoille suomalaisille narkolepsian muodossa? Tällöin jopa aloitteleva poliitikko Sanna Marin kirjoitti blogeissaan miten lääketeollisuus lahjoi asiat tapahtumaan näin, mutta on jostain syystä nyt hiljaa.


Geeniteknologiset kokeelliset koronarokotteet ovat aiheuttaneet ennätysmäärän vakavia haittavaikutuksia (Lähde: Fimea). Tilastojen mukaan COVID-19 -tauti ei ole lainkaan niin vaarallinen mitä lehdistö on antanut ymmärtää. Lisäksi korona on myös sitä turvallisempi sairastaa, mitä nuoremmasta ihmisestä on kyse – keski-ikä kuolleilla Suomessa on 84v ja riski lapsilla käytännössä nolla. Tieteestä huolimatta syksyllä 2021 aloitettiin riskialtis kokeilu 12-15-vuotiaiden geeniteknologisella rokottamisella ja nyt näyttää siltä, että kokeilua ollaan laajentamassa.

5-11 vuotiaiden riskiryhmiin kuuluvien lasten rokotukset alkoivat 18.12.2021 kuntakohtaisten rokotusvalmiuksien mukaan.

THL:n sivuilla vuodenvaihteen alkua kuvaillaan 5-11 vuotiaiden rokotuksen suhteen näin:
”THL tarkastelee lisääntyvää tutkimustietoa joulukuun aikana ja varautuu osaltaan rokotusten aloittamiseen vuodenvaihteen jälkeen siinä tapauksessa, että näyttöä turvallisuudesta on kertynyt riittävästi.”

Mitä todennäköisemmin rokotukset käynnistyvät koulujen ja esikoulujen alkaessa tammikuussa 2022. Jos ne toteutetaan samalla tavoin kuin alkusyksystä, niin niistä annetaan tietoa vain kahta arkipäivää aiemmin esim. koulun tietokannan kautta. Valtamediassa asiasta vaietaan. 

Kaikki toivomme median ja toimittajien julkaisevan jatkossa myös riippumatonta ja monipuolista tietoa rokotuksista, huolimatta mahdollisuudesta, että iso ja medioille varmasti tärkeä rahoittaja lääketeollisuus vähentäisi rahoitusosuuttaan.

Huolimatta median toiminnasta, meidän kansalaisten tehtävämme on nyt levittää vanhemmille tietoa 5-11 vuotiaiden lasten rokotuksista etukäteen.

Mitä voimme tehdä?

  • Jaetaan MKR sivujen linkkiä https://mkrsuomi.fi/lasten-vanhemmille-1-rokotteista/ sosiaalisessa mediassa.
  • Tulostetaan sivulta vanhempien kirjettä ja rokotekieltolomakkeita, ja jaetaan niitä vanhemmille.
  • Rohkaistaan vanhempia ottamaan vastuu lastensa turvallisuudesta ja kieltämään huoltajuuslain nojalla lastensa rokotukset. Ainoastaan vanhemmilla/huoltajilla on tällä hetkellä mahdollisuus tehdä niin!
  • Mitä tahansa muuta, mihin koet omaavasti kiinnostusta, lahjoja ja/tai kontakteja, vain mielikuvitus on rajana – moraalia ja lakeja noudattaen on paljon tehtävissä

MKR nettisivuille on tulossa vuoden 2022 alussa lasten rokotehaitoista materiaalia, jonka linkkiä voimme myös jakaa. Lisäksi on tulossa esitteitä rokotehaitoista ja linkkejä riippumattomiin tutkimuksiin, tiedelehtiin, uutissivustoihin, lapsia suoleviin lakeihin ja kansainvälisiin sopimuksiin, riippumattomien tutkijoiden ja lääkärijärjestöjen näkemyksiin sekä vertaistukea lapsiaan suojeleville vanhemmille ja lapsille apua painostuksesta ja kiusaamisesta selviämiseen yms.

Tehkäämme kaikkemme, että jokainen vanhempi ymmärtää, että hänellä on vastuu lapsensa tulevaisuudesta, ja että hän voi tehdä huoltajuuslain nojalla päätöksen, että hänen lastaan ei rokoteta tutkimusvaiheessa olevalla koronarokotteella.

Sinun ja meidän kaikkien panos tässä tilanteessa Suomen lasten puolesta on tärkeä!

Levitä tätä tietoa mahdollisimman laajalle!

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

MKR Kasvatus ja Koulutus -työryhmä

Luna Lehikoinen

lunalehikoinen@gmail.com

Sinun parastasi ajatellen ja kunnioittaen,

MKR Tiimi

mkrsuomi.fi

Lue myös: