Jasmin Kivelä

Paikkakunta: Helsinki

Koulutus ja työkokemus:
Insinööri AMK (puutekniikka ja liiketalous), korjausrakentamisen RAP, puuseppä, projektipäällikkö (rakennuttamistehtävät), Kamppailulajien I-tason ohjaaja

Osaaminen ja vahvuuksia:
Aikuisten ja lasten karateohjaajaSoudan ja huopaan joukkuehengessä (Sulkavan suursoudut ja Stadin soudut). Amatöörivalokuvaaja ja -avantouimari. Matkalla oman elämänsä hyvinvointimuutoksessa. Rakastava suhtautuminen lapsiin ja nuoriin sekä eläimiin. Toivo rakkauteen ihmisten välillä ja paremmasta maailmasta.Helposti lähestyvä ja helposti lähestyttävä sosiaalinen persoona, jolla hyvät vuorovaikutustaidot. Hyvä kuuntelija, vertaistukija ja auttaja sekä halaaja – halaus auttaa aina.

Miksi olen MKR:ssä:
Olen aina ollut empaatti oman elämänsä supersankari, joka halunnut vain rakastaa ja pitää huolta läheisistään. Olen puuttunut asioihin ja noussut auktoriteetteja vastaan silloin, jos olen nähnyt vääryyttä ja/tai avun tarvetta. Ihan sama onko kyse mennä koulukiusaajan ja -kiusatun väliin tai huolehtia yksinäisestä ihmisestä/ystävästä ja toimia tämän saattohoitajana viimeiseen asti, kun yhteiskunta ei siihen kykene. Käyn itse oman elämäni haasteita parhaillaan läpi. Mutta koska nyt maailman ollessa tällainen, missä jopa perheitä ja merkittäviä ystävyyssuhteita menee poikki pelon varjolla, se empaatti minussa sanoo, että haluan huolehtia läheisistäni ja maailmasta vieläkin kovemmin. Minulla on suuri huoli ystävieni ja maailman lapsista sekä ihmisten terveydestä ja yksinäisyydestä. Haluan, että meillä kaikilla olisi hyvä, terveellinen ja turvallinen tulevaisuus – paluu VANHAAN ja PAREMPAAN normaaliin, jossa halataan, kun tavataan.

Lisätietoja:

Lue myös: