Riippumaton tutkija Kalevi Korento tutki kolmen suurimman valmistajan rokotepullojen sisällön: ”16% oli placeboa”

Tiedote 17.8.2021

Kalevi Korento on helsinkiläinen eläkkeellä oleva tutkija-analyytikko. Työuransa aikana hän teki tuhansia analyysejä oman insinööriyrityksensä ja laboratorionsa kautta kansainvälisten suuryritysten projekteissa. Koronaa ja kaikkea siihen liittyvää hän on tutkinut heti kriisin alusta lähtien, lähes yötä päivää. Helmikuusta 2021 lähtien hän on kuulunut riippumattomista asiantuntijoista ja kansalaisista muodostuvan Moniammatillisen Koronakriisin Ratkaisuryhmän MKR:n tutkimustiimiin.
 
Korento kertoi PCR-testien toimimattomuudesta ja koronarokotteiden vaarallisuudesta Mikko Kempen 160 000 katsojaa tavoittaneen podcast-haastatteluohjelman aiemmassa jaksossa: https://tokentube.net/v/3137801168/Korona–PCR-testit–Maskien-Nanopartikkelit—-Kalevi-Korento–35

Nyt uusimmassa jaksossa Korento meni aiheessa syvemmälle ja paljasti uusia tutkimustuloksiaan koko Suomelle:
https://tokentube.net/v/3096224527/-62—Kalevi-Korento—Rokotteet–Piikkiproteiini–Variantit

Hän on muun muassa tutkinut mikroskoopillaan erään perheellisen, koronarokotetun miehen spermaa ja todennut tämän steriiliksi. Rokotettujen verta tutkittuaan, hän on huomasi, kuinka punasolut menettävät muotoaan ja kasautuvat yhteen: seurauksena on muun muassa monelle kuolemaksi koituneet veritulpat.

Tutkittavana kolmen rokotevalmistajan rokotteet

Korento oli saanut tutkittavakseen yhteensä 22 käytettyä rokotepulloa, edustaen jokaista kolmea Suomessa käytössä olevaa geeniteknologista rokotetta (Pfizer, Moderna ja Astra-Zeneca). Tutkimistaan pulloista pelkkää placeboa eli lumelääkettä oli noin 16 % pulloista. Kun asiaa tiedusteltiin THL:stä, THL ei myöntänyt placeboa olevan käytössä.

Korento kertoo haastattelussa, miten geeniteknologisen injektion ottaneiden immuniteetti heikkenee ja he voivat jopa kuolla tulevaisuudessa autoimmuunireaktioon kohdatessaan esimerkiksi influenssan tyylisiä viruksia luonnossa. Tästä vaarallisesta ADE-ilmiöstä (Antibody-dependent Enhancement) ja sytokiinimyrskystä myös THL:n Hanna Nohynek on puhunut aiempina vuosina, mutta nyt vaiennut.
 
Korento pyrkii Moniammatillisen Koronakriisin Ratkaisuryhmässä MKR:ssä löytämään keinoja auttaa ihmisiä rokotehaitoissa. Videolla hän antaa muutamia ensihoito-ohjeita, todeten bioresonanssitutkija Marjo Urbanskin olevan aiheen varsinainen asiantuntija.
 
Korennon tutkimustulokset ennustavat vakavia seurauksia Suomen kansalaisille nykyisellä massiivisella rokotuskampanjoinnilla. Myös maailmalla monet huippututkijat ovat kertoneet samansuuntaisista loppupäätelmistä, joten MKR suosittaa maamme terveysviranomaisia aloittamaan välittömästi riippumattomat tutkimukset aiheesta.

MKR vetoaa mediaa nostamaan Korennon nostamat näkökulmat esille julkiseen keskusteluun. Lisäksi MKR pyytää spektroskoopin ja elektronimikroskoopin omaavia tutkimuslaitoksia ottamaan yhteyttä: näiden avulla Kalevi Korento pystyy suorittamaan loputkin tutkimuksensa ja esittämään tutkimustuloksensa koko Suomen kansalle.

Moniammatillinen Koronakriisin Ratkaisuryhmä MKR on Suomen suurin asiantuntijoiden ja kansalaisten muodostama verkosto koronakriisin ratkaisun saralla. Mukana on 3000 asiantuntijaa; lääkäreitä, asianajajia, toimittajia, terveydenhoitoalan osaajia, opettajia jne.

Toiminnassaan MKR pyrkii olemaan avoimen keskustelun herättäjä, ei lopullisen totuuden tarjoaja. Kyseessä on moderni lukuisten itsenäisten ryhmien ja yksilöiden muodostama löyhä yhteenliittymä ja keskustelufoorumi, joka tuo esille erilaisia yksittäisten tutkijoiden tuloksia ja näkemyksiä.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
 
Kalevi Korento
kalevi.korento@pp.inet.fi

 
Ystävällisin Terveisin
Moniammatillinen Koronakriisin Ratkaisuryhmä MKR
info@mkrsuomi.fi
 


INFO

Kalevi Korento
Tutkija ja analyytikko
Tutkimustiimin johtaja
(Moniammatillinen Koronakriisin Ratkaisuryhmä MKR)
Paikkakunta: Helsinki
Ikä: 74
Koulutus ja työkokemus:
Yli 40 vuotta insinööritieteitä. Työkokemus: 597 projektia, joista joissakin jopa
yli 100 analyysiä. Perusti 1979 oman insinööritoimiston ja laboratorion
tutkimuksia varten.

LISÄTIETOA AIHEESTA:
 
https://sic.fimea.fi/verkkolehdet/2018/4_2018/tarjolla-verkossa/helpot-rokotteet-on-jo-keksitty-jaljella-on-vain-haastavia-ja-vielakin-haastavampia-tapaus-dengvaxian-oppitunnit
 
https://pelastetaanlapset.fi/fimea-thl-kirje/


 https://injektiopiikki.com/2021/07/08/lineage-b-1-617-2-pian-on-deltavariantin-1-vuotis-synttarit/
https://rumble.com/viorkv-warning-spike-protein-shedding-damages-placenta-we-are-being-experimented-o.html
 
https://rapsodia.fi/ala-ota-koronarokotetta-dr-michael-yeadon/
 
https://www.redvoicemedia.com/2021/08/freedom-fighter-court-victory-ends-masking-shots-quarantine-in-alberta/

Lue myös: