Joona Bono Rasalahti

Paikkakunta: Kouvola

Koulutus ja työkokemus: Koulutukseni on Myynnin Ammattitutkinto AKK-Kouvolassa. Olen myös opiskellut Pohjois-Kymen Musiikkiopistolla musiikin teoriaa, rumpuja, sekä kitaraa. Olen tehnyt puhelinmyyntiä ja hieman kokemusta löytyy myös ravintola-alalta työssäoppimisena baarien tarjoilijana.Olen koko aikuiselämäni ja hieman ennen sitäkin soittanut bändeissä musiikkia. Toimin rumpalina freelancer-pohjalta. Musiikki CV lisätiedoissa alla.

Osaaminen ja vahvuuksia: Taiteellisuus, musikaalisuus, esiintyminen. Ideointi, tietynlaiset shokkiarvot, musta huumori. Asioiden ylimiettiminen / kauniimmin sanottuna syvällinen pohtiminen. Mielikuvitus, runojen, lyriikoiden jne. kirjoittaminen. Kissakuiskaus, erottuva tyyli, matala karismaattinen ääni.

Miksi olen MKR:ssä:
Haluan olla vaikuttamassa omalta pieneltä osaltani siihen, mihin suuntaan me olemme parastaikaa menossa.

Lisätietoja: Olen koko aikuiselämäni ja hieman ennen sitäkin soittanut bändeissä musiikkia. Toimin rumpalina freelancer-pohjalta. CV:heni musiikin saralta kuuluu lukuisia keikkoja ja studioäänityksiä, ainakin:

Ambulance https://open.spotify.com/artist/1X1z4SIeac83DtQ5D3uXwv…

Mustat Ruusut https://open.spotify.com/artist/4YKo4rt96rgkrEqWtWb12m…

Hyvästikomitea https://open.spotify.com/artist/1ERo9aXCxuQsLAZEjvW5Pv…

Silence Through The Rain https://open.spotify.com/artist/7lbB00fFSh8ABGdjOzK0eY…-Kylmäkiskoset-rumputuuraukset https://www.youtube.com/watch?v=-uXryUt2WWA…https://www.youtube.com/watch?v=ziyDrAM2Ljc…

Asemakylä https://open.spotify.com/artist/6uChUPFApn3w6St2PCifkI…

Valkealan Kesäteatterin musiikkinäytelmä Nuoruusmuistoja https://www.kouvolansanomat.fi/paikalliset/3553998

Säestykset Pub 23 blues-ravintolassa esimerkiksi artistien Tina Bednoff & Aki Kumar taustalla.

Lukuisia bile- & ja hääkeikkoja.

Lue myös: