Vanessa Parrado Lobo

Paikkakunta: Laukaa/Jyväskylä

Koulutus ja työkokemus:

Luontaisterapioden parissa ollut lapsesta asti ja täysin elämäntapana siitä asti kun täytin 18 v. Olen Barcelonasta kotoisin, asunut ulkomailla 24 vuotta. Niistä 14 v suomessa.

Koulutukset:

Klassinen Homeopaatti (vuodesta 2004 – Hollanti) ja homeopatian kouluttaja (vuodesta 2008). Homeopathic Balance Therapy. Vastaanotto zoomin kautta ja Laukaan Leppävedellä.

Reiki Master (2009 Suomi)

Yinjoogaohjaaja (2015 Suomi)

Access Bars (2016 Suomi)

Raindrop/Vitaflex (2018 Suomi)

Orthomolecular nutrition (2020 Hollanti)

Iheart principles fasilitaattori (2021 Englanti) Muita lyhyempia koulutuksia (vuoden mittasia) edellisten lisäksi on valtava määrä 20 vuoden ajalta (kukka ja saviterapia, paasto ja suolistonpuhdistus, kasvilääkintä, vyöhyketerapian perusteet, Rebirthding, Ashtangajooga ja Sakraalijooga, klassinen hierontakoulutus, triggerpoint koulutus, hot stone hieronta, Touch Pro onsite hieronta ja Amma (akupiste) hieronta, kanavointi/selvännäkö Kirsi Grenin kanssa). Menossa tällä hetkellä 2 muuta koulutusta.

Osaaminen ja vahvuuksia:

Koulutan ihmisiä myöskin elämään kemikaalitonta elämää & eteeristen öljyjen käyttöä.

Pystyn auttamaan rokotevaurioiden kanssa konsultaatiot nettivälityksellä onnistuvat.

Koulutan, pidän kursseja/luentoja ja vastaanottoa Laukaassa. Koulutan homeopaatteja TSH oy (Homeopatia koulu) Helsingissä vuodesta 2008.

Puhun 5 kieltä sujuvasti.

Harrastan avantouintia, meditaatiota ja ashtangajoogaa. Rakastan ihmisiä, luontoa, merta, matkustamista ja hyvää ruokaa!

www.healinginessence.com

Instagram @vanessaenesencia

Lue myös: